5.511 job matcher din søgning 5.511 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.511 resultater.
Svend Hansen Byg & Mal ApS
Faglært tømrer/snedker

Svend Hansen Byg & Mal ApS, København

Sætter du en ære i godt håndværk, og falder du godt i snak med hr. og fru Danmark?

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer vi forsikringsskader. Som tømrer eller snedker kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader til større brand- og vandskader – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupper er i top. Vi taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til kunderne.

Vi gør vores bedste for at skabe en god arbejdsplads – for vi tror på, at alle skal kunne stå op og være glade for at gå på arbejde om morgenen.

Egernsund Wienerberger A/S
Skandinavisk Marketing Manager

Egernsund Wienerberger A/S, Frederiksberg

Egernsund Wienerberger oplever stor vækst og søger derfor en ambitiøs og målrettet Skandinavisk Marketingchef til at lede vores Marketingafdeling.

Du bliver i denne nyoprettede stilling med base på vores kontor på Frederiksberg ansvarlig for at lede og udvikle Egernsund Wienerbergers brandstrategi, der positionerer os i et konkurrencepræget marked.

Din primære opgave er at drive, vedligeholde og optimere Egernsund Wienerbergers projekter og processer i vores digitale univers. Dette indebærer at udforme strategier for digital kommunikation, så vi når ud til vores målgrupper, være ”hands-on” på hele flowet af opgaver, som blandt andet omfatter SoMe, SEO, SEM og analyse af den genererede data (trafik-/lead-generering) og optimere ud fra det.

Egernsund Wienerberger A/S
BaseCamp Campus SouthAssistant BaseManager

BaseCamp Campus South, Copenhagen

BaseCamp is a community of student housing properties, operating in Denmark, Germany and Poland. At BaseCamp we don’t just build and operate properties, we cultivate communities.

We are looking for someone who is not only talented, but embodies the BaseCamp spirit and values of openness, curiosity, togetherness, and who will pour energy, dynamism and enthusiasm into building a fantastic BaseCamp community – someone who understands that BaseCamp is not just a job, but a shared way of life and lives the entire student experience.

Responsibilities (among other tasks):

 • Manage and serve as a role model and mentor for Basebuddies (Our part time employees)
 • Leasing management (coordinate and manage the moving in and out of residents, and all other related tasks, to maximize occupancy and revenue)
Jobindex A/S
Advokat/jurist med erfaring inden for fast ejendom, transaktion, finansiering og evt. entreprise

Jobindex A/S søger for NPV A/S i Charlottenlund

Vil du spille en vigtig rolle i en succesfuld virksomhed, der ønsker at være blandt markedets førende ejendomsudviklere inden for innovation og bæredygtighed?

Som vores nye kollega kan du se frem til at få selvstændigt juridisk ansvar for sagerne fra start til slut. Du får derfor ansvar for finansierings- og låneaftaler, samarbejdsaftaler, SPA, evt. entrepriseaftaler, lejeaftaler og meget mere. Opgaverne udføres i tæt samarbejde med anerkendte rådgivere, entreprenører, eksterne advokater og finansielle samarbejdspartnere. Derudover vil dine opgaver gå på tværs af de forskellige afdelinger i NPV, hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaerne i de respektive afdelinger.

Jobindex A/S
Høje-Taastrup KommunePædagogisk leder til Lindetræet

Høje-Taastrup Kommune

Vil du stå i spidsen for at videreudvikle en stor daginstitution, der allerede er godt på vej på sin pædagogiske udviklingsrejse? Formår du at se og videreudvikle dine medarbejderes kompetencer? Så bliv pædagogisk leder for Høje-Taastrup Kommunes største daginstitution, hvor du:

 • Videreudvikler Lindetræets pædagogiske læringsmiljø og praksis.
 • Er synlig og nærværende i din ledelse og skaber helhed i institutionen.
 • Laver en smidig drift, der skaber rammerne for børnenes udvikling.

