1.572 job matcher din søgning 1.572 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.572 resultater.
Arkil A/S
Praktik - Arkil Anlæg, Greve

Arkil A/S

Du afprøver teori fra studiet i praksis, din faglighed skærpes, du tilegner dig nye kompetencer og du får brugbar erfaring med spændende anlægsprojekter, som du kan bruge direkte, når du er tilbage på studiet.

I din 20 ugers praktikperiode, bliver du en del af et stærkt og velfungerende team, der arbejder professionelt med opgaverne og løser mange forskellige traditionelle anlægsopgaver, så som kloakerings- og forsyningsledninger, kloakrenovering samt vejanlæg og udgravning til regnvandsbassiner.

Afdelingen beskæftiger ca. 44 medarbejdere fordelt på 15 funktionærer og 25 timelønnede medarbejdere, heriblandt 4 dygtige elever.

HRS KalundborgRustfri smed

HRS Kalundborg

Er du en dygtig rustfri smed, der har øje for detaljen og kan arbejde selvstændigt – og vil du arbejde i en afdeling, hvor faglig udvikling og god stemning er hjørnestenene?

Hos HRS Kalundborg arbejder du sammen med 35 kolleger og 11 koordinatorer/konstruktører. Sammen sørger I for løsninger i rustfri stål til virksomheder – primært medicinalindustrien.

Derudover kan du se frem til en hverdag med god værkstedshumor. Vi er en frisk kollegaflok, der godt kan lide at tage lidt pis på hinanden – men selvfølgelig med en sober tone og et glimt i øjet. Den gode stemning smitter af på vores arbejde, så vi løser altid vores opgaver med et smil.

Evida
Driftstekniker – Stenlille

Evida

Har du hænderne skruet godt på, og kribler det i fingrene, når du hører ord som gasinstallationer og målersystemer? Så har vi brug for en som dig til at arbejde med drift og vedligehold af gasnettet i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur.

Evida

Vil du have ansvaret for tilsyn af erhvervsinstallationer og målersystemer, og vi forventer, du har stor faglig indsigt i området. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå i at:

 • lave myndighedssyn af nye og ændrede naturgasinstallationer – primært hos vores erhvervskunder
 • rådgive kunder og vvs-installatører om naturgas og tekniske løsninger
 • opsætte og vedligeholde måler- og fjernaflæsningssystemer.
Evida
LÆGERNE WULFF-ANDERSEN ApSSygeplejerske eller social- og sundhedsassistent M/K til deltidsstilling i klinik i Køge

LÆGERNE WULFF-ANDERSEN ApS

Vil du være med til at dele en stilling med en kollega?

Vi er en 2-mandspraksis i Køge, som inden for det næste ½ år skal bruge to medarbejdere til at dække receptionen og aflaste lægerne i de kliniske opgaver i et mindre omfang.

Arbejdsopgaverne kan variere lidt alt efter sæson og verdenssituationen, som f eksempel nu, hvor der har været mange bestillinger på coronatests og pneumokok vaccinationer og snart kommer influenzavaccinationerne.

Der vil være rejsevaccinationerne på senere tidspunkt, og børnevaccinationerne ønsker vi også hjælp til. Det kan være sårpleje, stingfjernelse og deltagelse i kronikerforløb for KOL og sukkersyge i et omfang, som lokalerne tillader.

Emt Inspektion ApSAdministrativ koordinator

Emt Inspektion ApS, Holbæk

Vi har brug for en person, som kan være med til at definere og beskrive virksomheden og de opgaver, som vi udfører, samt være med til at planlægge vores opgaver. Vi har ligeledes brug for, at du kan være med til at optimere vores processer.

Derfor har vi brug for dig til at kommunikere direkte med vores kunder i forbindelse med planlægningen af opgaverne, samt gennem sociale medier for bl.a. beskrivelse af virksomheden og de opgaver, som udføres. Vi har ligeledes brug for dig for at sikre, at vores arbejde bliver faktureret.

Dine opgaver vil bl.a. indeholde følgende:

 • Kommunikationsopgaver
 • Interne opdateringer
 • Opdatering af vores LinkedIn og hjemmeside
 • Nyhedsblad
Jobindex A/S
Quality systems audits manager til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at validere og kvalitetssikre medicinsk udstyr til behandling af patienter med blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical og få ansvar for, at vores Quality Management System til enhver tid lever op til de gældende relevante standardkrav og at vi udfører vores audits korrekt. Og selvfølgelig, at dine medarbejdere stortrives.

Her går du forrest som det gode eksempel – og er med til at redde liv.

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Sensu A/SKøletekniker til ny afdeling

Sensu A/S søger for Hårlev VVS A/S

Brænder du for VVS og køleteknik?

Vil du være med at opbygge en mindre køleafdeling i en velkonsolideret familiedrevet VVS-virksomhed? Du får en spændende og varierende hverdag, hvor du bliver ansvarlig for køleafdelingen.

