308 job matcher din søgning 308 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver med fokus på pension

Jyske Bank, Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov

Vil du være med til at sætte nye standarder for Pensions- og tryghedsrådgivning?

Vores markedsområde er inde i en spændende udvikling, der betyder, at der en stor efterspørgsel efter rådgivning og proaktivt salg af pensions- og tryghedsprodukter.

Vi søger derfor dig, der har kompetencer indenfor rådgivning af pensions- og tryghedsprodukter, som er opsøgende og som brænder for at lykkedes med at lave forretninger - særligt inden for dette område.

Du får i jobbet et tæt samarbejde med dygtige kollegaer i Nakskov, Maribo og Nykøbing F., hvor i sammen skal arbejde på at udvikle vores markedsområde. Vores grundtanke er, at du skal bidrage der, hvor du skaber størst værdi.

Jyske Bank
Grønlands Selvstyre
Departementet for Fiskeri og Fangst / Fiskeriafdelingen søger en studentermedhjælper

Grønlands Selvstyre

Er du interesseret i et relevant studiejob, hvor du kommer helt tæt på de politiske beslutningstagere, får indblik i forvaltningen af Grønlands vigtigste erhverv og praktisk arbejdserfaring? Vi søger en studentermedhjælper snarest muligt.

Tempoet er højt, og dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, men vil bl.a. bestå af at bistå Fiskeriafdelingen med;

 • Udstedelse af licenser og lettere sagsbehandling
 • Projektassistance, herunder koordinering og kommunikative opgaver
 • Besvarelse af henvendelser, korrekturlæsning og udarbejdelse af notater
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Departementet for Fiskeri og Fangst, Juridisk afdeling søger en jurist

Grønlands Selvstyre

Departementet for Fiskeri og Fangst beskæftiger sig med forvaltningen af de levende ressourcer i Grønland inden for følgende hovedområder: Fiskeri, fangst, kontrol samt veterinær- og fødevareområdet.

Departementet består af 5 afdelinger, herunder Juridisk, økonomisk planlægningsafdeling, som består af i alt 7 medarbejdere, heraf 3 jurister, samt en afdelingschef.

Afdelingens vigtigste opgaver er juridiske og økonomiske opgaver i forvaltningen af de levende ressourcer samt betjening af Naalakkersuisoq for Fiskeri og Fangst.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Læringskonsulent til implementering af projekt på Østkysten/job-nr. 306/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Læringskonsulent til implementering af projekt på Østkysten – tidsbegrænset ansættelse

Læringskonsulent til implementering af nye iPad-baserede undervisningsformer i folkeskolen søges til Forvaltningen for Børn og Skole.

Vil du forandre og forbedre undervisningen i folkeskolen i tæt samarbejde med lærerne? Har du undervisningserfaring fra folkeskolen og kan du inspirere og motivere lærere med en undervisningstilgang, hvor eleverne er undersøgende, eksperimenterende og skabende? Kan du bruge iPads som redskab til at nå dine didaktiske mål? Så har vi en stilling som læringskonsulent i afdelingen for Børn og Skole i Kommuneqarfik Sermersooq med base i Tasiilaq.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Underviser til PI/SPS

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Seminariet har ca. 300 studerende på 5 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagoguddannelse samt dagtilbudsmedhjælperuddannelsen.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde er en god og samarbejdsvillig kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Håndværker/faglærer til maskinmester-uddannelsen

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at uddanne fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Så er du måske vores nye underviser.

Maskinmesterskolen København opstarter maskinmesteruddannelsen i Sisimiut i januar 2022 - der vil forud være en periode med oplæring i Lyngby i efteråret 2021. Du kommer til at indgå i et teamsamarbejde med både nye og erfarne undervisere i oplæringsperioden samt efterfølgende i Sisimiut.

