5.100 job matcher din søgning 5.100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WhiteAway Group A/S
Team Lead Operations and Support

WhiteAway Group A/S, Risskov

We are searching for a tech savvy Team Lead for our Operations & Support Team. You will lead a team responsible for support and operations for more than 85 stores in Denmark, Norway, and Sweden and close to 300 colleagues at our offices in Aarhus and Stockholm.

Refering directly to our CTO, you will have full responsibility for the operations and development of your team – hereunder personnel and budget responsibility. Besides that, you will be involved in:

 • IT-Security in our stores and at our offices
 • The development and operations of our IT-infrastructure
 • IT-purchases and the development of our collaboration with our IT-suppliers
WhiteAway Group A/S
Umove Vest A/S Rutebuschauffører i Midtjylland

Umove Vest A/S

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab indenfor kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi med vores 1400 medarbejdere blandt landets tre største.

Som rutechauffør hos Umove A/S tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nogle af nøgleordene. Du vil få højt engagerede kollegaer i et dynamisk team, hvor vi løfter i flok.

Krav til uddannelse og kørekort:

 • Buskørekort D/E (erhvervskørekort til bus)
 • EU-kvalifikationsbevis
 • BAB1
Gem
Carl C. A/S Montør søges til montage af gittermaster

Carl C. A/S

Carl C. A/S søger en ansvarsfuld og yderst engageret montør til vores montageafdeling.

Jobbet består primært af montage af gittermaster og stålkonstruktioner i Danmark. Der kan dog forekomme montageopgaver i udlandet. Du vil indgå i et team af montører og andet lagerpersonale. Oplæring vil foregå i tæt samarbejde med vores nuværende montører.

Vi forventer, at du…

 • har kendskab til montagearbejde
 • har hænderne skruet rigtigt på og er klar til at tage fat
 • er i fornuftig fysisk form
 • er god til at samarbejde og bevare den positive indstilling i en travl hverdag
Gem
Ikast-Brande Kommune
Familierådgivningen søger aflaster

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Familierådgivningen, Ikast-Brande Kommune, søger aflaster til en 13-årig dreng med ADHD og en blandet udviklingsforstyrrelse.

Jobindhold:

Primært som støtte i hjemmet til aflastning af forældre og lillesøster. På sigt vil indholdet også være at følge med til fritidsaktiviteter og ungdomsskole, deltage på ture ud af huset sammen med familien samt støtte ham i det sociale samspil med andre.

Omfanget er op til 10 timer ugentligt og forventes at ligge to hverdage i ugen fra sidst på eftermiddagen. Herudover er familien bevilget et antal ad hoc-timer hver måned, som forventes at ligge i weekender.

Kredsløb
Operatør til Kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Er du god til at bevare overblikket og har du teknisk snilde? Vil du være en del af teamet, som holder vores procesanlæg kørende døgnet rundt? Så er du måske vores nye operatør til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Rundering af anlægget.
 • Betjening af halv- og helautomatiske procesanlæg i samarbejde med driftsmestrene.
 • Medvirke til fejlfinding, drift og vedligeholdelse af anlæg.

Hos os får du en attraktiv stilling, hvor du bliver en del af en drift, hvor vi er stolte af at håndtere affald og levere varme til Aarhus og omegn.

Kredsløb
PEAB Asfalt A/S
Landmåler/Entrepriseleder

PEAB Asfalt A/S, Uldum

Du bliver del af Peabs Specialafdeling, hvor opgaverne varierer fra private opgaver til større offentlige projekter. Specialafdelingen udfører belægningsarbejde på broer, Confalt industrigulve, sportsbelægninger samt belægninger på P-dæk og andre specialopgaver. Afdelingen har hovedsæde i Uldum, men har også kontor i Køge. Vi udfører opgaver i hele landet.

Vi ser gerne, du har erfaring med brug af totalstation, men vi lægger først og fremmest vægt på, at du har lysten og viljen til at tilegne dig nye kompetencer og viden inden for området.