Du får en central rolle, hvor du skal servicere og reparere luft til vand varmepumper samt udskifte gamle gas- eller oliefyrsanlæg til nye luft til vand varmepumper samt sørge for opstarten af nye anlæg. Du skal ligeledes på kundebesøg hos private kunder samt arbejde med kvalitetssikring og udarbejdelse af rapporter.

Med tiden som køleafdelingen opbygges, får du ligeledes en rolle som afdelingsleder og du skal derfor varetage de opgaver, som naturligt opstår i denne rolle.

Thermo Fisher Scientific
Dygtige Plastmagere søges!

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Vi søger fire nye Plastmagere til vores produktion i Roskilde. Du vil arbejde med op-/omstilling af alle sprøjtestøbemaskinerne ift. planerne samt op-/omstille alle automater tilhørende maskinerne i produktion.

Dine arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
 • Overholde sikkerhedsprocedurer/regler på fabrikken
 • Op-/omstille alle sprøjtestøbemaskinerne ift. planerne
 • Op-/omstille alle automater tilhørende maskinerne i produktion
Thermo Fisher Scientific
JKSMontør søges til montage af varmepumpeprojekter

JKS søger for Klimadan

Klimadan oplever stor vækst på det sjællandske marked for grønne varmeløsninger, hvorfor der søges flere dygtige og fleksible folk til at køre i dette område.

Vil du være en del af en moderne, grøn virksomhed, hvor miljørigtige produkter, services, og processer er i højsædet? Har du lyst til at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Så har du muligheden her.

Du bliver en del af en virksomhed, som arbejder med kvalitet i alle medarbejdernes arbejde gennem information, driftssikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet.

Klimadan oplever stor vækst på det sjællandske marked for grønne varmeløsninger, og derfor søges flere dygtige og fleksible folk til at køre i dette område. Vi søger kolleger som arbejder meget struktureret og fortsætter til opgaven er løst. Du skal forvente, at dagsprojekter kan trække ud og skal være færdige samme dag.

Jens H. Hansen ApSGravesjak til kloak- og anlægsarbejde på Sjælland

Jens H. Hansen ApS

I forbindelse med vores travlhed søger vi erfarne og dygtige gravesjak til kloak- og anlægsopgaver på Sjælland, særligt i Syd- og Midtsjællandsområdet.

Entreprenør Jens H. Hansen ApS er placeret på Sydsjælland, og vi har de seneste 25 år udført kloak- og anlægsarbejde for kommuner, forsyninger og vejdirektoratet.

Vi tilbyder følgende:

 • 50 gode og engagerede kollegaer
 • Bil
 • Ansættelse iht. Dansk Byggeris overenskomst
 • Løn efter kvalifikationer
Vestas Wind Systems A/S
Supervisors for Global Operational Support

Vestas Wind Systems A/S

Do you have experience from field service in the Wind industry? If you like travelling and want to contribute to a higher purpose in the world by using your technical and personal skills, you may be a one of our new Supervisors.

Overall, it means that you will:

 • Provide the necessary level of support that will support our global client base
 • Support in complex operational and field requests from local service organisations, supervision, technical expertise, field training and local service organisation support in operational set-up
 • Provide technical knowledge as part of Prototype projects in Denmark
Vestas Wind Systems A/S
BEC
IT Auditor for Internal Systems Audit

BEC, Roskilde

Are you passionate about bringing your talent into play in auditing BEC’s most important strategic tech initiatives?

Do you have the ability to understand the business and how the IT is supporting the business while auditing and identifying the key risk areas? And do you thrive when keeping track of complexity and having many concurrent activities? Then it might be you we are looking for.

As an IT auditor in BEC you will have the responsibility for the entire audit process of the assigned audit tasks. In order to do so you will have to understand the business of our customers, and how the IT-systems BEC are providing to our customers, are supporting that business. You will get a good insight and overview of the whole BEC organization, and your touchpoints in the organization will be multiple.

BEC
Randstad A/S
Teknisk projektsælger

Randstad A/S søger for TROX Danmark A/S

Kan du skabe gode relationer og vejlede kunder om topkvalitetsprodukter inden for HVAC? Kan du strukturere din egen arbejdsdag og salgsaktiviteter? Formår du med din tekniske viden at sikre den bedste løsning for kunden?

Med reference til den danske sales manager bliver du ansvarlig for alle salgsaktiviteter på Sjælland. I samarbejde med resten af teamet formår du at give teknisk sparring til kunderne, sådan at I i fællesskab kommer frem til de rigtige løsninger.