Vi ser gerne, at du har en håndværksmæssig uddannelse som industritekniker, værktøjsmager, klejnsmed, marine- og snescootermekaniker eller lignende. Du har en del års erhvervserfaring inden for dit fag.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk institution med gode kolleger samt efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Grønlands Selvstyre
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Qeqqata KommuniaGenopslag - Arealadministrator til Området for Teknik og Miljø i Sisimiut

Qeqqata Kommunia

Arealadministratoren er en del af kommunens planafdeling, og har følgende arbejdsopgaver:

 • Sagsbehandling og koordinering af arealadministration i tæt samarbejde med øvrige ansatte
 • Projektledelse inden for arealadministration
 • Tilsyn af fysiske arealer
 • Tage imod henvendelser fra borgere og erhverv, samt foretage vejledning om arealansøgninger mv.
 • Strukturering og udvikling af vores fysiske og digitale arkiv
 • Tværfagligt samarbejde med andre afdelinger
 • Byggesagsbehandling efter behov
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Lolland Kommune
Administrativ medarbejder til Lolland-Falster Brandvæsen

Lolland Kommune

Er du en blæksprutte, der trives med mange forskellige typer opgaver, og som kan tåle at få beskidte hænder? Så er det netop dig, vi søger som vores nye administrative medarbejder i Lolland-Falster Brandvæsen.

Du vil ofte være den første som vores frivillige, deltidsansatte og borgere møder eller taler med, når de henvender sig til brandvæsnet. Det er derfor et ”must”, at du som menneske er imødekommende, humoristisk, jordnær, pragmatisk, fleksibel og udadvendt. Og selvom stillingen er placeret i sekretariatet, skal du forvente, at du kommer til at deltage i eller får berøring med alle brandvæsnets opgaver. Du skal derfor også generelt have en bred faglig forståelse og trives med udfordringer, hvor løsningerne ikke altid er givet på forhånd. Jobbet indebærer i den forbindelse til tider løsning af fysisk krævende arbejdsopgaver

Lolland Kommune
Lærer til barselsvikariat på Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker, og trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du derudover en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær?

Vi søger en lærer, der har engelsk, kristendom, samfundsfag og idræt. Hertil indeholder skemaet nogle holdtimer og understøttende undervisning.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • Er uddannet lærer
 • Har gode relationskompetencer
 • Har et positivt børnesyn
 • Er optaget af at skabe meningsfyldt læring
Lolland Kommune
Barselsvikar til Lolland Ungdomsskoles heltids- og nødundervisning

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du arbejde med det socialfaglige, samtidig med at du er en dygtig underviser? Brænder du for at undervise unge med faglige og socio-emotionelle udfordringer? Så er det dig, vi står og mangler!

Du skal kunne undervise i fagene dansk eller matematik på mellemtrinet, og det vil være en stor fordel, hvis du også har undervisningskompetencer/interesser inden for de praktisk-musiske fag.

Du skal være forberedt på at kunne undervise alternativt med udgangspunkt i den enkelte unges ståsted både fagligt, menneskeligt og socialt. Det er vigtigt, at du som lærer er god til at skabe kontakt, danne relationer og har lysten til at være en rollemodel for de unge. Ud over undervisningsopgaver vil du få ansvaret som kontaktlærer for cirka fem af vores unge, hvilket indebærer en tæt kontakt til både den unge og dennes netværk.

Lolland Kommune
Barselsvikariater til Fuglse Aktivitetshus - Center for Handicap

Lolland Kommune, Holeby

Har du lyst til at arbejde i et aktivitetshus med fokus på faglighed og trivsel, og er du initiativrig og handlingsorienteret? Så har vi det rigtige vikariat til dig her!

Fuglse Aktivitetshus er et aktivitets- og samværstilbud til borgere med betydeligt nedsatte funktionsevner eller særlige sociale problemer.

Hos os får du mulighed for at planlægge, udføre og igangsætte pædagogiske tiltag i samråd med kollegaer og nærmeste leder. Du skal være med til at sikre faglig udvikling og udarbejdelse af individuelle mål for den enkelte borger.

Du besidder en naturlig evne til at være lyttende, klar, tydelig og anerkendende i din kommunikation såvel mundtligt som skriftligt.

Du vil blive en del af en arbejdsplads med megen fokus på sundhed og trivsel - bl.a. Arbejdspladsens Motionsdag.

