135 job matcher din søgning 135 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lolland Kommune
Administrativ medarbejder til Lolland-Falster Brandvæsen

Lolland Kommune

Er du en blæksprutte, der trives med mange forskellige typer opgaver, og som kan tåle at få beskidte hænder? Så er det netop dig, vi søger som vores nye administrative medarbejder i Lolland-Falster Brandvæsen.

Du vil ofte være den første som vores frivillige, deltidsansatte og borgere møder eller taler med, når de henvender sig til brandvæsnet. Det er derfor et ”must”, at du som menneske er imødekommende, humoristisk, jordnær, pragmatisk, fleksibel og udadvendt. Og selvom stillingen er placeret i sekretariatet, skal du forvente, at du kommer til at deltage i eller får berøring med alle brandvæsnets opgaver. Du skal derfor også generelt have en bred faglig forståelse og trives med udfordringer, hvor løsningerne ikke altid er givet på forhånd. Jobbet indebærer i den forbindelse til tider løsning af fysisk krævende arbejdsopgaver

Lolland Kommune
Lærer til barselsvikariat på Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker, og trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du derudover en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær?

Vi søger en lærer, der har engelsk, kristendom, samfundsfag og idræt. Hertil indeholder skemaet nogle holdtimer og understøttende undervisning.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • Er uddannet lærer
 • Har gode relationskompetencer
 • Har et positivt børnesyn
 • Er optaget af at skabe meningsfyldt læring
Lolland Kommune
Barselsvikar til Lolland Ungdomsskoles heltids- og nødundervisning

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du arbejde med det socialfaglige, samtidig med at du er en dygtig underviser? Brænder du for at undervise unge med faglige og socio-emotionelle udfordringer? Så er det dig, vi står og mangler!

Du skal kunne undervise i fagene dansk eller matematik på mellemtrinet, og det vil være en stor fordel, hvis du også har undervisningskompetencer/interesser inden for de praktisk-musiske fag.

Du skal være forberedt på at kunne undervise alternativt med udgangspunkt i den enkelte unges ståsted både fagligt, menneskeligt og socialt. Det er vigtigt, at du som lærer er god til at skabe kontakt, danne relationer og har lysten til at være en rollemodel for de unge. Ud over undervisningsopgaver vil du få ansvaret som kontaktlærer for cirka fem af vores unge, hvilket indebærer en tæt kontakt til både den unge og dennes netværk.

Lolland Kommune
Barselsvikariater til Fuglse Aktivitetshus - Center for Handicap

Lolland Kommune, Holeby

Har du lyst til at arbejde i et aktivitetshus med fokus på faglighed og trivsel, og er du initiativrig og handlingsorienteret? Så har vi det rigtige vikariat til dig her!

Fuglse Aktivitetshus er et aktivitets- og samværstilbud til borgere med betydeligt nedsatte funktionsevner eller særlige sociale problemer.

Hos os får du mulighed for at planlægge, udføre og igangsætte pædagogiske tiltag i samråd med kollegaer og nærmeste leder. Du skal være med til at sikre faglig udvikling og udarbejdelse af individuelle mål for den enkelte borger.

Du besidder en naturlig evne til at være lyttende, klar, tydelig og anerkendende i din kommunikation såvel mundtligt som skriftligt.

Du vil blive en del af en arbejdsplads med megen fokus på sundhed og trivsel - bl.a. Arbejdspladsens Motionsdag.

Lolland Kommune
Fysioterapeuter (evt. studerende) til sommerferievikariat

Lolland Kommune

I Team Træning tilbyder vi tre sommerferievikariater på op til 37 timer ugentligt som fysioterapeut - to sommerferievikarer til Maribo Sundhedscenter samt en sommerferievikar til Nakskov Sundhedscenter.

Vi forventer, at du er fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende med afsluttet klinisk eksamen. Den enkelte terapeut dækker flere diagnoseområder, alt efter kompleksiteten og mængden af opgaver, men indgår i en fælles opgaveløsning.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Terapeutisk udredning og undersøgelse
 • Evidensbaseret træning og tests
 • Genoptræning efter Sundhedslovens § 140
Lolland Kommune
Nyoprettet planlæggerstilling i Planer og Kort

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads, og vil du løse opgaver, som har stor betydning for borgerne og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med byplanlægning, planlægning i det åbne landskab, lokalplaner, myndighedsbehandling og digital kortlægning? Så er du måske vores nye planlægger.

Stillingen er en opnormering af teamet Planer og Kort, da der politisk satses stærkt på udvikling af vores Kommune. Du vil komme til at indgå i et team på 10 ambitiøse kolleger samt en teamleder, og du vil få tætte bånd til dygtige kolleger i Strategisk Planlægning.

Dine arbejdsopgaver kommer hovedsaligt til at variere fra lokalplanlægning til myndighedsbehandling, men det vil være en fordel, hvis du også kan bidrage i arbejdet med indførelse af digitale lokalplaner, produktion af kort og data til GIS samt indberetninger af data til Plandata.dk.

Lolland Kommune
Serviceassistentelever til Intern Service

Lolland Kommune, Maribo

Er du klar til at gå i gang med en spændende uddannelse, hvor du kan udfolde dit servicegen og udføre praktisk arbejde? Hos os får du en dynamisk hverdag fyldt med spændende udfordringer. Lyder dette interessant for dig, så er du måske vores nye elev?

Intern Service søger serviceassistentelever med virksomhedsservice som speciale med opstart den 1. august 2021.

Som elev i Intern Service vil du møde en alsidig og udfordrende hverdag, hvor arbejdet kan indeholde opgaver inden for rengøring, mødeservicering, servering af mad i daginstitutioner, kantinedrift m.m.

Du vil blive en del af et team, som dækker flere områder og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejde og kollegialt fællesskab – ud fra vores geografiske vilkår.

Lolland Kommune
Administrativ medarbejder til Center for Socialpsykiatri og Rusmidler

Lolland Kommune, Maribo

Har du flair for administrativt arbejde og lyst til at være en del af en spændende organisation, og evner du samtidigt at løbe stærkt uden at miste overblikket?

Du kan lide at arbejde selvstændigt, struktureret og med mange forskellige opgaver. De primære arbejdsområder vil bl.a. være:

 • Indrapportering af vagtplaner/løn for 7-9 afdelinger
 • Ansvarlig for hjemmeside og udvikling af denne
 • Diverse IT-relaterede opgaver
 • Skrivning og korrekturlæsning af korrespondance – både på dansk og engelsk

Vi tilbyder bl.a. to dages fælles introduktion i Center for Socialpsykiatri og Rusmidler, mulighed for faglig udvikling og kurser samt mulighed for flextid.

MAN Energy Solutions
Product Manager for legacy and obsolete products

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

Are you a structured Product Manager with a good technical understanding? Would you like to be a part of a team handling a large product portfolio sold to B2B customers worldwide? Then continue reading! We are looking for a Product Manager for our Spare Parts Products Management team for PrimeServ Denmark, working from either Copenhagen, Frederikshavn or Holeby.

Your primary tasks will be:

 • Drive a project to develop the strategy for (spare) parts in the final stages of the product life-cycle, to ensure that we can service the legacy market
 • Conduct market and customer analysis for legacy products
 • Support the sales organization in selling products within your portfolio
MAN Energy Solutions
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Lolland Kommune
Serviceassistent/rengøringsassistent til Intern Service

Lolland Kommune, Nørreballe

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Vi kan tilbyde en alsidig og udfordrende hverdag med opgaver inden for rengøring i alle kommunale bygninger. Du bliver en del af et team, som dækker flere områder, og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejdet og det kollegiale fællesskab ud fra vores geografiske vilkår.

Vi lægger stor vægt på, at du tager initiativ og trives i en omskiftelig hverdag, hvor planerne hurtigt kan ændre sig.

Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere

Lokaltog A/S

Er du uddannet lokomotivfører, og vil du kunne trives med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nemlig engagerede og kompetente uddannede lokomotivførere med fast tilknytning til følgende strækninger:

 • Odsherredsbanen (med depot i Holbæk)
 • Østbanen (med depot i Hårlev)
 • Nærumbanen (med depot i Lyngby)
 • Frederiksværkbanen (med depot i Hundested)
 • Gribskov og Hornbækbanen (med depot i Hillerød og Grønnehave)
 • Lille Nord (med depot i Hillerød
 • Lollandsbanen (med depot i Nakskov).
Lokaltog A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
PeopleLinkIndkøber

PeopleLink søger for Ortofon i Nakskov

En alsidig rolle med koordination og udvikling af leverandørporteføljen

Du får som indkøber af materialer og komponenter, som indgår i den direkte produktion af Ortofons verdenskendte pick-up´er og micro tech-produkter, en helt central rolle i at sikre en stabil værdikæde.

Du kommer til at arbejde med en række internationale og danske leverandører af plast og metalkomponenter – til tider indenfor områder, hvor der kun er få mulige leverandører. Det er derfor vigtigt, at du forstår at opbygge et troværdigt og smidigt kunde/leverandørforhold som gør, at Ortofon er en foretrukket kunde, når leverandørerne skal prioritere.

Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring