15.382 job matcher din søgning 15.382 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 15.382 resultater.
SitechServicetekniker til ”intelligente” entreprenørmaskiner - Fyn & Sjælland

Sitech

SITECH søger en dedikeret servicetekniker til vores engagerede medarbejderteam på 17 personer, hvor serviceteamet består af fem meget kompetente medarbejdere.

Dine daglige opgaver bliver:

 • Installation, vedligehold og reparation af Trimbles maskinstyringssystemer, samt Load Rite-vejesystemer.
 • Montering af kundespecifikke løsninger på forskellige maskiner. Indsigt i fejlsøgning på CAN-Bus vil være en fordel. Der forekommer en del montage- arbejde.
 • Kalibrering af hydraulik-installationer
 • Oplæring i systemer via kursus/praktik er en naturlig del af jobbet
Sitech
Recover Nordic ApS
Fugtteknikere til hele Sjælland og Fyn

Recover Nordic ApS

Er du håndværker, servicemontør, fugttekniker eller noget helt fjerde og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed?

…Så er det måske dig, der skal være en del af vores team af kompetente fugtteknikere i Recover!

Vi søger lige nu fugtteknikere til følgende centre på Sjælland og Fyn:

Recover Nordic ApS
 • Odense
 • Holbæk
 • Vordingborg
 • Hvidovre
 • Hillerød

Recover sørger for både oplæring og uddannelse, så du får de kompetencer, det kræver for at blive en del af vores fugttekniske team.

Tjellesen Max Jenne A/S
Lagerassistent til natarbejde

Tjellesen Max Jenne A/S, Høje Taastrup

Til vores nathold på lageret i Høje Taastrup søger vi medarbejdere, der har sans for systematik, orden, produktivitet og har høj grad af fleksibilitet. Trives du med at arbejde nat og passer dette arbejdsmønster med dit private set-up, så læs videre!

Ansættelsen er foreløbig begrænset til 6 måneder med mulighed for forlængelse. Opstart hurtigst muligt.

Vi er en logistikvirksomhed, der dagligt plukker, pakker og leverer varer til sygehuse og apoteker. Omhyggelighed, effektivitet og stabilitet er nøgleord hos vores gode medarbejdere og vi søger nu nye kollegaer til at indgå i vores team.

Du bliver en del af vores nathold og dit arbejdsområde vil være i varemodtagelsen, hvor du skal registrere indkomne varer i vores lagersystem, samt sørge for at varerne håndteres kvalitetsmæssigt korrekt. Derudover diverse ad hoc-opgaver.

Tjellesen Max Jenne A/S
L-SHOP-TEAM Danmark ApS
Marketingkoordinator med en skarp pen

L-SHOP-TEAM Danmark ApS, Ballerup

Kunne du tænke dig et jordnært job i en international setting? Og er du klar til at videreudvikle dit talent for marketing, ord og koordinering?

  Direktør Jacob Bertelsen fortæller: ”Du guider os på rette vej, når vi skal udvikle vores marketingindsats. Derfor byder vi alle dine initiativer hjerteligt velkommen, så jeg glæder mig til at høre dine gode idéer og forslag.”

Nysgerrig?

Klik her og læs mere om dit nye job.
L-SHOP-TEAM Danmark ApS
Carglass®
Bilrudetekniker - Randers; Aalborg, Hjørring - udekørende

Carglass®

ER DU INTERESSERET I BILER, OG KUNNE DU TÆNKE DIG EN AKTIV HVERDAG? SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE TEKNIKER I ET AF OVENSTÅENDE OMRÅDER?

Kunne du tænke dig, at være en del af en stor, internationalt kendt virksomhed med gode kolleger – og kunne du tænkte dig, at yde service på et højt niveau til vores kunder? Så mangler vi lige nu verdens bedste kolleger i vores team af mobile teknikere med tilknytning til et af værkstederne i ovennævnte byer.

Du behøver ikke at have arbejdet med bilruder før. Vi giver dig den fornødne oplæring, men du skal have interesse for biler og teknik og have hænderne skruet godt på.

Carglass®
Accountor Denmark A/STeamlead til Accounts Payable

Accountor Denmark A/S søger for GN Store Nord i Ballerup

Er du klar til at tage dit næste step i din karriere. Accountor Danmark søger for vores kunde GN Store Nord en energisk Teamlead indenfor Accounts Payable. Motiveres du af at arbejde selvstændigt med dine opgaver og have en bred kontaktflade i en stor og kompleks organisation? Vi søger dig, der brænder for dit fag og som trives i en travl hverdag med mange bolde i luften.

Dine arbejdsopgaver inkluderer:

 • Kontrol og afstemninger af AP/GL-konti og poster
 • Løbende procesoptimering
 • Intern bankkontrol og afstemninger

Den rette kandidat tilbydes et udviklende og spændende job med gensidig frihed under ansvar. Du vil blive en del af en spændende organisation i vækst og en alsidig hverdag med fokus på både faglig og personlig udvikling.

Reform Furniture ApSKøkkensælger

Reform Furniture ApS, Aarhus

Reform er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter nye kræfter til vores danske salgsteam. Vi har brug for en køkkensælger, der er klar til at møde kunderne i vores showroom i Aarhus.

Reforms ambition er at revolutionere køkkenindustrien ved at tilbyde ekstraordinært design fra verdenskendte møbeldesignere og arkitekter. Som sælger hos Reform er du i direkte kontakt med vores kunder, hvor du hjælper dem hele vejen gennem deres bestillingsproces.

Det er et krav, at du er i stand til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, når du møder dem i vores showroom. Du skal også kunne guide dem til at vælge de rigtige produkter, og hjælpe dem gennem deres købsproces via e-mail eller telefon.

Christensen & Kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskabErfaren bogholder/erhvervsservicemedarbejder

Christensen & Kjær, statsautoriseret revisionsaktieselskab, Odder

Vi mangler en kompetent og erfaren medarbejder, som kan hjælpe vores kunder med bogføringsopgaver, momsregnskab, udarbejdelse og indberetning af løn, saldobalancer, færdiggørelse af materiale til regnskabsudarbejdelse mv.

Din profil kan være bogholder, økonomiassistent, regnskabsmedarbejder eller revisorassistent. Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret og du er god til at planlægge dine opgaver samt har flair for IT. Du må gerne have kendskab til E-conomic, C5 eller lign.

Vi er et team på 11 medarbejdere som består af to statsautoriserede revisorer samt medarbejdere med varierende uddannelse og erfaring. Vi arbejder i en flad organisation, med let adgang til beslutningstagerne, og du vil få en hverdag, som du i stor udstrækning selv er med til at præge.
Løvbjerg Supermarked A/SDelikatesseassistent

Løvbjerg Supermarked A/S, Aarhus

Løvbjerg på Trøjborg søger en dygtig og engageret delikatesseassistent som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores delikatesseafdeling.

Har du lyst, energi og elsker du at lave mad? Og vil du have ordentlige arbejdsforhold, respekt for dit håndværk, rum til at udfolde din faglighed og anerkendes for din passion? Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • Have fingeren på pulsen, udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet delikatesseafdeling
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

 • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
 • Administration af indkøbsordrer.
 • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
Lolland Kommune
Institutionsleder og souschef til Søllested Landsbyordning

Lolland Kommune

Vil du være med til at udvikle og lede en landsbyordning i rivende udvikling? Kan du se dig selv i landsbyordningens værdier: Fællesskab, Trivsel og Mod? Så er DU måske vores nye institutionsleder og souschef?

Vi søger en institutionsleder, som med stærke relationskompetencer kan og vil varetage den daglige ledelse af dagpleje, børnehave og fritidstilbud samt souschefstilling i Søllested Landsbyordning.

Institutionslederen skal sammen med landsbyordningslederen varetage den daglige pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse og sammen med medarbejderne have kontakten til børn og forældre med det fokus at bidrage til en åben og inddragende kommunikation, som skaber transparens, både op og ned i organisationen og på tværs, i henhold til landsbyordningens værdier.

Hovedstadens BeredskabKorpsambulancemestre

Hovedstadens Beredskab

Ambulancetjenesten i Hovedstadens Beredskab søger to nye korpsambulancemestre.

Har du lyst til at blive leder i Hovedstadens Beredskab og være med til at føre ambulancetjenesten ind i en fremtid med fokus på høj faglig kvalitet, patientsikkerhed, sikring af et godt arbejdsmiljø samt nærværende ledelse af vores dygtige reddere, ser vi frem til at høre fra dig.

Som korpsambulancemester får du et selvstændigt ansvar for faglig kvalitet og drift på to stationer. Du bliver en del af en samlet ledergruppe bestående af korpsambulancemestre og ambulancechef, som alle understøttes i deres arbejde af en AC-medarbejder.

Prescriba A/SPA til Prescribas direktion

Prescriba A/S, København

I Prescriba søger vi en dygtig PA til at hjælpe os med et bredt felt af opgaver fra kundepleje til forretningsudvikling.

