245 job matcher din søgning 245 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Marel A/S

Spare Parts Demand Specialist for our Spare Parts Business

Marel A/S, Aarhus, Kastrup, Roskilde, Støvring or abroad

Do you have strong analytical skills and do you enjoy working with data, forecasting and demand planning?

In this role you will have a dual but interrelated responsibility – forecasting and data optimization. You will apply your analytical skills to optimize parts stock to accommodate the needs of our customers. You will help ensure this by continuously monitoring and analyzing our spare parts business for our existing installed base across seven product groups as well as performing the forecasting and demand planning for new product innovations as they are released for sale.

As our new Spare Parts Demand Specialist, you will play a key role in bringing down lead times of our spare parts business and driving customer satisfaction as our business continues to expand. You will transform your analysis into clear recommendations for our spare parts business.

Marel A/S
Mekoprint Nordjyllands bedste Supply Chain Coordinator

Mekoprint A/S, Støvring

Vi søger en analytisk, resultatorienteret og kompetent Supply Chain Coordinator til at forstærke vores logistiske flow.

Du bliver en vigtig del af et stærkt team og får reference til vores Supply Chain Manager. Sammen gør afdelingen en stor forskel i arbejdet med at optimere og sikre divisionens flow af ind- og udgående varer. Du får bl.a. direkte kontakt til udvalgte Key Account-kunder og kommer til at samarbejde med vores salgsorganisation i forhold til fælles indsats på at udvikle kunderne.

Vi tilbyder dig en af Danmarks Bedste Arbejdspladser, hvor trivsel og udvikling altid er på dagsordenen. Der er korte beslutningsveje og minimalt hierarki. Der er mulighed for opkvalificering, og vi står aldrig i vejen for en god ide, der kan optimere vores forretning.

Mekoprint A/S
Guldbrandsen & Lythje ApSDALI A/S i Nørager ved Hobro søger en erfaren mekanisk konstruktør!

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for DALI A/S

Hos DALI A/S er vi passionerede omkring lyd, og vi laver excellente produkter inden for Hi-Fi. Vi er i solid vækst, og vores indsats i produktudviklingsprojekter øges.

Derfor søger vi nu endnu en kollega, som skal bidrage til vores kreative og fagligt specialiserede virksomhed med mekanisk konstruktion.

Du bliver en del af virksomhedens R&D-afdeling med 20 medarbejdere, og indgår i konstruktionsgruppen med reference til DALI’s konstruktionschef. Du får et naturligt tværfagligt samarbejde med kolleger i R&D afdeling som består af dygtige projektledere og ingeniører. Derudover får du samarbejdspartnere og gode kolleger i den øvrige organisation både i Danmark og Kina.

NORDEX FOOD A/S
Elektriker eller Automatiktekniker

NORDEX FOOD A/S, Nørager

Motiveres du af at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har vi her en åben invitation til at blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor værdier som ansvarlighed, redelighed, uafhængighed og ejerskab lever i dagligdagen.

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen på 8 personer, der alle arbejder for at vedligeholde, optimere og udvikle maskinparken i mejeriet. Dine kolleger har forskellig faglig baggrund, hvilket er en stor fordel i hverdagen.

Du vil opleve en arbejdsdag med stor variation i typer af opgaver, hvor din vigtigste er at være på forkant med vedligehold af maskinparken, så produktionsstop undgås.

NORDEX FOOD A/S
fakta a/s
Butikschef, Fakta Rønne, Bornholm

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik på Bornholm? Vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere, hvor du kan blive partner i eget hus?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning eller som partner i Coop365, en mulighed for at få del i det overskud du/I skaber ved øget omsætning/bundlinje. Derudover er der også en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
MekoprintLogistikelev til højteknologisk produktionsvirksomhed

Mekoprint A/S, Støvring

Søger du en elevplads, hvor du får bred indsigt i både kundesupport, planlægning og indkøb? Ønsker du at være en del af et nyoprettet logistikteam, hvor du får både ansvar og indflydelse? Så er det dig vi mangler, som vores nye logistikelev.

