1.579 job matcher din søgning 1.579 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aurora Nordic Cannabis A/S
Cleaning specialist til spændende stilling

Aurora Nordic Cannabis A/S, Bellinge, Odense

Motiveres du af at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du sammen med dine kolleger vil være med til at sikre et højt kvalitetsniveau af vores produkter?

Du kan se frem til en alsidig stilling inden for en helt ny branche med gode muligheder for at bruge dine kompetencer og erfaring som cleaning specialist.

Aurora Nordic Cannabis A/S er en virksomhed, som er i fuld gang med at opbygge Europas største produktion af medicinsk cannabis. Vores vision er at tilbyde Europas patienter medicinske cannabisprodukter af høj kvalitet som en effektiv behandling for en bred vifte af medicinske tilstande.

Aurora Nordic Cannabis A/S
Stål & Plast A/SCAD/CAM-tekniker

Stål & Plast A/S, Ringe

Da vores nuværende CAD/CAM-tekniker har søgt nye udfordringer, søger vi med øjeblikkelig tiltrædelse en dygtig CAD/CAM-tekniker til tegning/konstruktion af vakuumforme værktøjer i SolidWorks og efterfølgende bearbejdning af disse på vores 5-aksede CMS Ares CNC-bearbejdningscenter.

CAD/CAM-teknikeren får endvidere ansvar for produktionsforberedelse/specifikation mht. formopbygning.

Ud over ovenstående opgaver skal du, når tiden tillader det, hjælpe til med div. opgaver i vores vedligeholdelsesafdeling, som pt. består af to rutinerede og dygtige medarbejdere.

Arbejdet vil normalvis bestå af 50% konstruktion og 50% arbejde ved maskinen eller på værkstedet.

FoodCareer.dkProject Engineers

FoodCareer.dk søger for Kerry Ingredients i Glamsbjerg

Motiveres du af at udvikle projektplaner for optimering af eksisterende maskinpark og implementere nye maskiner og udstyr? Her får du stor frihed til at planlægge din hverdag med work life balance og fleksibel mødetid, så det passer dig.

Ansvarsområder og opgaver

 • Sikre at leverandører har korrekte helse- og sikkerhedsdokumentationer.
 • Teste, analysere og sammenligne produkter samt ændringer i nye produkter.
 • Sikre at nye projekter indfrier krav til ydeevne, funktionalitet og energiforbrug, fødevarer sikkerhed og overholder lovmæssige krav.

Teknisk afdeling er kendetegnet ved en moderne og direkte ledelsesstil, hvor forbedringer findes i dialog. Her taler man med kollegaen i en uformel, ordentlig og typisk humoristisk tone. Samarbejdet er baseret på åbenhed og tillid

Ivoclar Vivadent
Clinical Product Specialist, Danmark

Ivoclar Vivadent

Vi leder efter dig, der er klar til en ny udfordring inden for professionelt og fagligt salg til tandlæger.

Rollen inkluderer salgsansvar for Danmark af hele vores velrenommerede og eftertragtede kliniske produktportefølje, rettet mod tandlæger.
Ivoclar Vivadent har desuden en yderst professionel produktportefølje udviklet til Dental Teknikere/Dental Laboratorier, og i øvrigt en spændende pallette af løsninger indenfor Digital Dentistry.

Rollen som produktkonsulent indbefatter:

 • Sælge og understøtte Ivoclar Vivadents produkter i Danmark, i samarbejde med vores etablerede forhandlernet
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder
Ivoclar Vivadent
Jobindex A/S
Regnskabsassistent

Jobindex A/S søger for Senmatic A/S i Søndersø

Er du klar til at sætte din skarpe debet- og kreditforståelse i spil hos en virksomhed, hvor dine gode idéer både bliver efterspurgt – og implementeret?

Bliv en del af en mindre økonomiafdeling, hvor du får det fulde ansvar for kreditordelen af bogholderiet. Her har vi det rart og er gode til at grine sammen – og så arbejder vi tæt sammen om løse opgaverne i det daglige.

Nysgerrig?

Læs mere her.

Jobindex A/S
Interacoustics A/S
Clinical Product Mananger

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to put your mark on worldwide hearing aid fitting solutions? Would you like to participate in training and promotion of two of the biggest hearing aid fitting brands in the world? And would you like to work in a fast growing and global company?

Based in the Interacoustics headquarters in Middelfart, Denmark, you and your team will be working together to secure the future global success of our hearing aid fitting solutions.

Your main tasks and responsibilities will be:

 • Overall responsibility of Audioscan product support and promotion outside US and Canada
 • Create an exciting go-to-market plan for selected focus markets in cooperation with Audioscan and the team based in Middelfart
 • Grow the Interacoustics and Audioscan hearing aid fitting portfolio with the goal of becoming the customers’ preferred choice
Interacoustics A/S
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Svendborg

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans?

Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialer.

Arbejdernes Landsbank
TV 2 Danmark A/SSolution Architect med fokus på Streaming og TV 2s digitale reklameforretning

TV 2 Danmark A/S, Odense

Vi søger en skarp Solution Architect til vores Streaming & Player team, som er en del af TV 2 Product & Platform Devel­opment.

Du bliver en del af vores Streaming & Player-team, som rummer forskellige profiler som f.eks. Product Owners, webudviklere, streaming-specialister og SRE’ere. Og du bliver en del af en kultur, der værdsætter åbenhed og sparring blandt kollegaer.

Eksempler på, hvad du kommer til at arbejde med

 • dialog med TV 2’s annoncesalg, teknologipartnere, udviklere og leverandører på reklameområdet
 • udarbejdelse af målarkitektur på det digitale reklameområde
WeconTeknisk designer til projektering og efterdokumentation af fibernet til innovativ og hurtigt voksende virksomhed

Wecon, Svendborg

Har du praktisk erfaring og brænder for at projektere Fiber? Synes du det er spændende at arbejde med GIS og hvor hverdagen byder på mange forskellige arbejdsopgaver? Så har vi jobbet til dig!

Hverdagen byder på mange forskellige arbejdsopgaver; alt fra at deltage i planlægning og projektering af fiberløsninger til slutdokumentationen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning og projektering af infrastruktur
 • Udarbejdelse af slutdokumentation af projekter
 • Håndtering af tegningsrettelser fra teknikerne og graveentreprenører
OK Kundekonsulenter til opsøgende salg

OK a.m.b.a.

Er du sælger helt ind i hjertet? I OK søger vi selvkørende og tillidsvækkende kolleger, der møder vores kunder med et smil og i øjenhøjde.

Kunne du tænke dig at bruge noget af din fritid som sælger i OK ? Som sælger i OK er det din vigtigeste opgave at sælge og udbedre kendskabet til OK´s produkter, såsom OK kort, el, mobiltelefoni og forsikringer. Derudover vil du have kontakt med OK´s sponsormodtager i dit distrikt. Du har selv dialogen med butikkerne i dit distrikt og planlægger dine egne salgsaktiviteter, som primært vil foregå i OK Plus butikker eller ved COOP anlæg, på messer og ved lokale sponsorevents.

Du bliver ansvarlig for salgsaktiviteter i et geografisk område (dit distrikt) sammen med 10 - 12 andre kolleger, som alle bor i området.

FOGH NISSEN ManagementErfaren bygningsingeniør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører i Odense

Fyn/Odense – vækst og udvikling – veletableret rådgivningsvirksomhed – stor indflydelse og særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Odense har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter på vej ind. Vi søger derfor en stærk ingeniør, som kan indgå i både vores afdeling i Odense, og som har lyst til at være en del af en stor landsdækkende rådgiver.

Du vil primært være knyttet til de projekter, der er forankret i Odense, hvor du, som projekt- og projekteringsleder, vil arbejde på tværs af forskellige projekter og faggrupper.

Kort sagt: Det er et bredt job med masser af muligheder – og stor indflydelse.

KEKSALES ApS
Telemarketing Sælgere søges!

