949 job matcher din søgning 949 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Audionord International A/SIT-Supporter - Fuldtid

Audionord International A/S, Nørager

Er du imødekommende og serviceminded? Så er det måske dig vi søger som vores nye IT-supporter.

I HiFi Klubben har vi travlt med digitale projekter og har derfor brug for en ny kollega i IT-afdelingen. Som led i en større digitalisering af vores systemer, mangler vi en imødekommende, struktureret og serviceminded supporter. Du er ikke nødvendigvis et alvidende IT-orakel fra start, men du har flair for teknik og går ydmygt til opgaven. Vi skal nok sikre, at du lærer, hvad du måtte mangle eller ikke vide fra start.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Give vores brugere support og løse deres problemer.
 • Opsætte og konfigurere alt fra PC’er til telefoner og håndscannere - og nogle gange sågar servere.
 • Planlægge og udforme dokumentation til slutbrugere.
 • Være medansvarlig for videreudvikling af vores service desk koncept.
Rebild KommuneDaglig leder med souschef funktion til dagtilbud, Øster Hornum

Rebild Kommune, Støvring

Øster Hornum Børneunivers søger en daglig leder med souscheffunktion pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt til ledelse af vores vuggestue, dagpleje (i samarbejde med en dagplejepædagog), børnehave og sfo. Stillingen er på 37 timer med fuld ledelsestid.

Vi har brug for en pædagoguddannet leder, der har store ambitioner ift. ledelse af et helt dagtilbud, som brænder for alle børns trivsel, og som kan se mulighederne i at udvikle et sammenhængende forløb fra børnene starter i vuggestue /dagpleje til de går ud af 6. klasse.

Vi har brug for en leder der arbejder ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og kan lede forandringsprocesser, herunder at være tydelig og insisterende i faglig ledelse og facilitering af pædagogiske processer, samt evne til at sætte systematisk refleksion og pædagogisk vidensdeling i spil.

Øresundsbro KonsortietØresundsbron søger projektleder

Øresundsbro Konsortiet, Malmø

Vil du arbejde med teknisk projektledelse i Øresundsbron?

Øresundsbron er en spændende dansk-svensk arbejdsplads under stadig forandring. En organisation med korte beslutningsveje, hvor vi kontinuerligt arbejder med udvikling af os selv og vores processer, udfordrer vores leverandører og arbejder for et bæredygtigt samfund og en Øresundsregion i vækst.

Anlægsenheden har ansvaret for den fysiske infrastruktur på forbindelsen, hvor der findes mange forskellige tekniske anlæg. I løbet af de næste 40 år skal vi reinvestere ca. 3 mia. DKK og til det formål anvender vi interne og eksterne projektledere.

Anlægsenheden søger nu forstærkning på den interne projektlederfunktion. Vi har en stor anlægsmasse med teknisk bredde, men vi er samtidig en lille virksomhed, hvor den enkelte har et stort ansvar.

Induflex A/SIndustritekniker til CNC-bearbejdning af teknisk plast

Induflex A/S, Støvring

Er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager? Har du lyst til at arbejde med produktion af specialfremstillede emner i teknisk plast og high performance plast? Så er du måske vores nye industritekniker til 3-akset CNC-fræsning.

Du får en nøglerolle i vores CNC-værksted, hvor du kommer til at arbejde med fremstilling af maskindele, sliddele og andre speciallavede emner i mange typer plast.

Din opgave er primært af 3-akset fræsning på Haas-maskiner, men du kan også få mulighed for arbejde med dreje-opgaver på vores CNC-drejebænke.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
ALDI DanmarkSouschef - Aalborg, Støvring

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højrehånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad?

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Capio A/S
Koordinerende radiograf søges til Capio (fuldtid)

Capio A/S, Skørping og Aalborg

Vi har travlt og derfor søger vi en koordinerende radiograf med erfaring inden for MR-scanning til vores afdeling i Aalborg, som en del af vores fantastiske team!

I løbet af september flytter Capio Skørping til Kennedy Arkaden, Aalborg og installerer en ny Philips Ingenia 1.5T i vores MR-klinik – og DU skal med!

Vi søger dig som har min. 3 års erfaring med MR-scanning, gerne med fordel indenfor områderne ortopædi, neurologi, gastreoenterologi eller urologi og med erfaring som koordinator. Din lyst til at optimere og iværksætte nye undersøgelsestyper, skabe overblik, tage ansvar og koordinere driften i samarbejde med sekretærgruppen, bliver afgørende for at få succes i stillingen. Du kommer til at indgå i implementeringsfasen af den nye MR-scanner.

