23.365 job matcher din søgning 23.365 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bilglas Gruppen A/SSalgskoordinator

Bilglas Gruppen A/S, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere i vores kundecenter samt at være omdrejningspunktet for medarbejderne i alle vores afdelinger. Vi har på kontoret kundekontakt både pr. telefon og personligt.

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar og mulighed for selv at planlægge din dag. Organisationen er flad, og der er ikke langt fra idé til virkelighed.

Arbejdsopgaver:

 • Ordremodtagelse og tilbudsgivning på telefonen og mail
 • Kundeekspedition
 • Ordreplanlægning
 • Supporter for vores andre afdelinger
 • Indkøb
 • Andre forefaldende kontoropgaver.
Fonden NordVirkKompetenceudvikler med pædagogisk og IT-faglig erfaring

Fonden NordVirk, Aalborg

NordVirk er i en spændende udvikling og søger nu en medarbejder med pædagogisk og IT-faglig erfaring, der kan indgå i vores IT-produktion og samtidig varetage vejlederopgaver for 4-6 unge mennesker med en autismeprofil. Vi tilbyder et spændende job med mange berøringsflader i en dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau. Stillingen er 37 timer pr uge.

Din daglige arbejdsopgaver vil primært være på lageret og IT-værkstedet i et tæt samarbejde med NordVirks værksteds- og produktionsleder, IT- og teknisk leder og NordVirks deltagere i tidsrummet 9.00-14.00. Din hovedopgave er at bistå og oplære deltagerne i NordVirks mange forskelligartede IT-produktionsprocesser, samt at udvikle deres arbejdskompetencer, indsigt og forståelse for at indgå aktivt på en arbejdsplads.

Dansk Boligvurdering ApSAmbitiøs mødebooker søges til spændende væksteventyr

Dansk Boligvurdering ApS, Aarhus

Brænder du for at arbejde med et produkt, der er meningsfyldt og har en stor betydning i folks liv? Og er du den fødte sælger med telefonen som dit vigtigste redskab?

Som mødebooker hos Dansk Boligvurdering hjælper du boligejere trygt videre med en af de største økonomiske beslutninger i deres liv – nemlig at sætte deres hjem til salg.

Så hvis du drives af at have ansvar, skabe resultater og få en fast, konkurrencedygtig månedsløn, mens du bliver en del af en virksomhed, der er i rivende vækst, så er du måske den nye fuldtids mødebooker, vi leder efter til vores team.

Svend Hansen Byg & Mal ApS
Faglært maler

Svend Hansen Byg & Mal ApS, København

Sætter du en ære i godt håndværk, og falder du godt i snak med hr. og fru Danmark?

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer primært forsikringsskader. Som maler kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader til større brand- og vandskader – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupper er i top. Vi taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til kunderne.

Sky Media ApS
Er du vores nye sælger i København?

Sky Media ApS

Er du god til at skabe et behov og en relation? Bliver du grebet af at nå mål og skabe resultater? Tager du ikke et nej for et nej? Så er du den person vi søger.

Sky Media er et mediebureau der har fokus på at skabe en effektiv markedsføring igennem trykte og digitale medier, reklamefilm, onlineannoncering m.m. Vi har beliggenhed centralt i København K på Bredgade.

Vi søger lige nu en knivskarp sælger, der har erfaring med salg over telefonen. Hos Sky Media, har vi lige nu en plads til en dygtig sælgerprofil til vores nye afdeling i København. Her får du muligheden for at udvikle dine karrieremuligheder, og være en del af spændende projekter.

Du går forrest for vores projekter, og bliver ansvarlig for at sikre at hvert projekt når sine salgsmål. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med salg, hvor du er vant til at ringe til kunder og skabe en tillid derigennem.

Sky Media ApS
VIP Construction ApSBogholder med solid erfaring

VIP Construction ApS, Hedehusene

Er du solidt funderet bogholder med godt overblik og sans for detaljen? Så er du måske den, vi søger som vores nye bogholder og administrative blæksprutte i VIP Construction ApS.

VIP Construction ApS søger en dygtig erfaren bogholder og administrativ blæksprutte til styring og udførelse af hele virksomhedens bogholderi, regnskaber, lønudbetalinger samt fakturering, sagsøkonomi, drift- og likviditetsbudgetter, diverse indberetninger, kontoradministration og dokumentationsarbejder og forefaldende kontorarbejde for alle og hele virksomhedens ansatte og ledelse.

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed med 1 direktør, p.t. ca. 5-7 funktionærer samt ca. 15-20 ansatte til byggearbejder, primært på Sjælland.

Københavns Lufthavne A/S
Securitymedarbejder til 'Security Check Special'

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du lysten og evnerne til at bidrage med at opretholde vores høje sikkerhedsniveau i Københavns Lufthavn samtidig med, at du kan yde et højt serviceniveau til passagerer, ansatte og øvrige samarbejdspartnere? Så kunne en stilling i Security Check Special være noget for dig.

SCS varetager en lang række ”specialopgaver”, hvor man som medarbejder har en bred kontaktflade. Der er i hverdagen fokus på, gennem nedennævnte arbejdsopgaver, at sikre vores høje sikkerhedsniveau, samt at yde et højt serviceniveau over for lufthavnens ansatte og passagerer. Hverdagen er meget alsidig og man skal være indstillet på at løse opgaver på tværs af hele Security.

SCS løser bl.a. følgende opgaver:

 • Eftersyn og x-ray screening af indchecket bagage
 • Eftersyn og x-ray screening af oddsize-bagage
 • Eftersyn af blandt andet våben og dyr
Københavns Lufthavne A/S
Deichmann SkoCall Center-medarbejder med flair for IT - er vi mon så heldige, at du kan både dansk og svensk?

Deichmann Sko, København

Vi søger en dansk- og/eller svensktalende kollega til vores Omnichannel-team, der består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen arbejder med det formål at tilbyde vores kunder en førsteklasses service.

Stillingen er foreløbig på 25 timer om ugen, som placeres mellem kl. 9.00 og kl. 17.00. For den rette kandidat er der gode muligheder for flere timer.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice via e-mails og telefon
 • Besvarelse af kundeanmeldelser
 • Kontakt og koordinering med lager.
JKSEjendomskoordinator

JKS søger for Giesegaard og Juellund i Ringsted

Ejendomskoordinator med erfaring inden for økonomi og ejendomsadministration

Giesegaard og Juellund har tæt på 100 ejendomme, der udlejes til beboelse og liberalt erhverv. Ejendommene, som ligger i det smukke landskab omkring godserne, vedligeholdes og istandsættes med respekt for de kulturhistoriske værdier. Ejendommene er alle forskellige og vores gode lejere spænder lige fra enlige til store børnefamilier. En del ejendomme udlejes med stalde og folde til heste, ligesom der tilbydes opstaldningsmuligheder på Giesegaard og udstedes ridekort til skovene.

Med reference til direktøren får du ansvaret for den direkte kontakt til lejere, at udarbejde lejeaftaler, forbrugsregnskaber, ind- og fraflytningssyn m.v. samt koordinere opgaver i forhold til drift og vedligeholdelse, herunder for egne og eksterne håndværkere.

JKSOvermontør med drifts- og ledelsesansvar

JKS søger for Per's VVS ApS i Regstrup

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Som Overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ledelse for 9 montører og 4 lærlinge og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Tilbudsgivning på projekter
 • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
 • Ledelse af montører
Bosch Rexroth A/S
Handelselev til Supply Chain

Bosch Rexroth A/S

Brænder du for at arbejde med salg og kunderådgivning, og har du interesse for teknik? Så har du muligheden for at blive en del af den interne salgsafdeling i Bosch Rexroth.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter samt muligheden for at arbejde for en af Europas førende tekniske virksomheder.

Som vores kommende handelselev vil du:

 • Få kendskab til forskellige områder af virksomheden, og arbejde med kolleger fra forskellige divisioner og funktioner
 • Få mulighed for at lære de internationale processer hos et stort firma, samt de lokale behov nærmere at kende
VKST I/S
Leder til Økologirådgivning i VKST I/S

VKST I/S, Sorø

Er du den leder og det faglige fyrtårn, der kan udvikle økologirådgivningen i Østdanmark til landets bedste?

Som leder af økologirådgivningen får du ansvaret for personale og udvikling af rådgivningen samtidig med, at du har din egen kundeportefølje. Tiden mellem ledelsesopgaver og rådgivning af egne kunder fordeler sig 50/50, dog med variationer over året.

Du bliver en del af ledelsesteamet i planteavlsrådgivningen, der består af tre andre afdelingsledere og planteavlschefen. Ledelsesteamet sparrer med hinanden om faglig udvikling, ledelse og drift.