Lindetræet er en integreret daginstitution med ca. 140 herlige børn i alderen 0-6 år og 35 ambitiøse medarbejdere, som er fordelt på 9 stuer på to matrikler. Vi har desuden 10 pladser til børn i 30 timers obligatorisk sprogstimuleringstilbud.

Bjarke Ingels GroupCPH Business Development Coordinator

Bjarke Ingels Group, Valby

As part of the Business Development Team, your primary focus is to support our activities in the Nordic market, by proactively seeking new and interesting project opportunities, maintaining and gaining new relevant contacts and in all ways seek to support BIGs business strategy within the Nordic marked.

The role includes great personal development potential in an international creative environment where the level of ambition is high.

Primary areas of responsibility will among other things be:

 • Support the Business Development team, including the BIG Partners
 • Produce PQ applications for public tenders
 • Develop new and maintain existing client, consultant, and collaborator relations
Ballerup KommuneBørnehuset Villa Kulla søger pædagogmedhjælper til vuggestuen

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger en pædagogmedhjælper 32-37 timer ugentlig. Du er omsorgsfuld, nærværende og anerkendende i relationen til barnet og børnegruppen. Du skal samarbejde med pædagogerne på stuen om at sikre en genkendelig struktur for børnene i hverdagen og deres rutiner, der tager udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe.

Derudover skal du være en del af det pædagogiske og praktiske samarbejde på tværs af vuggestuen og i hele børnehuset.

Villa Kulla er et skønt børnehus, der pædagogisk har fokus på det enkelte barn og børnegruppens trivsel, udvikling og læring i og gennem fællesskabet. Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang til børnene. Vi reflekterer over og udvikler børnenes læringsmiljø bl.a. ved at analysere vores pædagogiske praksis.

Kereby ApS
Ejendomsadministrator søges inden for fast ejendom

Kereby ApS, Nordhavn

Ønsker du et selvstændigt ansvar for en portefølje af Københavns smukkeste ejendomme? Så er du måske vores nye kollega.

Som ejendomsadministrator vil dine opgaver bestå af:

 • Daglig kontakt til lejere, mv.
 • Opkræve leje og fortage lejereguleringer
 • Udarbejde varslinger som OMK, skatter og afgifter samt forbedringsforhøjelser i henhold til lejelovens regler
Kereby ApS
Dalsten TandlægecenterKlinikassistentelev til topmoderne tandlægecenter

Dalsten Tandlægecenter, Søborg

Kom direkte i mesterlære på en af Danmarks mest moderne klinikker. Vi forventer meget af vores klinikassistenter og giver dem tilsvarende krævende og selvstændige ansvarsområder. Vi går derfor meget op i, at uddannelsen bliver optimal. Ansøgere med studentereksamen eller tilsvarende baggrund vil derfor blive foretrukket.

Vi arbejder i teamwork, og du vil komme til at arbejde sammen med både tandlæger og tandplejere.

Vi forventer af vores nye elev, at du er ambitiøs, målrettet, imødekommende med god patientkontakt, og at du kan lide at have travlt. Du kan som vores elev forvente at få kendskab til stort set alle behandlinger, der udføres på en tandklinik.

Urbaser A/SAfdelingsleder til drift af vores kontrakt i Greve

Urbaser A/S

Vil du være med til at videreudvikle vores skraldemænd i Danmark? Og sætter du en ære i at sørge for, at vores medarbejdere motiveres, at kunden er glad, og at driften spiller – hver dag? Så er det dig, vi har brug for som leder for dagrenovation i Greve samt drift af Greve Miljøcenter.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Drift af kontrakten – du har ansvaret for at alt spiller. Både økonomi, budgetter, biler, bygninger, pladsen og ikke mindst medarbejderne.
 • Ledelse af skraldemænd og -damer i dit team – herunder sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø, åben og ærlig kommunikation, udvikling, introduktion og træning, resultatopfølgning, overholde overenskomst samt ansættelse, samtaler, fratrædelse mv.
Radiometer Medical ApSIndustriteknikerlærling

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Er du vores nye Industriteknikerlærling med fokus på maskiner?

Ønsker du et afvekslende job med mange forskellige opgaver inden for vores mekaniske produktion? Et job, hvor dagene ikke er ens, men byder på nye spændende udfordringer? Så skal du blive Industriteknikerlærling hos os!

Som lærling på Radiometer får du en enestående chance for at få en uddannelse i en succesfuld, international virksomhed. Uddannelsen tager ca. 3½ år, hvoraf 40 uger er på skole.

Radiometer kan tilbyde dig en unik mulighed for at arbejde i en medicoteknisk virksomhed, hvor videndeling og faglig respekt er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Mankind Search ApSEngageret revisor søges til dynamisk og ung virksomhed beliggende i Hellerup

Mankind Search ApS søger for Augusta Revision

Du får sammen med kompetente kolleger medansvar for en udvalgt kundeportefølje, hvor du med frihed under ansvar løser både kendte tilbagevendende og nye arbejdsopgaver indenfor:

 • Revision og review af regnskab
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlig virksomhed og hovedaktionærer
 • Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

Hos Augusta Revision vil du opleve et inspirerende fagligt miljø og mulighed for videreuddannelse. Augusta Revision er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet.

Ballerup KommunePlejecenter Lundehaven søger social- og sundhedsassistent

Ballerup Kommune, Skovlunde

Da en af vores social- og sundhedsassistenter har valgt at gå i nattevagt søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt med tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale. Du skal sammen med os være med til at bibeholde det værdige ældreliv for vores beboere.

 • Stillingen er på 32 timer/uge samt hver 3. weekend.
 • Plejecenter Lundehaven består af 48 plejeboliger samt 19 ældreboliger.

I Ballerup Kommune arbejder vi i øjeblikket med kompetenceudvikling i forhold til medicinhåndtering, og vi har gennemgået forløb med demensrejseholdet i efteråret 2019 på vores plejecentre. Lokalt på Lundehaven har vi et stort ønske om at arbejde videre med værdighed i ældreplejen i 2020. Kunne du tænke dig at være med til dette, så læs videre.

Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i København/Nordsjælland

Miele A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge 1 positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl, skal du pleje og servicere vores kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det skal også være naturligt for dig at servicere kunderne ved at tilbyde dem køb af eksempelvis relevante pleje- og tilbehørsprodukter.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være performanceorienteret med et højt ”drive”, og du har en høj stresstærskel. Du er mødestabil, har en fleksibel indstilling og er altid parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Hovedstadens BeredskabAmbulancebehandlerelever

Hovedstadens Beredskab

Vi søger et antal ambulancebehandlerelever med uddannelsesstart i begyndelsen af 2021.

I jobbet som ambulancebehandler skal du kunne handle hurtigt og professionelt i livstruende situationer og have medmenneskelighed, når du står foran, udsatte og sårbare patienter. Det er en uddannelse, hvor det forventes, at du opnår et højt teoretisk niveau, som du kan omsætte til praksis, når det gælder. Og du vil skulle bringe personlighed, modenhed og empati ind i uddannelsen. Kan du se dig selv i dette job og denne uddannelse så er ambulancebehandleruddannelsen i Hovedstadens Beredskab måske lige noget for dig.

Vores primære opgave er at være patienternes første kontakt med sundhedsvæsenet. Hvor vi behandler og transporterer patienterne til det relevante hospital. Vi dækker det centrale København, samt noget af Vestegnen og Amager, med ambulancer bemandet med paramedicinere eller behandlere.

Hovedstadens BeredskabErfaren og passioneret indkøber

Hovedstadens Beredskab, København

Vi søger en erfaren og passioneret indkøber, som skal indgå i Strategisk Indkøb, og være klar til selv at stå i spidsen for indkøbsfunktionen indenfor en kortere årrække. Dine opgaver vil spænde over alle elementer der varetages i forbindelse udbud og indkøbsaftaler i det offentlige. Som indkøber i Hovedstadens Beredskab arbejder du tæt sammen med vores jurister, de operative i brand- og ambulancetjenesten, IT, teknik, arbejdsmiljørepræsentanter og alle de øvrige driftsområder.

Du vil være ansvarlig for hele udbudsprocessen, være en vigtig ressource i forbindelse med implementering af ny indkøbspolitik, gennemføre indkøb af materiel og køretøjer i tæt samarbejde de enkelte fagpersoner i organisationen, håndtere samarbejdet med KommuneLeasing, rådgive og indgå SKI-aftaler samt være en vigtig sparringspartner for dine kollegaer i alle afdelinger.

UMAGE ApSVertriebsassistent (m/w) (Sales Assistant) für das dänische Design Unternehmen UMAGE mit Sitz im Zentrum von Kopenhagen

UMAGE ApS

Wir suchen für unseren Hauptsitz in Kopenhagen, einen strukturierten und kompetenten Vertriebsassistenten mit 3+ Jahren Erfahrung im Bereich Vertrieb und Kundenservice. UMAGE ist ein progressives dänisches Design Unternehmen mit einer viertägigen Arbeitswoche.

Deine Aufgaben und Verantwortungen als Vertriebsassistent:

 1. Unterstützung unseres Vertriebsleiters in den DACH Ländern mit Fokus auf E-Commerce & Contract Market
 2. Bearbeitung von Kundenanfragen in Zusammenarbeit mit unseren Partnern
 3. Erstellung, Ausarbeitung und Analysierung von verkaufsrelevanten Daten (z.B. potenzielle Kunden, Vertriebsdaten, ...,)
Foodpeople A/SKreativ, grafisk og digital passioneret projektleder søges

Foodpeople A/S, Kastrup

FREELANCE – EVT. DELTID – STUDIEJOB

Er du eller kender du vores nye projektleder, der skal hjælpe os med at få enderne til at mødes og ikke mindst sikre og eksekvere relevant content, kommunikation og digital aktivering?

Den primære opgave – udover at supportere Salg og Marketing – bliver at håndtere marketingkommunikation – primært SoMe – men også PR, design og event. Du vil få glæden af vores Il Fornaio-brand såvel som Jalm&B. Du får dermed en meget bred kontaktflade internt og ikke mindst blandt vores fantastiske netværk af venner i Fødevarer Danmark.

Du skal forvente en arbejdsuge på ca. 15-18 timer, hvor der naturligvis tages højde for nødvendig fleksibilitet ift. mødetider.

Center for AutismeRegnskabsleder

Center for Autisme, Herlev

Fonden Center for Autisme søger 22,5 timers regnskabsleder snarest muligt.

Stillingen indeholder en bred vifte af spændende arbejdsopgaver indenfor økonomiområdet, herunder regnskab og rapportering, personale- og lønadministration samt finansiering, forsikring og pension.

Kommer du med mange års praktisk erfaring, vil det bestemt være en fordel!

Vi tilbyder en stilling med stor plads til selvstændighed.

Fitness & Healthcare Group
Praktikplads til lager- og logistikelev

Fitness & Healthcare Group, Ballerup

Har du masser af gåpåmod og vil gerne uddanne dig indenfor lager? Interesserer du dig for træning og kan lide at nå dine mål?

Så er du måske vores nye elev. Vi tilbyder en praktikplads indenfor specialet lager og logistik.

Hverdagen vil være præget af travlhed og højt aktivitetsniveau. Du bliver en del af et energisk, velfungerende, socialt og fagligt kompetent team. Vi lægger stor vægt på teamwork på tværs af organisationen, og du vil have et tæt samarbejde med både salgs- og produktkonsulenter samt andre dele af organisationen.

Fitness & Healthcare Group