KEKSALES ApS, Odense eller Aarhus

Vi udvider samarbejdet med Telia, og søger derfor fuldtidskonsulenter til vores privat- og erhvervsteams, der igennem telefonen varetager salg af Telias porteføljer. Har du erfaring med salg, er det et klart plus men på ingen måde et krav.

Arbejdspladsen er i Odense C. /Aarhus C., hvor du vil blive en del af et professionelt salgsmiljø med fast løn, provision og bonus.

Som Telesælger får du grundig oplæring, og modtager effektiv salgstræning af vores salgstrænere. Telia og Call me er stærke brands, så du vil hurtigt få succes og opleve jobglæde.

Vi tilbyder:

 • Du gennemgår et tilpasset oplæringsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaven.
 • Du modtager løbende salgsuddannelse og træning, samt gennemgår Telia/Call me uddannelse.
KEKSALES ApS
FGU TrekantenRengøringsassistent til vores skole i Middelfart

FGU Trekanten

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job.

Vi søger en dygtig rengøringsassistent på deltid (ca. 23-25 timer pr. uge) til rengøringsopgaven på vores skole i Middelfart. Du kommer til at indgå i et team, hvor I skal aftale arbejdsfordelingen, dække hinanden ind og hjælpe hinanden, hvis det er nødvendigt.

Arbejdet foregår altid i dagtimer og i hverdage.

CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en skolepædagog til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Skoledagen tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

Den Selvejende Institution StorskovenVi søger en uddannet lærer til fuldtidsstilling

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

Storskoven Skole leverer specialundervisning efter folkeskolelovens retningslinjer for unge med bl.a. socio-emotionelle udfordringer og psykisk sygdom. Vi underviser såvel interne fra egne bosteder som eksterne elever, der kommer fra hele landet og arbejder i udgangspunktet i et tæt samarbejde med de unges øvrige voksne (ofte fagprofessionelle). Aldersgruppen ligger på mellemtrin og udskoling.

Undervisningen, der er normeret 1:4, tager udgangspunkt i at skabe en tryg hverdag for de unge - og at skabe motivation for at komme i skole, og rammen herfor er bred og mulighederne mange.

Det er skolens opgave at stille krav og give et kærligt skub til den unge, og det er dermed også i skolen, at konflikter kan opstå. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega er sikker på benene og kan bevare roen - også selvom bølgerne kan gå højt. Altså prioriteres erfaring med målgruppen højt.

FJ Industries A/S
Key Account Manager

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S er på en ambitiøs vækstrejse og søger en Key Account Manager til vores B2B salgsafdeling i Ferritslev på Fyn.

Størstedelen af din arbejdstid bruger du på at indfri dit eget salgsbudget gennem opsøgende og vedligeholdende salg. Du får ansvar for dine egne kundesegmenter, som du sikrer konstant at være opdateret på.

Du bliver en del af en international virksomhed med en ambitiøs og udfordrende vækststrategi. Det medfører en spændende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Vi har spændende kunder i hele verden – dog fortrinsvis Europa – hvorfor stillingen indebærer rejseaktivitet i udlandet på forventeligt 40-60 dage om året.

FJ Industries A/S
Scan Studio ApSKoordinerende projektleder gerne med byggeteknisk baggrund

Scan Studio ApS, Middelfart

Brænder du for projektledelse, kvalitet, kreative løsninger og har du en byggeteknisk baggrund?

Så er du måske vores nye projektleder.

Som koordinerende projektleder får du ansvaret for at styre planlægning og klargøring af projekterne, så de kan overdrages til dine kollegaer. Du bliver en vigtig nøgleperson for at projekterne lykkes. Du er i løbende dialog med samarbejdspartnere i projektet og med kundens folk og dine kolleger i Scan Studio og skal derfor bevare det kølige overblik.

Vi er en uformel og rummelig organisation, hvor der er plads til den enkelte. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der omhandler godt købmandskab, troværdighed, en positiv omgangsform, og vi er et godt sted at være. Vi prioriterer det sociale samvær højt, bl.a. bestræber vi os på, at der er fælles morgenbrød hver fredag.