1.631 job matcher din søgning 1.631 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SKORINGENSkoringen Svendborg søger timemedarbejder

SKORINGEN

Skoringen søger en glad og serviceminded timemedarbejder til vores butik i Svendborg.

Jobstart: Hurtigst muligt.

Arbejdstimer: Min. 8 timer p/u, og op til 35 timer i ferierne.

Som timemedarbejder vil du, med din interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe med at finde den rigtige løsning for vores kunder.

Hos Skoringen har kunderne første prioritet, og derfor er det vigtigt at du kan se dig selv opfylde disse forventninger til stillingen:

 • Initiativrig og motiveres af at yde god service til kunderne.
 • Glad, smilende og positiv overfor både kunder og kollegaer.
 • At du er 17 år eller ældre.
 • At du er fysisk og psykisk robust.
SKORINGENSkoringen Svendborg søger salgsassistent

SKORINGEN

Skoringen Svendborg søger en salgsassistent 25-37 timer om ugen, der elsker sko.

Dine arbejdsopgaver:

 • Service og salg til kunderne
 • Indflydelse på butikkens daglige drift
 • Merchandising
 • Opfyldning af varer/lagerarbejde
 • Lettere rengøring
FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
WE BUILD DENMARKStudentermedhjælper til kommunikation og projekter

WE BUILD DENMARK

Vil du helt tæt på byggebranchen og indgå i et stærkt fagligt miljø? Stræber du efter at levere det bedste resultat hver gang, og kan du slet ikke lade være med at tage ansvar? Så er du vores nye studentermedhjælper i WE BUILD DENMARK.

Erhvervsklyngen WE BUILD DENMARK søger en studentermedhjælper, som kan understøtte vores forretningsudviklere og kommunikationsafdeling.

Du vil bl.a. få til opgave at hjælpe med at vedligeholde vores hjemmeside, opstøve gode historier, og markedsføre/gennemføre vores events. I vores projektarbejde skal du bl.a. hjælpe med planlægning, registreringer, evalueringer og afrapporteringer.

Agria Vet Guide AB
Agria Vet Guide udvider team af online dyrlæger

Agria Vet Guide AB

Agria Vet Guide blev etableret i Sverige i 2020 og har været i enorm vækst lige siden. I dag tilbyder vi online veterinærrådgivning i fire nordiske lande – heraf i Danmark siden maj 2021. Nu søger vi allerede flere dyrlæger til at forstærke vores dedikerede danske team.

Vi tilbyder online veterinærrådgivning for at hjælpe kæledyrsejere og kæledyr omkring mindre skader eller sygdomme – uanset hvor de befinder sig.

Vores dyrlæger er nøglepersoner i vores organisation og ansigtet ud til vores slutkunder. Du er derfor klar til at tilbyde professionel vejledning på afstand.

Agria Vet Guide AB
Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

Jobindex A/S
RA og QA specialist

Jobindex A/S søger for PentaBase i Odense

Er det dig, der skal klæde os på og få vores produktion af førende PCR-platforme godt gennem overgangen til IVDR 2017/746? I denne rolle bliver du en vigtig del af vores udvikling af in vitro diagnostiske tests til cancer- og infektionssygdomme.

Det vil bl.a. være dig, der:

 • har overblikket over vores QA og RA
 • lægger planen for, projektleder og implementerer IVDR 2017/746.

”Vores tests er et afgørende våben i kampen mod COVID-19 her i Danmark. Nu skal vores produkter ud i verden og hjælpe, hvor der er mest brug for dem,” fortæller COO Claus Pedersen Blicher.

Læs mere om rollen og søg jobbet her.
Jobindex A/S
Tornbjerg GymnasiumEjendomsserviceteknikerelev

Tornbjerg Gymnasium, Odense

Har du flair for teknik, hænderne godt skruet på – og lyst til at arbejde med afvekslende udendørs og indendørs opgaver?

Uddannelsen varer som udgangspunkt tre år og ni måneder. Uddannelsen er delt i et grundforløb og et hovedforløb. For elever, der har taget grundforløb 1 af en varighed på 20 uger, varer uddannelsen tre år og seks måneder.

Den praktiske del af uddannelsen foregår ved Tornbjerg Gymnasium. Du vil indgå i vores pedelteam og få en bred samarbejdsflade med leverandører, elever, lærere og øvrige personalegrupper.

Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Odense

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Deniz Alincak, salgskonsulent.

