1.727 job matcher din søgning 1.727 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Danish Crane Building A/SFinancial Controller

Danish Crane Building A/S, Nibe

Ønsker du et job i en international mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af økonomiske discipliner, er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling som Financial Controller.

Du får mulighed for selv at forme jobbet i samarbejde med økonomichefen, som du refererer til, og bliver selvstændig ansvarlig for:

 • Løbende opfølgning på budgetter og forecast på udvalgte forretningsområder
 • Debitorstyring, inkl. kreditforsikring
 • Rapportering til offentlige myndigheder i ind- og udland (moms, intrastat, m.v.)
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Lager - lagerkørsler, afstemning af varelagre, m.v.
 • Vedligeholdelse af stamdata, herunder procedureudarbejdelse og -opfølgning
FairPart A/SAdministrationschef med økonomisk baggrund og et højt drive søges til PlusPart og FairPart

FairPart A/S, Aalborg

Kan du lide at styre og håndtere administrative opgaver og udarbejde økonomiske beregninger, har vi jobbet til dig.

FairPart er en nyetableret ejendomsvirksomhed, der formidler boligudlejningsejendomme til investorer. PlusPart er en moderne konsulentvirksomhed, der vægter kvalitet, service og partnerskaber højt. Vi er forankret i Aalborg. Vi er ambitiøse, har en uformel tone og værdsætter et stærkt samspil og modspil. Vi er 2 indehavere, har 5 studiemedhjælpere tilknyttet, og du bliver den første fastansatte.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for selskabsadministrationen og styring heraf
 • Overordnet ansvarlig og udførende ift. at ejendomsadministrationen fungerer optimalt
 • Udarbejde økonomiske beregninger for projekter og løbende ajourføre dem
Audionord International A/SIT-Supporter - Fuldtid

Audionord International A/S, Nørager

Er du imødekommende og serviceminded? Så er det måske dig vi søger som vores nye IT-supporter.

I HiFi Klubben har vi travlt med digitale projekter og har derfor brug for en ny kollega i IT-afdelingen. Som led i en større digitalisering af vores systemer, mangler vi en imødekommende, struktureret og serviceminded supporter. Du er ikke nødvendigvis et alvidende IT-orakel fra start, men du har flair for teknik og går ydmygt til opgaven. Vi skal nok sikre, at du lærer, hvad du måtte mangle eller ikke vide fra start.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Give vores brugere support og løse deres problemer.
 • Opsætte og konfigurere alt fra PC’er til telefoner og håndscannere - og nogle gange sågar servere.
 • Planlægge og udforme dokumentation til slutbrugere.
 • Være medansvarlig for videreudvikling af vores service desk koncept.
Inu:It A/SSenior konsulenter til Infrastruktur og Netværk

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden imens vi skal opretholde vores eksisterende serviceniveau. Vi har derfor travlt og mangler senior konsulenter til at udføre opgaver og projekter hos eksisterende samt nye kunder indenfor infrastruktur og netværk.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring infrastruktur, netværk, sikkerhed, licensering og kundernes generelle IT-behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Herunder analysere, designe, implementere og supportere infrastrukturen eller netværk.
jem & fix A/SButiksassistent (fuldtid) - Thisted

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

CuriaCategory Manager

Curia recruiting on behalf of GomSpace in Aalborg

Would you like to join a company of skilled, ambitious colleagues who value not only professionalism but also a great collegiate atmosphere? Then join GomSpace Purchasing team as a Category Manager located in Aalborg.

GomSpace is focusing on increased quality in all aspects of the products which also includes suppliers. New products and parts, improved processes and increased focus on supplier handling leads to higher load in the procurement department. To meet the improvements mentioned, one additional team member is needed in the Procurement and Logistics department.

The new employee will focus on the mechanical parts and work closely with both our mechanical engineers and the suppliers for these parts.

Hammer Andersen Sales Recruitment
Erfaren Key Account Manager til Kiilto

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Kiilto

 • Har du erfaring med salg til det professionelle rengøringsmarked i Danmark?
 • Drives du af at skabe resultater samt gode langvarige kunderelationer?
 • Og har du en vindende personlighed med et smittende godt humør?

Så er du måske vores nye Key Account Manager!

Du bliver en del af vores dynamiske hverdag, hvor du får en bred kontaktflade hos spændende virksomheder i hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at opbygge og udvikle vores forretning indenfor professionel rengøring – med øje for kundetilpassede totalløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, ekspertise og en høj grad af service – altid med kundens behov i centrum. Derfor forventer vi, at du er god til at etablere langvarige kunderelationer, tillid og ikke mindst resultater.

Dekra Equipment & Services A/S
Bilsagkyndig Aalborg

Dekra Equipment & Services A/S

DEKRA Bilsyn har forrygende travlt og har brug for en Bilsagkyndig til Aalborg

”Vi leder efter en selvstændig kollega, som sætter en ære i at levere den rette kvalitet og service i sit arbejde" - fortæller Lasse, DEKRA Bilsyn.

Vi søger en dygtig og pligtopfyldende bilsagkyndig, der har lyst til at drive vores synshal i Aalborg som syner alle køretøjer. DEKRA Bilsyn har i dag 51 synshaller - og flere kommer til. De drives alle som selvstændige enheder.

DEKRA Bilsyn er en servicevirksomhed med fagligt meget dygtige bilsagkyndige, der kender balancen mellem at give kunden en god behandling og samtidig levere et stykke fagligt korrekt arbejde.

Dekra Equipment & Services A/S
FOGH NISSEN ManagementBygningskonstruktør

FOGH NISSEN Management søger for Keld & Johs A/S i Pandrup

Pandrup – tegning – byggeledelse – tilbudsberegning
mange ansatte med lang anciennitet – godt arbejdsmiljø og fællesskab

Det meste af byggebranchen har rigtig travlt i øjeblikket, og det har vi også hos Keld & Johs i Pandrup. Vi mangler dig til at udfylde jobbet som bygningskonstruktør. Lige nu er der gang i mange forskellige opgaver lige fra nybyggerier til større og mindre renoveringsopgaver. Vi forventer det store pres fortsætter, og vi vil derfor meget gerne se dig i stillingen i mange år frem sammen med 32 fantastiske kolleger og mange gode og loyale kunder.

ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejdere - Doense

ROCKWOOL A/S, Hobro

Vil du være en del af en innovativ fabrik, der er kendt for både sit gode arbejdsmiljø og for at gå op i sikkerhed, kvalitet og en bæredygtig fremtid?

ROCKWOOL i Ø. Doense (nord for Hobro) har travlt, og vi søger i den forbindelse medarbejdere til vores produktion på 3-holdsskift - og/eller weekendarbejde.

Arbejdet består af overvågning af maskiner med fysisk krævende opgaver i kortere perioder i forbindelse med både omstillinger og planlagte og utilsigtede driftsstop. Derudover består arbejdet i procesoptimering, og der vil også være daglige rengøringsopgaver i eget arbejdsområde. Stor påpasselighed og seriøsitet omkring brug af personlige værnemidler kræves.

Rituals
Assisterende butikschef – Aalborg Storcenter

Rituals

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem til vandøen giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Som Assisterende Butikschef informerer du vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Du hjælper med visse kvalitets- og administrative processer i butikken og for at udvikle din viden får du grunduddannelse gennem Rituals Academy. Du er også ansvarlig for opgaver i butikschefens fravær, f.eks. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, som hjælper dig med din udvikling.

Rituals er en voksende innovativ virksomhed, hvor vi lægger vægt på, at både vores kunder og medarbejdere får en god oplevelse. Det gør vi ved altid at søge efter autentiske mennesker, der ønsker at vokse.

Rituals
Trackunit A/S
Customer Success Executive for the DACH Market

Trackunit A/S, Aalborg

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within construction. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within a construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

Trackunit A/S

Your responsibilities:

 • Working and collaborating with 5-10 customers within the Enterprise segments to create value-driven output so the customer can realize their business goals through Trackunit.
 • Develop a strong partnership with high-end customer stakeholders, channel partners, and executive sponsors to drive product adoption and mitigate risk to renewal.
Trackunit A/S
Dekra Equipment & Services A/S
Spændende elevstilling til vækstvirksomhed.

Dekra Equipment & Services A/S, Nørresundby

Er du gjort af det rigtige stof? DEKRA Danmark tilbyder en super spændende elevstilling, hvor du med garanti vil blive udfordret fagligt som personligt. Du får et bredt indblik i og indflydelse på alle dele af forretningen, når du starter i din første stilling i kundeservice.

Vi forventer, at du er fokuseret, samtidigt med at du har en naturlig nysgerrighed og interesse for de mange aspekter af en virksomheds drift.

Indledningsvist får du oplæring i alle de daglige opgaver, der forekommer i vores kundeservice – og administrationsafdeling. Du kan som udgangspunkt forvente følgende opgaver i din elevtid, jf. bekendtgørelsen:

 • Kontakt med eksterne kunder, såsom kommuner, A-kasser og virksomheder.
 • Administration af kommende, igangværende og afsluttede kurser.
 • Bestilling af prøver samt indrapportering af prøveresultater.
Dekra Equipment & Services A/S
NOPA Nordic A/SSupply Chain Specialist

NOPA Nordic A/S, Hobro

Hos Nopa Nordic er vi med til at sætte den grønne dagsorden inden for udvikling og produktion af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje.

Vi søger en ny Supply Chain Specialist til at videreudvikle og optimere vores forecast, produktionsplanlægning, lagerstyring og produktionskapacitet.

