2.213 job matcher din søgning 2.213 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Oticon
Product Requirement Manager

Oticon, Smørum

Do you want to make a difference in daily life for millions of people? Do you have a passion for ensuring that products meet customer expectations and want to be part of ensuring the continued success of our hearing solutions?

Oticon

Then you should join our international hearing system R&D team in Smørum and take an essential role in our making of product solutions. We have a vacant position for an ambitious and dedicated Product Requirement Manager in our requirement management team, who support the requirement specification for our products on user and system level.

Oticon
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenKontorchef til Administrationsgrundlag og implementering i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kgs. Lyngby

Er du dygtig til ledelse? Og vil du være med til at udvikle nye it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Administrationsgrundlag og Implementering ICE i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som kontorchef i Administrationsgrundlag og Implementering ICE vil du få det forretningsmæssige ansvar for en række teams i Implementeringscenter ejendomme (ICE), der udvikler det nye ejendomsvurderingssystem.

Det drejer sig om ansvaret for udviklingen af den borgerrettede kommunikation i meddelelser, og på Vurderingsportalen, ansvaret for den forretningsmæssige transition samt ansvaret for de juridiske afklaringer i programmet.

Du vil skulle navigere i krydsfeltet mellem dem, der udvikler processer og it-systemer, og de ledere og sagsbehandlere i fagstyrelserne, som skal overtage systemet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Oticon MedicalAudiology and Signal Processing Engineer

Oticon Medical, Smørum

Are you an engineer passionate for technology and advances in science? Do you want to improve the life experience of people with a hearing disability? And do you have a strong experience in technical audiology and signal processing?

Then we have an exciting position as Audiology and Signal Processing Engineer at Oticon Medical.

In your new role, you will be part of a highly skilled team focusing on audiology, signal processing. As our team is cross functional you will also work closely with FW & Mechanics engineers within the same team. We develop our products within projects and here you will work closely with several stakeholders, like System Engineering, Electro acoustics, Research & Technology, Clinical etc.

AjourCareDrømmer du om en løn på 32.000 kr. om måneden, hvor du kun arbejder 30 timer om ugen? * Bliv respiratorisk hjælper hos AjourCare

AjourCare

Er du uddannet social- og sundhedsassistent? Kan du se dig selv i et job med eneansvar og tid til pleje og nærvær? Som respiratorisk hjælper hos AjourCare får du en kort arbejdsuge med 2-3 vagter af 12 timers varighed.

Vi leverer respiratorisk overvågning i Brugerens eget hjem. Med solid brancheerfaring besidder vi en stærk faglighed, som er med til at skabe tryghed for vores medarbejdere og Brugere.

Du får mulighed for at arbejde hos en Bruger i en af følgende lokationer: Holte, Helsingør, Virum, Slangerup, Gentofte, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro samt København SV og København N.

ProInvent A/SErfaren profil med ekspertise inden for Quality Management, Regulatory Affairs & Salg

ProInvent A/S, Hørsholm

Hvis du brænder for at skabe Medico og Kombinationsprodukter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og stærke partnerskaber. Vi benytter vores professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med et stort fokus på kundernes behov, robust design og produktionskvalitet

Vi leder efter en højt kvalificeret profil til at påtage sig rollen som Head of QA/RA, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres kompetencer inden for Quality Management & Regulatory Affairs.

ProInvent A/SSenior Hardware Ingeniør med Team Lead-Ambitioner

ProInvent A/S, Hørsholm

Hvis du brænder for at skabe Medico og Kombinations- produkter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A / S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og stærke partnerskaber. Vi benytter vores professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med et stort fokus på kundernes behov, robust design og produktionskvalitet

Vi er på udkig efter en højt kvalificeret Senior Hardware Engineer med Team Lead-ambitioner, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres kompetencer inden for Hardware Engineering.

Jan Nygaard ASEnergisk klargøringsmedarbejder

Jan Nygaard AS, Lyngby

Vi søger en dedikeret og engageret klargøringsmedarbejder til vores Experience Center i Lyngby. Arbejdet består primært af teknisk og kosmetisk klargøring af nye biler, mens klargøring af brugte biler vil forekomme lejlighedsvis. BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere og du bliver du en vigtig del i arbejdet med at levere et yderst kompetent stykke arbejde såvel som have den højeste score på kundetilfredshed blandt BMW-forhandlere i Danmark.

Til jobbet som klargøringsmedarbejder er det en forudsætning at du har minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job og har styr på klargøring ind- og udvendigt inkl. poleringsopgaver.

CDM A/S.NET-udvikler til spændende stilling i en højteknologisk dansk virksomhed

CDM A/S, Kokkedal

#Chat-speak robots, sales & marketing software, houseowners social digital platform (myhouse.dk), digital climate plan, software for tender management, GDPR processes, Dynamic pricing - is what we do.

Vil du arbejde selvstændigt og programmere avanceret software, videreudvikle et forvaltningssystem til fortsat digital integration, i direkte dialog og sparring med kunden?

Bliv en del af en specialiseret software-organisation med engagerede og fagligt kompetente specialister i Product-teamet. Ansvarlig for udvikling af softwaren til kundens kerneprodukt baseret på agile processer og i dialogen med produktejere, teamlederen og erfarne kollegaer.

