3.218 job matcher din søgning 3.218 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.218 resultater.
Fonden Visit AarhusData Analysis Manager

Fonden Visit Aarhus, Aarhus

Tænder det dig at bidrage til at realisere en ambitiøs og fokuseret strategi for turismen i Aarhusregionen? Har du en forretningsorienteret tilgang til data? Og kan du få "tal til at tale"?

Som Data Analysis Manager får du en central rolle i landets største destinationsselskab udenfor hovedstaden, som lige nu er på en spændende rejse og søger en dedikeret medarbejder, der ved hjælp af det rette data- og analysegrundlag bidrager til at sikre turismevæksten i Aarhusregionen.

eseebase
Softwareudvikler søges til nyoprettet stilling

eseebase, Silkeborg

eseebase søger en frontend-udvikler til vores udviklingsafdeling i Silkeborg.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du i høj grad er medbestemmende i valg af den tekniske løsning. Du vil derved få mulighed for aktivt at deltage i og præge virksomhedens videre udvikling.

Du bliver en del af et team på 3 engagerede softwareudviklere. Din hverdag vil være præget af variation og udfordringer i form af kravudvikling, kodning, implementering og dokumentation.

Dine arbejdsområder vil primært bestå af:

 • Teknisk intern forankring af igangværende udviklingsprojekter
 • Videreudvikling af funktionalitet på eseeBASE-Portalen (med primært fokus på frontend/UI)
 • Samarbejde med eksterne og interne udviklere og internt test-team omkring løbende tilpasninger
eseebase
My Best Book ApSCFO til nyoprettet stilling i et multikulturelt og hurtigt voksende team

My Best Book ApS, Aarhus

Med aktiviteter i 18 markeder, hvoraf 8 er åbnet i år og en omsætning der er vækstet 200+ % de seneste 4 år, har vi behov for en proaktiv ildsjæl til at tage ansvaret for alle finansielle og en række administrative aspekter af virksomheden.

Du vil, i tæt samarbejde med CEO og COO, få muligheden for at sætte dit eget præg på virksomheden og din egen hverdag. Du vil være eksperten på dit område, og din vurdering vil derfor vægte tungest i alle beslutninger der bliver truffet på dine ansvarsområder. På grund af vores multikulturelle team, er det vigtigt, at du er i stand til at kommunikere fagligt, både på dansk og engelsk.

Du kommer til at arbejde med virksomhedens relationer og forpligtelser til både danske og udenlandske myndigheder. Ofte vil dette ske i samarbejde med vores Country Managers, da en del myndigheder i vores markeder ikke kan eller ønsker at kommunikere på engelsk.

Capio A/S
Capio i Viborg søger lægesekretær (barselsvikar)

Capio A/S

En af vores dygtige lægesekretærer er gået på barsel, og vi søger derfor en positiv og erfaren lægesekretær til barselsvikariat i vores sekretariat i Viborg. Værdsætter du fleksibilitet og teamwork, er stillingen måske noget for dig.

Vi tilbyder en stilling fuld tid i et uformelt arbejdsmiljø med et godt tværfagligt samarbejde og gode, søde og fleksible kolleger. Arbejdstiden planlægges individuelt under hensyntagen til selskabets behov. Hovedarbejdstiden ligger mellem kl. 08-16. Enkelte dage pr. måned dog med mødetid kl. 07:30 eller sluttid kl. 20. Vores hospital holder lukket i weekender og på helligdage.

Capio A/S
Jobindex A/S
GRADUATE LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMME, hele landet

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic

Har du flair for at opbygge relationer, har du gode præsentationsevner, er du målrettet og har du drivet til at udvikle dig hen imod et spændende job inden for salg og markedsføring i en international virksomhed? Så er TTI's graduate-program noget for dig.

TTI er en af verdens førende og hurtigst voksende virksomheder inden for udvikling, produktion og salg af højkvalitets elværktøj og tilbehør.

Europæiske Graduate Program gennemføres i flere lande i Europa og har som mål at udvikle TTI’s fremtidige talenter. Vores Graduates får hurtigt ansvar, og hvis viljen, evnerne og resultaterne er der, vil muligheden for at gå videre i organisationen også være der. Vi søger 2 graduates, en til Østdanmark og en til Vestdanmark.

Læs meget mere om rollen som Graduate her

Jobindex A/S
KAR+CO
Technical/Quality Manager

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S i Ry

I denne nyoprettede stilling indgår du i Hans Følsgaards Greentech Team i Ry, med et selvstændigt budget- og ledelsesansvar for Technical/Quality Support-funktionen med p.t. 3 erfarne og fagligt kompetente teknikere.

Udover den daglige ledelse, hvor det forventes, at du er tæt på den praktiske planlægning, er det din opgave at optimere arbejdsprocesser, koncepter og KPI’er, ligesom det er dit ansvar af sikre koordinering og optimering af den samlede supportindsats.

Herunder også samarbejdet med salgsressourcerne og udviklingsafdelingerne in-/eksternt. Du har derfor også den løbende tekniske dialog og kontakt med de udenlandske leverandører og salgsenheder.

KAR+CO
Academic WorkAcademic Work søger SQL-udviklere

Academic Work søger for kunde, Silkeborg

Kunne du tænke dig at blive en del af et ambitiøst foretagende indenfor den finansielle infrastruktur, som leverer og udvikler IT-løsninger til deres kunder på daglig basis? For at kunne sikre konkurrencedygtigheden, søger de nu SQL-udviklere til at komme ombord på en spændende rejse!

I denne stilling vil du indgå i udviklingsprojekter for virksomhedens kunder, der opererer inden for den finansielle sektor. Du bliver en del af et udviklingsteam, der består af flere kompetente medarbejdere, der bl.a. beskæftiger sig med data relateret til risikorapportering.

Arbejdsopgaver

 • Deltagelse i SCRUM-møder
 • Transformere og klargøre data
 • Flytte data til cloud
 • Behandle data relateret til risikorapportering
Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Kolding, Horsens og Randers

Almen Lægeklinik

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt.

Almen Lægeklinik har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og grundet denne udvidelse, søger vi flere konsultationssygeplejersker. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske på en af Almen Lægekliniks lægeklinikker i:

 • Kolding
 • Horsens
 • Randers

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Almen Lægeklinik opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer mv.

IT Relation A/S
Microsoft Power BI udvikler

IT Relation A/S, Viby eller Herning

Vi vækster og har store ambitioner. Derfor søger vi flere ambitiøse kollegaer til vores afdeling i Viby eller Herning. Du skal være med til at videreudvikle IT Relations eksisterende BI løsninger.

Rollen som Power BI udvikler omfatter alle aspekter fra analyse, specificering, implementering og test, til den endelige løsning overleveres til drift. Vores primære værktøjer til dette er Microsofts teknologier.

Afdelingen består primært af .net udviklere, så du vil som Intern Power BI udvikler få ansvaret for udvikling og vedligeholde af Power BI internt i IT Relation, og få hjælp af dine kolleger til at forstå data.

IT Relation A/S
Fujitsu A/S
Erfaren tekniker eller systemudvikler inden for automatisering og .Net

Fujitsu A/S, Hasselager

Vi søger en erfaren tekniker eller systemudvikler inden for automatisering og .Net-udvikling til vores forretningsområde Case & Content management i Aarhus. Som tekniker hos os er du med til at drive spændende kundeudviklingsprojekter. Du er samtidig en del af et fagligt og kompetent teammiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du får et stort ansvar for servicering og leverance af vores produktportefølje til eksisterende og nye kunder.

Hvis du kan lide innovative og agile projekter i din hverdag og hvis du vil være med til at skabe vækst og værdi for forretningen er dette job noget for dig!

Som tekniker hos Fujitsu arbejder vi med følgende:

 • Microsoft Azure
 • Cloud infrastruktur
 • Automatisk deployment med Azure DevOps
 • Overvågning af kundemiljøer
Fujitsu A/S
Valeur A/SErfaren konsulent søges til stærkt og professionelt Pre-Sales KAM Team

Valeur A/S, Viby J

Kan du skabe adgang til strategiske beslutningstagere?

Adgangen til strategiske beslutningstagere bliver stadig sværere. Derfor har Valeur A/S, inspireret af bl.a. effektiv inbound marketing, videreudviklet traditionel outbound telemarketing og mødebooking, med processer og metoder, som giver vore samarbejdspartnere adgang til strategiske beslutningstagere i Skandinavien.

Til vores Pre-Sales Key Account Manager team søger vi en person, som har erfaring med vedholdende opsøgende KAM-arbejde og har en god og hurtigt opfattende forretnings-, markeds- og kundeforståelse. Som noget af det vigtigste har du fremragende evner til kommunikation og dialog via såvel telefon, personlige mails og møder. Dermed kan du tilegne dig vore processer og metoder og åbne adgangen til strategiske beslutningstagere på vore samarbejdspartneres vegne.

Fujitsu A/S
Forretningskonsulent med højt drive

Fujitsu A/S, Hasselager

Har du lyst til at blive en del af en verdensomspændende organisation med en stærk lokal forankring? Fujitsu har stor succes med vores ESDH-produkt eDoc, som vi leverer til vores kunder, og derfor søger vi endnu en forretningskonsulent til dette område.

Som forretningskonsulent får du en bred ekstern kontaktflade, hvor din primære funktion bliver at servicere og videreudvikle produktet eDoc, sammen med vores kunder både i implementeringsfasen og i driftsfasen.

Som konsulent hos Fujitsu vil dine opgaver blandt andet være:

 • Afholdelse af workshops
 • Sikre videreudvikling af vores konsulentforretning
 • Undervisning
 • Supportopgaver
Fujitsu A/S
Skamol
Plant & Process Specialist

Skamol, Viby J.

The Plant & Process Department’s main purpose is to secure efficient production and establish production facilities & processes to ensure realization of our strategy.

The job consists of:

 • Managing technical plant & process projects
 • Technical documentation; compliance with standards and regulatory approvals.
 • Preparation of back-ground for new investments
Skamol
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Randers

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
NettoSouschef - Ringkøbing

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik?

Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar. Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
 • håndtere diverse administrative opgaver
 • supportere butikschefen i alt lige fra administrative opgaver til den daglige drift.
JS Danmark A/SAnnoncekonsulent

JS Danmark A/S, Aarhus

Kan du gøre en forskel? Har du erfaring med telesalg? Er du drevet af resultater og har vindermentalitet?

Vi søger en stærk og målbevidst salgsprofil, som drives af at opnå bedre resultater – hver dag. Som annoncekonsulent bliver din primære opgave at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen. Du bliver ansvarlig for dit eget månedlige salgsbudget på DKK400.000 samt for indhentning af annoncemateriale.

Vi tilbyder dig:

 • Mulighed for at blive en del af en international medie- og kommunikationsvirksomhed, hvis succes er baseret på en anerkendt salgs- og lederuddannelse
 • Mulighed for at deltage i en international salgskonference med fokus på vidensdeling og best practice
 • En god fast løn og provision efter egen performance
Unity Studios ApSMarketing Manager til IT dansk scale-up

Unity Studios ApS, Åbyhøj

Erfaren B2B-marketingprofil søges til at varetage marketingfunktionen for dansk AR- og VR-software-scale-up i Aarhus. Vi har en ambitiøs vækststrategi, hvortil vi etablerer en intern marketingstilling, som får ansvaret for at eksekvere strategien på tværs af kanaler, produkter og projekter.

Vi arbejder med den nyeste frontend-teknologi fra tech-giganterne i et marked, som går rigtig stærkt. Det er derfor vigtigt, at du evner hurtig at kunne sætte dig ind i nye teknologier og formidle værdien heraf, så alle kan forstå det.

Du vil komme til at udvikle og eksekvere markedsstrategien i tæt samarbejde med ledelse og salg, hvor du har ansvar for:

 • Den overordnede markedsføring af Unity Studios og Synergy (SaaS-løsning)
 • Udvikling af marketingstrategi, årshjul og content plan
 • Udformning af content til web, SoMe, e-mail, kampagner og leadgenerering
JS Danmark A/SAccount Manager

JS Danmark A/S, Aarhus

Har du lysten og evnerne til at arbejde med telefonsalg og mødebookning, kan du være JS Danmarks nye Account Manager.

Du bliver en del af en salgsafdeling, hvor der er fokus på resultater og højt til loftet. Du skal være en aktiv del af holdet og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst i de kommende år. Dit fokus vil være konstant at have øje for nye muligheder og at identificere og kontakte potentielle nye kunder.

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at skabe din egen karriere som industrispecialist eller teamleder
 • Mulighed for at blive en del af en international medie- og kommunikationsvirksomhed, hvis succes er baseret på en anderkendt salgs- og lederuddannelse
 • En god fast løn og provision efter egen performance
Bygholm LandbrugsskoleØkonomiassistent

Bygholm Landbrugsskole, Horsens

Bygholm Landbrugsskole startede i 1956, og er i dag én af Danmarks 7 skoler der uddanner faglærte landmænd, samt ledere til landbrugserhvervet. Til skolen er der tilknyttet en kostskole og et kursuscenter. Ud over danske studerende faciliterer vi mange kurser, møder og konferencer for både danske og udenlandske aktører. Vi har en fast medarbejderstab på 44 ansatte, samt en større stab af timelønnede medarbejdere.

Du bliver en del af et team i økonomiafdelingen, hvor du får mulighed for at arbejde bredt inden for mange økonomi- og bogholderiopgaver. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Bogføring af debitorindbetalinger i Navision, incl. opfølgning og rykkerprocedurer
 • Samarbejde med kursuscenterteamet omkring booking og fakturering (Picasso)
 • Lønindberetning til ADMIKO
Daka ecoMotion
Procesoperatører med praktisk erfaring i drift af procesanlæg til højteknologisk biodieselvirksomhed

Daka ecoMotion, Løsning

Er du passioneret omkring dit arbejde, kan se værdien i at dele din viden med kolleger, og kan du træffe selvstændige beslutninger? Så er du måske én af Daka ecoMotions to nye procesoperatører?

Som procesoperatør vil du få ansvaret for at overvåge og varetage den daglige drift af fabrikkens procesanlæg og deltage i optimering af denne. Du vil indgå i produktionens treholdsskift, der består af erfarne kolleger, der værdsætter stort engagement, nysgerrighed og proaktivitet i arbejdsudførelsen ved deres kommende kolleger.

Som procesoperatør hos Daka ecoMotion vil dine ansvars- og arbejdsområder bl.a. omfatte:

 • Overvågning og drift af procesanlægget
 • Prøveudtagning og driftsanalyser
Daka ecoMotion