Lolland Kommune
Fysioterapeuter (evt. studerende) til sommerferievikariat

Lolland Kommune

I Team Træning tilbyder vi tre sommerferievikariater på op til 37 timer ugentligt som fysioterapeut - to sommerferievikarer til Maribo Sundhedscenter samt en sommerferievikar til Nakskov Sundhedscenter.

Vi forventer, at du er fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende med afsluttet klinisk eksamen. Den enkelte terapeut dækker flere diagnoseområder, alt efter kompleksiteten og mængden af opgaver, men indgår i en fælles opgaveløsning.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Terapeutisk udredning og undersøgelse
 • Evidensbaseret træning og tests
 • Genoptræning efter Sundhedslovens § 140
Lolland Kommune
Nyoprettet planlæggerstilling i Planer og Kort

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads, og vil du løse opgaver, som har stor betydning for borgerne og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med byplanlægning, planlægning i det åbne landskab, lokalplaner, myndighedsbehandling og digital kortlægning? Så er du måske vores nye planlægger.

Stillingen er en opnormering af teamet Planer og Kort, da der politisk satses stærkt på udvikling af vores Kommune. Du vil komme til at indgå i et team på 10 ambitiøse kolleger samt en teamleder, og du vil få tætte bånd til dygtige kolleger i Strategisk Planlægning.

Dine arbejdsopgaver kommer hovedsaligt til at variere fra lokalplanlægning til myndighedsbehandling, men det vil være en fordel, hvis du også kan bidrage i arbejdet med indførelse af digitale lokalplaner, produktion af kort og data til GIS samt indberetninger af data til Plandata.dk.

Lolland Kommune
Serviceassistentelever til Intern Service

Lolland Kommune, Maribo

Er du klar til at gå i gang med en spændende uddannelse, hvor du kan udfolde dit servicegen og udføre praktisk arbejde? Hos os får du en dynamisk hverdag fyldt med spændende udfordringer. Lyder dette interessant for dig, så er du måske vores nye elev?

Intern Service søger serviceassistentelever med virksomhedsservice som speciale med opstart den 1. august 2021.

Som elev i Intern Service vil du møde en alsidig og udfordrende hverdag, hvor arbejdet kan indeholde opgaver inden for rengøring, mødeservicering, servering af mad i daginstitutioner, kantinedrift m.m.

Du vil blive en del af et team, som dækker flere områder og det betyder, at vi fokuserer på udvikling af teamsamarbejde og kollegialt fællesskab – ud fra vores geografiske vilkår.

Lolland Kommune
Administrativ medarbejder til Center for Socialpsykiatri og Rusmidler

Lolland Kommune, Maribo

Har du flair for administrativt arbejde og lyst til at være en del af en spændende organisation, og evner du samtidigt at løbe stærkt uden at miste overblikket?

Du kan lide at arbejde selvstændigt, struktureret og med mange forskellige opgaver. De primære arbejdsområder vil bl.a. være:

 • Indrapportering af vagtplaner/løn for 7-9 afdelinger
 • Ansvarlig for hjemmeside og udvikling af denne
 • Diverse IT-relaterede opgaver
 • Skrivning og korrekturlæsning af korrespondance – både på dansk og engelsk

Vi tilbyder bl.a. to dages fælles introduktion i Center for Socialpsykiatri og Rusmidler, mulighed for faglig udvikling og kurser samt mulighed for flextid.

MAN Energy Solutions
Product Manager for legacy and obsolete products

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

Are you a structured Product Manager with a good technical understanding? Would you like to be a part of a team handling a large product portfolio sold to B2B customers worldwide? Then continue reading! We are looking for a Product Manager for our Spare Parts Products Management team for PrimeServ Denmark, working from either Copenhagen, Frederikshavn or Holeby.

Your primary tasks will be:

 • Drive a project to develop the strategy for (spare) parts in the final stages of the product life-cycle, to ensure that we can service the legacy market
 • Conduct market and customer analysis for legacy products
 • Support the sales organization in selling products within your portfolio
MAN Energy Solutions