1.879 job matcher din søgning 1.879 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Smoke N Steam ApSDygtig ekspedient søges

Smoke N Steam ApS, Hillerød og Helsingør

– til vores butik i Hillerød/Helsingør

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til e-cigaret, gerne være pro-damper.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
HR-konsulenten med et administrativt talent ud over det sædvanlige

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Ja, det er faktisk, hvad vi er på udkig efter til vores HR- og Kommunikationsteam i Nordkysten.

Vi er ambitiøse for vores område og vi har søsat mange spændende udviklingsprojekter – samtidig med, at vi har fuld fokus på HR-driften, hvor vores altoverskyggende formål er at servicere og understøtte resten af organisationen.

Som HR-konsulent vil dit primære ansvar være håndtering af administrative opgaver (men lad os komme tilbage til det). I HR- og kommunikationsteamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som ét samlet team – det betyder derfor også at du altid vil have faglige sparringspartnere i dine kolleger.

Fredensborg Kommune
Vi søger en pædagog til Humlebæk Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Vi søger en ambitiøs og velfunderet pædagog, med stærke og tydelige kompetencer og færdigheder inden for det pædagogiske felt. En pædagog, der kan se sig selv arbejde i et forpligtende og ansvarsfuldt fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og andre fagpersoner.

Som pædagog på vores SFO, vil du indgå i et team med 2-3 kollegaer - og på skolen i et team med 4-5 kollegaer, bestående af både lærere og pædagoger.

I de respektive teams har du til opgave, at planlægge og gennemføre pædagogiske og skolefaglige opgaver i samspil med dine kollegaer.

Fredensborg Kommune
Matematiklærer til Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en dygtig og engageret matematiklærer til mellemtrin/udskoling, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Udover at brænde for matematik må du gerne have en naturfaglig profil. Kan du også undervise i tysk - så klager vi ikke!

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

Du behøver ikke at have erfaring indenfor autismeområdet – der vil være mulighed for oplæring.

NLMK DanSteel A/S
Supervisor til spændende vedligeholdelsesopgaver

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader, en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og optimere kvaliteten i vores vedligeholdelsesorganisation, så er du måske vores nye supervisor.

Dine væsentlige arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af eget team med faglærte medarbejdere.
 • Planlægning af både det daglige og det løbende vedligeholdelsesarbejde.
 • Fejlsøgning og fejlretning ved nedbrud.
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk assistent

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj.

Team 3 søger en 25 timers pædagogisk ass.

I Team 3 bor 7 mænd og kvinder i alderen 25-69 år, primært mennesker med psykiske funktionsnedsættelser med forskellige diagnoser inden for psykiatrien. En enkelt beboer er fysisk handicappet og har behov for fuld støtte, mens en anden har sit eget skærmet team af personale omkring sig. Flere af beboerne har et tilbud om aktivitet eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger sosu-assistenter

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj.

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger en del nye kollega grundet takstændringer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk personale

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger en del nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Nyuddannet eller med erfaring i rygsækken, du er mere end velkommen her!

Egedal Kommune, Smørum

- For Fantasihaven søger to børnehavepædagoger, så jeg synes du skal læse videre.

Vi er en nyopstartet institution som flyttede ind i vores flotte nye hus sidste sommer. Huset byder på alt hvad et pædagoghjerte kan begære. Vi har en fantastisk legeplads, med bl.a. mooncarbane, fodboldbane, udeværksted, bålhytte og shelter.

Indenfor har vi lækkert indrettet værksted, sanserum og stort indrettet motorikrum. Der er gode gangarealer indrettet med nicher og legerum. Og midt i huset tårner sig et 6 meter højt træ igennem de to etager.

Alt dette og mere endnu, understøtter en praksis hvor relationsarbejdet er i højsædet, og pædagogernes faglighed folder sig ud.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Erfaren lærer til indskolingen søges til Veksø Skole

Egedal Kommune

Vi søger snarest til skolestart 2021 en dansklærer til vores kommende 3. klasse. Ud over dansk, vil det være fint, hvis du har et eller flere af følgende fag: engelsk, historie, kristendom og gerne madkundskab.

Stillingen er på fuld tid og indebærer en delt klasselærerfunktion.

Vi søger en person:

 • der er læreruddannet, og er stærk og har gode erfaringer med klasseledelse
 • der er fagligt og pædagogisk velfunderet, og har stor lyst til at arbejde inkluderende og være med til at udvikle stærke læringsfællesskaber for alle børn
 • der er reflekterende og dynamisk og brænder for at udvikle de gode læreprocesser.
Egedal Kommune
Team Cura A/S
Brænder du for at gøre en forskel for unge med særlige behov?

Team Cura A/S, Slangerup

Så søger Team Cura engagerede og fagligt kompetente medarbejdere pr. 1. august eller snarest muligt.

