2.046 job matcher din søgning 2.046 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Byic ApSCustomer Care Agent

Byic ApS, Aalborg

Er du vild med at betjene kunder ligesom os? Har du erfaring med at levere sublim kundeservice - og har du lyst til at være med til at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige kundeoplevelse? Så skal du med på rejsen og være en del af vores Customer Service Team.

Jobbet som Customer Care Agent indebærer:

 • Besvare kundehenvendelser på mail og telefon, hvor du er med til at sikre vores kunder, får en sublim oplevelse
 • Bistå e-commerce afdelingen med produktoprettelse og andre ad hoc-opgaver
 • Byder ind med nye ideer til forbedringer, hvis du kan se mulighed for at gøre noget på en ny og bedre måde
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger maskinførere

Arkil A/S

Vi har travlt og søger derfor flere maskinførere til minigravere. Har du erfaring med kørsel af maskiner og tager du gerne arbejdshandsken på og giver en hånd med? - Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Den rette kandidat

 • Du har erfaring som maskinfører.
 • Du kunne evt. være en del af et sjak, der ønsker nye udfordringer.
TUBA Danmark
Frivillig psykolog/psykoterapeut til individuel terapi

TUBA Danmark, Aalborg

Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Arbejdsopgaver og forventninger:

 • At have tre samtaler med unge i alderen 18-35 år onsdage i ulige uger: Kl. 16.15, 17.30 og 19.15.
 • At have en samtale med en ung kl. 16.30 – 17.30 samt deltage i supervision kl. 18.15 – 20.00 onsdage i lige uger.
 • At bruge redskaberne ORS/SRS.
 • Skriftlighed i forbindelse med terapinoter og forlængelsesansøgninger.
 • At deltage i obligatoriske faglige dage.
TUBA Danmark
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger brolæggere

Arkil A/S, Nørresundby

Vi har travlt og mangler derfor brolæggere og belægningsfolk. Har du lyst til at være en del af vores sjak, og har du alsidig erfaring indenfor brolægning, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt. Du vil kunne udføre alt fra små brolægningsopgaver ved private kunder, til store prestigeprojekter ved kommuner og boligselskaber.

Skive Køletransport A/SPersonalechef

Skive Køletransport A/S, Hobro

Brænder du for mennesker og at planer skal gå op i en højere enhed? Så er jobbet som personalechef måske lige dig.

I kørselsafdelingen disponeres mere end 250 lastbiler, og alt foregår i højt tempo med gode løsninger. Du vil få til opgave gennem aftaler med chauffører, disponenter og fleetmanager at få arbejdsplaner til at gå op, så vi altid kan servicere vores kunder med højeste kvalitet.

Du skal være med til at fastholde, udvikle og understøtte vores dygtige chauffør-personale. Som personalechef referer du til vores CEO Anders Mikael Christensen, og får opgaver som:

 • Ansvar for opsætning af arbejdsplaner, og besætning af alle biler
 • Ferie-/friplanlægning
 • Samarbejde med fleetmanager omkring behov for vognmænd
 • Medarbejderudvikling og arbejdsmiljøopgaver
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger medarbejdere

Arkil A/S

Har du erfaring fra byggepladser og trives du med alsidigt arbejde? Vi har travlt med nye projekter og søger derfor flere medarbejdere, som vil være en del af et stærkt hold.

Du vil blive en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

 • Den rette kandidat
 • Du har erfaring med anlægsbranchen.
 • Du kunne evt. være en del af et sjak der ønsker nye udfordringer.
Amanda Seafoods A/SMarketingkoordinator – struktureret, detaljeorienteret og med en skarp pen

Amanda Seafoods A/S, Frederikshavn

Hos Amanda Seafoods er ambitionen at være firstmover i udvikling af velsmagende og bæredygtige fiskeprodukter. Vi er i fuld gang med at skabe den fremtidige positionering for vores stærke brands, Amanda, Glyngøre og Bornholms samt udvikle en række spændende produkter til både nye og eksisterende markeder.

Derfor har vi brug for en energisk og struktureret marketingkoordinator, der med sans for de små detaljer, kvalitet og et godt overblik, kan styre opgaverne sikkert i mål.

Som marketingkoordinator skal du styre processen fra opstart af nye projekter med indsamling af specifikationer, være bindeled mellem salg, marketing og produktudvikling samt koordinere eksekvering af tilhørende marketingaktiviteter. En central opgave hertil bliver at styre og styrke håndteringen af produkt-stamdata i vores selskaber med god disciplin og høj kvalitet.

Marius Pedersen A/S
Salgssupporter – Aalborg

Marius Pedersen A/S

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Vores afdeling i Aalborg har travlt, og vi søger derfor en engageret og udadvendt salgssupporter, der brænder for at yde professionel service og rådgivning.

Din primære opgave bliver at supportere afdelingens 2 sælgere samt forestå internt salg til både nye og eksisterende kunder. Stillingen er på fuld tid (8:00-16:00, fredag dog 15:00), og arbejdet foregår i et åbent kontorlandskab.

Du bliver en del af et team af engagerede kolleger og et vigtigt bindeled mellem salgs- og driftsafdelingen. Derudover får du en koordinerende rolle i forhold til hovedkontoret og virksomhedens øvrige afdelinger.

Marius Pedersen A/S
AudiAudi Ekspert til Audi Aalborg

Audi

Er du serviceminded, elsker at kommunikere med mennesker, og evner du at vække begejstring hos kunderne? Vil du samtidig have muligheden for at blive repræsentant for et fænomenalt bilmærke og være først indenfor viden om den nyeste teknologi? Så er dette måske jobbet for dig!

Som vores nye Audi Ekspert arbejder du for at vække lidenskab for teknologi og mærket Audi hos vores kunder. Du tager dig af vores kunder og hjælper dem på en tillidsfuld måde, når de skal udvælge vores produkter, mens du er den person, der altid står klar med svar på spørgsmål, der omhandler vores teknologi.

Du iværksætter prøvekørsler, som både møder og overstiger kundernes forventninger og er dermed med til at skabe en enestående køreoplevelse. Desuden sørger du for, at kunden kommer afsted fra forretningen på mindeværdig vis, hvor de bliver klædt på og introduceret til alle relevante aspekter, når de får udleveret deres bil.

Accobat A/SHead of Service Desk

Accobat A/S, Aalborg

'You manage things; you lead people'

Plejer det at være dig, der har overblikket og kan prioritere, men som også selv kan træde til, når det virkelig brænder på?

Vi leder i øjeblikket efter en Head of Service Desk som, når du kommer ombord, bliver sat i spidsen af et alsidigt og kompetent team af problemknusere, som brænder for BI, og for at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest datadrevne virksomheder.

Dit og dit teams hovedansvar er, at hjælpe vores kunder med at takle de udfordringer, der må være omkring deres data- og analytics løsninger. Derudover har du en afgørende rolle, når vores kunders BI-løsninger skal opgraderes.

BDO
Bliv revisor hos BDO i Hobro

BDO

Har du lyst til nye spændende faglige muligheder i et dynamisk team, har du har minimum tre års erfaring, og brænder du for at sætte kunden i centrum?

Som revisorassistent bliver du en del af vores revisorteam, som udfører rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for vidt forskellige brancher.

I tæt samarbejde med kolleger og en statsautoriseret revisor skal du servicere kunderne i forhold til viden om skat, revision og regnskab. Herudover skal du arbejde målrettet med fremadrettet rådgivning, der er med til at give kunderne grundlag for sund virksomhedsdrift.

BDO
Deichmann SkoSalgsassistent til vores butik i Frederikshavn - 15 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer

Du lærer konceptet for Deichmann gennem praktisk træning i butikken og vi forventer, at du har interesse i at lære noget nyt.

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Techem Danmark A/S
Installationsteknikere til Øst- og Vestdanmark

Techem Danmark A/S

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige installationsteknikere, gerne med VVS-baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private og erhvervslejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Du kører ud fra egen bopælsadresse, og der bliver stillet bil og alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Techem Danmark A/S
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt – 12 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Skive, Viborg og Hobro

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Skive, Viborg og Hobro. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 12 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt.

Der vil i perioder være mulighed for flere timer, men dine primære vagter vil dog ligge i hver anden weekend. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Husted Vin ApSWinepusher til det jyske

Husted Vin ApS

Husted Vin er i en positiv udvikling, og vi vil gerne sælge endnu mere af vores fantastiske vine. Vi søger derfor en glad og udadvendt person, der ikke er bange for at tage fat og lave en masse gode aftaler med eksisterende og kommende kunder i Jylland.

Som sælger hos Husted Vin vil du have det primære ansvar for at udbygge, styrke og etablerer salget til Danmarks vigtigste detail- og B2B kunder.

Dit ansvarsområde vil primært være:

 • Vedligeholde og skabe relationer til vores nuværende og nye strategiske samarbejdspartnere.
 • Udvikle og styrke salget primært indenfor detail og B2B.
 • Løbende udvikling af vores sortiment så vi altid kan tilbyde spændende vine og services som vinder nye kunder og fastholder gamle.
CUBIC-Modulsystem A/SBusiness specialist / Forretningsudvikler

CUBIC-Modulsystem A/S, Brønderslev

Som business specialist får du ansvaret for at optimere, kvalitetssikre og samordne CUBIC forretningsgange på tværs af afdelinger og selskaber i koncernen. Arbejdet skal ske i tæt samarbejde med ledergruppen i moderselskabet og ledelserne i vores datterselskaber.

Som business specialist forventes du med reference til den administrerende direktør at kunne arbejde selvstændigt og struktureret med opgaverne.

Blandt nøgleopgaverne i stillingen kan nævnes:

 • Flow-beskrivelser af relevante forretningsgange i moderselskabet og koncernen med udgangspunkt i processerne
 • Løbende sparring med funktionschefer og datterselskabschefer om optimering af forretningsgange
 • Deltage i ad hoc-opgaver
 • At ensarte og samordne processer i koncernen, på områder hvor dette er relevant
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjørring - Faglig stærk regnskabskonsulent til vores outsourcing - fuld tid eller deltid

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens regnskabskonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent regnskabskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos vores kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du tager dig af kundens bogføring, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver. Og du deltager i det kollegiale samspil sammen med dine kompetente kolleger, hvor I alle bidrager til et godt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab.

Bogføringen bliver mere og mere digital, og derfor skal du bl.a. arbejde med vores digitale værktøj, BeJour, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ping IT A/SInternational IT-trader

Ping IT A/S, Aalborg

Drømmer du om en karriere i en international trading verden, hvor tingene går stærkt og du har stor indflydelse på resultatet af handlerne? Du skal købe og sælge IT-hardware i hele verden, i et intenst arbejdsmiljø og i et marked der er åbent hele døgnet.

Lyder ovenstående som noget for dig, så har Ping IT A/S en ledig stilling.

IT-trader søges til spændende, vækstende IT-virksomhed i Aalborg SV. Du vil komme til at indgå i et produktteam, hvor du vil referere til en produktchef, som vil sørge for din oplæring. I samarbejde med denne og resten af teamet bliver opgaven at udvikle salget af afdelingens produkter samt det generelle salg til virksomhedens kunder, herunder opbygning og udvikling af egen kundeportefølje.

A/S Rold Skov Savværk
Produktionsplanlægger og arbejdsleder

A/S Rold Skov Savværk, Arden

Har du lyst og mod på at arbejde med træ – et af verdens mest miljørigtige produkter – lyst til at få dine kollegaer og virksomhedens mål til at mødes og udvikle sig? Har du erfaring med styring og motivering af medarbejdere, planlægning og gennemførelse af en produktion, så har vi et job, som kan være interessant for dig.

Til vores savværk i Arden søger vi en medarbejder, som kan stå for den daglige planlægning og gennemførelse af produktion, herunder den daglige personaledisponering. Jobbet vil også omfatte den løbende opfølgning på væsentlige nøglefaktorer for produktionen.

Vi forventer, at vores nye medarbejder varetager følgende:

 • Den daglige driftsplanlægning af den samlede produktion.
 • Personaleledelse, herunder ansættelse og afskedigelse.
 • Til stadighed have overblik over den samlede produktion, lager, ordrestatus m.v.
 • Opfølgning på fastlagte produktionsmål.
KvicklyAfdelingsleder Tørvarer, Kvickly Vestbyen

Kvickly, Aalborg

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Tørvarer og få samtidig den daglige ledelse af 2 medarbejdere
 • ansvar for eventforce der står for vores natopfyldning, i tæt samarbejde med souschefen
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • rådgive og betjene vores kunder

I dagligdagen er det dig, der har blik for kundernes behov og efterspørgsel, og du har stor frihed til at præge udvalget i din afdeling inden for Kvicklys rammer og i samarbejde med varehuschefen og Souschefen. Samtidig har du det daglige ansvar for medarbejderne i din afdeling.