8.266 job matcher din søgning 8.266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Svend Hansen Byg & Mal ApS
Faglært maler

Svend Hansen Byg & Mal ApS, København

Sætter du en ære i godt håndværk, og falder du godt i snak med hr. og fru Danmark?

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer primært forsikringsskader. Som maler kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader til større brand- og vandskader – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupper er i top. Vi taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til kunderne.

Sky Media ApS
Er du vores nye sælger i København?

Sky Media ApS

Er du god til at skabe et behov og en relation? Bliver du grebet af at nå mål og skabe resultater? Tager du ikke et nej for et nej? Så er du den person vi søger.

Sky Media er et mediebureau der har fokus på at skabe en effektiv markedsføring igennem trykte og digitale medier, reklamefilm, onlineannoncering m.m. Vi har beliggenhed centralt i København K på Bredgade.

Vi søger lige nu en knivskarp sælger, der har erfaring med salg over telefonen. Hos Sky Media, har vi lige nu en plads til en dygtig sælgerprofil til vores nye afdeling i København. Her får du muligheden for at udvikle dine karrieremuligheder, og være en del af spændende projekter.

Du går forrest for vores projekter, og bliver ansvarlig for at sikre at hvert projekt når sine salgsmål. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med salg, hvor du er vant til at ringe til kunder og skabe en tillid derigennem.

Sky Media ApS
VIP Construction ApSBogholder med solid erfaring

VIP Construction ApS, Hedehusene

Er du solidt funderet bogholder med godt overblik og sans for detaljen? Så er du måske den, vi søger som vores nye bogholder og administrative blæksprutte i VIP Construction ApS.

VIP Construction ApS søger en dygtig erfaren bogholder og administrativ blæksprutte til styring og udførelse af hele virksomhedens bogholderi, regnskaber, lønudbetalinger samt fakturering, sagsøkonomi, drift- og likviditetsbudgetter, diverse indberetninger, kontoradministration og dokumentationsarbejder og forefaldende kontorarbejde for alle og hele virksomhedens ansatte og ledelse.

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed med 1 direktør, p.t. ca. 5-7 funktionærer samt ca. 15-20 ansatte til byggearbejder, primært på Sjælland.

Sentia Denmark A/S
Cloud Support Specialist

Sentia Denmark A/S, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

Sentia tilbyder komplet håndterede og sikre cloudløsninger til vores kunder, leveret af vores dedikerede public cloud team, som du vil blive en del af.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Sentia Denmark A/S
Cobblestone A/S
Customer Agent til vores Front Office-afdeling

Cobblestone A/S, Valby

Vi søger en ny medarbejder til vores kundeserviceafdeling, der som sin primære opgave håndterer support af vores kunder pr. telefon, e-mail og en række elektroniske værktøjer.

Du kommer til at bruge din tid på at håndtere henvendelser vedrørende:

  • Telefonbetjening af indgående telefonopkald til vores omstilling i vores telefontid.
  • Besvarelse og koordinering af e-mails.
  • Håndtering af post og leverandørfakturaer.
Cobblestone A/S
AGC Biologics A/S
Scientist with Expertise in Qualification of Analytical Equipment for Protein-based Biotherapeutics (Temporary)

AGC Biologics A/S, Søborg

As a specialist for qualification of equipment in Analytical Development you will be responsible for implementing new equipment and getting it to work. This will include but not be limited to equipment for new technologies and equipment to increase our current install based to be able better support our growing project portfolio.

The qualified equipment will be utilized for analytical implementation and support on a wide variety of protein-based products to support our customers getting their product to market as fast as possible with a high quality. You will be working together with a team of 15 scientists and 22 technician’s. You will be ADs qualification expect and work together with QA and QC on controlling our instrument park as well as coming up with new ideas to what potentially could reduce our analytical TAT time further.

AGC Biologics A/S
A.B.N Kloakteknik ApSVi udvider og søger derfor både en spuleoperatør/slamsuger og en rørlægger

A.B.N Kloakteknik ApS, Hvidovre

ABN Kloakteknik ApS er et mindre firma med pt. 8 mand ansat. Vi har forrygende travlt, er i rivende udvikling og har masser af succes. Derfor mangler vi DIG, der elsker at tage fat og brænder for at yde god service.

Vi laver alt arbejde indenfor kloakservice, spuling, slamsugning, AUT. kloakarbejde, rottesikring, højvandsslukkere, omfangsdræn og kran&grab for både private og erhvervskunder.

Vi tilbyder:

  • En varierende arbejdsdag på en spændende arbejdsplads.
  • Et godt arbejdsmiljø med højt humør, en god tone, frihed under ansvar og gode kolleger.
  • Vagtordning efter aftale.
AjourCareDrømmer du om en løn på 32.000 kr. om måneden, hvor du kun arbejder 30 timer om ugen? * Bliv respiratorisk hjælper hos AjourCare

AjourCare

Er du uddannet social- og sundhedsassistent? Kan du se dig selv i et job med eneansvar og tid til pleje og nærvær? Som respiratorisk hjælper hos AjourCare får du en kort arbejdsuge med 2-3 vagter af 12 timers varighed.

Vi leverer respiratorisk overvågning i Brugerens eget hjem. Med solid brancheerfaring besidder vi en stærk faglighed, som er med til at skabe tryghed for vores medarbejdere og Brugere.

Du får mulighed for at arbejde hos en Bruger i en af følgende lokationer: Holte, Helsingør, Virum, Slangerup, Gentofte, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro samt København SV og København N.

AGC Biologics A/S
Sr. Project Manager

AGC Biologics A/S, Søborg

If you thrive on customer interaction and are looking for a job where your contribution has a direct impact on the business and our growing success, then we have the perfect job for you! We are expanding and are looking for a new Senior Project Manager to help handling our growing portfolio. We hope to hire the right person in January - so don't hesitate to apply now!

As Sr. Project Manager your responsibilities will be providing the necessary program direction for planning, organizing, developing and integrating projects across multiple functional areas. You're expected to closely monitor/control project progression to ensure your project are completed and on schedule within budget.

AGC Biologics A/S
Visma Consulting A/S
IT-Graduate i et af Nordens førende Softwarehuse

Visma Consulting A/S, København

Drømmer du om at arbejde med it-udvikling i et inspirerende, innovativt og tværfagligt miljø, så er Visma Consulting noget for dig!

Visma

Du gennemgår et fast tilrettelagt forløb, hvor du nyder godt af kombinationen mellem det at arbejde praktisk på projekter, teori og workshops. Selvom du deltager i et Graduate-forløb, er du IT-konsulent fra første dag, du træder ind i huset. Vi tror på, at du besidder en lang række kernekompetencer, som vi kan være med til at udvikle og præge, så du bliver den bedste til dit arbejde. Vi sørger naturligvis for, at rammerne er i orden, og at du bliver en del af et team, der både består af juniorer og erfarne udviklere, som du kan støtte dig til og sparre med.

Visma Consulting A/S
Cobblestone A/S
Property Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

  • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
  • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
  • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Cobblestone A/S
Jan Nygaard ASEnergisk klargøringsmedarbejder

Jan Nygaard AS, Lyngby

Vi søger en dedikeret og engageret klargøringsmedarbejder til vores Experience Center i Lyngby. Arbejdet består primært af teknisk og kosmetisk klargøring af nye biler, mens klargøring af brugte biler vil forekomme lejlighedsvis. BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere og du bliver du en vigtig del i arbejdet med at levere et yderst kompetent stykke arbejde såvel som have den højeste score på kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark.

Til jobbet som klargøringsmedarbejder er det en forudsætning at du har minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job og har styr på klargøring ind- og udvendigt inkl. poleringsopgaver.

Loomis DanmarkLOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator

Loomis Danmark, Taastrup

LOOMIS PAY søger en Service Delivery Coordinator med et kommercielt mindset, der kan sikre høj kundetilfredshed i forbindelse med implementering af betalingsløsninger

Skal du med på en spændende rejse inden for betalingsindustrien, hvor udviklingen i dag sker hurtigere end nogensinde før? Og kan du sikre fremdrift og høj kundetilfredshed i implementeringsprojekter, og samtidig identificere nye forretningsmuligheder? Så er LOOMIS muligvis det helt rette sted for dig, at fortsætte din karriere.

LOOMIS PAY er et nyt forretningsområde i Loomis koncernen, som er et af de største kontanthåndterings selskaber i verden, med mere end 25.000 ansatte i 20 lande fordelt på 400 kontorer. Danmark er det første land til at introducere LOOMIS PAY og ambitionerne er store.

Werd ApS
Økonomielev til stjerne-team

Werd ApS, Glostrup

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes.

WERD ApS

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Werd ApS
Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Semler GruppenCorporate Assistant til Corporate Affairs

Semler Gruppen, Brøndby

Har du flair for processer, procedurer og kontroller? Vil du være administrativ tovholder i teamet for Privacy & Security hos Danmarks største bilkoncern?

Så bliv en del af vores team i Corporate Affairs, der varetager complianceopgaver, rådgiver i databeskyttelsesret og sikkerhed for hele koncernen.

Hos os bliver du et vigtigt bindeled mellem jurister/sikkerhedskonsulenter og forretningen. Du vil varetage administrative opgaver og projektstyre compliancetiltag på tværs selskaber og afdelinger i koncernen.

Du har et naturligt positivt drive, og evner at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med andre. Du har en udpræget sans for kvalitet, og forstår at prioritere dine opgaver.

Forbrugerrådet Tænk
Sekretær til tidsbegrænset stilling hos Forbrugerrådet tænk

Forbrugerrådet Tænk, København

Forbrugerrådet Tænk søger en struktureret, imødekommende og grundig sekretær, der, det næste halve år, vil være med til at løfte en bred opgaveportefølje i vores nyetablerede ledelsessekretariat.

Du kommer til at indgå i ledelsessekretariatet, hvor vi er fem kollegaer, der understøtter formanden, og direktionen samt den øvrige ledelsesgruppe. Du vil både skulle løse direkte opgaver inden for understøttelse af ledelsen, fx i form af kalenderstyring, mødeplanlægning mv., men også bistå i opgaver, der går bredt på tværs af organisationen.

GreenMobility A/S
Salgskonsulent

GreenMobility A/S, København

Vil du sælge en grøn delebilsløsning til virksomheder. Vil du være en del af en ung organisation midt i København med start-up mentalitet? Er du blandt de bedste til at sælge via telefonen? Så er det måske dig vi søger.

Din opgave bliver at indgå aftaler med virksomheder om brug af vores el-delebilskoncept i København og Aarhus. Din arbejdsdag foregår for størstedelens vedkommende i telefonen, hvor du taler med potentielle virksomheder om hvordan de kommer i gang med at bruge GreenMobility til mødekørsel, til lufthavnen og hvordan de ansatte kan bruge vores biler, når de har fri.

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler. I dag opererer GreenMobility Bybiler i Københavnsområdet , Aarhus, Malmø, Göteborg, Brussels, Antwerpen, Gent og Helsinki.

GreenMobility A/S
Mercedes-Benz CPH
Mekanikere til nyere innovativt bilhus

Mercedes-Benz CPH, København

Er du uddannet mekaniker og har du en høj faglighed? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? – Så er det dig vi søger!

I sensommeren 2019 slog vi dørene op for et helt nyt og innovativt bilhus i Københavns Sydhavn, der har den unikke kundeoplevelse i fokus, og som der kun findes få af på verdensplan. Siden da har vi haft travlt og vi har mange biler igennem værkstedet dagligt. Derfor søger vi nu en håndfuld nye dygtige og kompetente mekanikere til at blive en del af stjerne-familien.

HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

KICKSTART DIN KARRIERE HOS HTH GLOSTRUP I TYPEHUSEAFDELINGEN

Drømmer du om en spændende karriere med fokus på udvikling og flotte resultater i et godt socialt miljø?

HTH

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

Typehuse hos HTH Glostrup har stor succes og masser af spændende projekter, som du kan blive en del af. Så er du struktureret, har styr på detaljen og ønsker at komme med på teamet? Så grib muligheden og ansøg allerede i dag.

HTH