Derudover vil nogle af dine ansvarsområder være:

 • Varetage salg af alle TROXs produkter og systemløsninger for kunder på Sjælland
 • Udvide og vedligeholde TROXs portefølje af kunder og samarbejdspartnere på Sjælland
 • Altid have et klart overblik over de igangværende projekter i dit ansvarsområde
DIN ForsyningMålermontør

DIN Forsyning, Esbjerg

Er du uddannet VVS-montør, og har du erfaring med vand- og varmeinstallationer? Er du selvstændig, ynder du at levere en god service, og finder du stor tilfredsstillelse i at få tingene gjort? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Måler og Ledningsdrift hos DIN Forsyning.

I Måler og Ledningsdrift arbejder vi med opsætning, udskiftning og aflæsning af vand- og varmemålere samt hjemtagning af data i Varde og Esbjerg kommuner. Herudover sørger vi for den daglige drift af fjernvarmenettet og målerlaboratoriet. Afdelingen består af 17 medarbejdere, og som vores nye kollega skal du ligeledes arbejde med:

 • Sikker drift af ledningsnettet og målerpark
 • Driftsoptimeringer
 • Kundebesøg
Fibia P/S
Leverancemanager

Fibia P/S, Svinninge

Er du dygtig til at holde det kølige overblik, og kan du lide at opbygge stærke relationer til dine kollegaer og vores kunder? Brænder du for at få tingene til at ske, både internt og i samarbejde med vores kunder? Så er du måske Fibias nye leverancemanager.

Som leverancemanager i vores Salssupport team skal du tilsikre at leverancen til vores kunder leveres som aftalt og med stor transparens, så kunden får den bedste oplevelse hele vejen igennem processen – altså fra kontraktunderskrift til afleveringsforretning.

Dine opgaver inkluderer desuden, at:

 • Analysere og tilpasse processer i forbindelse med at du oplever muligheder for forbedringer, foretage fejlfinding af leveringsproblemer i tide, og sikre at kunden er orienteret om forløbet.
 • Føre tilsyn med leveringsteamets daglige aktiviteter og give vejledning efter behov.
 • Gennemse kundeordrer samt planlægning og koordinering af leveringsaktiviteter på et samlet overordnet niveau.
Fibia P/S
Andel Holding A/S
Passioneret .NET cloud-udvikler

Andel Holding A/S, Haslev

Ønsker du at omgive dig med skarpe og erfarne Azure cloud-udviklere med over 70 års samlet erfaring med .net-platformen, så læs videre...

Andel Holding A/S

Vi har brug for en ny kollega i Team Teknisk Domain til vores videre rejse i Skyen. Vi har allerede taget de første spæde skridt udi Machine Learning og AI og har samtidigt fokus på god solid dag-til-dag udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Deltage i alle faser af DevOps, lige fra afklaring af forretningsønsker, over tekniske designs til implementering, code reviews, idriftsættelse, test, overvågning, bug fixing, kvalitetssikring og automatisere
 • Spille sammen med vores arkitekt i design, arkitektur og udvikling af Azure cloud-løsninger med fokus på understøttelsen af DevOps
 • Deltage aktivt i Scrum-processen, herunder planlægning, forretningssupport og fordeling af opgaver i teamet

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Nørre Alslev

SuperBrugsen

SuperBrugsen Nørre Alslev søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
Andel Holding A/S
Dedikeret og serviceminded GIS-systemudvikler

Andel Holding A/S, Haslev

Et af de centrale systemer hos Andel er vores GIS-platform. Vi bruger en GIS-platform, baseret på Hexagons G/Technology, til at beskrive hvor i geografien komponenterne i elsystemet er placeret, samt at beskrive deres topologiske opbygning. GIS-platformen spiller en meget vigtig rolle både i vores evne til at sikre stabil drift af elnettet, men også for vores evne til at understøtte relevant og faktabaseret udvikling.

Andel Holding A/S

Andel søger en GIS-systemudvikler, der har ambitionen om at skabe en fortsat robust og velfungerende platform for forretningen og samtidigt udbygge datagrundlaget for udvikling af fremtidens elnet.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Daglig drift og udvikling af Andels G/Technology platform
 • Udarbejdelse af dokumentation
 • Opsætning og overvågning af integrationer til andre systemer

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
NettoSouschef - Roskilde

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik? Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, at de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • håndtere diverse administrative opgaver
 • supportere butikschefen i alt lige fra administrative opgaver til den daglige drift.
Hoffmann A/SServiceelektrikere

Hoffmann A/S, Lejre, Skibby og Allerød

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid, samt frihed under ansvar er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor elektrikere til snarlig tiltrædelse.

Serviceafdelingerne, der er placeret både i Glostrup, Skibby, Lejre og Allerød består samlet af 80 personer. Du vil have tilholdssted i en af ovenstående lokationer, og dine opgaver vil blandt andet være:

 • Diverse ad hoc-serviceopgaver blandet med mindre projektsager for erhvervskunder
 • Lyslederinstallationer og øvrige netværk- og datainstallationer
Hoffmann A/S