1.946 job matcher din søgning 1.946 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs KommunePædagoger til Magleblik Skole, afdeling Basen

Halsnæs Kommune

Dygtige pædagoger søges til fastansættelse den 1. august/1. oktober i vores specialtilbud for elever med autismespektrumforstyrrelser.

Du vil have timer i vores SFO, men din primære opgave er koncentreret omkring undervisningstiden, hvor du og en pædagogkollega er medskabere af det læringsrum, som er nødvendigt for at sikre en kontinuerlig udvikling hos vores elever.

Der arbejdes ud fra TEACH-principper og med low arousal. I dette arbejde er det grundlæggende, at du er relationsstærk, fleksibel og en god samarbejdspartner for dine kolleger.

Vi forventer blandt andet, at du:

 • Er uddannet pædagog.
 • Har erfaring – gerne fra arbejdet med børn eller voksne med ASF.
FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
A/S Gunnar HaagensenLager- og produktionsmedarbejder

A/S Gunnar Haagensen, Allerød

A/S Gunnar Haagensen er en rådgivende handels- og produktionsvirksomhed af tætninger samt andre tekniske artikler. Vi sætter en ære i at levere en høj service og kvalitet til vores kunder – vi vil være den foretrukne leverandør på markedet.

Vi søger en dygtig og engageret lager- og produktionsmedarbejder til vores adresse i Allerød, hvor du kommer til at indgå i et dedikeret team på 4 personer med en uformel tone i hverdagen.

Din primære arbejdsopgave bliver inden for produktion af kits til vores kunder. Dette indebærer blandt andet:

 • Varepluk
 • Samling og emballering af komponenter
 • Lagerføring af færdige produkter

Vi stiller ikke særlige krav til din uddannelse, men vi forestiller os, at du har en baggrund inden for lager og ekspedition.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
3L entrepriseByggeleder til totalentreprenør

3L entreprise

Kom til en dynamisk totalentreprenør med alsidige og fagligt inspirerende opgaver i Hovedstadsregionen og på Sjælland.

Vi søger en kompetent byggeleder, som kan starte hurtigst muligt. Du vil fra starten få ansvar for en større entreprise.

Kan du genkende dig selv?

 • Du har haft ansvar for byggeledelse igennem hele produktionsfasen
 • Du har haft eget ansvar for tidsplan, økonomi og sikkerhed
 • Du kan holde kontakt til og forhandle med vores samarbejdspartnere

Hos os står du på egne ben og tager dine egne beslutninger i en flad organisation. Vi styrer byggerier inden for blandt andet detail, kontor og hotel, men løfter også andre projektledelsesopgaver.

Smoke N Steam ApSDygtig ekspedient søges

Smoke N Steam ApS, Hillerød og Helsingør

– til vores butik i Hillerød/Helsingør

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til e-cigaret, gerne være pro-damper.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
HR-konsulenten med et administrativt talent ud over det sædvanlige

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Ja, det er faktisk, hvad vi er på udkig efter til vores HR- og kommunikationsteam i Nordkysten.

Vi er ambitiøse for vores område, og vi har søsat mange spændende udviklingsprojekter – samtidig med, at vi har fuld fokus på HR-driften, hvor vores altoverskyggende formål er at servicere og understøtte resten af organisationen.

Som HR-konsulent vil dit primære ansvar være håndtering af administrative opgaver (men lad os komme tilbage til det). I HR- og kommunikationsteamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som ét samlet team – det betyder derfor også, at du altid vil have faglige sparringspartnere i dine kolleger.

Fredensborg Kommune
Vi søger en pædagog til Humlebæk Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Vi søger en ambitiøs og velfunderet pædagog, med stærke og tydelige kompetencer og færdigheder inden for det pædagogiske felt. En pædagog, der kan se sig selv arbejde i et forpligtende og ansvarsfuldt fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og andre fagpersoner.

Som pædagog på vores SFO, vil du indgå i et team med 2-3 kollegaer - og på skolen i et team med 4-5 kollegaer, bestående af både lærere og pædagoger.

I de respektive teams har du til opgave, at planlægge og gennemføre pædagogiske og skolefaglige opgaver i samspil med dine kollegaer.

Fredensborg Kommune
Matematiklærer til Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en dygtig og engageret matematiklærer til mellemtrin/udskoling, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Udover at brænde for matematik må du gerne have en naturfaglig profil. Kan du også undervise i tysk - så klager vi ikke!

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

Du behøver ikke at have erfaring indenfor autismeområdet – der vil være mulighed for oplæring.

NLMK DanSteel A/S
Supervisor til spændende vedligeholdelsesopgaver

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader, en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette personlighed til at fejlsøge og optimere kvaliteten i vores vedligeholdelsesorganisation, så er du måske vores nye supervisor.

Dine væsentlige arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af eget team med faglærte medarbejdere.
 • Planlægning af både det daglige og det løbende vedligeholdelsesarbejde.
 • Fejlsøgning og fejlretning ved nedbrud.
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk assistent

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj.

Team 3 søger en 25 timers pædagogisk ass.

I Team 3 bor 7 mænd og kvinder i alderen 25-69 år, primært mennesker med psykiske funktionsnedsættelser med forskellige diagnoser inden for psykiatrien. En enkelt beboer er fysisk handicappet og har behov for fuld støtte, mens en anden har sit eget skærmet team af personale omkring sig. Flere af beboerne har et tilbud om aktivitet eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger sosu-assistenter

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj.

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger en del nye kollega grundet takstændringer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Måske det er dig vi søger - Bosted i Veksø søger pædagogisk personale

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger en del nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Nyuddannet eller med erfaring i rygsækken, du er mere end velkommen her!

Egedal Kommune, Smørum

- For Fantasihaven søger to børnehavepædagoger, så jeg synes du skal læse videre.

Vi er en nyopstartet institution som flyttede ind i vores flotte nye hus sidste sommer. Huset byder på alt hvad et pædagoghjerte kan begære. Vi har en fantastisk legeplads, med bl.a. mooncarbane, fodboldbane, udeværksted, bålhytte og shelter.

Indenfor har vi lækkert indrettet værksted, sanserum og stort indrettet motorikrum. Der er gode gangarealer indrettet med nicher og legerum. Og midt i huset tårner sig et 6 meter højt træ igennem de to etager.

Alt dette og mere endnu, understøtter en praksis hvor relationsarbejdet er i højsædet, og pædagogernes faglighed folder sig ud.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Erfaren lærer til indskolingen søges til Veksø Skole

Egedal Kommune

Vi søger snarest til skolestart 2021 en dansklærer til vores kommende 3. klasse. Ud over dansk, vil det være fint, hvis du har et eller flere af følgende fag: engelsk, historie, kristendom og gerne madkundskab.

Stillingen er på fuld tid og indebærer en delt klasselærerfunktion.

Vi søger en person:

 • der er læreruddannet, og er stærk og har gode erfaringer med klasseledelse
 • der er fagligt og pædagogisk velfunderet, og har stor lyst til at arbejde inkluderende og være med til at udvikle stærke læringsfællesskaber for alle børn
 • der er reflekterende og dynamisk og brænder for at udvikle de gode læreprocesser.
Egedal Kommune
Team Cura A/S
Brænder du for at gøre en forskel for unge med særlige behov?

Team Cura A/S, Slangerup

Så søger Team Cura engagerede og fagligt kompetente medarbejdere pr. 1. august eller snarest muligt.

SDS

Team Cura er et socialpædagogisk opholdssted beliggende i Slangerup, tæt på Frederikssund. Vi har plads til 7 unge i alderen 12-25 år med psykiatriske vanskeligheder såsom autismespektrumforstyrrelser, spiseforstyrrelser, angst og lignende.

Team Cura er etableret på et stærkt fagligt grundlag af viden og erfaringer. Med høje fælles ambitioner for kontinuerlig udvikling af tilbuddet og igennem konstant læring og evaluering af ressourcer, pædagogik, kompetencer og resultater er det målet at skabe et solidt og fagligt velkonsolideret tilbud til målgruppen.

Team Cura A/S
Viktech P/SSalgskonsulenter med høj indtjeningsmulighed

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en salgsprofil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt. Med reference til regionschefen og med afsæt i vores Backoffice får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til dine installationsvirksomheder (EL) Midtjylland. Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed og med mulighed for at opnå en attraktiv løn.

DHISenior Metocean Specialist

DHI, Hørsholm

Would you like to be part of a team driven by providing best quality results to support the planning, design and realisation of complex nearshore and offshore engineering projects?

You will provide expert advice, support and project management in addition to modelling, reporting and data analysis.

The position represents a key addition to our strong and world recognised team of metocean specialist and engineers. We are ready to provide the right candidate with the training needed to take an active part in our team and project work.

Responsibilities:

 • Produce metocean design basis for coastal and offshore structures
 • Specifying, scoping, planning, organizing and executing offshore and nearshore metocean condition projects
 • Carry out advanced statistical analyses
Gribskov Kommune
Beskæftigelseskonsulent til dagpengemodtagere Center for Job og Unge

Gribskov Kommune

Brænder du for at hjælpe borgere tilbage til arbejdsmarkedet samt skabe gode resultater i samspil med borgerne, så er du måske vores nye beskæftigelseskonsulent i Jobcenter Gribskov.

Vi har et stort fokus på den beskæftigelses- og virksomhedsrettede indsats for vores borgere og vi har ambitioner om at blive endnu bedre.

Teamets hovedopgave er at hjælpe vores ledige borgere i varig beskæftigelse i tæt samarbejde med borgerne, a-kasser, virksomheder og virksomhedskonsulenter. Vi lægger vægt på, at borgerne tager ansvar og er aktive i deres jobsøgning.

Gribskov Kommune
TimeXtenderPartner Marketing Manager

TimeXtender, Remotely in Nordic countries

Are you passionate about what you do? Are you a partner marketing wizard and an amazing relationship builder? Are you curious and eager to make a true impact in a fast-paced international tech environment? Then read on, you might be the one we are looking for.

We are looking for an energetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK to create strong results with our partners.

In this role you ensure that we are always top of mind with our partners and you make sure that our partners achieve full utilization of our extensive and high-quality marketing campaign portfolio.

At TimeXtender, we have ‘living your best life’ at heart and strive to create a flexible workplace that meets individual needs and purpose in life.