Din overordnede opgave bliver at optimere og videreudvikle vores supply chain-funktion, så vi arbejder endnu mere effektivt og udnytter vores ressourcer endnu bedre.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • fortsætte optimeringen af forecast og produktionsplanlægning
 • videreudvikle og sikre driften af fælles Demand Planner med vores kunder
 • sikre fortsat høj leveringssikkerhed, herunder fokus på leveringsevne i hele forsyningskæden
 • lede optimeringsprojekter inden for Supply Chain-området
Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere til Vurderingsafdelingen i Skatteankestyrelsen, Aalborg

Skatteankestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med klagesager inden for ejendomsvurdering? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø, hvor der er stor fleksibilitet og tillid i opgaveløsningen? Så er du måske én af de nye medarbejdere, vi søger.

I Skatteankestyrelsens 15. og 16. kontor behandler vi primært sager vedrørende ejendomsvurdering, og vi søger netop nu nye kolleger til vores kontorer. Vi behandler sager af varierende kompleksitet, og du vil derfor få opgaver, der afspejler dine kompetencer, og kompleksiteten vil øges i takt med din faglige udvikling.

Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for din egen sagsportefølje og en unik mulighed for at fordybe dig i et særligt juridisk fagområde. Du vil blandt andet få ansvar for:

 • at sikre oplysning af sagerne
 • at være i dialog med klagere og repræsentanter
 • udarbejde udkast til afgørelser
THISTED KOMMUNE
Ergoterapeut eller pædagog til Thyværkstedet

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet ergoterapeut eller pædagog, og kunne du tænke dig et udfordrende og afvekslende job i et inspirerende kollegialt miljø? Så er du måske vores nye kollega!

Thyværkstedet er en beskyttet beskæftigelse og aktivitets- og samværstilbud. Vi leverer ydelse jævnfør SEL §103 (beskyttet beskæftigelse) og SEL §104 (aktivitet- og samværstilbud). Der gives dagligt tilbud til ca. 125 borgere, og vi er 29 ansatte. Målgruppen dækker voksne borgere med hjerneskade, udviklingsforstyrrelser og generelle indlæringsvanskeligheder.

Opgaven i den daglige indsats er at forebygge, kompensere og forandre for at hjælpe og støtte den enkelte borger i dennes behov for særlig støtte til egen udvikling. Derfor forventes det, at du i fællesskab med kollegaer kan udføre aktiviteter, der giver den enkelte med behov for særlig støtte mulighed for at deltage kvalificeret i hverdagslivet, de sociale fællesskaber og samfundslivet.

Unique Human CapitalSenior Research Consultant

Unique Human Capital, Aarhus eller Aalborg

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

Unique Human Capital løser opgaver inden for Executive Search samt Search & Selection i alle brancher. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search opgaver på højt specialiseret niveau. Derfor søger vi to erfarne Senior Research Consultants til vores search-afdeling, som vil være med til at fortsætte vores positive udvikling.

Som Senior Research Consultant hos os er det din fornemmeste opgave at drive en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden, udarbejdelse af materiale og search-strategi, til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater, screening og testinterview, referencetagning og løbende dialog med kunden.

Beritech Manufacturing A/SSvejser til manuel- og robotsvejsning

Beritech Manufacturing A/S, Aalborg

Beritech Manufacturing A/S er en hurtigt vækstende virksomhed på forkant med udviklingen i branchen. Derfor søger vi en svejser med praktisk erfaring, og stor interesse for at arbejde med høj kvalitet og præcision.

Du vil blive en del af en professionel svejseafdeling, med erfarne certificerede smede, der løser svejseopgaver i de fleste materialer - som enkeltstående ydelse, eller som en del af en totalløsning. Svejseopgaver løses manuelt eller med to af de mest avancerede svejserobotter på markedet.

Vi søger en svejser, der skal være med til at videreudvikle og vækste virksomheden. Vi forestiller os, at du har kombineret din uddannelse med nogle års praktisk erfaring fra lignende produktion. Vi har en meget kort gennemløbstiden, hvorfor struktur og overblik for at nå de korte deadlines ligeledes er afgørende.

Randstad A/SProduction and Facilities Manager

Randstad A/S søger for Ballard Power Systems Europe A/S i Hobro

På vegne af Ballard Power Systems Europe A/S søger Randstad en erfaren Production and Facilities Manager i Hobro.

Som Production and Facilities Manager vil du være ansvarlig for produktion og ledelse af medarbejderne i Manufacturing Technology- and Production-teamet samt at sikre den fortsatte succes med vedligehold af Ballards bygninger og udstyr.

Din nye hverdag vil bestå af

 • Daglig ledelse af medarbejdere i Manufacturing Technology and Production
 • Ansvar for bygninger/anlægsaktiviteter
 • Økonomisk ansvar for produktions- og anlægsaktiviteter

Ballard er på en spændende rejse og tilbyder en attraktiv karriere med gode udviklingsmuligheder i et fleksibelt miljø, hvor den positive stemning prioriteres. Du får frokostordning, sundhedsforsikring, fri telefon og internet.