Du får dine egne arbejdsopgaver inden for bl.a.

 • Genberegning af priser
 • Stamdatahåndtering (prislister)
 • Indkøb, disponering og opfølgning på indkøb

Du bliver en del af et mindre, nyoprettet team på tre personer, der alle har været længe i virksomheden. Fokusområderne kundesupport, planlægning og indkøb er samlet i det nye team. Du vil derfor få en bred uddannelse og opleve en hverdag, hvor områderne er tæt integreret og hvor du samtidig vil være med til at forme teamet.

Mekoprint A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Rebild KommuneTo virksomhedskonsulenter til Jobcenter Rebild

Rebild Kommune

Vil du være med til at opbygge og sikre en god virksomhedsservice i Rebild Kommune, så er det måske dig vi mangler.

Drømmer du om at bruge dit kendskab til arbejdsmarkedet, jobcentrenes virksomhedsrettede opgaver og rekruttering, og ønsker du samtidig at være en nøgleperson i en succesfuld løsning af kerneopgaven, så er det måske dig, vi søger. I Jobcenter Rebild er vores vision at ”Vi gør det der virker” - vi vil gøre en forskel for de lokale virksomheder og de borgere, som står uden for arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid.

Kerneopgaven for Virksomhedsservice er at bistå private og offentlige arbejdsgivere med virksomhedsservice i forbindelse med rekruttering, matchning mellem ledige og arbejdsgivere, samt bistand til fastholdelse af arbejdskraft.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Comwell Rebild BakkerReceptionsafløser

Comwell Rebild Bakker, Skørping

Kan du levere service i verdensklasse? Er du fleksibel og ansvarsbevidst - og har du lyst til at arbejde i et ungt team med både service og administrative opgaver

- Så er du den, vi mangler som afløser i receptionen på Comwell Rebild Bakker.

Som afløser i receptionen på Comwell Rebild Bakker vil du få et spændende fritidsarbejde med masser af muligheder for udvikling. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af individuelle og leisuregæster
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser
 • Servicering af vores gæster
Bornholms TidendeBornholms Tidende søger redaktør for Ugeavisen Bornholm og Bornholms Tidendes kommercielle tillæg

Bornholms Tidende, Rønne

Bornholms Tidende er mere end ”kun” avisen. Vi udgiver hver måned kommercielle tillæg, magasiner og temasider om alt fra bolig over mode til biler og livsstil i det hele taget.

Derudover udgiver vi Ugeavisen Bornholm, der bliver husstandsomdelt hver uge med egne historier og fokus på erhvervs- og foreningslivet.

Vi søger en skrivende redaktør til at tilrettelægge og i vidt omfang selv skrive til ovenstående. Du kommer til at arbejde sammen med husets grafiske afdeling, fotograferne og medierådgivere, og du refererer til den kommercielle chef – men det er dig, der tegner profilen og sætter kursen som redaktør.

Powerby
Salgsingeniør

Powerby søger for X Automation A/S i Støvring

Kan du skabe den ”direkte vej” til nuværende samt nye kunder og trives du i rollen som relationsbygger? Vil du sammen med en række dygtige kollegaer sikre gennemførelse af en ambitiøs vækststrategi i en ung og dynamisk automationsvirksomhed? Så kan dette være jobbet for dig!

Med reference til den administrerende direktør og som en del af salgsgruppen, bliver du ansvarlig for det eksterne salg af virksomhedens automationsløsninger inden for forretningsområderne: Vand, Energi, Biogas og Industri. Du bliver nøgleperson og en del af en kompetent organisation, hvis værdier bygger på teknisk viden, nærhed til kunder og samarbejde.

Dine primære ansvarsområder og opgaver

 • Sikre et kontinuerligt overblik over kundegruppen og deltage i prioritering af salgsindsatserne iht. virksomhedens salgsplaner og CRM-system
 • Gennemførelse af salget fra behovsanalyse og kundebesøg til tilbudsgivning og kontraktindgåelse
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp