1.697 job matcher din søgning 1.697 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.697 resultater.
Blue Water Shipping A/S
Global Compensation & Benefit Manager

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Du vil blive ansvarlig for at udvikle og implementere best-practice Compensation & Benefit-processer, som effektivt kan understøtte de mål, vi har i strategien. Området har været håndteret meget decentralt indtil nu, og opgaven for en ny Compensation & Benefit Manager bliver at finde den rette balance mellem globale rammer og processer og lokal optimering.

Blue Water Shipping A/S

Mere specifikt bliver du ansvarlig for at definere den fremtidige reward strategy, samt at udvikle og implementere pay-for-performance-principper, globale incentive-programmer, globale løn- og jobstrukturer baseret på IPE-systemet og globale benefit-politikker.

Du vil derudover også være ansvarlig for at udarbejde og håndtere en global mobility-politik, som kan støtte virksomhedens ønske om øget global mobilitet.

Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
HR Business Partner med udviklingsansvar

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

I forbindelse med opbygningen af teamet søger vi en erfaren og stærk HR Business Partner, som kan være med til at etablere HR Partner-rollen i organisationen. HR Business Partneren vil blive tilknyttet en eller flere forretningsenheder og være ansvarlig for at drive alle HR-processer og udvikle organisationen i samarbejde med den (de) forretningsdirektører de er koblet op på.

Blue Water Shipping A/S

HR Business Partneren vil indgå i et lille team af HR Business Partners, som har den samme kombinerede rolle i forhold til forretningen og HRD-aktiviteter. Sammen, og hver for sig, vil I stå for udviklingen og implementeringen af processer og værktøjer til medarbejder-, ledelses-, talent- og organisationsudvikling.

Herigennem vil du deltage i arbejdet med at etablere en stærk performance management-kultur i virksomheden, og sikre en ledelseskultur, som bygger på feedback og løbende medarbejderdialog.

Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
Learning & Development Manager med ansvar for internt Academy

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Til at udvikle, implementere og drive vores interne akademi søger vi en stærk Learning & Development Manager, som har bred erfaring med lærings- og udviklingsarbejde og som har arbejdet struktureret med akademi-tankegangen i tidligere stillinger.

Blue Water Shipping A/S

Vi vil samle alt medarbejderudvikling i vores Academy, og Learning & Development-funktionen bliver ansvarlig for at sætte en læringsmæssig retning, som kan understøtte virksomhedens strategi, drive udviklingen af interne- og eksterne udviklingsaktiviteter, sikre kvaliteten og den løbende udvikling af programmerne og udvikle forskellige træningsformater som kan fungere på forskellige læringsplatforme.

Blue Water Shipping A/S
Brødrene DahlIntern sælger til Danmarks største VVS grossist, Kolding

Brødrene Dahl

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Som intern sælger hos Danmarks største VVS grossist kommer du til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på sammenhold og medarbejderudvikling.

Som intern sælger har du, i tæt samarbejde med din Forretningschef og den eksterne sælger, ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov – og indfrier deres forventninger.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. omhandle:

 • fastholdelse og udvikling af kunderelationer
 • ordremodtagelse i butik og udskrivning af ordrer.
 • rådgivning til kunden om den helt rigtige løsning
Brødrene Dahl
Esbjerg Kommune
Cosmosskolen søger 2 lærere til arbejdet med Målrettede Inkluderende Læringsmiljøer - afdeling Boldesager Skole og Spangsbjergskolen.

Esbjerg Kommune

Cosmosskolen i Esbjerg Kommune søger pr 1. december 2020 eller hurtigst muligt 2 uddannede lærere til arbejdet med målrettede inkluderende læringsmiljøer for elever, grupper og klasser.

I vores stræben efter at drive skole, der lever op til Esbjerg Kommunes Børn & Ungepolitik og som har forøget fokus på inkluderende fællesskaber, søger vi 2 uddannede lærere.

I samarbejde med skolens MIL-koordinator (koordinator for Målrettede Inkluderende Læringsmiljøer) og skolens ledelse bliver din primære funktion at bidrage til, at alle elever trives og oplever at være en del af det for eleverne bedst mulige læringsfællesskab. Dine opgaver vil være faglig og social støtte til/undervisning af elever i indskolingen.

Esbjerg Kommune
Kontorchef med fokus på dagtilbudsområdet til Sekretariatet for Børn & Kultur

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til økonomi og økonomistyring inden for det kommunale område. Som kontorchef har du fingrene helt nede i økonomien på dagtilbudsområdet og i Sundhedsplejen, og du har et overordnet indblik i økonomien inden for Skole og Kultur & Pædagogik.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet. Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med chefen for Børn & Dagtilbud, dennes ledelseskonsulent samt områdelederne i Børn & Dagtilbud. Kontorchefen refererer til sekretariatschefen.

Esbjerg Kommune
Bibliotekar med fokus på viden, læring og litteratur til Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommune

Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer pr. uge, men vi er også parate til at drøfte deltidsansættelse.

Esbjerg Kommunes Biblioteker er midt i en stærk udvikling og arbejder med fokus på det moderne bibliotek i en by med et studiemiljø i udvikling. Du kan blive en væsentlig del af denne udvikling allerede fra 1. november 2020 eller snarest derefter. Du skal forvente både aften- og lørdagsarbejde.

Det er vigtigt, at du har en stor forståelse for bibliotekets opgaver i det moderne videnssamfund og kan sætte dig selv i rollen som formidler og underviser.

Vi tilbyder:

 • en alsidig hverdag og mulighed for at deltage i mange forskellige projekter
 • mulighed for arbejde sammen med 80 dygtige og engagerede kolleger
 • mulighed for betjening af både Hovedbibliotek, Lokalbibliotek og Bydelsbibliotek
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hedelund plejehjem, Haven, Højen og Vangen, blandede vagter

Esbjerg Kommune

Det er lige dig vi mangler!

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde – så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi søger fra 1. november 2020 eller snarest muligt, en social- og sundhedshjælper 28 timer ugentligt i en fast stilling, i skiftende vagter med arbejde hver 2. weekend.

Vi tilbyder:

 • Et alment somatisk afsnit, med 48 lejligheder.
 • Fokus på samvær med beboerne.
 • Masser af aktiviteter og liv.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Hedelund plejehjem, Haven, Højen og Vangen - Barselsvikariat

Esbjerg Kommune

Det er lige dig vi mangler!

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde – så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi søger fra 1. november 2020 en social- og sundhedshjælper 28 timer ugentligt i et barselsvikariat, aftenvagter med arbejde hver 2. weekend.

Vi kan tilbyde en afdeling med en engageret og ansvarsbevidst personalegruppe, med en fin blanding af kompetencer.

Vi tilbyder:

 • Et alment somatisk afsnit, med 48 lejligheder.
 • Fokus på samvær med beboerne.
 • Masser af aktiviteter og liv.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper i aftenvagt til Plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Plejehjemmet Solgården, Team Demens søger pr. 1. november 2020 en social- og sundhedshjælper primært til aftenvagt. Der kan forekomme enkelte dagvagter.

Stillingen er på gennemsnitlig 26,25 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. weekend. Der arbejdes i et 5-2-rul.

Team Demens er opdelt i 3 mindre enheder med tilsammen 29 demensboliger. Stillingen er med primær tilknytning til Under Bøgen.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper.
 • Har interesse for og lyst til, at arbejde indenfor demensområdet.
 • Udstråler ro og trives i en travl hverdag med spændende udfordringer.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper i dagvagt til Plejehjemmet Solgården

Esbjerg Kommune, Bramming

Plejehjemmet Solgården, Team demens, søger en social- og sundhedshjælper med tiltrædelse den 1. november 2020.

Stillingen er på gennemsnitlig 25 timer pr. uge med weekendvagt hver 3. weekend. Der må påregnes enkelte aften- og nattevagter. Team Demens er opdelt i 3 mindre enheder med tilsammen 29 demensboliger. Stillingen er med primær tilknytning til Under Bøgen.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et udviklende og spændende job.
 • Et team med et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på tillid, respekt og rummelighed.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aften- og nattevagt på Esehuset

Esbjerg Kommune

Esehuset søger 2 social- og sundhedsassistenter til faste stillinger på 28 timer ugentligt. Den ene stilling er i aftenvagt og den anden i nattevagt, begge med tiltrædelse den 1. november 2020 eller snarest herefter.

Esehuset er et gerontopsykiatrisk center for ældre borgere i Esbjerg Kommune med en kronisk sindslidelse eller svær demens.

Vi kan tilbyde dig:

 • et job, med masser af udfordringer
 • et job, hvor ingen dage er ens
 • gode og fagligt dygtige kolleger
Variant A/SIndkøbsassistent/blæksprutte deltid til Danmarks førende trailerproducent

Variant A/S, Vejle

Har du en udpræget ordenssans og lyst til at varetage administrative opgaver i en travl indkøbsafdeling.

Som vores 4. kollega i indkøbsafdelingen vil dine daglige opgaver hovedsagelig være ajourføring i forhold til vores købsordrer og leverandørfakturaer.

Det betyder, at du bl.a.:

 • sørger for registrering af modtagne varer
 • administrerer fakturaer fra kreditorer herunder kontrol og viderebringelse til økonomiafdeling
 • kontrol af ordrebekræftelser og indtastning i vores IT-system
Esbjerg Kommune
Ernæringsassistent/vikariat - Åhaven/Dagmargården i Ribe

Esbjerg Kommune, Ribe

Vi søger en ernæringsassistent/faglært kostfaglig til et sygevikariat ved Køkkenområdet i Ribe. Tiltrædelse pr. 1. november 2020 eller hurtigst muligt.

Du vil fortrinsvis skulle arbejde i køkkenet på Åhaven/Dagmargården, men der kan også forekomme vagter i køkkenet på Margrethegården.

Stillingen er på 30 timer. Arbejdstiden er fortrinsvis i dagvagt i tidsrummet mellem 06.00-17.00 med arbejde hver 2.-3. weekend.

Køkkenet arbejder med varmholdt produktion til vores beboere, samt mødeservering og lignende.

Arbejdsopgaver:

 • Madproduktion
 • Smage maden til
 • Anrette maden, så den ser indbydende ud
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til nattevagt på Fovrfeld plejehjem

Esbjerg Kommune

Trives du med skæve arbejdstider?

Vi søger en nattevagt på Fovrfeld plejehjem, der skal sørge for ro og tryghed, så beboerne kan få en god nattesøvn. Stillingen kræver overblik, da man sammen med en kollega har ansvaret for hele plejehjemmet, som består af tre afdelinger samt samarbejdsevne, da man skal arbejde sammen med dag- og aftenvagter på alle tre afdelinger.

Vi forventer, at du har borgeren i centrum og er engageret i opgaverne samt respekterer borgernes døgnrytme. Desuden forventer vi, at du har en høj grad af indfølingsevne og er i stand til at levere indsatserne uden at krænke borgerens blufærdighed, etiske/moralske normer etc.

Vi kan tilbyde:

 • God introduktion
 • Selvstændigt og ansvarsfuldt job
 • Engagerede kollegaer med hjertet på det rette sted
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Hedelund - Team Nord

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en midlertidig stilling i udekørende dagvagt med tiltrædelse den 1. november 2020 - 31. oktober 2021. Arbejdstiden er på gennemsnitlig 30 timer med weekendarbejde hver tredje weekend.

Vi er en gruppe bestående af fleksible medarbejdere, der forstår at hjælpe hinanden, at sætte borgeren i fokus og arbejder med kreative ideer for at hjælpe kerneopgaven i mål.

Vi forventer, at du:

 • Er rummelig og udviser tålmodighed
 • Sætter borgeren i centrum
 • Er fleksibel og god til det tværfaglige samarbejde
Esbjerg Kommune
Tryghedsskaber til Plejehjemmet Fovrfeld (Social- og sundhedsassistent)

Esbjerg Kommune

Kan du være med til at skabe et trygt hjem for vores beboere?

Vi har en flok fantastiske beboere og pårørende, som vi gerne vil skabe en tryg hverdag for. Vores mål er, at plejehjemmet føles som et hjem for beboerne. For at opnå dette, er samarbejde og kollegial sparring afgørende.

Så er du dygtig, til at kommunikere og samarbejde med borgere, pårørende og kolleger? have overblik over arbejdsopgaver – også når det går stærkt? …og er du uddannet SSA? SÅ er det lige dig, som vi står og mangler.

Dine arbejdsopgaver vil eksempelvis være:

 • Ansvarlig for delegerede sundheds- og sygeplejeindsatser/terapeutindsatser hos borgerne, herunder mål, handling, evaluering og justering.
 • Observere og identificere symptomer ved de almindeligste forekommende somatiske og psykiatriske lidelser.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Lyngvejs Ældrecenter

Esbjerg Kommune

På Lyngvejs Ældrecenter søger vi 2 social- og sundhedsassistenter til faste stillinger med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Vi søger en dagvagt på gennemsnitlig 30 timer pr. uge og en aftenvagt på gennemsnitlig 28 timer pr. uge, fælles for begge stillinger er, at der arbejdes hver anden weekend.

Lyngvejs Ældrecenter består af 49 plejeboliger og 5 ældreboliger fordelt på 7 små huse. Heraf er de 16 boliger demensboliger. Som dagvagt er man primært fast i et hus og som aftenvagt rokerer man i en fast turnus imellem husene.

Stillingen er for dig, der har noget erfaring, eller for dig der ikke har så meget erfaring endnu. Teamet du skal arbejde sammen med, er meget bredt sammensat med erfaring på alle niveauer, og har derfor god mulighed for at lære fra sig, og ikke mindst tage imod ny læring.

Esbjerg Kommune
Pædagogisk leder søges til Ungdomsskolens 10. klasser

Esbjerg Kommune

Vi søger en pædagogisk leder til Ungdomsskolen med ansættelse pr. 1. december 2020. Som pædagogisk leder vil du skulle lede Studie 10’s 2 afdelinger i henholdsvis Bramming og Esbjerg, samt Ungdomsskolens 10. klasses tilbud; Flex 10 og P-klassen.

Du vil referere til Ungdomsskolens leder samt indgå i Ungdomsskolens ledelsesteam. V

i ønsker at ansætte en afdelingsleder, der vil arbejde for at bevare og videreudvikle 10. klasses image som et godt tilbud med et højt fagligt niveau, et rummeligt menneskesyn og et sted, hvor man vægter de unges og medarbejdernes trivsel.

Vi har fokus på uddannelsesparathed, både på det personlige, sociale og faglige plan, ligesom vi arbejder målrettet på en god overgang til ungdomsuddannelserne.

Esbjerg Kommune
Lærer til barselsvikariat på Tjæreborg Skole Signatur

Esbjerg Kommune

Tjæreborg Skole Signatur i Esbjerg Kommune søger snarest muligt en lærer, som brænder for elevernes læring og trivsel. Stillingen er et barselsvikariat på 37 ugentlige timer.

Tjæreborg Skole Signatur er delvist 3-sporet og beliggende i Esbjergs østlige bydel. Afdelingen har ca. 470 elever fordelt på 23 klasser fra 0.–9. klasse. Vi søger en lærer til undervisning i udskolingen i dansk og matematik

Du kan forvente at:

 • møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden