1.758 job matcher din søgning 1.758 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.758 resultater.
Esbjerg Kommune
Jobformidler til JobAktiv

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave og trives du i en dynamisk hverdag, hvor samarbejde med andre aktører indgår? Kan du motivere borgerne til at handle målrettet i forhold til at få et job?

Som jobformidler vil du arbejde med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år. I samarbejde med den ledige og dit team, bringe denne tættere på arbejdsmarkedet eller uddannelse.

Dine arbejdsopgaver som jobformidler:

 • Lovmæssige opfølgningssamtaler
 • Afholde målrettede og motiverende samtaler, hvor du med din arbejdsmarkedsviden og samtaleteknik skaber progression hen imod arbejdsmarkedet
 • Motivere til jobsøgning og virksomhedsrettede forløb
Klingspor A/SFrisk logistikelev

Klingspor A/S, Kolding

Brænder du for logistik, og vil du have en elevplads, hvor du i et internationalt miljø får mulighed for at beskæftige dig med alle discipliner inden for logistik, lager og indkøb?

Vi tilbyder:

 • 2-årig bred og grundig uddannelse med hovedvægt på logistik, lager og indkøb
 • Et internationalt miljø med kompetente og engagerede kolleger
 • Attraktive ansættelsesforhold med frokostordning, pensions- og sundhedsordning

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Bidrage til logistikstyring, herunder forbedre processer og systemer
 • Daglig håndtering af kundeordrer til ind- og udland
 • Daglig kontrol af indkomne varer og dokumentation af evt. afvigelser
Jobindex A/S
GRADUATE LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME, hele landet

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic

Har du flair for at opbygge relationer, har du gode præsentationsevner, er du målrettet og har du drivet til at udvikle dig hen imod et spændende job inden for salg og markedsføring i en international virksomhed? Så er TTI's graduate-program noget for dig.

TTI er en af verdens førende og hurtigst voksende virksomheder inden for udvikling, produktion og salg af højkvalitets elværktøj og tilbehør.

Europæiske Graduate Program gennemføres i flere lande i Europa og har som mål at udvikle TTI’s fremtidige talenter. Vores Graduates får hurtigt ansvar, og hvis viljen, evnerne og resultaterne er der, vil muligheden for at gå videre i organisationen også være der. Vi søger 2 graduates, en til Østdanmark og en til Vestdanmark.

Læs meget mere om rollen som Graduate her

Jobindex A/S
TS Tech A/STalstærk og serviceminded økonomiassistent/bogholderiassistent til barselsvikariat

TS Tech A/S, Esbjerg

Er du talstærk og serviceminded? Ønsker du at være i en virksomhed i konstant udvikling? Så er du måske den barselsvikar vi leder efter.

TS TECH A/S er en danskejet el-installatørvirksomhed med et uformelt miljø, hvor der med en flad organisation ikke er langt fra idé til handling. Vi vægter det gode humør højt, og vi har stor plads til den enkelte medarbejder med stor frihed under ansvar.

TS TECH A/S er i konstant udvikling, både organisatorisk og forretningsmæssigt, og vi søger derfor en kvalificeret medarbejder til vores økonomiafdeling.

Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Kolding, Horsens og Randers

Almen Lægeklinik

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt.

Almen Lægeklinik har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og grundet denne udvidelse, søger vi flere konsultationssygeplejersker. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske på en af Almen Lægekliniks lægeklinikker i:

 • Kolding
 • Horsens
 • Randers

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Almen Lægeklinik opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Caverion A/S
VVS- akkordholder

Caverion A/S, Fredericia

Er du vild med at se nye bygninger blive vakt til live, og har du vindermentalitet? Vi søger lige nu dygtige VVS-akkordholdere til at blive en del af VVS-teamet i vores entrepriseafdeling i Service Vest.

Caverion A/S

Du bliver en del af flere forskellige, store projekter primært i Trekantområdet og på Fyn. Her kommer du til at udføre almindelige montage- og installationsopgaver på pladsen.

Du er naturligvis uddannet VVS’er eller har en lignende VVS- teknisk baggrund. Det er en fordel, at du kommer med erfaring og kendskab til alle typer af VVS-opgaver på større byggerier.

I dit daglige virke er du fortrolig med tegningslæsning og tegningsforståelse, i papirform og via iPad. Som en naturlig del af arbejdsprocessen kender du ligeledes hele VVS-byggesagsbeskrivelsen.

Caverion A/S
Unique Human CapitalFinance Director for an international Business Unit

Unique Human Capital recruiting on behalf of Ammeraal Beltech Modular A/S in Vejle

For a solid and respected market leading global company within the processing industry

As Finance Director at Ammeraal Beltech Modular, Ammega you will have the full financial responsibility for the Business Unit Modular (locations in Denmark, Poland, USA, China and Spain), plus the direct responsibility for the finance and IT function in AMMERAAL BELTECH MODULAR A/S. You will play a vital role in the implementation of the corporate strategic focus of preparing the company for IPO within 3–4 years.