SDS

Team Cura er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund. Vi har plads til 7 unge i alderen 12-25 år med psykiatriske vanskeligheder såsom autismespektrumforstyrrelser, spiseforstyrrelser, angst og lignende.

Team Cura er etableret på et stærkt fagligt grundlag af viden og erfaringer. Med høje fælles ambitioner for kontinuerlig udvikling af tilbuddet og igennem konstant læring og evaluering af ressourcer, pædagogik, kompetencer og resultater er det målet at skabe et solidt og fagligt velkonsolideret tilbud til målgruppen.

Team Cura A/S
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

DHISenior Metocean Specialist

DHI, Hørsholm

Would you like to be part of a team driven by providing best quality results to support the planning, design and realisation of complex nearshore and offshore engineering projects?

You will provide expert advice, support and project management in addition to modelling, reporting and data analysis.

The position represents a key addition to our strong and world recognised team of metocean specialist and engineers. We are ready to provide the right candidate with the training needed to take an active part in our team and project work.

Responsibilities:

 • Produce metocean design basis for coastal and offshore structures
 • Specifying, scoping, planning, organizing and executing offshore and nearshore metocean condition projects
 • Carry out advanced statistical analyses
KAR+CO
Produktspecialist – Histologi & Automatiseret skæring

KAR+CO, Vedbæk

Dit udgangspunkt bliver kontoret i Vedbæk og du får hele Danmark som distrikt – med fokus på kunderne i sundhedssektoren, Pharma og Biotekbranchen og universiteterne.

Som produktspecialist har du en central funktion i forhold til at rådgive, vejlede og drive videreudviklingen af salget af primært den avancerede AS-410M fuldautomatiske skæremaskine og andet medicinsk laboratorieudstyr, så brugerne er rustet til fremtiden gennem innovativ tænkning og rådgivning på et meget højt fagligt niveau.

Du overtager en eksisterende kundeportefølje og indgår i et erfarent og professionelt specialist/salgsteam, hvor din primære opgave bliver at skabe og udbygge relationerne i markedet.

KAR+CO
Bravida Danmark A/S
Elektriker til el service

Bravida Danmark A/S

I afdelingen i Skibby har vi fart over feltet og vi ser ind i en stigende ordretilgang.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med automatik, fejlfinding og reparationsarbejde hos kommunale, erhverv og ikke mindst industrikunder.

Vi tilbyder dig:

 • Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af andre dygtige og engagerede elektrikere
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S
Würth Danmark A/S
Salgstrainee til kørende salg i Hillerød

Würth Danmark A/S

Som salgstrainee hos Würth lover vi dig masser af udvikling og et super godt fællesskab.

Drømmer du om egen firmabil? Et stærkt fællesskab? Gode kunderelationer? Muligheden for at udvikle dig både personligt og fagligt?

Würth Danmark A/S Med holdopstart den 1. september 2021 har du nu muligheden for at blive en del af vores næste hold af salgstrainees. Det er vores erfaring, at du ikke behøver at starte ud som et naturtalent for at ende som en rigtig dygtig sælger. Vi har derfor skræddersyet en spændende 12 måneders udviklingsrejse, der tager dig med hele vejen fra butik til kørende salg i et distrikt, som du selv får ansvaret for. Vi klæder dig godt på både i forhold til vores produktsortiment og salgsdisciplinen, for det er vigtigt, at du føler dig godt rustet til at møde dine kunder.

Würth Danmark A/S
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper til Plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Er det dig, vi mangler til plejecentret Trongården?

Vores kollega er på barsel - derfor er vi et team om dagen, der søger dig, som er uddannet social- og sundhedshjælper og kan lide at arbejde på plejecenter.

Vi søger en kollega til en fast stilling i dagvagt på 33 timer om ugen. Vi arbejder hver anden weekend og møder ind fra 07.00-15.00.

Opgaverne som social- og sundhedshjælper er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • pleje- og omsorg af centerets borgere
 • delegerede komplekse opgaver
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
Gribskov Kommune
Louisiana Museum of Modern Art
Kok til Louisiana Cafe

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Er du en dygtig kok? Og er du vild med diversitet i smag, kolleger og gæster?
Så er du måske den nye kok, vi leder efter til teamet i Louisiana Café.

Du er faglært kok med et par års erfaring, og du brænder for at lave mad af gode og friske råvarer. Og så er du ambitiøs. Faktisk vil du være den bedste til det du gør. Det vil vi nemlig.

Du har erfaring fra køkkener med både høj kvalitet og højt tempo. Du arbejder selvstændigt, også når det går stærkt, og du har lyst til at være en del af et stærkt team med fart på.

Kan du sige ja til ovenstående, og har du lyst til et travlt og sjovt job med ordnede forhold, gode kolleger og glade gæster, ja, så er du måske vores nye kollega.

Louisiana Museum of Modern Art