1.846 job matcher din søgning 1.846 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FLEYE ApSDynamisk salgsprofil søges til FLEYE (Sjælland/Fyn)

FLEYE ApS

FLEYE er en danskejet prisvindende designvirksomhed startet i 2002, vi designer high-end/kvalitets brillestel, som afsættes i 33 lande verden over. Vores domicil ligger i idylliske omgivelser i Hedehusene i Storkøbenhavn.

FLEYE søger:

Du har en relevant uddannelse og B2B-salgserfaring (gerne fra branchen), måske fra enten Danmark eller øvrige Skandinavien. Du kan se perspektiver i de muligheder, der ligger for dig i en international arbejdende organisation i forhold til din karriere, indtjening og personlige udvikling.

Du har et højt drive, dedikation og motiveres af at skabe synlige resultater, hvor din indsats bliver belønnet. Du er empatisk og god til at skabe og udvikle kunderelationer. Du er proaktiv og indgår som et godt match til vores dynamiske team.

Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Vitec MV
Konsulent til internt salg og kundeservice

Vitec MV, Odense

Vitec MV er en nordisk softwarevirksomhed med base i Odense og datterselskaber i Norge og Sverige.

Kan du lide en travl og alsidig hverdag, med masser af kundekontakt, og trives du med både inbound og outbound salgsarbejde, så er du måske lige den vi leder efter til vores danske salgs- og kundeserviceteam.

Jobbet er meget alsidigt, og omfatter ting som:

 • Betjene salgsmail og salgstelefon
 • Udforme kontrakter på vores aftaler
 • Være backup for kørende konsulenter

Der er gode muligheder for at være med til at præge udviklingen i virksomheden, og bringe dine egne ideer i spil, hvis du har lyst til det.

Vitec MV
PeopleLinkProduktionschef

PeopleLink søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Egen produktion og montage af maskiner til procesanlæg

Produktionen i Haarslev Industries oplever en stigende uforudsigelighed i produktionen, da de færdige procesanlæg i højere grad varierer i størrelse, teknisk kompleksitet og leveringstidspunkt. Produktionens evne til at levere på KPI’erne i en fleksibel ordreproduktion er den absolut krumtap for virksomhedens fremtidige succes. Haarslev Industries har en betydelig egenproduktion af især trykbærende udstyr og reservedele samt flere montagehold. Produktionen dækker et areal på over 25.000 m2.

Du får det samlede ledelses- og budgetansvar for produktion og planlægning samt sikring af kvalitet i tæt samarbejde med den danske QHSE Manager. Der er i alt 128 medarbejdere fordelt på 6 hold heraf et aften-/nathold. Hvert hold har deres arbejdsledere og hertil kommer 3 planlæggere.

Hartmanns A/SLager- og indkøbsansvarlig

Hartmanns A/S søger for kunde

Har du en god teknisk forståelse? Kan du trives i en stilling, hvor du har hele ansvaret lige fra indkøb- til komponenterne ligger på lagret? Befinder du dig godt i en stilling, hvor du er omdrejningspunktet for en stor del af resten af virksomheden? Så har vi muligvis den perfekte stilling til dig!

På vegne af en virksomhed i trekantområdet, søger vi efter en profil som kan stå for lagret og indkøb til egenproduktion indenfor metalområdet.

Som lager- og indkøbsansvarlig skal du sørge for, at de forskellige komponenter bliver indkøbt og lagret på virksomhedens lager. Virksomheden har egenproduktion, så du vil i det daglige have en tæt dialog med resten af virksomheden – ligesom du vil kunne sparre med dine nærmeste kollegaer. Din arbejdsbyrde vil typisk være 50/50 fordelt på indkøb (inklusiv prisforhandlinger) samt lagerstyring.

Indrykket: 
ALDI Danmark1. assistent - Aldi Søndersø

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
ALDI Danmark1. assistent - ALDI Korup

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Brüel & Kjær Vibro GmbH
Technical Leader/diagnostic engineer (M/F/D)

Brüel & Kjær Vibro GmbH, Denmark

Brüel & Kjaer Vibro (B&K Vibro) is looking for a skilled and experinced

TECHNICAL LEADER/DIAGNOSTIC ENGINEER (M/F/D)

to join our team in Denmark.

