8.114 job matcher din søgning 8.114 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Vil du være sundhedsfaglig rådgiver i vores Frontline?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Dansk Sundhedssikring

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Brænder du for at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne gøre en forskel hver dag?

Så har du nu muligheden. Vi søger lige nu sygeplejersker med ortopædkirurgisk eller reumatologisk erfaring til at hjælpe vores mange forsikrede kunder.

Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at anvende dine faglige kompetencer og samtidig yde en god service til alle kunder uanset skadens omfang.

Dansk Sundhedssikring
Dansk Revision A/S
Revisor/revisorassistent til ambitiøst revisionshus

Dansk Revision A/S, Søborg

Har du en håndfuld års erfaring fra revisionsbranchen?

Du kan blive vores revisor, hvis du:

 • vil have en hverdag med høj faglighed i centrum
 • vil have gode udviklingsmuligheder og kan gå hele vejen og blive statsautoriseret – hvis du har lyst.

Som revisor får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Du bliver kundernes personlige rådgiver og kommer til at følge dem tæt. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du:

 • laver revisionsopgaver for både nye og eksisterende kunder
 • opstiller regnskaber og udøver regnskabsassistance
 • deltager i kundemøder og laver afrapporteringer
Dansk Revision A/S
Behandlingsskolerne ApS
Dagbehandlingsskolen Fyrtårnet søger fuldtidspsykolog

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Behandlingsskolerne er Danmarks største specialskole. Vi driver 15 forskellige tilbud til børn og unge med særlige behov i form af dagbehandlingsskoler, STU, samt døgn- og aktivitetstilbud.

Som psykolog på Fyrtårnet kommer du til at indgå som en del af en udvidet ledelsesgruppe sammen med skolens øvrige psykologer og ledere. Behandlingsskolerne

Du kommer til at blive primær behandlingsansvarlig for en gruppe af elever – typisk en sagsstamme omkring 20 børnesager. Her laver du både individuelle interventioner med den enkelte elev og supervisere det personale, der arbejder med elevens udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
Safe Online ApSAmbitiøs International Sales Executive...

Safe Online ApS, København

Safe Online leder efter en energisk, passioneret og resultatorienteret Sales Executive til vores tech startup i hjertet af København. Branchen har et kæmpestort vækstpotentiale – og du kan komme med på rejsen sammen med os!

 • Drømmer du om en vækst- og udviklingsrejse i en spændende SaaS/tech-startup, hvor du vil være en central brik i den fremtidige, kommercielle succes?
 • Synes, du at det er meget spændende at udbrede innovative og intelligente softwareløsninger, der er bygget på Machine Learning og kunstig intelligens (AI)?
 • Har du også ambitioner om at arbejde med internationale markeder?
Volvo Danmark A/S
Logistikkoordinator

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Brænder du for at få tingene til at ske i den korrekte rækkefølge, så de rigtige lastbiler bliver leveret på rette sted til rette tid? Og er du glad for tværfagligt samarbejde og netværk med både fabrikker og forhandlere? Så er stillingen som logistikkoordinator hos Volvo Danmark måske det rette job for dig.

Som logistikkoordinator vil du få en afgørende rolle i forhold til den logistiske proces fra ordre til levering af lastbiler. Stillingen er en nøglefunktion i vores organisation, hvor det bliver din opgave at supportere salgsprocessen i vores netværk, så vi får solgt flest mulige lastbiler.

Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, der sikrer problemfri køretøjslogistik og fakturering. Der vil være fokus på en grundig oplæring og stillingen giver mulighed for udvikling af opgaver og ansvarsområder.

Volvo Danmark A/S
Zeppelin Power Systems
Vi søger en salgskonsulenter med stort drive

Zeppelin Power Systems

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Midt- og Nordjylland og til dækning af Sjælland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Power Systems
GC Nordic ABPRODUCT SPECIALIST

GC Nordic AB, Copenhagen

- to strengthen our GC Nordic team in Denmark with a result oriented professional to cover Zealand.

As a Product Specialist, you advise and sell dental products to dentists and dental hygienists. You are responsible for maintaining customer relationships and achieve various sales targets. You independently schedule appointments for the creation of new business with existing customers and to create new business with new account start ups. Daily acquisition of new customers is necessary for long-term success. Within the sales process, giving hands-on training and the usage of the CRM system are important roles.

What do we offer you?

 • A challenging job in an international and diverse company.
 • Flexible hours.
 • Competitive salary package including benefits.
 • A great company culture, based on respect and comradeship.
Frederiksberg KommuneBørneambassaden søger pædagog til vuggestue

Frederiksberg Kommune

Det er nu, du har muligheden for at være med til at udvikle Børneambassadens pædagogiske praksis i arbejdet med den styrkede læreplan.

Børneambassaden har brug for en ildsjæl, der skal være med til at skabe nærvær, omsorg, tid og plads til både leg og læring. Sammen med gode kollegaer vil du arbejde målrettet på at skabe de bedste læringsmiljøer for børn.

Er legen mere end bare fri leg og er kreativitet meget andet end maling og papirklip? Så er Børneambassaden måske noget for dig.

Vi arbejder med at styrke børnenes sociale, sproglige, kognitive og motoriske udvikling. Det gør vi for, at de bliver robuste, både til livet og skolen.

Inco CC København A/SSalgsassistent til isenkram-afdelingen i inco Cash & Carry i Kødbyen

Inco CC København A/S

Microplane, Witt og Bialetti, siger det dig noget? Og vil du være med til at udvikle isenkram-området i inco CC København?

I Isenkram er vi et lille team på to salgsassistenter og en salgsleder. Vores sortiment er bredt og dækker fra elpærer og køkkenmaskiner over bage- og kontorartikler til arbejdstøj og -sko.

Jobbet er alsidigt, og opgaverne består blandt andet af salg og rådgivning, varebestilling, -modtagelse, -opfyldning og fakturering. Du vil få ansvar for dit eget om­råde og kontakt til egne leverandører med mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen.

Børns Vilkår
Praktikant til Børns Vilkårs IT-team

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for IT, og vil du være med til at stoppe svigt?
Bliv praktikant i vores IT-team i Valby.

Som praktikant i vores IT-team bliver du en del af en lille afdeling i fuld udvikling. Du får indblik i organisationsdrift og indgår i en hverdag med mangfoldige arbejdsopgaver. Nogle opgaver er faste mens andre opstår ad hoc.

Din viden og dine idéer er velkomne!

Børns Vilkår
Frederiksberg KommuneKompetent afdelingsleder søges til Lejlighederne LSV på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune

Vi søger en fagligt stærk socialfaglig profil til stillingen som afdelingsleder.

En afdelingsleder, der kan gå foran og sammen med medarbejdere og ledelsesteamet sikre, at indsatsen over for borgerne har høj faglig kvalitet. Er du en leder, som kan formidle klare mål og forventninger, så der skabes fælles retning, ansvar og god holdånd? Og kan du drive faglige udviklingsprocesser, så der skabes de bedst mulige rammer for borgerne? Så er det måske dig, vi søger som vores nye afdelingsleder og kollega.

Som afdelingsleder bliver du en del af den samlede ledelse for bofællesskabet Lioba og Lejlighederne LSV. Din primære funktion vil være som daglig leder af Lejlighederne LSV, med ansvaret for 30 beboere og 12 fuldtidsansatte medarbejdere i dag-, aften-, og rådighedsvagt.

Byggesagkyndig.nu ApS
Byggesagkyndig med flair for mennesker

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger lige nu en dygtig medarbejder til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere.

Brænder du for stor kundekontakt indenfor den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk 3 kundebesøg pr. dag. Du har samlet to timer til hvert kundebesøg, og indenfor denne tidsramme skal du lykkes med både at lytte, afstemme forventninger, undersøge, vurdere, skabe overblik, rådgive, anbefale handlingsplan, udarbejde et notat og ikke mindst skabe tryghed og sikre et smil i døren, når du kører.

Børne- og Undervisningsministeriet
AC-fuldmægtig med erfaring med politisk betjening (Barselsvikariat)

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse?

Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation? Interesserer du dig for det specialpædagogiske område og rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse? Så er du måske vores nye AC-fuldmægtig i Enheden for Specialpædagogisk Støtte (SPS-enheden) i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Vi administrerer de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS) i forbindelse med skole og uddannelse. Støtten skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige vilkår med andre.

Børne- og Undervisningsministeriet
Moment IT-rekrutteringskonsulent

Moment søger for Netgen i København

Vil du matche de rette IT-talenter med nogen af Danmarks største virksomheder? Så søg jobbet som IT-rekrutteringskonsulent hos Netgen i hjertet af København.

Som IT-rekrutteringskonsulent hos Netgen får du nogle af Danmarks største virksomheder som kunder i din portefølje og det bliver dit ansvar at matche dem med IT-konsulenter og kandidater inden for en bred vifte af opgaver.

Hos Netgen søger vi nu to nye IT-rekrutteringskonsulenter, der har lysten og evnerne til at drive rekrutteringsprocesser af tunge IT-profiler og at være bindeleddet i at placere vores egne IT-konsulenter hos kunder.

I Netgen samarbejder vi tæt om kunderne, og din forretningsforståelse og evne til at sætte dig ind i forskellige virksomheders branche og specifikke behov kommer derfor i spil i denne stilling.

Alm. Brand
Leder af Portefølje Management, Privat

Alm. Brand, København

Brænder du for at bringe strategier til live, levere gennem et team, forvandle indsigter til handling og skabe resultater gennem samarbejde på tværs af en organisation?

