8.025 job matcher din søgning 8.025 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

K.W. Bruun Import A/SHead of COO Transformation Office

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Er du passioneret og drives af transformation, proces-excellence og tværgående projekter, og er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er du måske den leder, vi er på udkig efter, til at stå i spidsen for vores nyetablerede COO Transformation Office.

K.W. Bruun Koncernen har vækstet kraftigt henover de seneste år og er i dag en af Nordens største bilimportører med en omsætning på over DKK 10 mia. Vi er en virksomhed med korte beslutningsveje og stærkt fokus på eksekvering, så der er rig mulighed for at præge både den daglige og strategiske dagsorden.

Vi står overfor at skulle styrke vores fundament med flere store strategiske projekter og etablering af proces-excellence på tværs af forretningen. Dette vil blive drevet ud af COO Transformation Office og har stor bevågenhed fra ledelsens side.

Furesøbad ApS
Kok til svanemærket restaurant med Nordsjællands bedste udsigt

Furesøbad ApS, Værløse

Har du mod på nye udfordringer? Vi går en travl periode i møde og søger derfor en kok mere til vores team til at lave rigtig god og smagfuld mad, der både stimulerer øjet og smagssanserne.

På Restaurant Furesøbad kan vores gæster spise b’lunch eller a la carte, og vi huser fester, møder, konferencer m.m. Vi har plads til 250 gæster indendørs og 150 på vores terrasse med udsigt over Furesøen.

  ”Vi er stolte af at være en restaurant, der er kendt for en god tone i restaurationsbranchen – og ikke mindst at vi har en professionel, men også rigtig sjov hverdag,” – Michael.
Furesøbad ApS
Bls Capital Fondsmæglerselskab A/STrader til kapitalforvalter

Bls Capital Fondsmæglerselskab A/S, Nærum

BLS Capital er en global førende dansk kapitalforvalter med fokus på langsigtede aktieinvesteringer, der fokuserer på selskabers fundamentale indtjenings- og konkurrenceevne. BLS Capital har siden virksomhedens start vist en solid og positiv udvikling med flotte vækstrater og et af branchens bedste afkast, hvorfor vi nu har behov for at udvide med en ekstra stilling indenfor trading og dertilhørende processer.

Vi søger derfor en Execution Desk Officer, der sammen med Head of Execution Desk skal fungere som bindeled mellem BLS Capitals porteføljemanagere, operations og eksterne samarbejdspartnere. Execution Desk’en har ikke mindst det daglige ansvar for BLS Capitals trade flow og tilhørende aktiviteter.

Høje-Taastrup KommuneIndskolingslærer til gruppeordningen på Borgerskolen

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for det specialpædagogiske område og børn med gennemgribende opmærksomheds- eller udviklingsforstyrrelser?

I gruppeordningen på Borgerskolen får du en arbejdsplads med vægt på, at vores børn er i trivsel personligt, socialt og fagligt, og som tager afsæt i det enkelte barns behov og udvikling.

Vi håber at høre fra dig, der blandt andet:

 • er en stærk teamplayer med veludviklede relationskompetencer, da teamsamarbejdet er en af de vigtigste grundsten i vores arbejde.
 • har evne og lyst til at strukturere undervisning af børn med særlige behov samt lyst til at udvikle egen og andres praksis.
 • gerne har erfaring med børn med gennemgribende opmærksomheds- eller udviklingsforstyrrelser eller lignende problematikker.
Nordic Houseware Group A/SFinancial controller

Nordic Houseware Group A/S, Nærum

Du bliver en del af et team på fem i en dynamisk økonomiafdeling, hvor du refererer til virksomhedens regnskabschef.

Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed højt er du vores nye medarbejder. Sammen med dine kollegaer vil du være med til, at præge og optimere udførelsen af de interne regnskabsprocesser.

Dine primære opgaver;

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab for koncernen Månedsregnskab, afstemning af finansposter
 • GP-rapporter i forbindelse med månedsrapporteringen
 • Udvikling og optimering af finansmanual, retningslinjer og forretningsgange
 • Ad hoc-analyser og opgaver
Nordic Houseware Group A/SFinance Accountant

Nordic Houseware Group A/S, Nærum

Du bliver en del af et team på fem i en dynamisk økonomiafdeling, hvor du refererer til virksomhedens regnskabschef. Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed højt er du vores nye medarbejder.

I stillingen bliver du ansvarlig for al bogføring, både debitor- og kreditorbogføring samt Finans for et mindre selskab i koncernen.

Dine primære opgaver;

 • Finans - Bogføring, betalinger og afstemninger.
 • Debitor - Overførsel af fakturaer til fakturabelåning samt korrespondance i den forbindelse.
 • Rykning af debitorer og vedligeholdelse af stamdata.
 • Kreditor - registrering af bilag, betalinger, afstemninger og vedligeholdelse af stamdata.
 • Momsregnskab, listeindberetning.
 • Månedsregnskab, afstemning af finansposter.
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Gulvsliber

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Søger du de bedste kollegaer, frihed under ansvar, trivsel på arbejdspladsen? Så se lige her …

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder hos Snedkermester Arne Pedersen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling, der har trivsel øverst på agendaen.

Vi udfører bl.a. rigtig mange gulvsliberopgaver for:

 • Almene boligorganisationer/flyttelejligheder
 • Diverse vedligeholdelsesopgaver
 • Private udlejningsselskaber
 • Erhvervskunder
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Loyal Solutions A/SAre you our new Dev Ops with solid foundation
as a Backend Developer?

Loyal Solutions A/S, Copenhagen

In close collaboration with the IT team you will from day 0 be heavily engaged in:

 • assist deploying new releases in the cloud
 • help automating the infrastructure deployments and operations
 • maintain a high level of infrastructure security, aligned with PCI DSS compliance

Preferably (but not a requirement) you also have some experience in working with GCP (Google Cloud Platform), Kubernetes, Docker Containers, CI/CD, testing, nginx, certificates, SSL, SSH.

The compensation package, which is negotiated individually, consists of a fixed salary, phone, internet, PC, lunch, unlimited black coffee, sodas, Piratos, and an attractive pension scheme.

New Creations ApSBOGHOLDERI OG ADMINISTRATION MED ERFARING (DELTIDSSTILLING)

New Creations ApS, København

Film og TV-produktionsselskabet, New Creations, leder efter en selvstændig, tillidsfuld, venlig og gerne erfaren medarbejder, som skal sørge for at selskabets bogholderi er up to date, hjælpe med administrationsopgaver og sørge for løbende rapporteringer til selskabets faste medarbejderstab.

Stillingen dækker over forskellige opgaver inden for økonomi og administration, og du vil få stor indflydelse på planlægning af din egen dagligdag.

Du elsker detaljen, og er villig til at grave dig ned i administrationsopgaver, som du ikke har forsøgt dig med tidligere. Det er en fordel, hvis du har bevæget dig inden for film- og mediebranchen før, men det er ikke et krav. Ligeledes er det en fordel, hvis du interesserer dig lidt for jura og blandt andet tidligere har arbejdet med ansættelseskontrakter. Arbejdstiden er ca. 2-3 dage ugentligt.

Madklubben ApS
Er du den nye driftschef til Madklubben i København?

Madklubben ApS

Læs endelig videre, hvis du er parat til at indtage en lederrolle for en portefølje af restauranter i Danmarks mest spændende restaurationsvirksomhed. Vi udvider i hastigt tempo og søger derfor endnu en dygtig kollega til vores team af driftschefer.

Til at lede en portefølje på fire-seks restauranter i vores hastigt voksende virksomhed søger vi nu en driftschef. Som driftschef bliver du restauranternes tovholder, der både skal stå i spidsen for, at vores gæster får den bedste spiseoplevelse og holde øje med, at vores budgetter holdes.

Det er din fornemmeste opgave at sørge for, at dine ledere og medarbejdere har de allerbedste muligheder for at servere dejlig mad til en masse glade gæster.

Madklubben ApS
Loyal Solutions A/SWe are looking for a world class Frontend Developer!

Loyal Solutions A/S, Copenhagen

In close collaboration with the IT Team, you will from day 0 be heavily engaged in:

 • Implementing UX and design
 • Maintain/develop existing and new web applications which are mobile first
 • Maintain/develop existing and new Hybrid/Native mobile apps

It is a requirement that you have Experience in working with HTML5, CSS3, JavaScript, Jquery and PHP.

The compensation package, which is negotiated individually, consists of a fixed salary, phone, internet, PC, lunch, unlimited black coffee, sodas, Piratos, and an attractive pension scheme.

Loyal Solutions A/SCome join our journey as our new Backend Developer!

Loyal Solutions A/S, Copenhagen

In close collaboration with the IT team you will from day 0 be heavily engaged in:

 • Maintain/develop PHP web applications and proprietary systems based on the Laravel framework
 • Maintain/develop systems that use MySQL as a database engine
 • Maintain/develop our suite of APIs

The solutions you will help create will be used by market leading brands across the globe. You will problem solve at a high level while working with the world’s largest payments brands.

The compensation package, which is negotiated individually, consists of a fixed salary, phone, internet, PC, lunch, unlimited black coffee, sodas, Piratos, and an attractive pension scheme.

Travel Pool Europe F.M.B.A
Selvstændig implementeringsmanager med stor teknisk forståelse

Travel Pool Europe F.M.B.A, København

Vil du være med til at drive og udvikle vores implementeringer af rejse- og rejseafregningsløsninger til alle nye kunder i ind- og udland?

For at få succes i TravelpoolEurope som implementeringsmanager, skal du sammen med medlemmer og kollegaer selvstændigt gennemføre implementeringer af nye medlemmer på rejser og rejseafregninger til tiden og herefter få det overdraget til driften.

Vi forventer, at du har tidligere erfaring med implementering af cloudbaserede softwareløsninger. Desuden vil erfaring med projektledelse være et plus.

Dine opgaver inkluderer også projektledelse og rådgivning samt aktiv deltagelse i løbende forbedringer af processer og arbejdsrutiner.

Beck A/SLagermedarbejder til markedsledende virksomhed

Beck A/S, Glostrup

Dine arbejdsdage starter kl. 8 mandag-fredag, hvor du starter med at danne dig et overblik over dagens opgaver, og når din kollega møder ind kl. 10 koordinerer I resten af dagens gøremål i fællesskab.

Dine arbejdsdage starter kl. 8 mandag-fredag, hvor du starter med at danne dig et overblik over dagens opgaver, og når din kollega møder ind kl. 10 koordinerer I resten af dagens gøremål i fællesskab.

Din hverdag går typisk med at:

 • plukke, pakke og sende varer
 • modtage varer
 • holde overordnet styr på lageret, herunder at vedligeholde beholdningerne.
 • oprette og vedligeholde lokationer
 • diverse ad hoc-lageropgaver

Kl. 16 holder du fyraften. Men inden du smutter, overleverer du opgaverne til din kollega, som tager sig af det sidste inden hans dag slutter kl. 18. Indimellem kan der forekomme lidt ekstraarbejde om eftermiddagen.

Danhostel Copenhagen CityEr du vores nye natportier?

Danhostel Copenhagen City, København

Har du lysten til at yde den bedste service for vores gæster, både i receptionen og i caféen, så er du måske den medarbejder, vi søger på Danhostel Copenhagen City. Her får du en dynamisk arbejdsplads, hvor god energi og service er den højeste prioritet.