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Telenor
Meneta Holding A/SIT- supporter

Meneta Holding A/S, Odense

Har du erfaring med og interesse for IT-support og har du lyst til at være en del af vores IT- team, der brænder for at sikre stabile og funktionelle IT-systemer, så har du muligheden for at få et alsidigt og spændende job som IT-supporter hos Meneta Holding A/S, med mulighed for stor faglig udvikling.

Dit daglige arbejde vil primært bestå i daglig support af vores ca. 260 brugere, derudover vil dine primære arbejdsopgaver være L1-support via telefon og ServiceDesk (OTRS), håndtering af hardwareindkøb samt brugeradgange.

AMBIZZIONTechnical Lead – global førende senge-/madrasbrand virksomhed

AMBIZZION søger for Tempur Sealy i Aarup

Tempur Sealy International Inc. er verdens største sengeleverandør. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører madrasser, justerbare senge, puder og andre søvn- og afslapningsprodukter. På baggrund af en stærk historie og gennembrydende innovation har virksomheden i dag nogle af de mest ansete brands i industrien: Tempur®, TempurPedic®, Sealy®, Sealy Posturepedic®, Optimum™ og Stearns & Foster®.

Du får en central rolle i udvikling og implementering af koncernens nye produktudviklinger, og du kommer til at arbejde med tilretning af eksisterende produkter i samarbejde med programledere, designere og leverandører.

Stillingen giver mulighed for at identificere vejen fra ide til færdigt produkt, herunder planlægning og koordinering af tekniske aktiviteter i udviklingsprojekter for interessenter.

Rynkeby Foods A/SLagermedarbejder - Vikariat 3-6 mdr.

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Rynkeby søger lagermedarbejder med truckcertifikat til varemodtagelse og godstransport. Pga. travlhed søger vi en dygtig og serviceminded kollega til råvaremodtagelsen. Arbejdet ligger i dagtimerne.

Opgaverne bliver bl.a.

 • varemodtagelse af stykgods (ERP-registrering i SAP, opmærkning, kvalitetskontrol mm)
 • truckkørsel inde og ude
 • sikring af ryddelighed og orden på/i de angivne områder
 • overholdelse af lokale sikkerhedsforskrifter
Rynkeby Foods A/S
Syddansk Erhvervsskole
Uddannelsesplanlægger til erhvervsuddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Campus C på Syddansk Erhvervsskole udbyder tekniske EUD-uddannelser f.eks. automatiktekniker, elektriker, tømrer og VVS- og energiuddannelsen. På grund af omstrukturering søger vi en ny kollega til at planlægge og koordinere aktiviteter på vores uddannelser. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med afdelingslederne i de pædagogiske afdelinger og får god mulighed for sparring med to kolleger i tilsvarende job. Du skal bl.a.:

 • lægge skemaer på udvalgte uddannelser
 • koordinere fag på tværs af uddannelserne på campus C
 • koordinere certifikatfag, bonus- og støttefag samt lektiecafe
 • koordinere brobygningsaktiviteter, herunder introduktionsforløb

Stillingen er nyoprettet og giver dig derfor gode muligheder for at præge indholdet. Du vil komme til et ambitiøst uddannelsesmiljø, hvor vi lægger vægt på faglig sparring og dyrker spændende udviklingsmuligheder.

Jysk Fynske Medier P/S
Visuel nyhedsformidler med digitalt fundament

Jysk Fynske Medier P/S, Vejle

Fyens Stiftstidende og Jysk Fynske Medier søger en digitalt stærk visuel kommunikatør/infografiker, der kan levere grafik og illustrationer, som formidler komplekst indhold i et enkelt og klart billedsprog.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med redaktionens nyhedsdesk, hvor dagens vigtigste historier og de store signatursatsninger bliver prioriteret. På redaktionsmøderne er du både i stand til at lancere egne ideer og berige den kreative proces ved mødebordet og efterfølgende i samspillet med redaktører og reportere i hele organisationen.

Azets Insight A/SKørende lønkonsulent

Azets Insight A/S

Få det bedste fra 2 verdner - bliv fastansat konsulent
Azets introducerer nu et nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder både midlertidig og permanent lønkonsulent assistance – ude hos kunderne, og du kan være med helt fra starten! Vi søger fem nye lønkonsulenter til fastansættelse, som skal arbejde selvstændigt ude hos vores kunder og indgå i kundens organisation for en periode.

Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige brancher, virksomheder og deres processer. Din hverdag, arbejdsopgaver og arbejdsplads vil variere, hvilket du skal finde spændende og motiverende. Selvom du sidder ude hos kunden har du god mulighed for sparring fra kollegaer i Azets.

I eventuelle perioder mellem opgaver ude hos kunderne vil du blive en del af vores store inhouse lønafdeling, hvor vi varetager lønadministration for de kunder der har valgt Azets til permanent lønoutsourcing.

Autoforum Middelfart
Mekaniker

Autoforum Middelfart

Brænder du for at sikre rettidig levering til kunder? Er du struktureret og vedholdende over for dine kunder? Ser du muligheder hvor andre giver op? Så er du måske vores nye kollega på vores værksted.

Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren dedikeret servicetekniker med tiltrædelse hurtigst muligt.

JOBBET BESTÅR AF

 • Tekniske problemløsninger på primært PEUGEOT OG CITROEN
 • Servicering og vedligeholdelse af vores modelprogram inden for primært PEUGEOT OG CITROEN
 • Klassisk vedligeholdelse og reparation af biler.
Autoforum Middelfart
Curia
Performancedrevet Team Lead til markedseksekvering

Curia søger for Jysk Fynske Medier i Odense

Banker dit hjerte hurtigere, når du hører ordene: churn, retention og loyalitet? Med dit kommercielle mindset og ledelseserfaring skaber du resultater og sikrer, at B2B-kunderne får den stærkeste kundeoplevelse hos Danmarks næststørste private mediekoncern.

Dit job, som Team Lead, er en nyoprettet funktion i B2B-forretningssupport – en afdeling, der bl.a. har til formål at sikre en stabil drift på erhvervskunderne samt understøtte salget ift. B2B-segmentet. Du får dermed en central rolle på tværs af B2B-segmentet i Jysk Fynske Medier.

En af dine fornemmeste opgaver er at sikre de bedste forudsætninger for at øge gensalgsraten, hvorfor du naturligvis bruger din forståelse for opbygning af salgs- og kundekoncepter, når du understøtter og udvikler loyalitet hos erhvervskunderne.

JobTeam
Nyuddannet cand.merc. - bliv franchisetager

JobTeam

Hos JobTeam A/S søger vi franchisetagere til vores succesrige forretningskoncept i hele landet.

Det er vigtigt, at du har stor lyst til at være selvstændig, så har vi konceptet til dig, som er salg af rekrutteringsydelser og rekruttering af de rigtige kandidater.

Arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for salg og marketing i dit salgsdistrikt.
 • Rekruttering af egnede kandidater til vikarjobs og fastansættelser.
 • Daglig drift af dit eget kontor.
BilkaSalgsassistentelev til Bilka ToGo - Odense M

Bilka

I BilkaToGo-teamet er det især egenskaber som effektivitet og hurtighed, der tæller. I fællesskab sikrer vi, at kunderne får det maksimale udbytte af BilkaToGo – nemlig en hjælpende hånd i en travl hverdag, hvor der skal jongleres med arbejdstider, institutionslukketider, aftensmad og fritidsinteresser. Vi har et godt og positivt team, hvor der hersker en god stemning.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som planlægning, samarbejde, kvalitetssikring, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder.

Baaring Efterskole & HøjskoleÉn kok og én køkken-/ernæringsassistent søges

Baaring Efterskole & Højskole, Asperup

Er bæredygtighed og økologi vigtigt for dig?
Har du mod på at arbejde på en fremadstormende efterskole for musikglade 9. og 10. klasseselever, og samtidig sætte dit præg på kostpolitik og det pædagogiske arbejde i køkkenet?

Baaring Efterskole søger en uddannet kok til vores køkken med alt hvad der dertil hører af opgaver.

Eleverne har køkkentjanser på skift og desuden udbydes Gastronomi som et sidefag – Så arbejdet med de unge skal medregnes, og er en vigtig del af stillingen.

Du skal være ansvarlig for køkkenet, bestille varer, samarbejde med køkken-/ernæringsassistenten, og i samspil med skolens ledelse stå for at komme forrest på punkter som økologi, bæredygtighed, lokal handel mv.

Baaring Efterskole søger ligeledes en køkken-/ernæringsassistent med samme værdier, der i det daglige arbejde skal bistå vores kok i alle typer opgaver, herunder selvfølgelig masser af tilberedning af mad.