Vi søger til Privat en kommunikerende og relations-skabende leder for porteføljestyrings-teamet, der qua sin erfaring fra forsikring og kundevendte fokus kan sikre forståelse for og leverance af segment-, produkt- og pris-strategier til glæde for kunderne, virksomheden og aktionærerne.

Din ultimative opgave er at optimere Alm. Brands kundetilfredshed, vækstambitioner samt lønsomhedsmål, hvilket du og dit team på fem porteføljemanagere klarer ved at spille bold på tværs i hele organisationen, således at data bliver til indsigter, der udmønter sig i initiativer til fordel for Alm. Brands kunder.

Alm. Brand
Wunderman A/S
Financial student assistant

Wunderman A/S, København

Wunderman

Er du økonomistuderende? Vil du arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver, som giver en grundlæggende forståelse for at drive finansorganisationen i et globalt setup? Og kunne du tænke dig at blive en del af et internationalt kontor, hvor du får mulighed for at vokse med opgaverne? Så tilbyder vi et spændende studiejob hos et af Danmarks førende marketingbureauer.

Som en del af Wunderman Thompsons økonomiafdeling kommer du til at arbejde med flere forskellige områder inden for økonomi, så du opnår en god forretnings- og regnskabsmæssig forståelse.

Wunderman A/S
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Brænder du for statslig personaleadministration? Så er har vi stillingen til dig!

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

I Erhvervsministeriet Koncern HR har vi behov for en ny kompetent kollega, som kan hjælpe os på det HR-administrative område – i perioden frem til udgangen af 2022.

Erhvervsministeriets Koncern HR servicerer ministeriets departement og styrelser med alle former for HR-opgaver. Koncern HR er organiseret i 5 teams, med i alt ca. 40 medarbejdere. Den ledige stilling er placeret i vores HR-administrative team, hvor vi varetager al personaleadministration på hele Erhvervsministeriets område. Vi servicerer ca. 2.500 medarbejdere.

Du får plads i et godt sammentømret team, hvor faglighed, samarbejde og videndeling er nøgleord – og omgangstonen er uhøjtidelig. Vi er 12 medarbejdere i det HR-administrative team.

IO Interactive
Student Assistant Finance

IO Interactive, Copenhagen

Come join the biggest games studio in Denmark and be part of a creative environment with impact around the globe. Are you an aficionado in the numbers game and can keep track of accounts, invoices, bookings, reporting and has them all under control? Then you may very well be our new finance student assistant.

You will join the Finance department and get to work with our Head of Finance, Controller and Accountant. You will also be part of a high-caliber studio making games played by millions with studios in both Copenhagen, Malmø and Barcelona and we are eager to welcome you on board!

We believe there is no better student job than the one which stimulates you, applies to your studies and gives you a cool, friendly and creative social environment. This is one of them.

IO Interactive
Metro Service A/S
Ledende Tekniker til elafdelingen hos Cityringen

Metro Service A/S, København

Kan du lede og udvikle medarbejdere med en stærk faglighed? Kan du motivere medarbejdere, så I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen? Så er du måske vores nye kollega.

På dette spændende tidspunkt søger vi en Ledende Tekniker til M&E (Mechanical og Electric). Som Ledende Tekniker har du en central rolle i forhold til den daglige ledelse og koordinering på tværs af afdelingen.

Som Ledende Tekniker er dine hovedopgaver, at

 • udøve daglig ledelse af afdelingen med fokus på synlig og motiverende ledelse
 • udvikle afdelingens kompetencer og sikre medarbejdernes faglige ekspertise
 • registrere og håndtere sygemeldinger og andet fravær samt afholde personalemæssige samtaler, såsom den årlige medarbejderudviklingssamtale og eventuelle fraværssamtaler
Metro Service A/S
Hottinger, Brüel & Kjær
Operatør - Proces Produktion

Hottinger, Brüel & Kjær, Nærum

Produktionen i Nærum består af 3 ledelsesområder med ca. 80 medarbejdere. Som operatør har du ansvaret for at producere efter forskrifter og normer, således at produkterne leveres i høj kvalitet til den planlagte leveringstid. Du vil indgå i et produktionsteam, hvor du trænes til en/flere processer af et produktionsflow. Dette er dit bidrag til at sikre ønsket kvalitet, både for produkt og leveringstid. Vi forventer at du indgår aktivt i at opnå løbende forbedringer i hverdagen.

Dit daglige arbejde inkluderer:

 • at gennemføre produktionsjob ved processted
 • at registrere data ifm. den løbende produktion
 • aktivt arbejde med Lean, herunder tavlemøder med opfølgning på ugens leveringer.
Hottinger, Brüel & Kjær