Vi søger deltids/fuldtids natportier. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, med primære arbejdstider fra 22.45-07.15. Varierende arbejdstider kan forekomme mellem morgen, aften og nat.

Du vil få et alsidigt job, hvor opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem reception-, service- og caféområdet. F.eks. kan nævnes:

 • Ind- og udtjekning af gæster.
 • Telefon-, chat- og e-mailbesvarelse.
 • Servicering af gæster i caféen/baren samt tilberedning af lettere retter, drinks, m.m.
 • Opstilling af mødelokaler, musikudstyr, m.m. til arrangementer/events.
European Sperm BankClient Service Specialist - fluent in Russian

European Sperm Bank, Copenhagen

We keep growing and is therefore looking for an additional Client Service Specialist.

As a Client Service Specialist at European Sperm Bank, you will work for an organisation striving to help people all over the world fulfil their dream of becoming parents.

YOUR PRIMARY TASKS
Your primary task is to assist and counsel our clients both on email, phone and chat as well as handling orders and storages.

THE TEAM YOU WILL BE PART OF
You will be part of our international sales team based in Copenhagen and work closely with Key Account Manager for the Russian market and dedicated Client Service colleagues to ensure timely and competent communication with customers and clients.

Silvan A/S
Sælgere til vores nye butik på Kultorvet i København

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende nyopstartet team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi fuldtidssælgere til vores nye butik på Kultorvet i København.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre et salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Til gengæld for din indsats, vil du komme til at arbejde i en dynamisk og uformel organisation, hvor du dagligt vil møde nye spændende udfordringer.

Silvan A/S
Volvo Truck Center Danmark A/S
Lastvognsmekanikere

Volvo Truck Center Danmark A/S, Taastrup

Grundet stor efterspørgsel og travlhed hos Volvo Truck Center, søger vi nu teknisk stærke lastvognsmekanikere til vores afdeling i Taastrup.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • reparation og fejlsøgning på lastbiler
 • montering af ekstraudstyr
 • klargøring af nye lastbiler
 • service.

Alt sammen primært på Volvo og Renault – men også andre mærker.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Sammenslutningen Taxa 4x35Jurist

Sammenslutningen Taxa 4x35, Vanløse

TAXA 4x35 er inde i en rivende udvikling. Vil du være en del af en ambitiøs, udviklings-orienteret og succesfuld virksomhed? Brænder du for at bringe din juridiske viden i spil i et stærkt tværfagligt fællesskab inden for persontransport? Så kan det være, at det er dig, der er vores nye jurist.

Er det vigtigt for dig at skabe konkret samfundsmæssig værdi ved at samarbejde med specialister om komplekse opgaver? Vil du gerne være med til at forme kulturen i vores enhed og tage vores kerneopgave til nye højder? Har du mod på at træde i karakter, smøge ærmerne op og – sammen med dine kolleger - løfte i flok?

Arbejdsopgaver:

 • du bliver en del af ledergruppen og får et nært samarbejde med direktionen og bestyrelsen
 • du deltager i kontraktforhandlinger med leverandører og samarbejdspartnere
 • du foretager tidlige risikoscreeninger og udarbejder juranotater på nye tilbudssager
Trygge Institutioner ApSPædagog til Børnehuset Giraffen

Trygge Institutioner ApS, København

Vil du være den nye teamplayer i vores skønne vuggestue pr. 1/8 eller snarest derefter?

Vi har en ledig stilling på 37 timer ugentligt i vores vuggestue. Vi vægter bl.a. nærvær højt som pædagogisk kvalitet, og vi har et godt og professionelt samarbejde, hvor vi gør hinanden bedre i hverdagen pga. vores forskellighed.

Vi er en privat institution, hvor der også er en børnehave og udflytterafdeling. Her er der højt til loftet, og hvor det er et krav, at vi finder på nye ideer og tiltag, bl.a. i takt med ny forskning, teorier og praksis, der eks. vis ikke længere giver mening for børnene og os.