21.138 job matcher din søgning 21.138 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blue Idea ApSØkonomiansvarlig

Blue Idea ApS, Silkeborg

Vi søger en fagligt stærk økonomiansvarlig til at have overblik over vores økonomi i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland.

Du får chancen for at udfolde dine økonomiske og regnskabstekniske evner med det formål at understøtte væksten af vores succesfulde virksomhed i Danmark.

Som økonomiansvarlig får du en nøgleposition med ansvar for at have overblik over virksomhedens økonomistyring og den daglige drift af bogholderiet. Dette involverer opgaver som f.eks.:

 • Bogføring, godkendelse og betaling af fakturaer og transaktioner.
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning.
 • Udarbejdelse og opdateringer af ansættelseskontrakter, GDPR-aftaler, etc.
Frederikshavn KommunePædagog/SSA søges til BOF Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Da vi mangler to medarbejdere, søger vi ovenstående henholdsvis 29 timer og 30 timer ugentligt.

Bofællesskabet er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere, der har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, at de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og tydelig i kontakten til borgerne og at du har gode skriftlige egenskaber og godt kendskab til IT. Det er en fordel, du har kørekort.

J. J. Kühn A/SVærktøjsmager søges til fremstilling og vedligeholdelse

J. J. Kühn A/S, Greve

Kühn søger en værktøjsmager som har erfaring med sprøjtestøbeværktøjer.

I forbedringsteamet arbejder vi tæt sammen i driften, vedligehold og udvikling, hvor vi udfører:

 • Service og vedligehold som forbyggende handling for den løbende produktion
 • Reparation og forbedringer af eksisterende støbe værktøjer
 • Fremstille komponenter til automatisering fixture, robothoveder, maskindele
 • Fremstilling af nye indsatse og 1-4 kavitetforme

I vores forbedringsteam kan du forvente en alsidig hverdag, i tæt samarbejde med vores drift.

ItucationKarrierecoach med talent for CV sparring og virksomhedsmatch

Itucation, København

Din hovedopgave som Karrierecoach hos Itucation er at sikre, at vores kursister får den bedste oplevelse i et forløb hos os. At de går herfra med fornyet energi, forstærket selvværd og troen på at deres næste drømmejob er lige om hjørnet.

Du afholder motiverende oplæg på alle vores hold og dernæst sparringssamtaler med vores kursister, som alle er jobsøgende borgere. Her giver du dem sparring og rådgivning i forhold til deres CV, jobsøgning, og den kommende jobsamtale. Derudover forsøger vi også aktivt selv at hjælpe dem videre i deres næste job. Derfor bliver en del af din opgave også at matche kursisterne ud til virksomheder, i tæt samarbejde med resten af teamet.

Der kan være nogen rejseaktivitet i forbindelse med stillingen, da vi afholder kurser flere steder i Danmark.

Røde Kors Hjemmet i SorøDagcentret ved Røde Kors Hjemmet i Sorø søger aktivitetsmedarbejder

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Røde Kors Hjemmet er en selvejende institution med et visiteret dagcenter, modtage-køkken, 61 plejeboliger - heraf 6 skærmede pladser til borgere med demens - samt et bofællesskab for 7 ældre psykisk/fysisk udviklingshæmmede.

Du vil få en alsidig arbejdsdag, hvor dine opgaver bliver:

 • at fastlægge en tværfaglig plan for hverdagsrehabilitering for dagcenterets gæster
 • at igangsætte, styrke og fastholde aktiviteter for såvel borgere udefra som beboere fra Røde Kors Hjemmet
 • indgå i et tværfagligt samarbejde, hvor din faglighed skal medvirke til større livskvalitet for den enkelte borger/beboer, og hvor du sammen med de øvrige medarbejdere via sparring og læring kan medvirke til opgaveløsningen
Attendo A/S
Planlægger til vores kontor i København

Attendo A/S

Vi søger dig med en sundhedsfaglig baggrund, som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje og have en stilling, hvor 50% af din tid går med planlægning og 50% af din tid foregår ude ved vores borgere.

Det kræver gode kommunikative evner at være planlægger i Attendo, både i forhold til dine kollegaer og ikke mindst i forhold til borgere og pårørende.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • Kan formidle på en anerkendende måde.
 • Har flair for planlægning af ruter samt erfaring fra tidligere stillinger.
 • Ser dokumentation som et redskab og er dygtig til dette.
Attendo A/S
Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Semco Maritime A/S
Team Lead Offshore

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vil du være en del af en spændende virksomhed indenfor energisektoren?

Til vores SECE Team offshore søger vi Team Leads til arbejde i dansk sektor med forventet opstart august/september 2021. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Du bliver en del af Oil & Gas Service, hvor vi bl.a. leverer på SECE (Safety & Environmental Critical Elements).

Team Lead Offshore (TLO) indgår som leder for et multi-disciplin team offshore. TLOs rota vil blive 1 uge på kontor – 2 uger offshore – 3 uger fri. Kontorugen vil blive brugt til Work preparation, planlægning og forberedelse for den kommende offshore tur.

Semco Maritime A/S
Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Recover
Tømrere til Hvidovre

Recover

Er du en erfaren tømrer/bygningssnedker med kundefokus, højt drive og har du lyst til at bidrage til udviklingen af vores håndværksafdeling i Hvidovre? Recover Nordic ApS

I jobbet som tømrer i Recover vil du opleve, at skulle arbejde tæt sammen med forskellige forsikringsselskaber, hvor vi hjælper med genopbygning efter forskellige former for skader, herunder fugt- og brandskader. Din dagligdag vil blive præget af meget varierende opgaver og ikke mindst mødet med vores mange forskellige kunder.

I Recover kommer du til at arbejde sammen med kompetente og engagerede kolleger, som alle arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste industri- og skadeservice.

UngeRuten ApSErfaren familiekonsulent

UngeRuten ApS, Rødovre

Da UngeRuten er under rivende udvikling, søger vi en erfaren familiekonsulent til fuldtidsansættelse på 30-37 timer ugentligt til arbejdet med unge og deres forældre, der har komplekse problemstillinger.

UngeRuten er en socialfaglig og socialpædagogisk virksomhed, der yder forskellige former for støtte til børn, unge, deres forældre og voksne med komplekse problemstillinger. Vi sætter en ære og stolthed i at arbejde forebyggende med vores indsatser og har stor fokus på borgernes trivsel og udvikling, hvor essensen for os er at arbejde ressource- og løsningsfokuseret.

Smoke N Steam ApSDygtig ekspedient søges

Smoke N Steam ApS, Hillerød og Helsingør

– til vores butik i Hillerød/Helsingør

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til e-cigaret, gerne være pro-damper.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Danish Crane Building A/SFinancial Controller

Danish Crane Building A/S, Nibe

Ønsker du et job i en international mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af økonomiske discipliner, er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling som Financial Controller.

Du får mulighed for selv at forme jobbet i samarbejde med økonomichefen, som du refererer til, og bliver selvstændig ansvarlig for:

 • Løbende opfølgning på budgetter og forecast på udvalgte forretningsområder
 • Debitorstyring, inkl. kreditforsikring
 • Rapportering til offentlige myndigheder i ind- og udland (moms, intrastat, m.v.)
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Lager - lagerkørsler, afstemning af varelagre, m.v.
 • Vedligeholdelse af stamdata, herunder procedureudarbejdelse og -opfølgning
Stevns KommuneServiceafsnittet søger nye kolleger til rengøring på plejecentrene

Stevns Kommune

Serviceafsnittet søger nye kolleger med arbejdsområde primært med rengøring på plejecentrene. Stillingerne er på henholdsvis 30 eller 37 timer/uge. Arbejdstiden ligger inden for tidsrummet kl. 06.00-15.00.

Om dig:

 • Du har meget gerne en uddannelse som serviceassistent eller har gennemgået grundrengøringskurser. Du har hygiejnebevis.
 • Du er god til at samarbejde, og du vil være loyal over for din arbejdsplads.
 • Du er mødestabil og meget engageret i dit arbejde, du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde.

Du bliver først og fremmest en del af rengøringsteamet på 12 medarbejdere og til tider en del af madserviceteamet med 40 medarbejdere.

Zeppelin Danmark A/S
CAT værksted Servicemedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Brøndby

Bliv en del af en markedsledende virksomhed.

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark. Til vores værksted søger vi en specialarbejder, som vil være med til at vaske og klargøre maskinerne forud for levering til vores kunder.

Jobbet består primært af vask af vores maskiner samt oprydning og diverse ad hoc-opgaver på værkstedet. Der vil desuden forekomme kørsel med reservedele ved behov til både Sjælland og Jylland.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
HR-konsulenten med et administrativt talent ud over det sædvanlige

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Ja, det er faktisk, hvad vi er på udkig efter til vores HR- og Kommunikationsteam i Nordkysten.

Vi er ambitiøse for vores område og vi har søsat mange spændende udviklingsprojekter – samtidig med, at vi har fuld fokus på HR-driften, hvor vores altoverskyggende formål er at servicere og understøtte resten af organisationen.

Som HR-konsulent vil dit primære ansvar være håndtering af administrative opgaver (men lad os komme tilbage til det). I HR- og kommunikationsteamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som ét samlet team – det betyder derfor også at du altid vil have faglige sparringspartnere i dine kolleger.

Løvbjerg Supermarked A/SSlagtersvend Løvbjerg Struer

Løvbjerg Supermarked A/S

Til slagter-afdelingen søges en slagtersvend, med speciale i delikatesse, som brænder for at give kunderne en god og inspirerende oplevelse.

Det der bliver din opgave:

 • Du bliver en vigtig del af den daglige produktion.
 • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet.
 • Rådgive og inspirere kunderne til retter og serveringsforslag

Din kontakt med den lokale kunde er vigtig. Du bruger derfor tid på at skabe en god relation og sikre, at butikken lever op til den kultur og de værdier Løvbjerg er kendt for.

Fredensborg Kommune
Vi søger en pædagog til Humlebæk Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Vi søger en ambitiøs og velfunderet pædagog, med stærke og tydelige kompetencer og færdigheder inden for det pædagogiske felt. En pædagog, der kan se sig selv arbejde i et forpligtende og ansvarsfuldt fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og andre fagpersoner.

Som pædagog på vores SFO, vil du indgå i et team med 2-3 kollegaer - og på skolen i et team med 4-5 kollegaer, bestående af både lærere og pædagoger.

I de respektive teams har du til opgave, at planlægge og gennemføre pædagogiske og skolefaglige opgaver i samspil med dine kollegaer.

Fredensborg Kommune
Matematiklærer til Ullerødskolen

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en dygtig og engageret matematiklærer til mellemtrin/udskoling, der har lyst til at arbejde på en specialskole for børn og unge med en autismediagnose. Udover at brænde for matematik må du gerne have en naturfaglig profil. Kan du også undervise i tysk - så klager vi ikke!

På Ullerødskolen er vi vant til at arbejde på tværs af faggrupper, og vi har stor erfaring med at integrere undervisning og fritid til en sammenhængende skoledag for eleverne.

Vi er en personalegruppe, der har udviklet et samarbejde med humor, energi og et højt fagligt engagement. Vi stræber efter, at personalet skal være veluddannet både inden for deres egne fagområder, inden for autismeområdet og kende deres personlige virkemåder og værktøjer.

Du behøver ikke at have erfaring indenfor autismeområdet – der vil være mulighed for oplæring.