22.288 job matcher din søgning 22.288 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Saxe Hansen A/SMekanisk montør

Saxe Hansen A/S, Laurbjerg

SAXE Group er leverandør af produktionsudstyr til plastindustrien. Med vores brede kompetence, skaber vi skræddersyede og omfattende løsninger i henhold til kundernes behov og ønsker. Vi leder nu efter en montør til vores afdeling i Laurbjerg, for at styrke teamet!

Som montør hos SAXE Hansen, vil du være en vigtig del af virksomhedens drift.

I dit arbejde vil du udføre opbygning og installation af hovedsageligt, automationsceller og andet udstyr til plastproduktion. Arbejdet omfatter arbejde med mekanik, elektronik, pneumatik og hydraulik. SAXE Hansens kunder er placeret over hele Danmark, og rejseaktivitet er derfor en vigtig del af dit arbejde.

I forbindelse med projektaflevering, vil der i et vist omfang forekomme udlandsrejser. Du skal således beherske dansk og engelsk i skrift og tale, samt have en god generel IT-forståelse.

K.W. Bruun Import A/SHead of COO Transformation Office

K.W. Bruun Import A/S, Glostrup

Er du passioneret og drives af transformation, proces-excellence og tværgående projekter, og er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er du måske den leder, vi er på udkig efter, til at stå i spidsen for vores nyetablerede COO Transformation Office.

K.W. Bruun Koncernen har vækstet kraftigt henover de seneste år og er i dag en af Nordens største bilimportører med en omsætning på over DKK 10 mia. Vi er en virksomhed med korte beslutningsveje og stærkt fokus på eksekvering, så der er rig mulighed for at præge både den daglige og strategiske dagsorden.

Vi står overfor at skulle styrke vores fundament med flere store strategiske projekter og etablering af proces-excellence på tværs af forretningen. Dette vil blive drevet ud af COO Transformation Office og har stor bevågenhed fra ledelsens side.

Furesøbad ApS
Kok til svanemærket restaurant med Nordsjællands bedste udsigt

Furesøbad ApS, Værløse

Har du mod på nye udfordringer? Vi går en travl periode i møde og søger derfor en kok mere til vores team til at lave rigtig god og smagfuld mad, der både stimulerer øjet og smagssanserne.

På Restaurant Furesøbad kan vores gæster spise b’lunch eller a la carte, og vi huser fester, møder, konferencer m.m. Vi har plads til 250 gæster indendørs og 150 på vores terrasse med udsigt over Furesøen.

  ”Vi er stolte af at være en restaurant, der er kendt for en god tone i restaurationsbranchen – og ikke mindst at vi har en professionel, men også rigtig sjov hverdag,” – Michael.
Furesøbad ApS
Rimeco Aktieselskab
Kontorassistent med flair for logistik

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Er du god til tal og til at skabe struktur? Taler og skriver du flydende tysk og engelsk? Er du serviceminded, og har du gode IT-kundskaber? Kan du svare ja til det, vil vi meget gerne høre fra dig!

Fra vores kontor i Aabenraa planlægger og styrer vi logistikken på alle vores pladser, både de faste og de midlertidige, i Danmark. Vi håndterer transport og udskibning af sorterede og forarbejdede materialer til aftagere over det meste af verden.

Derfor søger vi en kontorassistent, der både kan håndtere forefaldende kontorarbejde og samtidig styre diverse logistikopgaver – også når tempoet er højt.

Rimeco Aktieselskab
Rimeco Aktieselskab
Stærk miljø- og affaldsprofil

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Brænder du for miljø- og affaldshåndtering? Er du stærk til projektledelse i forhold til myndighedshåndtering? Har du indsigt i driftsforhold og erfaring med at analysere data? Kan du systematisk koordinere virksomhedens miljøarbejde?

Rimeco er en stærk og dynamisk spiller i genvindingsindustrien. Vi indsamler, oparbejder og sikrer genanvendelse af alle former for metalaffald, og som et nyt produkt nu også plastaffald. Vi er en virksomhed i rivende vækst, og vi har valgt at sætte alle kræfter ind på at opnå målet om 100 procents genanvendelse.

Derfor søger vi dig.

Rimeco Aktieselskab
Rimeco Aktieselskab
Controller med proces- og produktionserfaring

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Har du solid erfaring med alle typer af opgaver i et bogholderi? Behersker du tysk og engelsk i både skrift og tale? Har du gode analytiske evner og regnskabsforståelse? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Fra vores kontor i Aabenraa planlægger og styrer vi logistik og økonomi for hele virksomheden. Vi håndterer transport og udskibning af sorterede og forarbejdede materialer til aftagere over det meste af verden.

Det går stærkt i vores branche, og Rimeco er i rivende udvikling. Derfor søger vi en controller, der har lyst til at blive en bærende del af udviklingen af vores administrative systemer.

Rimeco Aktieselskab
Taurus Ejendomsadministration ApS
Teamleder til ejendomsadministration søges

Taurus Ejendomsadministration ApS, Aarhus

Taurus Ejendomsadministration søger en teamleder til Administrationsafdelingen i Aarhus.

Har du ledelseserfaring, kendskab til ejendomsadministration og lyst til at lede et af vores teams, så er det dig, vi søger.

Som teamleder i Ejendomsadministrationen i Taurus vil du blive fuldt ansvarlig for et team af dygtige ejendomsadministratorer.

Vi bestræber os på, at ejendomsadministratorerne har frihed under ansvar. Hver administrator er ansvarlig for sin egen portefølje af ejendomme og er størstedelen af tiden selvkørende. Som teamleder bliver din primære opgave derfor at sætte rammerne for dette.

Taurus Ejendomsadministration ApS
Bls Capital Fondsmæglerselskab A/STrader til kapitalforvalter

Bls Capital Fondsmæglerselskab A/S, Nærum

BLS Capital er en global førende dansk kapitalforvalter med fokus på langsigtede aktieinvesteringer, der fokuserer på selskabers fundamentale indtjenings- og konkurrenceevne. BLS Capital har siden virksomhedens start vist en solid og positiv udvikling med flotte vækstrater og et af branchens bedste afkast, hvorfor vi nu har behov for at udvide med en ekstra stilling indenfor trading og dertilhørende processer.

Vi søger derfor en Execution Desk Officer, der sammen med Head of Execution Desk skal fungere som bindeled mellem BLS Capitals porteføljemanagere, operations og eksterne samarbejdspartnere. Execution Desk’en har ikke mindst det daglige ansvar for BLS Capitals trade flow og tilhørende aktiviteter.

Komunikado Danmark ApSUdvikler med PHP-erfaring søges

Komunikado Danmark ApS, Aarhus

Komunikado vokser, og vores udviklerteam er åben for en god kollega mere. Hvis du har lyst til at arbejde sammen med gode kolleger, som er dygtige og gerne deler hvad de kan, er Komunikado måske stedet for dig?

Komunikado er et 360 graders webbureau i hjertet af Aarhus, som skaber innovative løsninger for vores kunder. Vi har et kreativt miljø som pt. består af fire udviklere, en designer og tre kundeansvarlige, som har den daglige kontakt til kunderne.

En stor del af vores tid udvikler vi nye webshops, hjemmesider og funktioner til vores kunders behov, det er her vi især mangler dig. Hos os får du mulighed for at være med helt fra starten af projekterne, og se den endelige løsning blive sat i drift hos kunden.

REFA I/SFormidler

REFA I/S, Nykøbing F

Vær med til at sprede de gode budskaber
REFA søger en dygtig og alsidig formidler, idet vores tidligere formidler har fået nye opgaver i organisationen. Stillingen er på 37 timer/uge med tiltrædelse 1. august 2021 eller snarest derefter. Arbejdsstedet er Nykøbing F.

Som formidler i REFA kommer du til at arbejde med formidling til især et yngre publikum i form af skoleelever, idet REFA er en del af Lolland og Guldborgsund kommunes dannelsesrygsæk, således at eleverne i deres skoletid besøger REFA og lærer om affald, sortering, bæredygtighed og grøn energi.

Men du skal også kunne formidle, hvordan REFA med løsningen af sine opgaver er med til at gøre en grøn forskel til andre mere voksne målgrupper.

Desuden bliver du vores bannerfører i arbejdet med 5 af FN’s verdensmål, som REFA har valgt at arbejde med.

Vordingborg KommuneFagligt dygtig jobformidler til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere - projektansættelse

Vordingborg Kommune

Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet, og kan du skaffe småjobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet? Ser du muligheder frem for begrænsninger, og kan du være motiverende?

I Vordingborg Jobcenter er vi ambitiøse og deltager i projektet ”En frisk start – afklaring af aktivitetsparate borgere” via STAR.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at opbygge en tæt og tillidsbaseret relation til borgere i et håndholdt og sammenhængende forløb fra start til slut
 • at afholde hyppige jobrettede samtaler med borgere på kanten af arbejdsmarkedet og motivere til det at komme i job eller uddannelse
 • at formidle kontakten mellem den ledige og virksomheder til jobs, virksomhedspraktik eller løntilskudsjob via opsøgende virksomhedskontakt
BadElement A/SVi søger en Teamleder med erfaring fra byggebranchen

BadElement A/S, Horsens

Er du klar til nye udfordringer og vil du være med på rejsen i en international virksomhed, der gennem de seneste mange år har oplevet kraftig vækst?

Er du serviceminded og har du altid JA-hatten på! Har du en teknisk og struktureret tilgang til tingene! Kan du stå for go service!

… så er det lige dig, vi står og mangler til vores serviceafdeling på Sjælland. Du har erfaring fra byggebranchen og kan lede et team af dygtige servicefolk på vore opgaver på Sjælland. Som person er du struktureret, har et godt overblik over de komponenter som indgår i et komplet badeværelse, og så ved du hvad det vil sige at yde god service.

Du får ansvaret for koordinering med underentreprenører, bestilling af materialer fra vores fabrik i Polen og leverandører i DK, samt dialog med vores kunder. Alt dette i samarbejde med vores dygtige kollegaer i serviceafdelingen.

Halsnæs KommuneBotilbuddene Halsnæs Kommune afdeling Liselejevej søger pædagoger. Ansættelsesgrad kan forhandles mellem 32-37 timer.

Halsnæs Kommune

Enkeltmandsprojektet på Liselejevej er et helheds bo- og aktivitetstilbud for to borgere, der i nogen grad har behov for skærmning fra sociale kontekster. Begge har varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Arbejdet består i pædagogisk guidning, herunder at hjælpe borgerne med at fastholde nødvendig struktur uden at blive dirigerende. Derudover støtte til borgernes almindelige daglige livsførelse, hvilket også indebærer enkelte plejeopgaver i løbet af dagen.

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du har faglig viden om de særlige forudsætninger, borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette.

OXYMATGlobal Key Account Manager

OXYMAT, Helsinge

Er du vant til at håndtere B2B-salg gennem et forhandlernet sideløbende med OEM-salg? Har du teknisk forståelse, og kan du åbne døre til nye kunder? Trives du med international rejseaktivitet? Så er det dig, vi leder efter.

Til hovedkontoret i Helsinge (ca. 40 minutters kørsel nord for København) søger vi en Global KAMer, som får det fulde ansvar for enten marine- eller aquakulturindustrien. Det bliver din opgave at fortsætte OXYMATs succes og yderligere udvikle salget af løsninger til kunder verden over.

Du får en bred snitflade i virksomheden fra projekt til kvalitet, produktion og test både i Danmark og Slovakiet. Salgs- og marketingafdelingen består i dag af syv engagerede kolleger, som naturligt bliver en både vigtig og væsentlig del af den daglige sparring.

Stevns KommuneTandlæge søges til Stevns Kommunale Tandpleje

Stevns Kommune

Har du lyst til et job der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Vi søger en tandlæge til en tidsbegrænset stilling fra 1. september 2021 til 28. februar 2022 – med mulighed for fastansættelse. Stillingen er på 35 timer om ugen.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Vi har elektronisk journal og digital røntgen.

INEOS Energy
Technical Safety Engineer

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a strong Technical Safety Engineer to join our SHE team within the Operations department. The team currently consist of 6 team members and is responsible for ensuring the overall support and facilitation of the INEOS Life Saving Rules and Principles, management of procedures, audits, SHE reporting, operational safety, process safety, environmental and chemical, competence management, technical safety and emergency response.

Some of your key tasks will be to

 • Establish and maintain Safety Health and Environmental Cases for INEOS DK operated assets.
 • Establish and maintain Quantitative Risk Analyses (QRA) and Evacuation Analyses.
 • Monitor compliance with safe operating envelopes described in the Safety Health and Environmental Cases.

We offer a versatile role where you have every opportunity to develop your skills. You will become a fully integrated part of a driven team where every member is a key player.

INEOS Energy
LDM RevisionRevisorelev/Trainee

LDM Revision, Vejle

Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du betjener mindre virksomheder og giver dem en super service? Så har vi pladsen til dig.

LDM Revision er en mindre revisionsvirksomhed beliggende i Vejle. Vi er et moderne revisionskontor med en bred vifte af små og mellemstore kunder.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med 9 dygtige og topmotiverede kollegaer.

Når du om 2 år er færdiguddannet, har du været igennem et forløb med bogføring, moms, afstemninger og regnskabsudarbejdelse. Du vil få din egen kundeportefølje, som du er ansvarlig for – selvfølgelig under kyndig vejledning fra dine kollegaer.

Vordingborg KommuneFysioterapeuter med interesse for geriatri

Vordingborg Kommune

Træning og Rehabilitering i Vordingborg har brug for 2 fagligt ambitiøse og motiverede fysioterapeuter, der arbejder helhedsorienteret med både hjerne og hjerte, og som kan gøre en forskel for mennesker med behov for genoptræning.

Vil du:

 • udfordres på en arbejdsplads med masser mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil?
 • fokusere på borgernes muligheder fremfor begrænsninger samt anvende og videreformidle dine kompetencer, så det giver mening for den enkelte borger og kollega?
 • være en del af et arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved loyalitet overfor kollegaer, ledelsen, borgeren og ikke mindst for selve kerneopgaven?

- så skal du blive en del af Træning og Rehabilitering.

Halsnæs KommunePædagoger til Midgården

Halsnæs Kommune

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? På Midgården er vi ambitiøse med vores pædagogiske arbejde. Derfor prioriterer vi et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til.

Midgården er et botilbud efter SEL § 108 for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Vi søger nu 2 kollegaer til vores specialiserede teams med integreret 1:1 støtte.

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du har faglig viden om de særlige forudsætninger borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette.

Personligt har du ro og styrke til at fastholde indsatsen, også når det er svært for borgeren, men samtidig erfaring til at tage selvstændige beslutninger om at skifte tempo eller metode, så snart du fornemmer, at det er nødvendigt.

SKORINGENSkoringen Svendborg søger timemedarbejder

SKORINGEN

Skoringen søger en glad og serviceminded timemedarbejder til vores butik i Svendborg.

Jobstart: Hurtigst muligt.

Arbejdstimer: Min. 8 timer p/u, og op til 35 timer i ferierne.

Som timemedarbejder vil du, med din interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe med at finde den rigtige løsning for vores kunder.

Hos Skoringen har kunderne første prioritet, og derfor er det vigtigt at du kan se dig selv opfylde disse forventninger til stillingen:

 • Initiativrig og motiveres af at yde god service til kunderne.
 • Glad, smilende og positiv overfor både kunder og kollegaer.
 • At du er 17 år eller ældre.
 • At du er fysisk og psykisk robust.