With direct report to the Business Unit Director positioned in Denmark, and dotted line reporting to the Group CFO positioned in Switzerland, you will be part of the Management Team and furthermore, you will be part of the Group Finance Team together with Finance Directors from other Business Units, Sales Regions and Group Finance.

Hansen Toft A/SHR-chef

Hansen Toft A/S søger for Sagro i Esbjerg

Videreudvikling af organisation med 500 funktionærer

Har du erfaringen og lysten til at gå forrest i bestræbelserne på at videreføre arbejdet med at understøtte og eksekvere udviklingen af ledere og medarbejdere?

Med reference til den adm. direktør og som medlem af chefgruppen søger Sagro I/S i Midt- og Vestjylland en erfaren HR-chef til en flad og uformel organisation med fokus på udvikling, arbejdsglæde og resultater.

Din hovedopgave bliver at udføre den overordnede HR-strategi via dine ledelseskolleger, som du sparer med i personalespørgsmål. Herudover får du ansvaret for rekruttering, personalejura samt løn- og medarbejderpolitik. Du får direkte ledelsesansvar for tre personer i HR-afdelingen.

Du får succes i jobbet ved at være synlig i organisationen, være med til at gøre dine kolleger bedre og skabe engagement og arbejdsglæde i en vinderkultur.

Hansen Toft A/S
Telia DanmarkRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I SØNDERBORG

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Sønderborg.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Sønderborg består af 8 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

Nobia Denmark A/S
Administrationstrainee

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Er du klar til at tage et karrierespring og prøve dig selv af i et miljø, hvor du får ansvar fra dag et?

Her får du chancen for at bruge dine kommunikationsevner og din administrative forståelse til at lægge grundstenen i din fremtidige karriere. Gennem et 2-årigt forløb opbygger du solide kompetencer inden for dit felt og træder ind i en hverdag med stor fleksibilitet og masser af læring gennem hands-on-opgaver.

Som trainee i Nobia får du 2 spændende år i en stor international virksomhed, der står bag solide brands som Invita, HTH og uno form. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi har et godt socialt miljø, hvor du får et tæt samarbejde med de 10 andre administrationstrainees og med kolleger på tværs af brands og afdelinger.

Under traineeforløbet vil du selvfølgelig få tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vil vejlede dig undervejs.

Nobia Denmark A/S
Spar Nord Bank A/SAmbitiøs privatrådgiver

Spar Nord Bank A/S, Vejle

Som en del af vores team, ønsker vi os en udadvendt privatkunderådgiver, der stortrives med at etablere stærke kunderelationer og excellent faglig rådgivning - og dermed bidrage til positiv kundetilgang i Spar Nord Vejle.

Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst hold bestående af 14 kolleger. Vores afdeling er kendetegnet ved at vi har, og igennem mange år har haft, et rigtig godt arbejds- og udviklingsmiljø.

Du vil få tildelt en portefølje, som du skal evne at rådgive og fastholde, ligesom du naturligvis forventes løbende at udbygge denne: Vi modtager dagligt henvendelser fra potentielle nye kunder, og en del af dine arbejdsopgaver vil derfor også bestå i at screene og afholde møder med disse potentielle nye kunder.

Spar Nord Bank A/S
Sikkerhedsstyrelsen
Ambitiøs IT-konsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Kan du sætte digital retning? Og kan du både bidrage til data- og løsningsarkitekturleverancer og agere god sparringspartner? Så har vi lige nu en spændende stilling som IT-konsulent med fokus på systemdrift og løsningsarkitektur.

Digitalisering er en naturlig del af Sikkerhedsstyrelsen, og der er kort fra ide til handling. Vi befinder os midt i en digital transformation, hvor vi med datadrevet markedsovervågning og tilsynsaktiviteter bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i og ikke mindst et trygt land for forbrugerne.

Som it-konsulent fungerer du som sparringspartner for medarbejdere i hele styrelsen, og du vil få en bred kontaktflade – både i og udenfor huset. Med fokus på driften bliver dine primære opgaver at varetage rollen som systemansvarlig for udvalgte systemer samt leverandørstyring – særligt i forhold til Statens it, som er vores primære driftsleverandør.

KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Grindsted

Kvickly

Har du de sprødeste svær blandt vennerne? Bliv delikatesseelev i Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse.

Hartmanns A/SHartmanns i Fredericia søger kundeorienteret Teamkoordinator til vikarforretningen

Hartmanns A/S, Fredericia

Teamkoordinatoren bliver lederens forlængede arm i forhold til aktiviteterne inden for bemandingsløsninger, vikariater og opfølgning hos kunder.

I din rolle sætter du pris på, at to dage ikke er ens. Du forstår dagligt at sætte retning for vikarteamet, og en af dine vigtigste opgaver er at være på forkant med kundernes behov. Foruden koordinering af opgaverne i teamet vil du i høj grad være udførende konsulent i alt, hvad en vikarforretning indebærer af sourcing af kandidater, booke vikarer, deltage på f.eks. morgenvagter samt opfølgningsmøder hos kunder.

Det er afgørende, at du er vant til et højt aktivitetsniveau og forstår, at succes skabes af hele holdet og med dedikation og proaktivitet. Ud over det har du et stort engagement, er fleksibel i forhold til opgaver og tid og besidder et organiseringstalent.

Ørsted Wind Power – EPC
Engineering Manager

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Imagine a future where you play a key role in leading an enthusiastic and committed foundation design team working on our future offshore wind farm projects.

Join us in this role where you’ll lead a foundation design team and manage the design process, developing either new innovative solutions for our wind farms, new offshore wind projects, or improve our wind farms in operation.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted Wind Power – EPC
Sikkerhedsstyrelsen
Samarbejdsstærk dataudvikler

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du være med til at udnytte de muligheder, teknologier som machine learning og computer vision giver? Og vil du hjælpe til med at optimere processer og arbejdsgange i samspil med automatisering? Så er du måske vores nye kollega i Datamanagement.

Vi søger en medarbejder til at træde ind i en rolle som dataudvikler, og dermed bidrage til at udvikle fremtidens datalandskab i Sikkerhedsstyrelsen.

Du vil bidrage til at sikre en solid, struktureret og ensartet tilgang til proces- og datagovernance i styrelsen, samtidig hjælper du forretningen med at løse konkrete problemer ved at implementere nye digitale løsninger og teknologier i driften.

Vi udvikler løbende vores kompetencer og i den forbindelse er det vigtigt at sikre sammenhæng mellem systemer, struktur og fremtidens teknologier. Der er rig mulighed for alsidighed i de opgaver du får, og du kan udvikle dig i flere retninger.

Selectors ConsultingOperations Manager

Selectors Consulting søger for Prime Cargo A/S i Kolding

Kan du skabe struktur i en hektisk hverdag, hvor der er mange deadlines og en række hands-on opgaver?

Som Operations Manager bliver du ansvarlig for den daglige operationelle ledelse af terminalen. Din succes i jobbet skabes bl.a. gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine kolleger supporterer og koordinerer de daglige indsatser.

I fællesskab med teamledere for de enkelte områder, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver – herunder opfølgningssamtaler, sygefravær, bemandingsplaner af hhv. egne medarbejdere og vikarer. Der er henover året store peaks, som giver behov for løbende tilpasning i arbejdsstyrken.

Eurofins Miljø A/SProduktionskemiker til vores afdeling for Organiske Mikroforureninger

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vores afdeling for Organiske Mirkoforureninger har travlt og søger en kvalitetsbevidst og energisk produktionskemiker med sans for detaljen.

Vi udfører akkrediterede kromatografiske analyser af både vand-, jord-, slam- og sedimentprøver for en lang række forskellige miljøfremmede stoffer herunder pesticider, lægemidler, olie- og tjærestoffer, phthalater, VOC’er mv.

Eurofins Miljø A/S

Al prøveforbehandling varetages af afdelingens laboranter og laboratorieassistenter og dine primære arbejdsopgaver vil derfor omhandle:

 • Vedligehold af instrumenter – både forebyggende vedligehold og deciderede småreparationer
 • Daglig klargøring af instrumenter samt opsætning af prøver/ekstrakter til analyse herpå
 • Databehandling og beregning af prøveresultater, samt kvalitetssikring og overførsel af disse til vores LIMS-system
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til natarbejde hos Q8 Harte Nord og Q8 Harte Syd

Q8 Danmark A/S, Kolding

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Da du passer butikken alene om natten, følger der et stort ansvar og en stor frihedsgrad med jobbet, som du skal være parat til at forvalte. Du skal være skabt af et særligt stof, vide hvad det indebærer og kræver at vende op og ned på dag og nat. Du skal trives med den frihed, det giver dig at arbejde, når andre sover, og i stedet sætte stor pris på at have fri i de lyse timer.

POULSENGruppeleder til international servicevirksomhed i Sønderjylland

POULSEN søger for kunde

Gruppeleder med ansvar for daglig ledelse af en afdeling med ca. 20 medarbejdere

Vil du være bindeled mellem kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland? Har du ledelseserfaring, og kan du lede og motivere medarbejderne i dit team, så de har de rette betingelser for at yde den bedste kundeservice? Så er du måske den Gruppeleder vi søger for en international servicevirksomhed med hovedsæde i Sønderjylland.

Som Gruppeleder får du ansvaret for et team med ca. 20 medarbejdere i denne spændende internationale servicevirksomhed. Udover den daglige ledelse arbejder du sammen med dine Gruppeleder-kolleger for at styrke og videreudvikle den høje kvalitet og effektivitet i virksomhedens kundeservice.