2.358 job matcher din søgning 2.358 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Stevns KommuneServiceafsnittet søger nye kolleger til rengøring på plejecentrene

Stevns Kommune

Serviceafsnittet søger nye kolleger med arbejdsområde primært med rengøring på plejecentrene. Stillingerne er på henholdsvis 30 eller 37 timer/uge. Arbejdstiden ligger inden for tidsrummet kl. 06.00-15.00.

Om dig:

 • Du har meget gerne en uddannelse som serviceassistent eller har gennemgået grundrengøringskurser. Du har hygiejnebevis.
 • Du er god til at samarbejde, og du vil være loyal over for din arbejdsplads.
 • Du er mødestabil og meget engageret i dit arbejde, du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde.

Du bliver først og fremmest en del af rengøringsteamet på 12 medarbejdere og til tider en del af madserviceteamet med 40 medarbejdere.

Novenco Marine & Offshore A/SLead Project Engineer

Novenco Marine & Offshore A/S, Køge

Novenco technical department, who oversees commercial and technical project execution of HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) systems for marine- and offshore-projects, is looking for one Lead Project Engineer.

You will be responsible for our technical solution towards our customers during the project phase, ensuring a good relationship and healthy development securing our future business.

As part of a dynamic team, you will be responsible for all technical tasks throughout the project execution, including management of system design, specifications and calculations, approval documentation and responsibility of selecting the products for the system. Also including planning, monitoring and controlling, securing that we are on time and deliver according to our expected milestones. You will work in close cooperation with our Project Managers who have the overall responsibility for the projects.

Novenco Marine & Offshore A/SProject Manager for Novenco Marine & Offshore A/S

Novenco Marine & Offshore A/S, Køge

As project manager you will be responsible for our customers, ensuring a good relationship and healthy development securing our future business. As part of a dynamic team, you will be responsible for all tasks of the project execution, as planning, monitoring and controlling to ensure we are on time and deliver according to our expected margins. Other tasks include management of system design, specifications and calculations, approval documentation and responsibility of selecting products for the system.

You will use Novenco’s project execution model (PEM) and participate in continuous improvement of this tool.

With us you will become part of a committed and international company characterized by an informal working environment based on our five core values: Customer Focus, Performance, Commitment, Cooperation and respect.

Lolland Kommune
Pædagoger til Natur- & skovbørnehaven og vuggestuen Trekløveren

Lolland Kommune

Mener du ligesom os, at fusionen mellem inden- og udendørs læringsrum bidrager til det gode og læringsrige børnemiljø? Tør du lege med insekter og danse i regnvejr? Så er det dig, vi søger!

Vi søger dig, som først og fremmest elsker naturen og småbørnspædagogikken, som møder verden med positive forventninger og som har en faglig indsigt i, hvad der skaber forudsætninger for det gode børneliv. Derudover har du et inkluderende og anerkendende menneskesyn og ønsker at arbejde for at give ALLE børn i Trekløveren det allerbedste børneliv, samt gode forudsætninger for deres videre udvikling i livet.

Vi søger 2 pædagoger på 37 timer om ugen. Én pædagog til Natur- & skovbørnehaven samt én pædagog til vuggestuen.

Vordingborg KommuneController til Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Controlleren får sit eget selvstændige controllerområder og rig mulighed for at tage ansvar og yde god service og rådgivning til ledere og chefer i fagområderne.

Vordingborg Kommune har to nye teams i Styring og Analyse. Begge teams skal arbejde tæt sammen, og selvom man får et selvstændigt controllerområde og er tilknyttet et af de to teams, så er der gode muligheder for at arbejde udviklingsorienteret og understøtte hinanden på tværs af områder og opgaver.

Controlleren skal indgå i det team, der løser budgetstyringsopgaver på økonomiudvalgets område, de tekniske områder, område for Sundhed, Børn og Familie og for Erhverv, Turisme og Kultur og Idrætsområdet.

Vordingborg KommuneIndkøbschef til Vordingborg Kommunes nye tværgående stab

Vordingborg Kommune

Chefen for Indkøb står i spidsen for indkøbsområdet og bliver samtidig en central aktør i udviklingen af den nye tværgående stab.

Vordingborg Kommune hjemtog i starten af året indkøbsfunktionen. Den nye indkøbschefs væsentligste opgave er derfor at sætte en overordnet retning for hele området, etablere en fælles struktur og linje for indkøbsfunktionen og det tværgående arbejde indadtil og udadtil i de decentrale enheder.

Indkøbschefen får ansvaret for fire medarbejdere og skal selv tage stor del i opgaveløsningerne særligt i forbindelse med udbudsprocesserne. Udover opgaver med indkøb og udbud har indkøbschefen også det ledelsesmæssige ansvar for flådestyring af kommunens ca. 300 køretøjer.

Vordingborg KommuneTeamleder til nyoprettet stilling i Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Teamlederen til Styring og Analyse får et selvstændigt ledelsesansvar i tæt samspil med budgetchefen. Funktionen er en central del af en ny tværgående stab.

Vordingborg Kommune opjusterer med endnu en leder til Styring og Analyse, som får ansvar for det ene af de to nye teams i Styring og Analyse. Dette team løser budgetstyringsopgaver på økonomiudvalgets område, de tekniske områder, område for Sundhed, Børn og Familie og for Erhverv, Turisme og Kultur og Idrætsområdet.

Den nye teamleder har det fulde personaleledelsesmæssige ansvar for fire medarbejdere med hver deres ansvarsområde, teamlederen har ligeledes et selvstændigt ansvar for sine egne controllerområder inden for økonomi-, erhverv- og turismeudvalgenes budget.

S/I FGU Midt- og ØstsjællandKan du skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet?

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til vores FGU-skole i Faxe søger vi en lærer med undervisningskompetence i matematik og naturfag, der er dygtig til at skabe trygge, stabile læringsrum, og som har lyst til at udvikle egen og fælles undervisningspraksis. Samtidig er vi på udkig efter en kandidat, der brænder for at hjælpe unge mennesker godt på vej mod uddannelse og job, og som kan skabe motivation, læring og trivsel i klasserummet.

Som underviser hos os kommer du til at varetage almenundervisningen af vores elever på både den almene grunduddannelse (AGU) og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og samarbejde tæt med skolens øvrige lærerstab om at udvikle nye praksisnære undervisningsforløb.

Du træder ind i år 3 med systematisk kompetenceudvikling af medarbejdere og ledelse. Vi har arbejdet med at udvikle et pædagogisk didaktisk grundlag kombineret med løfter om undervisernes adfærd over for eleverne.

Jobindex A/S
Supply Chain Manager

Jobindex A/S søger for DKT A/S i Kirke Saaby

Kan du tage ansvaret for en velafbalanceret varebeholdning og sikre høj leveringssikkerhed? Og vil du både tage hånd om den daglige leverandørkontakt og udarbejde forecasts i en rolle, som du i høj grad selv er med til at forme?

Her får du muligheden for at arbejde i en virksomhed, hvor alle kender og hjælper hinanden – og hvor det at arbejde hjemmefra også er noget, vi vil arbejde med fremover.

Opgaver

 • oprette og vedligeholde indkøbsordrer samt vedligeholde data i vores ERP-system
 • koordinere importfragt samt forhandle pris- og leveringsbetingelser
 • overvåge lagerbeholdningen og regulere minimumslager
Jobindex A/S
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

Jobindex A/S
Erfaren ejendomsadministrator til fremsynet advokatvirksomhed

Jobindex A/S søger for DreistStorgaard Advokater A/S i Næstved

Har du lyst til at blive en del af en innovativ advokatvirksomhed, hvor du kan se frem til en alsidig hverdag? Og er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil, samtidig med at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Du kan se frem til at indgå i et tæt samarbejde med vores jurister samt eventuelt blive inddraget, når vi lukker større ejendomshandler – og jo dygtigere du er, jo mere vil dine kompetencer blive brugt af kollegerne i huset.

Du får en klassisk administratorrolle, hvor du tager hånd om blandt andet:

 • papirarbejdet i forbindelse med til- og fraflytning
 • afvikling af generalforsamlinger
 • udarbejdelse af forbrugsregnskaber
Jobindex A/S
DBI Plastics A/SGenopslag - Plastmagere/opstillere til daghold

DBI Plastics A/S, Stenlille

Er du en dreven opstiller/plastmager, som via din mangeårige erfaring med at arbejde med sprøjtestøbning ved, hvor du skal kilde maskinen, så vi kan undgå fejlproduktion? Har du en positiv indstilling til dit arbejde, og kunne du tænke dig at bidrage til den gode stemning på dagholdet?

Hvis du kan svare ja til ovennævnte, er du måske en af vores nye opstillere/plastmagere, som vi står og mangler i vores team på daghold. Vi arbejder både i renrum og med almindelig produktion, hvor fokus er på vores mange opstillinger - og på at få vores maskiner til at køre optimalt.

Vi producerer på 41 sprøjtestøbemaskiner, alle af mærket Engel. Maskinparken består i stor udstrækning af de helt nye CC300-modeller med indbyggede bånd, robotter og de nyeste features inden for proces-overvågning (f.eks. IQ Weight control).

Bygma
Butikschef

Bygma, Hårlev

I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2C- og B2B-markedet.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Randstad A/S
Junior controller

Randstad A/S søger for Hovmand A/S i Køge

Vil du arbejde i en ekspanderende international virksomhed med en ambitiøs digital strategi?

Hovmand har succes med en ambitiøs og international vækststrategi og oplever et stærkt stigende salg med en eksportandel på over 85 %. På vegne af Hovmand A/S i Køge søger Randstad en ambitiøs Junior Controller, som vil være med til at styrke økonomifunktionen.

Motiveres du af selvstændige og udfordrende opgaver i en økonomiafdeling, er det her et job for dig. Du kommer til at arbejde med grundlæggende finansopgaver, og samtidig får du muligheden for udleve din controller-drøm og arbejde i en digitalt drevet virksomhed.

Bygma
Sælger

Bygma, Ringsted

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for beklædning, værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
PostNord DanmarkVagt- og Serviceassistent søges til Pakketerminal Køge

PostNord Danmark

Region Sjælland etablerer et nyt 24/7 Security Vagt Team på Terminal Køge og søger derfor 2 kollegaer. Skal du være en del af holdet?

Teamets primære opgave er at administrere adgange for personer og køretøjer og gennem observation og patruljering at bidrage til at skabe en tryg og sikker arbejdsplads på Terminalen.

En spændende og bred opgavepalette

 • Varetage pakketerminalens primære sikkerhedsfunktioner; herunder overvågning, inspektion af faciliteter og udstyr
 • At følge nødvendige procedurer i forbindelse med ulykker, tyveri, overfald, brand, håndtering af farligt gods, bombetrusler eller evakueringer
 • Administrere adgange til Pakketerminal Køge for personer og køretøjer (dette gælder både ankomst og afgang)
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 25 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Slagelse

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Slagelse og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 25 timer pr. uge. Dog forventer vi, at du generelt er fleksibel og derfor tilbyder vi også muligheden for at byde ind på eventuelle ledige vagter.

Du vil naturligvis blive lønnet for alle de timer du arbejder. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Der vil forekomme både morgen, dag og aftenvagter, både i hverdagene og i weekenden, hvilket gør at muligheden og lysten for varierende arbejdstidspunkter er et krav.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler.
Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger til Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Brænder du for salg og service? Har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig vi søger som trælastsælger til vores professionelle kundesegment i vores afdeling i Ringsted.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i at yde vores kunder en rigtig god service.

Dine arbejdsopgaver er primært internt salg med:

 • Betjening og rådgivning af kunder på telefon og mail
 • Tilbudsgenerering samt tilbudsopfølgning
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
Hammer Andersen Sales Recruitment
Erfaren Key Account Manager til Kiilto

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Kiilto

 • Har du erfaring med salg til det professionelle rengøringsmarked i Danmark?
 • Drives du af at skabe resultater samt gode langvarige kunderelationer?
 • Og har du en vindende personlighed med et smittende godt humør?

Så er du måske vores nye Key Account Manager!

Du bliver en del af vores dynamiske hverdag, hvor du får en bred kontaktflade hos spændende virksomheder i hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at opbygge og udvikle vores forretning indenfor professionel rengøring – med øje for kundetilpassede totalløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, ekspertise og en høj grad af service – altid med kundens behov i centrum. Derfor forventer vi, at du er god til at etablere langvarige kunderelationer, tillid og ikke mindst resultater.