14.333 job matcher din søgning 14.333 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.333 resultater.
Egedal Kommune
Vil du være vores nye social- og sundhedsassistent i aftenvagt?

Egedal Kommune, Stenløse

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social og- sundhedsassistent til aftenvagt, med weekendvagt hver 2. weekend.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være vores nye social- og sundhedsassistent i dagvagt?

Egedal Kommune, Stenløse

Stenløse Hjemmepleje oplever både et øget borgerindtag samt kompleksitet i forløbene. Derfor søger vi en ansvarsbevidst og fleksibel social- og sundhedsassistent til dagvagt, med weekendvagt hver 3. weekend.

I Stenløse hjemmepleje samarbejder vi med borgerne om, at skabe et godt og langt hverdagsliv i egen bolig. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde, med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje - også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
Solrød KommuneHjemmeplejen søger dygtige Social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejder i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

I Den kommunale Hjemmepleje har vi et helt særligt fokus på Nærvær og Trivsel, hvorfor vi opnormere og derfor søger 6 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores dagvagt-teams.

Solrød KommuneHjemmeplejen søger dygtige Social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social- og sundhedsassistent, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, særligt ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygeplejefaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

I Den kommunale Hjemmepleje har vi et helt særligt fokus på Nærvær og Trivsel, hvorfor vi opnormere og derfor søger 4 social- og sundhedsassistenter, der skal indgå i vores dagvagt-teams.

DanBred P/SDanBred Area Sales Manager

DanBred P/S

The position will lead the sales development of various genetic solutions of DanBred P/S in Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Hungary, Poland and the Baltic Countries. Among other key areas, the position will also be tasked with collecting market information and developing a long-term business strategy for the country.

Responsibilities:

 • Perform sales of DanBred genetic solutions to commercial and integrated swine producers.
 • In close cooperation with the management to develop a long-term business plan for the country that includes territory planning and setting up relevant activities, which consider the current conditions in the market.
Københavns KommunePædagog til attraktiv stilling på døgnafsnit i Haraldsgården

Københavns Kommune

Har du lyst til at være en del af vores døgnteam og spille en betydningsfuld rolle for de af vores børn, der møder på skæve tider?

Dette er den helt rigtige stilling for dig, der brænder for at arbejde med børn, der er i daginstitution på skæve tider, for dig, som er et sted i livet, hvor skæve arbejdstider og anderledes frihed giver mening for dig og dit liv.

Du bliver en del af en stabil og social personalegruppe, et team bestående af engagerede og erfarne pædagoger, der brænder for fagligheden og arbejdet med børn, der møder ind på mange forskellige tider, og som altid har brug for ekstra omsorg og nærvær.

Københavns KommuneDygtige og engagerede social- og sundhedsassistenter til Demenscentret Pilehuset

Københavns Kommune, Brønshøj

Vi er et specialiseret tilbud til borgere med demens. Der er 124 borgere og 185 ansatte i vores hus.

I vores hus er vi tværfagligt ansat på vores seks afdelinger. Vores erfaring fortæller os, at tværfaglighed er en vigtig forudsætning for at yde den bedst mulige pleje og omsorg for mennesker, som har fået demens.

Vi søger kollegaer, som kan være med til at

 • sikre, at den enkelte borger oplever livskvalitet, bl.a. gennem et sundhedsfagligt fokus på borgerens almene tilstand
 • sikre, at borgerne får opfyldt de grundlæggende psykologiske og fysiske behov (i overensstemmelse med Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg)
 • skabe rammerne og omgivelserne, som støtter op omkring borgerne, så funktioner bevares og måske endda styrkes.
Radiometer Medical ApSStudent Assistant in Global Marketing

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Hours: 10-15 hours a week depending on your schedule and exams
Starting time: As soon as possible
Salary: Solid hourly pay based on your seniority in your studies + other benefits

Key assignments:

 • Support Global Product Managers in the Commercial and New Product teams.
 • One of the key projects is within the creation of marketing and training materials for marketing campaigns and product launches for key acute care clinical areas in our Immunoassay department.
 • Proofreading and occasional presentations
Dansk Sundhedssikring A/S
Vi vækster – derfor søger vi sundhedsfaglige rådgivere

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, så har du nu muligheden. Vi søger sygeplejekompetencer til at hjælpe med at rådgive vores mange forsikrede kunder.

I tæt samarbejde med andre erfarne sygeplejersker får du ansvaret for at rådgive vores kunder videre til den rigtige behandling.

Dansk Sundhedssikring A/S

Du bliver det første bindeled i forbindelse med den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning og vejledning i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring.

Vigtigst af alt formår du at give den samme gode service til alle kunder uanset skadens omfang eller sygdommens alvor – og det er op til dig at forene de bedste elementer mellem det offentlige og private.

Dansk Sundhedssikring A/S
Anzet A/S vikarDygtige og stabile produktionsmedarbejdere til Sydsjælland

Anzet A/S vikar søger for kunder

Vore gode kunder har travlt, og derfor søger vi nu:

 • Dygtige og stabile produktionsmedarbejdere både med og uden truckcertifikat til længerevarende vikariater
 • Opgaverne vil bestå af både produktion, lager, pluk og pak
 • Der er mulighed for fastansættelse
 • Gode arbejdsforhold og timeløn

Arbejdstiderne er primært daghold, men ønsker man at arbejde aften eller nat, så kan vi også hjælpe med det.

Vi tilbyder

 • Gode ansættelsesvilkår i henhold til Dansk Vikarlov
 • Vi er fuldt ud digitale og har man brug for hjælp med timeregistrering, så er vi altid klar
 • Lønnen følger den til enhver tid gældende overenskomst
Solrød KommuneFaglig koordinator søges til Den kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Har du lyst, interesse, vilje og motivation til at være en del af vores rehabiliterings- og aftenvagtsteam, så søger vi en fleksibel og engageret koordinator 37 timer ugentligt, fra d. 1. november 2020.

Den kommunale Hjemmepleje i Solrød Kommune er i udvikling, og en af dine opgaver bliver at medvirke til at koordinere og skabe sammenhæng og overblik i indsatserne på rehabiliteringsområdet og de to aftenhold. Derfor er der behov for at din arbejdstid tilrettelægges så du er i kontakt med såvel dag- som aftenmedarbejdere. Det betyder at du 2 gange om ugen skal møde kl. 12.00-20.00.

Som koordinator vil du være ansvarlig for:

 • Faglig sparring til begge teams.
 • Bindeled mellem ledelse og teams.
 • Sikre at nye tiltag implementeres ude i borgernes hjem.
Secher VagtServicevagter til deltidsstillinger

Secher Vagt, Herning og Silkeborg

Vil du være med til at give vores kunder en god serviceoplevelse? Og trives du i et selvstændigt job, hvor det forventes, at du løser mange forskellige opgaver og træffer adskillige beslutninger i løbet af din vagt?

Som servicevagt dækker du området i og omkring Herning og Silkeborg, hvor du bliver tilknyttet en eller flere faste kunder.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag, hvor to dage aldrig er helt ens. Du løser både traditionelle vagtopgaver, og derudover varierer opgaverne fra kunde til kunde – vi sætter dig selvfølgelig grundigt ind i alle detaljerne.

Lolland Kommune
Visitator til social- og psykiatriområdet

Lolland Kommune, Maribo

Du har nu mulighed for at udfolde din erfaring inden for kompleks sagsbehandling i et team, der er kendetegnet ved faglig sparring og kollegialt sammenhold.

Vi søger en ny kollega til vores fagteam, der varetager opgaver og sagsbehandling på socialområdet målrettet de unge fra 18-30 år, hvor opgaverne er mangfoldige – og varetagelsen kræver en vis portion ”sagsbehandlerrobusthed” i den særlige overgang fra børneområdet til voksenområdet.

En væsentlig del af arbejdet er koordinering og samarbejde med bl.a. Børn & Unge, Ungeindsatsen, Jobcentret, UU-vejledere, misbrugsområdet og vores decentrale leverandører. Lolland Kommune har fokus på tidlig opsporing og tidlig indsats.

Lolland Kommune
To psykologer til PPRC Lolland

Lolland Kommune, Maribo eller Nakskov

Motiveres du af at understøtte børns udvikling, læring og trivsel? Trives du med en arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne kan være komplekse og meget forskellige fra dag til dag? Så er du måske vores nye kollega!

Du vil blive mødt med åbenhed, tillid, og ordentlighed, og vi forventer, at du møder os med samme værdier. Du vil opleve kompetente og hjælpsomme kolleger, og en organisation båret af høj faglighed og med ”højt til loftet”.

Vi søger psykologer, der er interesseret i:

 • At yde rådgivning og vejledning/konsultativt virksomhed til skoler og daginstitutioner i forbindelse med børns udvikling i miljøet.
 • Samarbejde med skoler, specialskole og daginstitutioner om indhold og udvikling.
 • Rådgivning og vejledning af forældre, lærere og pædagoger.
OurCamp ApSSocialpædagogisk døgntilbud søger uddannet pædagog til fast stilling

OurCamp ApS, København

OurCamp er et socialpædagogisk opholds- og behandlingshjem med base i Indre By. OurCamp er specialiseret i behandlingskrævende søskendeanbringelser. OurCamp rummer børn og unge med diagnoser samt følelsesmæssige, psykiske og sociale vanskeligheder.

Få mulighed for at udvikle dine pædagogiske færdigheder sammen med et fagligt stærkt team. Vi tilbyder:

 • En dynamisk og udfordrende arbejdsplads med rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt
 • Et personalesamarbejde, som er baseret på gensidig tillid og respekt
 • En arbejdsplads hvor der arbejdes med mentalisering
Danske HospitalsklovneKommunikationskonsulent med en fængende pen og strategisk overblik (barselsvikariat)

Danske Hospitalsklovne, København

Vil du bruge din empati og stærke kommunikationskompetencer i en kreativ og livsbekræftende organisation?

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende velgørende forening, der tilbyder samarbejde med hospitaler og institutioner ift. indlagte børn og deres familier. Vores mission er – med humor, fantasi og nærvær – at sprede smil og livsglæde blandt syge børn i Danmark.

Vores kommunikationskonsulent går på barsel. Derfor søger vi en stærk kommunikatør, der både kan formulere sig fængende og nærværende i det daglige og samtidig bidrage til de kommunikationsstrategiske indsatser. Derudover har du øje for den gode historie og er glad for presse- og kampagnearbejde.

Vi arbejder fokuseret på sociale medier, og du vil få en nærværende dialog med pårørende til indlagte børn, når du skal fortælle om deres erfaringer med hospitalsklovnene.

Semco Maritime A/S
Project Planner – for our Large Projects department in Renewables Division

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Get your career off to a flying start! Our Renewables Division is looking for a graduate to fill the position of Project Planner at our offices in Esbjerg.

As our new Project Planner, you will be involved in major projects throughout Europe, Asia and the USA. You will report to the Planning Manager and have a team of Senior Planners to turn to.

This is an excellent opportunity to give your career a kick start in a strong project-based organisation. This is what one of our Senior Project Planners Matthew Brittain has to say about Semco and this opportunity:

As a planner, you will gain vast experience within the industry allowing you to progress your career and to be a key part of an expanding & rewarding industry.

Semco Maritime A/S
Vordingborg KommuneAfdelingsleder til indskoling og mellemtrin på Kulsbjerg Skole - Stensvedafdelingen

Vordingborg Kommune, Stensved

Vores dygtige afdelingsleder har fået job som skoleleder i kommunen, derfor søger vi nu hans afløser til tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. december 2020.

Kulsbjerg Skole er en matrikelskole med tre matrikler. Skolen løser en helt særlig opgave i et lokalsamfund, der vil skolen, så på Kulsbjerg Skole oplever vi et godt samarbejde med forældre, øvrige borgere i lokalsamfundet, andre institutioner og forenings- og forretningsliv.

Kulsbjerg Skole har gennem en årrække været teknologiorienteret profilskole. Det afspejler sig i vores pædagogiske og didaktiske planlægning og gennemførelse af undervisningen, og det afspejler sig i vores valgfag og tilbud om temaer, der tilbydes i undervisningen.

Vi er stolte af vores skole, vi synes, at vi er dygtige, og leverer en høj faglighed, og vi har relations kompetente medarbejdere.

Accept LeasingLeasingkonsulent

Accept Leasing, Horsens

Vi søger en udadvendt leasingkonsulent til nyoprettet stilling til vores kontor i Horsens. Du kommer primært til at arbejde med og som bindeled for vores forhandlere. Du får en central rolle hvor du bliver hovedansvarlig for Accept Leasing, som tilbyder flexleasing af brugte biler til private- og erhvervskunder gennem vores forhandlernetværk.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Salg og rådgivning
 • Udfærdigelse af leasingtilbud
 • Kontakt med samarbejdspartnere
 • Kontakt med forhandlere
 • Tovholder på igangværende leasingsager
Sorø KommuneSygeplejerske til specialcenter med neurorehabilitering

Sorø Kommune, Dianalund

Vi søger en sygeplejerske til 30-37 timer om ugen i dagvagt uden weekender.

Opgaven er specialiseret neurorehabiliterende sygepleje til beboere med erhvervet hjerneskade. Du har stor indflydelse på egen arbejdsplan i et støttende og godt kollegialt miljø med rig mulighed for videreuddannelse.

Lundebo er et bosted efter Almenboliglovens §§ 105 og 56. Beboerne er borgere, der har erhvervet senhjerneskader ofte kombineret med en psykisk lidelse. Vi har plads til 58 beboere og er beliggende i Dianalund og arbejder ud fra den neuropædagogiske tankegang.

Vi er kendetegnet ved en god blanding af unge og modne medarbejdere, nogle nyuddannede og andre med mange års erfaring. Kulturen er præget af engagement, dygtige medarbejdere og et meget velfungerende samarbejde.