This exciting role is a key player in our strive to extend our Remote Monitoring offerings to customers in Wind and Industrial Industries. Besides being the Technical Leader/Diagnostic Engineer of our global team and ensure continuously high customer satisfaction, a close cooperation with our I&D and Sales department are necessary to constantly focus on needs for improvement of our monitoring methods and services.

SuperBrugsen
Salgselev, SuperBrugsen Ørbæk

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Ørbæk. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

SuperBrugsen
Stena Recycling A/S
Chauffør med ADR-bevis til farligt affald

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

Stena Recycling er Nordens største genvindingsvirksomhed, som går forrest i indsatsen med bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Med mere end 80 års erfaring i recycling branchen kan vi løfte alle typer affaldshåndtering - alt fra jern og metal til farligt affald.

Vores transport afdeling i Vissenbjerg søger e ansvarsfuld og erfaren chauffør, hvor du vil indgå i et team på 7 erfarne chauffører.

Vi forventer desuden, at du har følgende kvalifikationer:

 • ADR-bevis
 • EU-kvalifikationsbevis
 • Kørekort C+E
Stena Recycling A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Nito-Tek A/SVi søger 2 VVS-montører

Nito-Tek A/S, Nyborg eller Odense

NITO-TEK er et EL- og VVS-firma, der har eksisteret siden 1986. Vi er et firma, der er i en spændende udvikling. Du skal indgå i vores VVS-team på 30 medarbejdere. Du kan møde i Nyborg eller Odense, og du har firmabil med hjem.

Vi forventer, at du:

 • Har dine faglige kvalifikationer i orden.
 • At du er samarbejdsvillig og kundeminded.
 • At du har god ordenssans og er pligtopfyldende.

Til gengæld tilbyder vi:

 • god løn og ansættelsesvilkår.
 • en arbejdsplads, hvor dit arbejde gør en forskel på resultatet og bliver påskønnet.
 • efteruddannelse.
First Camp Danmark A/SRegionschef Danmark

First Camp Danmark A/S, Kruså, Otterup Bogense eller Rømø

Vi vokser videre og søger nu en selvkørende og løsningsfokuseret Regionschef for Danmark.

Du bor med fordel centralt i Danmark, da du kommer til at besøge destinationerne på Fyn, Frigård og Lakolk/Rømø hyppigt

Arbejdsopgaver:
 • Du har ansvaret for at sikre et effektivt personale, ansættelser og gennemføre en klar planlægning og beregning af løbende personaleomkostninger.
 • Du har ansvaret for at drive og videreudvikle konceptet sammen med de konceptansvarlige i First Camp, samtidig med at du i sidste ende har ansvaret for at sikre, at de alle implementeres og følges i din region. First Camp har klare koncepter f.eks. indenfor: Butik, Sæsonstrategi, Bistro, Kabinestrategi, Sikkerhed, Planlægning, Åbningstider, Rutiner og meget mere, som har til formål at forenkle og strømline vores drift. Vi kalder vores måde at arbejde på First Way of Operations.
Dagrofa Foodservice
Lagermedarbejder til natholdet

Dagrofa Foodservice, Middelfart

Trives du i en tempofyldt hverdag og vil du være med til at levere de bedste kundeoplevelser?

Vi er en virksomhed med stor fokus på trivsel, et sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere samt en god og åben kommunikation på vores lager. Vores lager er bemandet døgnet rundt og består af tre holds skift. En del af arbejdet hos os foregår i køl og frost, hvorfor du skal kunne trives med at arbejde i kolde temperaturer.

Vi søger lige nu kolleger til vores nathold. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af pluk af varer til vores kunder.

Hvad tilbyder vi?

 • At blive del af et engageret team og vores uformelle kultur, med kompetente og ambitiøse kolleger, der hver dag stiller krav til sig selv og hinanden
 • Et spændende arbejdsmiljø og krav om høj kvalitet i arbejdet og i de produkter, vi leverer
 • Attraktive personalegoder
TEKNIQ Arbejdsgiverne
ERFAREN ARBEJDSMILJØKONSULENT TIL INDUSTRIRÅDGIVNING

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Odense eller Glostrup

Vi søger en konsulent til en nyoprettet, opsøgende og virksomhedsrettet rådgivningstjeneste, der understøtter arbejdspladsnære aktiviteter omhandlende arbejdsmiljøforhold inden for industrien.

Vi tilbyder dig en hverdag i forandring i en organisation i en rivende udvikling med en digital og grøn dagsorden. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på din hverdag, og du får også en unik mulighed for at påvirke Danmarks nationale arbejdsmiljøindsats gennem arbejdet, som er funderet i BFA-Industri.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Opsøgende virksomhedskontakt
 • At præsentere BFA Industris værktøjer og rådgive for at udvikle det gode arbejdsmiljø
 • Etablere kontakt til virksomheder forud for besøg samt afrapportere besøg
PeopleLinkSupply Chain Specialist

PeopleLink søger for Løgismose i Broby

Driftssupport, disponering, lager- og procesoptimering

Som Supply Chain Specialist får du en vigtig og central rolle i både at sikre en effektiv drift og den videre udvikling af værdikæden hos Løgismose. Du bliver en del af afdelingen Value Chain Planning & Operations Support, hvor du sammen med dine kolleger bidrager til at sikre løbende styring og opfølgning på produktion og en effektiv afvikling af ordrer på flere lokationer – både af producerede og indkøbte varer.

Du fordeler din tid mellem produktionen i Broby og lageret i Odense, og det bliver din opgave at sikre, at logistik, lager, supply planlægningen og operations support understøtter forretningen. Dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte

 • Driftssupport, herunder skabe overblik over driften via data, analyser og rapportering
 • Medvirke til at sikre, at disponering og lagerstyring afvikles på den mest effektive måde
IST ApSPostgreSQL databasespecialist med Java-kompetencer

IST ApS, Svendborg

Vores vision er, at alle har ret til at lære mere. Vi udvikler fleksible it-løsninger til skoler og dagtilbud, som gør administrationen af børn, elever og personale nemmere. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

Vi søger en databasespecialist/udvikler til UDDATA+ til vores kontor i Svendborg. Er det dig? Du vil få en central rolle i Udviklingsafdelingen, hvor du sammen med 20 kolleger vil udvikle og vedligeholde Danmarks førende studieadministrative system UDDATA+.

Dine primære opgaver vil være orienterede om arbejdet med vores PostgreSQL database (i en JDBC-kontekst), men med rig mulighed for at arbejde bredere med fx kodearbejde i Java eller applikationsdrift efter kvalifikationer og interesse. Du vil også kunne få indflydelse på både udviklingsproces og valg af værktøjer m.v.

Lomax A/SSalgskonsulent

Lomax A/S, Odense

Er du en engageret sælger med godt købmandskab? Har du talegaverne i orden? Motiveres du af gode resultater, og vil du være en del af en af Danmarks dygtigste e-handelsvirksomheder? Så er du måske vores nye medarbejder!

Du vil komme til at indgå i et stærkt salgsteam med engagerede kollegaer, som dagligt har kontakt til vores kunder i hele Danmark via chat, mail og telefon. Du får en udadvendt jobfunktion med rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Opsøgende telefonsalg til eksisterende kunder baseret på behovsafdækning.
 • Gennemføre ordrer fra indgående telefonopkald.
 • Give support til vores kunder, når de bestiller online.
DSBKursuscenter Knudshoved søger en tjener eller medarbejder med serveringserfaring

DSB, Nyborg

Som tjener på Kursuscenter Knudshoved vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Kursuscenter Knudshoved til det bedste valg.

Du kommer til at arbejde med servering i restauranten, mødelokalerne og ved kaffestationer, som dækker alt fra selskabsservering til servering for møde- og konferencegæster. Du vil også skulle vejlede gæster i deres valg af vine, og håndtere generelle serviceopgaver.

DSB
Guldbrandsen & Lythje ApSSenior Software Developer

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI i Nørager

Forventningerne til en moderne, aktiv højttaler er høje. Et attraktivt betjeningsinterface, intelligente funktioner og fantastisk lydgengivelse skal alt sammen fungere optimalt, og her spiller software en afgørende rolle. Softwaren skal fungere robust, intuitivt og sikkert, for at brugeren ikke behøver at forholde sig til de tekniske løsninger bag eksempelvis trådløs sammenkobling af højttalersystemer og streaming fra musiktjenester samt via Bluetooth og HDMI. Alt sammen for at give brugeren den optimale mulighed for at nyde musikken ægte og utilsløret, præcis som kunstneren havde til hensigt.

Som erfaren udvikler får du stor indflydelse på vores produkters samlede software og de overordnede arkitekturer, som vi allerede er nået langt med. Du bliver naturligt involveret i vores vedvarende arbejde med at optimere udviklingsprocesser, værktøjer og metoder.