Som vores nye PA kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores direktion, hvor du vil være med til at understøtte Prescribas drift, udvikling og innovative tilgang til det psykiske sundhedsområde med særligt fokus på kunderne. Din hverdag vil bestå af mange alsidige arbejdsopgaver med mulighed for selv at præge jobbet afhængigt af dine kompetencer.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Aktiv deltagelse i møder internt og eksternt – herunder referatskrivning og implementering af beslutninger
 • Kommunikations- og formidlingsopgaver – fx status og statistik til kunderne, præsentationer, beslutningsoplæg mv.
 • Kontraktudfærdigelse/vedligeholdelse – implementering af kontrakter og aftaler i organisationen
takeNOW Aarhus ApSButikselev

takeNOW Aarhus ApS, Højbjerg

Vil du være en del af Danmarks største og hurtigst voksende kæde indenfor loppemarkeder, så tilbyder takeNOW en alsidig 2-årig uddannelse, hvor kundeservice, ansvar og selvstændighed er i højsædet.

Vi tilbyder dig en alsidig arbejdsdag, hvor der vil være mange forskellige arbejdsopgaver, og du vil med tiden få dine egne ansvarsområder. Vores 2.500 kvm. store butik har alt lige fra tøj og elektronik til møbler og smykker. Vi sælger både brugte og nye varer, og har mange kunder igennem butikken hver dag.

takeNOW er en kæde med 6 butikker, som lejer reoler, vitriner og gulvstande ud til private og erhvervsdrivende. Genbrugstrenden er i stærk vækst, og takeNOW er med som en af de førende spillere på markedet.

X-Yachts A/SIndkøbs- og logistikchef

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Yachts i Haderslev; et dansk værft med datterselskab i Polen med i alt 250 ansatte. Du bliver en vigtig medspiller med en stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Du vil få ledelsesansvar for fem medarbejdere i Danmark og en stiplet linje til to medarbejdere fra den polske fabrik.

Jobbets primære opgaver

 • Ansvarlig for indkøb, logistik, lager og planlægning
 • Udvikle og optimere alle processer i forsyningskæden
 • Optimere vareflow og lagerstyring i og imellem fabrikkerne
System TM A/S
Maskinkonstruktør

System TM A/S, Odder

System TM søger en kvalitetsbevidst maskinkonstruktør

Som maskinkonstruktør i konstruktionsafdelingen indgår du i forskellige tværfaglige projektgrupper, hvor din væsentligste opgave bliver at bidrage med konstruktion og dokumentation af maskiner og anlægsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • 3D-konstruktion i Inventor samt løbende support i forbindelse med intern montage
 • Opbygning af delkomponenter samt design af komplette maskiner
 • Klargøring af endeligt produktionsgrundlag
System TM A/S
Køge BørneasylPædagog til privat institution

Køge Børneasyl

Køge Børneasyl søger en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores unikke institution.

Vi søger en pædagog der brænder for at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Om du er nyuddannet eller erfaren pædagog vil du indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum. Du skal være med til at skabe en hverdag fyldt med nærvær, udvikling, omsorg, trygge rammer, hygge og gode sociale relationer, samt opmærksomhed på det enkelte barn og børnegruppen som helhed.

I forbindelse med Den styrkede pædagogiske læreplan, skal du bidrage til en evaluerende kultur, der skal være med til at udvikle kvaliteten af de pædagogiske læringsmiljøer, og derved give børnene de bedste betingelser for læring, trivsel, dannelse og udvikling.

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
Construction Engineer, Steel Solution Dpt., Varde

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S

Diversey

Med din tekniske faglighed og flere års erfaring indenfor design og udvikling i rygsækken, mestrer du at transformere kundens behov til konkrete produkter. Det er også naturligt for dig personligt at stå i spidsen for projektet indtil produktet leveres og installeres hos kunden.

Bliv en del af vores engagerede og innovative team i Steel Solution, hvor vi både udvikler produkter og os selv.

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
Københavns Håndværkerservice
VVS’er søges til kvalitetsbevidst virksomhed

Københavns Håndværkerservice, Dragør

Er du uddannet VVS’er, har du kundetække og kan arbejde selvstændigt? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og frihed.

Hos Københavns Håndværkerservice får du store udviklingsmuligheder og gode kolleger. Vi er en mellemstor virksomhed, der hver dag servicerer både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset.

Du planlægger selvstændigt, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at:

 • udføre håndværkerarbejde inden for VVS
 • udføre spjældopgaver
 • vejlede kunder
Københavns Håndværkerservice
FoodCareer.dkPlant Controller

FoodCareer.dk søger for Kerry Ingredients, Glamsbjerg

Motiveres du af at anvende økonomistyring som ledelsesværktøj og være del af en dynamisk ledergruppe, hvor du bliver hørt? Så kom med på rejsen i en international virksomhed med succes. Her får du stor frihed til at planlægge din hverdag med work life balance og fleksibel mødetid, så det passer dig.

Ansvarsområder og opgaver

 • Produkt og proces costing
 • Tilsikre at udgifter faktuelt er indeholdt i diverse rapporteringer
 • KPI-opfølgning på ugeplan med korrigerende handling på optimeringsmuligheder