VKST I/S
Bravida Danmark A/S
Afdelingsleder til VVS service

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund og erfaring med VVS? Så er denne stilling måske noget for dig.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Opfølgning, ledelse og udvikling af serviceledere og serviceremontører.
 • Sikring af afdelingens økonomi via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af projekt- og serviceydelser.
 • Understøttelse og styrkelse af afdelingen via coaching, motivering og opfølgning.
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
VVS tekniker til alsidige opgaver

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Vi har mange opgaver og søger en VVS tekniker til Aalborg-området. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse af erhverv, industri og boligforeninger.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for service, vedligehold og mindre renoveringer. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
BEUMER Group A/S
Project Controller

BEUMER Group A/S, Aarhus

Would you like to be part of a highly professional Finance team focusing on supporting and optimising our business? Are you looking for job stability as well as a good work-life balance? Here is your chance to join us at BEUMER Group A/S, a family-owned international company.

Beumer As our new project controller, you will be responsible for our Customer Support project portfolio, which varies largely in size, location and complexity. You will work closely together with Project Managers both locally and internationally supporting them for all financial matters. You will play an important role in the organization both locally and internationally with many stakeholders.

BEUMER Group A/S
HumanTrust A/S
Konstruktør

HumanTrust A/S søger for Nikodan Process Equipment A/S i Nørre Snede

Er du en erfaren konstruktør indenfor teknisk mekanisk maskinkonstruktion? Og har du lyst til en hverdag med stor indflydelse på dine egne opgaver fra start til slut? Så er du måske den nye konstruktør til Nikodan Process Equipment A/S.

Nikodan Process Equipment er en international, moderne maskinfabrik med mere end 30 års erfaring. Virksomheden fremstiller kundetilpassede procesløsninger til primært fødevareindustrien og har alle kompetencer og produktionsfaciliteter inhouse.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Design af kundespecificerede løsninger i 3D-Inventor i henhold til virksomhedens designguidelines
 • Dialog med kunder om afklaring af tekniske løsninger
 • Nødvendige beregninger samt overholdelse af maskindirektiv og andre normer
HumanTrust A/S
Dovista A/SSystems Consultant SAP FI/CO

Dovista A/S, Herning eller Horsens

Brænder du for at videreudvikle, optimere samt vedligeholde i SAP FI/CO? Så kan det være dig, der skal være vores næste kollega. Vi søger en erfaren Systems Consultant indenfor SAP FI/CO til enten Herning eller Horsens.

Dit primære fokus er at videreudvikle, optimere og vedligeholde finansprocesserne i SAP gennem en høj grad af sparring med forretningsenhederne. Du fungerer både som forretningskonsulent og SAP konfigurationskonsulent. Dertil forventes ansvar for den rigtige IT-arkitektur til at understøtte finansfunktionen med at optimere og automatisere det transaktionelle setup.

Finansfunktionen er netop startet på en transformation mod en funktionel struktur i modsætning til traditionel SBU/PBU setup. Der er derfor stor fokus på standardisering, herunder også rapportering.

Sentia Denmark A/S
Cloud Support Specialist

Sentia Denmark A/S, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

Sentia tilbyder komplet håndterede og sikre cloudløsninger til vores kunder, leveret af vores dedikerede public cloud team, som du vil blive en del af.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Sentia Denmark A/S
Cobblestone A/S
Customer Agent til vores Front Office-afdeling

Cobblestone A/S, Valby

Vi søger en ny medarbejder til vores kundeserviceafdeling, der som sin primære opgave håndterer support af vores kunder pr. telefon, e-mail og en række elektroniske værktøjer.

Du kommer til at bruge din tid på at håndtere henvendelser vedrørende:

 • Telefonbetjening af indgående telefonopkald til vores omstilling i vores telefontid.
 • Besvarelse og koordinering af e-mails.
 • Håndtering af post og leverandørfakturaer.
Cobblestone A/S
AGC Biologics A/S
Scientist with Expertise in Qualification of Analytical Equipment for Protein-based Biotherapeutics (Temporary)

AGC Biologics A/S, Søborg

As a specialist for qualification of equipment in Analytical Development you will be responsible for implementing new equipment and getting it to work. This will include but not be limited to equipment for new technologies and equipment to increase our current install based to be able better support our growing project portfolio.

The qualified equipment will be utilized for analytical implementation and support on a wide variety of protein-based products to support our customers getting their product to market as fast as possible with a high quality. You will be working together with a team of 15 scientists and 22 technician’s. You will be ADs qualification expect and work together with QA and QC on controlling our instrument park as well as coming up with new ideas to what potentially could reduce our analytical TAT time further.

AGC Biologics A/S