Dine ansvarsområde vil typisk være:

 • Opmåling og nivellering af broer og industrigulve
 • Entrepriseledelse af mindre projekter
PEAB Asfalt A/S
Saint-Gobain Weber
Operatør til vores produktion

Saint-Gobain Weber, Galten

Saint-Gobain Weber søger operatør/produktionsmedarbejder til vores fabrik i Galten. Der er tale om et job på dag- og aftenhold.

Se video om Saint-Gobain Denmark A/S som arbejdsplads

I produktionen bliver dit primære ansvar at betjene vores produktionsanlæg, hvor du som en del af vores dygtige produktionsteam er med til at sikre, at vores produkter produceres under de rette forhold og lever op til vores og kundernes høje krav til kvalitet. Du refererer til produktionslederen.

Du har erfaring fra produktionsvirksomhed, gerne truckcertifikat og gyldigt førerbevis samt god ordenssans, da vi arbejder med 3S og WCM (LEAN) på fabrikken.

Saint-Gobain Weber
Kronospan ApS
Service-/vedligeholdelsestekniker

Kronospan ApS, Ryomgård

Har du erfaring med mekanisk vedligehold og reparationer? Er du stærk på teknisk håndværk, og motiveres du af at samarbejde med et stærkt team om både drift og vedligehold? Så er du den nye kollega som vi søger til at udvide vores vedligeholdelsesafdeling.

Du vil til dagligt samarbejde med dygtige og hjælpsomme kollegaer i en større procesindustri med spændende kompleksitet i processer og maskinudstyr, hvor du får rig mulighed for at få indfriet og udviklet dine tekniske kompetencer og komme med gode idéer til forbedringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Løbende opfølgning på vedligeholdelsesopgaver, herunder daglig tilstandskontrol på udstyr
 • Fejlfinding og reparation under planlagt stop og ved akut behov
 • Ansvar for planlægning og registrering af opgaver i CMMS-systemet
Holmsø Boligresorts
Projektleder til Danmarks mest ambitiøse seniorboligkoncept

Holmsø Boligresorts, Silkeborg

Se video om Holmsø Boligresorts som arbejdsplads

Vi søger en projektleder der skal stå i spidsen for vores seniorboligkoncept Holmsø Boligresorts, som vi forventer at udrulle i hele landet. Et seniorbofællesskab med ekstraordinære fællesfaciliteter hvor frihed, tryghed og fællesskab er nøgleordene for den hverdag vi ønsker at skabe de perfekte rammer for.

Jobbet er en kombination af projektleder og konceptudvikling. Det betyder bl.a. at der skal dannes rammer for hvordan beboerne skal serviceres, hvor ofte man må benytte poolen eller hvem der leverer maden. Håndgribelige spørgsmål som vi skal have taget stilling til den kommende tid, og som skal sættes i system. Sideløbende med udviklingsopgaverne, skal du sikre at alt bliver dokumenteret så viden og erfaring kan bringes i spil til de kommende åbninger af seniorboligresorts i hele landet.

Holmsø Boligresorts
Verdo
Grøn energikoncern søger projektledere til fjernvarmeprojekter i Randers

Verdo, Randers

Har du lysten og energien til at gøre en forskel i arbejdet med den grønne omstilling, så har vi måske jobbet til dig. I Verdo arbejder vi målrettet på at få flest mulige kunder med på fjernvarmenettet, og heldigvis er der stor interesse. Derfor søger vi fire nye projektledere i Randers med ansvar for at drive vores anlægsprojekter – fra de indledende planer frem til at kunden modtager grøn fjernvarme.

Verdo A/S

Til denne spændende opgave har vi brug for yderligere fire projektledere til at varetage byggemodninger, konverteringer, nyanlæg og tilslutte nye kunder, både private og erhverv.

Du vil være den ansvarlige projektleder for hele projektforløbet. Det vil sige, at du som hovedopgave:

 • Deltager i de indledende projektmøder
 • Forestår projektering, businesscase & myndighedsbehandling
 • Rådgiver kunder om fjernvarmetilslutning
Verdo
Gem
Würth Danmark A/S
Konstruktør (gerne nyuddannet) til specialistfunktion i Würth Danmark

Würth Danmark A/S

Vil du med på vores succesrige hold af specialister?