Capio A/S
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Hviid & Larsen ApSHydrema Group i Støvring søger en Projektkoordinator

Hviid & Larsen ApS søger for Hydrema Group

Hydrema Group er en familieejet dansk koncern, som udvikler, producerer og markedsfører entreprenørmaskiner til de kunder som stiller de højeste krav til produktet. Hydrema brandet er kendt verden rundt på de mest industrialiserede markeder. Maskinerne er i mid-size segmentet og er kendt ved unikke egenskaber til nicher i markedet.

Vores projektafdeling udvikler sig løbende i takt med Hydrema’s fortsatte vækst, og vi søger nu en projektkoordinator til et kompetent og imødekommende team. Projektkoordinatoren skal derudover også være backup for vores salgsafdeling, planlægningsafdeling og Hydrema Telematics system. Ønsker du at blive en del af en sund, dansk virksomhed med en handlings- og temaorienteret kultur?

Du skal i samarbejde med dine kollegaer være med til at løfte vores afdeling til nye højder. Du er en engageret medarbejder, der er villig til at løfte i samlet flok.

Marel A/S

Configuration Specialist

Marel A/S, Støvring, Aarhus, Germany, Iceland or Netherlands

Do you have an interest for the structural part of machine configuration? Are you good at understanding different ERP-systems and being the link between Innovation and Sales?

As a Configuration Specialist, you are part of the Global modelling community in Marel as well as being part of the Global Sales Operations team aligning and defining global standards, guidelines, policies and processes. You structure and secure global alignment on Configuration modelling as well as future quotation tools.

Some of your tasks:

 • Pro-actively steering the creation and maintenance process for configuration models
 • Driving successfully implementation of configuration models in collaboration with Innovation and Supply Chain
 • Driving creation and maintaining configuration models in the designated Marel tool
Marel A/S
SBS Automotive A/S
Product Manager

SBS Automotive A/S, Støvring

SBS Automotive A/S is looking for a new colleague who is passionate about working with product management. You will be responsible for your own product groups in terms of all aspects around your product groups.

Scandinavian Brake Systems A/S

Some of your assignments:

 • Based on carpark data we need frequent analysis matching product range and sales statistics with car park in different countries
 • Analysis of current product range and how we can develop (GAP analysis), based on actual car park data and supplier ranges
 • Participation in exhibitions world wide and sales meetings
 • Product and data validation as well as data upload to PIM system

The position is open for occupation as soon as possible.

SBS Automotive A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
N1 A/SEr du vores nye dedikerede projektleder til højspændingsprojekter?

N1 A/S, Esbjerg eller Støvring

Vores ambition i N1 er at fastholde og udvikle vores position blandt Danmarks bedste elforsyningsselskaber. Derfor søger vi nu en dygtig projektleder, der kan være med til en effektiv gennemførelse af vores projekter på 60/10-20 kV hovedstationer og kabelanlæg.

Du vil blive en del af en velfungerende anlægsafdeling på 20, bestående af projektledere og specialister inden for 60 kV, der alle har høj faglighed og drive.

Du skal være indstillet på kørsel i hele N1’s forsyningsområde, men for at minimere vores kørsel vil du så vidt muligt få tildelt projekter omkring din primære lokation.

N1 A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Guldbrandsen & Lythje ApSSenior Software Developer

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI i Nørager

Forventningerne til en moderne, aktiv højttaler er høje. Et attraktivt betjeningsinterface, intelligente funktioner og fantastisk lydgengivelse skal alt sammen fungere optimalt, og her spiller software en afgørende rolle. Softwaren skal fungere robust, intuitivt og sikkert, for at brugeren ikke behøver at forholde sig til de tekniske løsninger bag eksempelvis trådløs sammenkobling af højttalersystemer og streaming fra musiktjenester samt via Bluetooth og HDMI. Alt sammen for at give brugeren den optimale mulighed for at nyde musikken ægte og utilsløret, præcis som kunstneren havde til hensigt.

Som erfaren udvikler får du stor indflydelse på vores produkters samlede software og de overordnede arkitekturer, som vi allerede er nået langt med. Du bliver naturligt involveret i vores vedvarende arbejde med at optimere udviklingsprocesser, værktøjer og metoder.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: