1.826 job matcher din søgning 1.826 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommunePædagog/SSA søges til BOF Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Da vi mangler to medarbejdere, søger vi ovenstående henholdsvis 29 timer og 30 timer ugentligt.

Bofællesskabet er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere, der har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, at de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og tydelig i kontakten til borgerne og at du har gode skriftlige egenskaber og godt kendskab til IT. Det er en fordel, du har kørekort.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Danish Crane Building A/SFinancial Controller

Danish Crane Building A/S, Nibe

Ønsker du et job i en international mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af økonomiske discipliner, er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling som Financial Controller.

Du får mulighed for selv at forme jobbet i samarbejde med økonomichefen, som du refererer til, og bliver selvstændig ansvarlig for:

 • Løbende opfølgning på budgetter og forecast på udvalgte forretningsområder
 • Debitorstyring, inkl. kreditforsikring
 • Rapportering til offentlige myndigheder i ind- og udland (moms, intrastat, m.v.)
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Lager - lagerkørsler, afstemning af varelagre, m.v.
 • Vedligeholdelse af stamdata, herunder procedureudarbejdelse og -opfølgning
FairPart A/SAdministrationschef med økonomisk baggrund og et højt drive søges til PlusPart og FairPart

FairPart A/S, Aalborg

Kan du lide at styre og håndtere administrative opgaver og udarbejde økonomiske beregninger, har vi jobbet til dig.

FairPart er en nyetableret ejendomsvirksomhed, der formidler boligudlejningsejendomme til investorer. PlusPart er en moderne konsulentvirksomhed, der vægter kvalitet, service og partnerskaber højt. Vi er forankret i Aalborg. Vi er ambitiøse, har en uformel tone og værdsætter et stærkt samspil og modspil. Vi er 2 indehavere, har 5 studiemedhjælpere tilknyttet, og du bliver den første fastansatte.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for selskabsadministrationen og styring heraf
 • Overordnet ansvarlig og udførende ift. at ejendomsadministrationen fungerer optimalt
 • Udarbejde økonomiske beregninger for projekter og løbende ajourføre dem
Lolland Kommune
Pædagoger til Natur- & skovbørnehaven og vuggestuen Trekløveren

Lolland Kommune

Mener du ligesom os, at fusionen mellem inden- og udendørs læringsrum bidrager til det gode og læringsrige børnemiljø? Tør du lege med insekter og danse i regnvejr? Så er det dig, vi søger!

Vi søger dig, som først og fremmest elsker naturen og småbørnspædagogikken, som møder verden med positive forventninger og som har en faglig indsigt i, hvad der skaber forudsætninger for det gode børneliv. Derudover har du et inkluderende og anerkendende menneskesyn og ønsker at arbejde for at give ALLE børn i Trekløveren det allerbedste børneliv, samt gode forudsætninger for deres videre udvikling i livet.

Vi søger 2 pædagoger på 37 timer om ugen. Én pædagog til Natur- & skovbørnehaven samt én pædagog til vuggestuen.

Audionord International A/SIT-Supporter - Fuldtid

Audionord International A/S, Nørager

Er du imødekommende og serviceminded? Så er det måske dig vi søger som vores nye IT-supporter.

I HiFi Klubben har vi travlt med digitale projekter og har derfor brug for en ny kollega i IT-afdelingen. Som led i en større digitalisering af vores systemer, mangler vi en imødekommende, struktureret og serviceminded supporter. Du er ikke nødvendigvis et alvidende IT-orakel fra start, men du har flair for teknik og går ydmygt til opgaven. Vi skal nok sikre, at du lærer, hvad du måtte mangle eller ikke vide fra start.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Give vores brugere support og løse deres problemer.
 • Opsætte og konfigurere alt fra PC’er til telefoner og håndscannere - og nogle gange sågar servere.
 • Planlægge og udforme dokumentation til slutbrugere.
 • Være medansvarlig for videreudvikling af vores service desk koncept.
Inu:It A/SSenior konsulenter til Infrastruktur og Netværk

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden imens vi skal opretholde vores eksisterende serviceniveau. Vi har derfor travlt og mangler senior konsulenter til at udføre opgaver og projekter hos eksisterende samt nye kunder indenfor infrastruktur og netværk.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring infrastruktur, netværk, sikkerhed, licensering og kundernes generelle IT-behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Herunder analysere, designe, implementere og supportere infrastrukturen eller netværk.
Nordic Sugar A/SIngeniør til fremtidens sukkerfabrikker

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Vil du samarbejde med højtspecialiserede kolleger og udvikle dig på tværs af landegrænser som en del af en international virksomhed?

Som vores nye kollega deltager du i vigtige projekter, der på sigt baner vejen for fuldautomatiske sukkerfabrikker. Og hvis du selv tager ansvar, er der næsten ikke grænser for, hvad du kan føre det til.

Som Automationsingeniør får du en vigtig rolle, hvor du er med til at drive den fortsatte udvikling af avanceret produktionsautomation på Nordzuckers fabrikker i 7 lande. Det indebærer, at du udvikler og vedligeholder standarder for vores produktionskontrolsystemer – fortrinsvis Siemens PCS7 og Foxboro EVO.

Rebild KommuneDaglig leder med souschef funktion til dagtilbud, Øster Hornum

Rebild Kommune, Støvring

Øster Hornum Børneunivers søger en daglig leder med souscheffunktion pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt til ledelse af vores vuggestue, dagpleje (i samarbejde med en dagplejepædagog), børnehave og sfo. Stillingen er på 37 timer med fuld ledelsestid.

Vi har brug for en pædagoguddannet leder, der har store ambitioner ift. ledelse af et helt dagtilbud, som brænder for alle børns trivsel, og som kan se mulighederne i at udvikle et sammenhængende forløb fra børnene starter i vuggestue /dagpleje til de går ud af 6. klasse.

Vi har brug for en leder der arbejder ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og kan lede forandringsprocesser, herunder at være tydelig og insisterende i faglig ledelse og facilitering af pædagogiske processer, samt evne til at sætte systematisk refleksion og pædagogisk vidensdeling i spil.

Bravida Danmark A/S
Sikringsteknikere til Bravida Baneteknik i hele Danmark

Bravida Danmark A/S

Bravida Baneteknik har vundet rammeaftalen vedrørende sikringstekniske ydelser for Banedanmark.

Du indgår i et kompetent og engageret team med en høj faglig stolthed. Dertil får du god mulighed for at præge din egen hverdag, da der er tale om et job med en høj grad af selvbestemmelse.

Jobbet:

 • Anlægsarbejde på sporfornyelsesprojekter og sikringsprojekter.
 • Fejlretning og vedligehold på alle Banedanmarks områder og anlægstyper.
Bravida Danmark A/S
Bayern AutoGroup
Værkstedschef

Bayern AutoGroup, Aalborg

Bring dit skarpe overblik og dine lederevner i spil og vær med til at sikre og udvikle den daglige drift på værkstedet hos Bayern AutoGroup Aalborg. Brænder du for god kundeservice og det stærke samarbejde, så er her en god mulighed for dig.

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en værkstedschef, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Vi er en autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye værkstedschef vil indgå i en del af ledelsen, hvor du refererer direkte til filialdirektøren.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af værkstedet, hvor du får personaleansvar for 15 medarbejdere. Du skal sikre høj kvalitet i processerne i værkstedsdriften med fokus på professionel kunderådgivning samt høj kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet. Ligeledes skal du være med til at sikre et godt samarbejde på tværs af huset.

Larsen HRDesigner

Larsen HR søger for Wieben Design A/S i Aalborg

Wieben Design A/S i Nordjylland søger en passioneret og selvstændig designer, som ønsker at investere i og være en del af en spændende og kreativ branche.

Du vil få en spændende hverdag med mange forskellige opgaver i processen – dine primære opgaver vil bl.a. være at:

 • Designe udstillingsstande
 • Udarbejde det grafiske på messevæggene
 • Agere kontaktperson til messecentrene i hele verden

Din kreativitet er den røde tråd hele vejen igennem, både når det kræver løsninger med fokus på detaljer, men også i din imødekommende og konstruktive dialog med kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

jem & fix A/SButiksassistent (fuldtid) - Thisted

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

CuriaCategory Manager

Curia recruiting on behalf of GomSpace in Aalborg

Would you like to join a company of skilled, ambitious colleagues who value not only professionalism but also a great collegiate atmosphere? Then join GomSpace Purchasing team as a Category Manager located in Aalborg.

GomSpace is focusing on increased quality in all aspects of the products which also includes suppliers. New products and parts, improved processes and increased focus on supplier handling leads to higher load in the procurement department. To meet the improvements mentioned, one additional team member is needed in the Procurement and Logistics department.

The new employee will focus on the mechanical parts and work closely with both our mechanical engineers and the suppliers for these parts.

Hammer Andersen Sales Recruitment
Erfaren Key Account Manager til Kiilto

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for Kiilto

 • Har du erfaring med salg til det professionelle rengøringsmarked i Danmark?
 • Drives du af at skabe resultater samt gode langvarige kunderelationer?
 • Og har du en vindende personlighed med et smittende godt humør?

Så er du måske vores nye Key Account Manager!

Du bliver en del af vores dynamiske hverdag, hvor du får en bred kontaktflade hos spændende virksomheder i hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at opbygge og udvikle vores forretning indenfor professionel rengøring – med øje for kundetilpassede totalløsninger. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, ekspertise og en høj grad af service – altid med kundens behov i centrum. Derfor forventer vi, at du er god til at etablere langvarige kunderelationer, tillid og ikke mindst resultater.

Dekra Equipment & Services A/S
Bilsagkyndig Aalborg

Dekra Equipment & Services A/S

DEKRA Bilsyn har forrygende travlt og har brug for en Bilsagkyndig til Aalborg

”Vi leder efter en selvstændig kollega, som sætter en ære i at levere den rette kvalitet og service i sit arbejde" - fortæller Lasse, DEKRA Bilsyn.

Vi søger en dygtig og pligtopfyldende bilsagkyndig, der har lyst til at drive vores synshal i Aalborg som syner alle køretøjer. DEKRA Bilsyn har i dag 51 synshaller - og flere kommer til. De drives alle som selvstændige enheder.

DEKRA Bilsyn er en servicevirksomhed med fagligt meget dygtige bilsagkyndige, der kender balancen mellem at give kunden en god behandling og samtidig levere et stykke fagligt korrekt arbejde.

Dekra Equipment & Services A/S
FOGH NISSEN ManagementBygningskonstruktør

FOGH NISSEN Management søger for Keld & Johs A/S i Pandrup

Pandrup – tegning – byggeledelse – tilbudsberegning
mange ansatte med lang anciennitet – godt arbejdsmiljø og fællesskab

Det meste af byggebranchen har rigtig travlt i øjeblikket, og det har vi også hos Keld & Johs i Pandrup. Vi mangler dig til at udfylde jobbet som bygningskonstruktør. Lige nu er der gang i mange forskellige opgaver lige fra nybyggerier til større og mindre renoveringsopgaver. Vi forventer det store pres fortsætter, og vi vil derfor meget gerne se dig i stillingen i mange år frem sammen med 32 fantastiske kolleger og mange gode og loyale kunder.

ROCKWOOL A/SProduktionsmedarbejdere - Doense

ROCKWOOL A/S, Hobro

Vil du være en del af en innovativ fabrik, der er kendt for både sit gode arbejdsmiljø og for at gå op i sikkerhed, kvalitet og en bæredygtig fremtid?

ROCKWOOL i Ø. Doense (nord for Hobro) har travlt, og vi søger i den forbindelse medarbejdere til vores produktion på 3-holdsskift - og/eller weekendarbejde.

Arbejdet består af overvågning af maskiner med fysisk krævende opgaver i kortere perioder i forbindelse med både omstillinger og planlagte og utilsigtede driftsstop. Derudover består arbejdet i procesoptimering, og der vil også være daglige rengøringsopgaver i eget arbejdsområde. Stor påpasselighed og seriøsitet omkring brug af personlige værnemidler kræves.

Hilti Danmark A/S
FEHMARN BELT PROJECT MANAGER: LEAD OUR ACTIVITIES ON ONE OF EUROPE’S LARGEST INFRASTRUCTURE PROJECTS

Hilti Danmark A/S

The Fehmarn Belt Fixed Link project is one of Europe’s largest infrastructure projects. As project manager for Hilti’s activities on the project, you will be responsible for developing close relations with Danish and foreign specifiers, contractors and suppliers on the project.

Hilti Danmark A/S

As Project Manager, you work strategically to ensure that Hilti-solutions are chosen for key parts of the project, e.g. on the tunnel elements. In collaboration with our internal engineers, you communicate technical solutions to the client, specifiers and contractors, as well as implement them in cooperation with the clients on the jobsite through regular visits and facilitation of hands-on demonstrations. You will participate in drawing up offers, strategic negotiations and eventually ensuring the sale.

Rituals
Assisterende butikschef – Aalborg Storcenter

Rituals

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem til vandøen giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Som Assisterende Butikschef informerer du vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Du hjælper med visse kvalitets- og administrative processer i butikken og for at udvikle din viden får du grunduddannelse gennem Rituals Academy. Du er også ansvarlig for opgaver i butikschefens fravær, f.eks. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, som hjælper dig med din udvikling.

Rituals er en voksende innovativ virksomhed, hvor vi lægger vægt på, at både vores kunder og medarbejdere får en god oplevelse. Det gør vi ved altid at søge efter autentiske mennesker, der ønsker at vokse.

Rituals