6.013 job matcher din søgning 6.013 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

APM Terminals – Aarhus A/S
Selvstændig og struktureret lagermedarbejder med ansvaret for værksted

APM Terminals – Aarhus A/S

I jobbet som lagermedarbejder hos APM Terminals A/S i Aarhus vil du få ansvaret for at opbygge og udvikle lagerfunktionen i vores Asset Maintenance afdeling. Asset Maintenance er vores værkstedsafdeling, som er ansvarlig for al reparation, service og vedligehold af al maskinelt, primært strattle carriers og reach stakers. Disse maskiner anvendes 24/7 i den daglige operation på terminalen, hvorfor vi er yderst afhængige af en god og stabil reservedelsforsyning, så vi kan holde maskinerne kørende. Din fornemste opgave bliver at supportere afdelingen.

Dine vigtigste ansvarsområder dækker bl.a.

 • Varemodtagelse og distribution af varer
 • Ansvarlig for lageroptælling
 • Indkøb af reservedele/bestillinger i vores procurementsystem IFS10
APM Terminals – Aarhus A/S
Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord: Pædagog eller sundhedsfagligt personale

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger 2 medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund - 1 til en begivenhedsbestemt og 1 til en fast stilling på 37 timer, gerne med psykiatri-erfaring.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær - herunder Det Døgndækkede Botilbud, som har 21 borgere indskrevet, der bor i egen bolig og får døgnstøtte efter serviceloven §85.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har en relevant pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har erfaring inden for psykiatri
Ikast-Brande Kommune
Rengøringsassistent til familie i Ikast

Ikast-Brande Kommune

Til en familie i Ikast søges en rengøringsassistent 4 timer om måneden med ansættelse snarest muligt.

Der er tale om rengøring i form af gulvvask og støvsugning af underetagen i familiens hus 2 x 2 timer månedligt. Placering af timerne aftales løbende med familien.

Du skal:

 • Være fleksibel
 • Være ansvarsbevidst
 • Have erfaring med rengøring
 • Kunne gøre rent i tidsrummet 9-15
Evida
Ernæringsassistentelev

Evida, Viborg

Evida søger en ernæringsassistentelev til vores kantine i Viborg, hvor vi dagligt servicerer størstedelen af Evidas medarbejdere og gæster.

Vi sætter en store ære i at yde en god service og producere varieret, sund og velsmagende mad, og vi får stor ros for vores indsats hver dag.

Vi lægger vægt på at lave god mad fra bunden af kvalitetsråvarer, som afspejler årstiderne. Vi har fokus på bæredygtighed og kostens betydning for sundhed.

Som ernæringsassistentelev bliver du en del af et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer.

Evida
Blue Water Shipping A/S
Luftfragtsspeditør til Aarhus

Blue Water Shipping A/S

Vores kontor i Aarhus er kendetegnet ved høj faglighed, vækst og en utrolig holdånd. Det er et stærkt team, som hver eneste dag samarbejder om at styrke forretningen og skabe gode resultater. Du har nu muligheden for at blive en del af denne succes, da vi har travlt og behov for endnu en kollega.

Blue Water Shipping A/S

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • kunde- og leverandørkontakt samt kontakt med luftfartsselskaber, oversøiske BWS-kontorer og eksterne agenter world-wide
 • indkøb, salg og ordrestyring
 • behandling af forespørgsler og indkomne bookinger.
Blue Water Shipping A/S
Aidgency ApSPROJEKTLEDER SØGES TIL SPÆNDENDE REJSE!

Aidgency ApS, Åbyhøj

Drømmer DU om at arbejde med en bred vifte af projekter i et internationalt miljø, hvor kunderne veksler mellem at være danske og amerikanske, så har vi drømmejobbet til dig. Aidgency søger nemlig en ambitiøs projektleder, der kan styrke vores team omkring planlægning af opgaver i bureauet.

Du vil primært komme til at sidde med vores danske branding-kunder og dermed arbejde med spændende opgaver inden for kommunikation, branding og kampagner.

Vi dyrker en meget uformel tone og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at være en ”Aid-gent”. Vi knokler derudaf, men glemmer heller ikke at fejre succeserne med champagne, når et nyt mål er nået.

OnlinePOS
Passioneret UX Designer med solid UX- og UI-erfaring til IT-virksomhed i vækst

OnlinePOS, Randers

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til bl.a. restauranter, barer og detailbutikker.

Med din indsigt i den digitale udvikling og med brugeroplevelsen i centrum skal vi løfte vores POS-platform til et nyt niveau, hvor du bliver den kernekompetence, der skal vise os på rette vej.

Vi ser gerne, at du blandt andet:

 • har flere års erfaring i rollen, hvor du med fordel også har erfaring i arbejdet med agile udviklingsmetoder.
 • har en uddannelse på bachelor/kandidatniveau med vægt på digital design og innovation.
 • har en solid forståelse for softwareudvikling (SaaS).
OnlinePOS
KSK Fashion A/S
Designer

KSK Fashion A/S, Skanderborg

Vi søger en dygtig designer, som i tæt samarbejde med vores design-team får medansvaret for design af vores kollektioner indenfor mærkerne Ofelia og Cassiopeia. Du skal på eget initiativ kunne omsætte kreative idéer til handling. Du får en hektisk hverdag, så det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver.

Vi arbejder med programmerne: Canvas, Photoshop, Excel og Illustrator. Det er en fordel, at du har erfaring med disse redskaber.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag i et dynamisk firma, hvor tingene går stærkt, og hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag. Vi har en fri og uformel omgangstone, hvor der også er plads til et godt grin.

S.M Værktøj ApS
Marketingkoordinator med SoMe-erfaring

S.M Værktøj ApS, Ikast

Vil du være med til at udvikle og skabe S.M Værktøj samt tilhørende brands marketingprofil?

Vi søger til en nyoprettet stilling en ny medarbejder der skal være med til at opbygge og udvikle vores marketingprofil samt SoMe platforme. Det vil være en stilling med stor indflydelse og ansvar da den er nyoprettet. Du vil blive en del af et ungt team og et iværksættermiljø hvor ambitionerne er høje.

 • Du brænder for marketing (online/offline) og SoMe.
 • Er en kreativ sjæl der kan stå på egne ben.
 • Kan have mange bolde i luften på én gang.
S.M Værktøj ApS
Horsens Øjenklinik v/Jeanet LomholtKlinikassistent/SOSU-assistent/lægesekretær søges til øjenlægeklinik

Horsens Øjenklinik v/Jeanet Lomholt

I et vikariat på 3 måneder 30-37 timer pr. uge fra den 9/8 til den 8/11 søges en klinikassistent/SOSU-assistent/lægesekretær til øjenlægeklinik i Horsens.

Arbejdet består i patientkontakt og udførelse af forskellige øjenundersøgelser, booking af tider, journalføring, rengøring af kirurgiske instrumenter og steril opdækning til kirurgi.

Kendskab til EG lægesystem en fordel, men ikke et krav. Vi regner med at du skal oplæres.

BagergårdenDanmarks bedste bageri søger konditorlærling

Bagergården, Hinnerup

Er du udlært bager med et ønske om at tage skridtet videre til konditor?

Du vil i hverdagen arbejde med 4 andre kollegaer i konditoriet, men da både bageri & konditori er under samme tag, vil du have flere erfaringer at trække på.

Vi ser helst at du er udlært bager, som ønsker en 2-årig påbygning af uddannelsen til konditor.

BagergårdenDanmarks bedste bageri søger bagersvend

Bagergården, Hinnerup

Vi søger en erfaren bagersvend, som sætter kvaliteten i højsæde.

Vi har et humørfyldt arbejdsteam, der nyder at have det godt socialt. Der er en god atmosfære, og hjælpsomme kollegaer.

Hos os vil du opleve at den faglige stolthed, og det gamle håndværk er højt prioriteret. Vi bruger de gode råvarer og har fokus på løbende ny- og videreudvikling af produkterne.

Elite Gaming A/S
Selvstændig og ansvarlig økonomielev søges

Elite Gaming A/S, Tilst

Til vores kontor i Tilst ved Aarhus søger vi en elev med speciale i økonomi. Vi er et mindre bogholderi med fire medarbejdere, og der er derfor ikke langt fra ide til handling. Som vores nye økonomielev skal du derfor trives i et foranderligt arbejdsmiljø, hvor der er fart på.

Som person er du selvstændig, ambitiøs og engageret i dine opgaver og projekter, og du trives med at få ansvar. Det er også vigtigt, at du har øje for detaljen og er struktureret.

Hos os vil du hurtigt få dine egne ansvarsområder og igennem de to år komme omkring alle aspekter i vores bogholderi.

Elite Gaming A/S
Elite Gaming A/S
Udadvendt og proaktiv regnskabsassistent søges - evt. deltid

Elite Gaming A/S, Tilst

Brænder du for bogholderi og gode kundeoplevelser? Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger vægt på en god atmosfære i hele huset, og hvor tonen er fri og uformel?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kreditorbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Kundehenvendelser
 • Administrationsopgaver

Vi forventer, at du har erfaring med bogholderi og er glad for en afvekslende hverdag med mange forskellige kundehenvendelser. Som udgangspunkt er det en fuldtidsstilling, men det kan evt. aftales til at være deltids.

Elite Gaming A/S
TACK International A/S
Konsulent i ledelse

TACK International A/S, København/Åbyhøj

Vi får et travlt efterår og søger derfor konsulenter, som kan hjælpe os med at levere stærke ydelser indenfor organisationsudvikling, ledelse, projektledelse og salg.

TACK international tilbyder et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og få dine egne opgaver og kunder at varetage.

Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
 • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyse
TACK International A/S
& friendsIndkøber

& friends søger for R. Riisfort A/S i Brabrand

Riisfort har i mere end 70 år forsynet deres kunder med laminat, dekorative pladeprodukter og kernematerialer - og kan tilbyde branchens bedste brands. Virksomhedens produkter anvendes til produktion af bl.a. køkkener, møbler og inventar. Uanset om der er særlige ønsker til farve, finish, format eller noget helt fjerde, så omsætter Riisfort kundernes ideer og ønsker til handling og leverer de helt rigtige overflader og materialer til kundens projekt.

Riisfort har meget travlt, og har i en årrække oplevet en særdeles positiv udvikling, som ses fortsætte. Virksomheden ønsker derfor, at styrke teamet i indkøbsafdelingen ved, at ansætte endnu en dygtig, handlekraftig operationel indkøber.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Disponering af egne varegrupper.
 • Indhentelse af tilbud og disponering af skaffevarer.
 • Indkøbsstyring, lagerbeholdning - samt omsætningshastighed.
Nellemann ASKundecentermedarbejder

Nellemann AS, Viby J

Har du et stort servicegen, er hurtig på tasterne og kan smile i telefonen, så se her:

Kundecenteret i Nellemann A/S i Viby søger en ny medarbejder i vores team, som består af tre personer. Vi varetager forskellige kunderelaterede opgaver for vores detailforretninger i Odense, Roskilde, Valby, København og Viby J.

Vores hovedopgave er at yde den bedst mulige service over for vores kunder og vores kolleger.

En hverdag i Kundecenteret byder blandt andet på:

 • Besvarelse af varierede kundehenvendelser både telefonisk og på mail
 • Booking af tider til service- og andre værkstedsopgaver
 • Udarbejdelse af serviceaftaler
Ikast-Brande Kommune
Økonomiafdelingen i Ikast-Brande Kommune søger 2 specialister

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at indgå i et praksisfællesskab og være med til at fortsætte den spændende udvikling og optimering af budget og regnskabsprocesserne? Har du styr på konteringsreglerne? Er du momsekspert – både momsudligning og toldmoms? Er du både talstærk og har et solidt kendskab til økonomisystemer og andre økonomiværktøjer?

Primære ansvarsområder/arbejdsopgaver:

 • Regnskab, budgetopfølgning og budgettering på de finansielle poster på konto 7, 8 og 9
 • Kontrol og afstemning af momsudligning og toldmoms
 • Lånerammeopgørelse, hjemtagelse af lån og deponering
name it
Designassistent - Lil'Atelier

name it, Brande

Drømmer du om en mulighed for at bruge din kreativitet og samtidig forfølge din interesse for bærdygtighed og naturlige materialer?

Hos Lil’Atelier brænder vi for at lave markedets bedste produkter til aldersgruppen baby og mini. Du vil blive en integreret del af vores indkøbs- og designteam, hvor dine primære opgaver er at udarbejde arbejdstegninger, kommentere og igangsætte styles samt hjælpe med løbende rettelser på kollektionerne i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover vil du have en tæt dialog med Lil’Ateliers leverandører.

Vi tilbyder

 • En rolle, hvor du er med i kollektionsprocessen helt fra brainstorming over kollektionsudviklingen til godkendelse af de færdige produkter.
 • Muligheden for at dygtiggøre dig i et passioneret og dynamisk team, som sætter udvikling og sparring i dagligdagen højt.
 • Dybere kendskab til nye initiativer indenfor bæredygtighed, både hvad angår materialer og processer.
ENABL A/S
Mechanical Lead Engineer

ENABL A/S, Hedensted

Er du drevet af udvikling? Læs mere her, for ENABL søger en Mechanical Lead Engineer, der skal være ansvarlig for den mekaniske del af vores udviklingsprojeker i vindindustrien.

Du bliver en del af vores projektafdeling, som udvikler kundespecifikt produktionsudstyr til de største globale kunder i vindmølleindustrien. I stillingen bliver du ansvarlig for den mekaniske del af vores udviklingsprojekter og er med til at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne til vores kunder – lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat.

Dine primære arbejdsområder bliver bl.a.:

 • Mekanisk idé- og konceptudvikling.
 • Design af mekaniske konstruktioner.
 • Ledelse af internationale Engineering teams (Ukraine, Bulgarien, Danmark & Indien).
ENABL A/S