Vi har brug for dig til at vejlede vores mange kunder i bygge- og installationsbranchen.

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Du trives med at dele din viden om byggetekniske forhold og underviser derfor gerne. Du bliver en af Würths specialister, og med reference til Markedschefen for CSPM (Construction Site Project Management) planlægger du i samarbejde med de kørende sælgere besøg hos nye og eksisterende kunder inden for byggebranchen. På den måde understøtter du salget med din specialistviden og frigør ressourcer hos vores kunder.

Du deltager i salgsregionernes månedsmøder og i samarbejde med regionscheferne "klæder I sælgerne på" til at sælge ude hos kunderne. Du er derfor en teknisk kompetent sparringspartner og bidrager aktivt til at Würths viden på det byggetekniske område løbende udvikles.

Würth Danmark A/S
Struer Kommune
Miljømedarbejder til grundvand og jordforurening

Struer Kommune

Brænder du for at arbejde med miljøopgaver og miljøbeskyttelse? Kan du afbalancere kommunalt myndighedsarbejde, så god kommunikation og dialog kombineres med teknisk viden for at opnå gode resultater? Har du lyst til at arbejde i en kommune i fuld udvikling, hvor vi vægter helhed, nærhed og kvalitet? Så kan du blive vores nye kollega i Struer Kommune.

Vi søger en engageret kollega til håndtering af grundvands- og jordforureningsområdet, der er klar til at tage fat. Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du får lov at bidrage fra første dag.

Dine opgaver vil variere fra forskellige myndighedsopgaver til fysiske tilsyn. Du er den, der er den – men du sidder ikke alene. Vi arbejder, som et hold og løfter i flok, men du skal være klar til at drive processer og afsøge muligheder, og du skal kunne afslutte dine opgaver.

Aarhus Kommune
Opkøb og Grundsalg i Teknik og Miljø søger en projektudvikler – barselsvikariat

Aarhus Kommune, Brabrand

Vil du være med til at udvikle Aarhus?

Aarhus Kommunes afdeling for Bystrategi søger til enheden Opkøb og Grundsalg en projektudvikler i et barselsvikariat på 13 måneder, der med interesse for og erfaring med fast ejendom kan indgå i et team, der arbejder med køb, udvikling og salg af arealer for at skabe en ”god by for alle”.

Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med fast ejendom og har lyst til at prøve kræfter med at arbejde i en politisk ledet organisation. Det præcise stillingsindhold vil blive fastlagt på baggrund af kvalifikationer.

Du skal bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Projektudvikling af nye områder til hhv. boliger og erhverv
 • Strukturering og forberedelse af udbud og salg af kommunale arealer
 • Besvarelse af henvendelser om salg af kommunale grunde, herunder screening af arealer
Ikast-Brande Kommune
Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper, så mangler vi dig, som aftenvagtkollega på Østervang

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Stillingen er på 30 timer, men kan øges op til 37 timer, hvis du ønsker dette. Om du vil arbejde hver 2. eller hver 3. weekend, er op til dig. Stillingen er en fast stilling, som aftenvagtkollega. I tilfælde af sygdom eller ferier og når andre løsninger ikke er mulige, kan der blive tale om ganske få dag- eller nattevagter.

Medarbejdergruppen på Østervang er bredt sammensat i forhold til både alder, anciennitet og kompetencer. Du vil blive tilknyttet en mentor, der sørger for, at din oplæring er i orden, og som vil hjælpe dig med at blive en del af Østervang.

Vacpro ApS Servicetekniker søges til veletableret vakuumvirksomhed i Aarhus

Vacpro ApS

Har du lyst til at specialisere dig inden for vakuumteknologi og arbejde med det nyeste af det nye på det danske marked?

Hos VACPRO leder vi efter en servicetekniker, der har lyst til at være en del af et stærkt team, der balancerer mellem ekspertise, fleksibilitet – og så en god portion humor.

Vil du læse mere og søge stillingen? Klik her

Eltronic a/s
Elektriker

Eltronic a/s, Hedensted

Har du erfaring med elektriske installationer, og kunne du tænke dig at arbejde med installation og service hos Eltronics store industrielle kunder?

Vi har nye spændende projekter i sigte og søger derfor en dygtig og ansvarsfuld elektriker, som interesserer sig for industriinstallationer, og som har lysten til at udvikle sig i en velrenommeret virksomhed.

Som elektriker hos Eltronic får du ansvar for planlægning og eksekvering af elektriske installationer og montage. Du er serviceminded, løsningsorienteret og har fokus på kvalitet i dit arbejde.

Eltronic a/s
Silvan A/S
Category Manager

Silvan A/S, Brabrand

Are you excited about purchasing and category management? Do you see yourself contributing to the success of Silvan by bringing in your skills and knowledge, working together with your colleagues in the procurement team? Then the Category Manager position may be the perfect fit for you.

We're looking for a Category Manager at the Silvan Headquarters. In collaboration with the Head of Category Management and your colleagues in the department, you will be the driving force for the development of your own categories.

You will be responsible for the performance of your categories and continuously seeking opportunities for improvement in collaboration with external and internal stakeholders. You will also be involved in strategic projects where you can align your ideas and work results with project steering committees.

Silvan A/S
Gem
Jobindex A/S
Udekørende serviceteknikere til hhv. Fyn, Midtsjælland, Midtjylland/Himmerland

Jobindex A/S søger for Reno A/S

 • Kan du se dig selv i en hverdag med både enkle og komplekse service- og vedligeholdsopgaver hos mange spændende kunder?  
 • Har du lyst til at samarbejde med teamet i back-office, der hjælper dig med at koordinere og sørger for, at du har de rigtige reservedele?
 • Og vil du have følelsen af at være selvstændig – men stadig have alle fordelene ved at være en del af en større virksomhed?

Du starter din dag hjemmefra og kører ud til kunden i din firmabil, der er fuldt udstyret med bundsolide værktøjer. Du får dine opgaver via din pc, og du er typisk ude på 2-4 opgaver om dagen.

Håndværksmæssig baggrund og et godt servicegen
Som person er du er moden, og du kender værdien af at skabe gode relationer til kunderne. Og så forestiller vi os, at du:

 • er automekaniker, elektriker, smed, lastvognsmekaniker, entreprenørmaskinmekaniker eller lignende med et par års erfaring


Er du interesseret?

Jobindex A/S
Gem
Aarhus Kommune
Viby Skole søger pædagogisk leder til udskoling og specialklasserækken

Aarhus Kommune

Er du interesseret i udvikling af læringsmiljøer og pædagogisk praksis i almendelen og specialområdet, så har vi jobbet til dig.

Vi forventer, at du med din lærerbaggrund og erfaring har evnen til at skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem elever, forældre og medarbejdere, hvor vi tager udgangspunkt i mottoet ”Børn gør det rigtige – hvis de kan”.

Vi forestiller os samtidig, at du med dit personlige og faglige engagement kan samle det pædagogiske personale omkring kerneopgaverne læring og trivsel, hvor det er afgørende, at dine kompetencer inden for ledelse, didaktik og pædagogik er stærke.

Vi tilbyder engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, hvor du vil blive nærmeste leder for 34 medarbejdere.

CyberPilot ApS Relationsekspert (aka Business Developer)

CyberPilot ApS, Aarhus

Er du i stand til at aflæse et rum og få den lidt vrisne bordherre til at smile og begynde at fortælle om sig selv? Og ved du, hvordan man prutter om prisen, så selv en vestjyde ville blive imponeret?

CyberPilot blev stiftet i 2016 og har siden da oplevet stor vækst i salget af vores services inden for IT-sikkerhed.

Salg hos CyperPilot handler faktisk slet ikke om at sælge. Produktet er i topklasse, og kunderne er allerede modne til at købe. De skal bare være sikre på, at vi er det rigtige match for dem. Derfor spiller du som Business Developer en afgørende rolle, når du formår at etablere en god relation baseret på respekt, tillid og din vindende personlighed. Når det er på plads, så er salget allerede i hus.