Arbejd med ny- og videreudvikling af web-services, utility-programmer og komponenter, hvor værktøjerne er Typescript, JavaScript, html, C# og .NET samt fremtidige standardløsninger baseret på fx Azure, Containerteknologier og .NET 5.

HHM A/SHar du blik for detaljerne og individuelle løsninger?

HHM A/S, Hillerød

Der er masser af spændende opgaver og et højt aktivitetsniveau på tegnestuen i HHM. Det vil vi gerne dele med en ny kollega, der vil være med til at udvikle afdelingen sammen med resten af teamet på syv medarbejdere.

Vi søger en person, der har lyst til at projektere arkitekttegnede enfamiliehuse, og som er engageret, kvalitetsbevidst og nøjagtig i sit arbejde – samt en erfaren bruger af Revit.

Din hverdag vil blive fyldt med:

  • projektering af enfamiliehuse i høj kvalitet med individuelle løsninger.
  • at sikre at vores konstruktions- og energiløsninger løbende udvikles.
HHM A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Børnehaven Ahornhuset
Medhjælper til Ahornhuset i Hørsholm

Børnehaven Ahornhuset

Ahornhuset ser frem til at byde en ny kollega velkommen til en stilling som pædagogisk medhjælper 30 timer ugentligt fra d. 1 juli eller 1. august og gerne af minimum et års varighed.

Ahornhuset er en privat børnehave med børn i alderen 3 – 6 år og 11 medarbejdere af begge køn og med en stor aldersspredning.

Vi har til huse midt i Hørsholm i et skønt gammelt hus med en dejlig have til, der giver børn og voksne optimale udfoldelsesmuligheder.

Som medhjælper i Ahornhuset er du dels tilknyttet et stueteam og dels tilknyttet den faste personalestab, der planlægger og samarbejder om struktur, pædagogik og aktiviteter. Aftenmøder vil forekomme.

Lolland Kommune
Administrativ medarbejder til Lolland-Falster Brandvæsen

Lolland Kommune

Er du en blæksprutte, der trives med mange forskellige typer opgaver, og som kan tåle at få beskidte hænder? Så er det netop dig, vi søger som vores nye administrative medarbejder i Lolland-Falster Brandvæsen.

Du vil ofte være den første som vores frivillige, deltidsansatte og borgere møder eller taler med, når de henvender sig til brandvæsnet. Det er derfor et ”must”, at du som menneske er imødekommende, humoristisk, jordnær, pragmatisk, fleksibel og udadvendt. Og selvom stillingen er placeret i sekretariatet, skal du forvente, at du kommer til at deltage i eller får berøring med alle brandvæsnets opgaver. Du skal derfor også generelt have en bred faglig forståelse og trives med udfordringer, hvor løsningerne ikke altid er givet på forhånd. Jobbet indebærer i den forbindelse til tider løsning af fysisk krævende arbejdsopgaver

Halsnæs KommuneRengøringsassisent til hjemmeplejen

Halsnæs Kommune

Melby hjemmepleje mangler en medarbejder til at udføre rengøringer i borgers eget hjem i resten af 2021. Så er du uddannet inden for rengøring, alternativt har stor erfaring med rengøring, så har vi et ledigt vikariat, med mulighed for forlængelse.

I Hjemmeplejen arbejder vi blandt andet på, at vores kompetencer matcher borgernes behov, og at der kommer så få forskellige medarbejdere som muligt i borgernes hjem. Vi arbejder tværfagligt og med et sundhedsfremmende og rehabiliterende sigte. Vi arbejder ud fra borgernes ønsker, og med udgangspunkt i deres ressourcer, så vores tilgang er rehabiliterende eller understøttende alt efter borgers behov. Dette vil også være dit udgangspunkt i rengøringsopgaverne.

Halsnæs KommuneKøkkenmedarbejder til Børnehuset Baggersvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi er en stor, hyggelig integreret daginstitution med 4 vuggestue- og 5 børnehavegrupper fordelt i to huse.

Som en del af vores hus kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med institutionens ernæringsassistent samt resten af personalegruppen.

Køkkenet er "Husets hjerte”, og vi vægter den positive snak og interesse om maden højt. Her har vi masser af børn, som gerne vil deltage og i hvert fald er nysgerrige på dig og maden.

Et meget selvstændigt arbejde, med mulighed for kreativ udfoldelse. Vi har økologisk sølvmærke, hvilket betyder 60-90% økologi.

Hillerød ServiceVi søger en servicemedarbejder til vores genbrugsstation

Hillerød Service

Er du serviceminded, glad for kundekontakt og interesseret i et job, hvor du er med til at forbedre miljøet ved bl.a. at videregive viden om, hvordan vi genanvender vores affald?
Så er du måske vores nye kollega.

Hillerød Forsyning søger en ny kollega til vores genbrugsstation. Du vil sammen med dine kolleger vejlede vores kunder til korrekt sortering, så affald placeres det rigtige sted, og vi minimerer fejlsorteringer.

Derudover vil du hjælpe til med at holde genbrugsstationen ren og pæn, du kommer til at køre med maskiner samt vedligeholde vores materiel, og du vil løse opgaver i forbindelse med den daglige drift af genbrugsstationen.

Halsnæs KommuneTeknisk servicemedarbejder til Idrætshallerne Halsnæs

Halsnæs Kommune

Er du holdspiller - men mangler holdet at spille på? Så er Idrætshallerne Halsnæs måske din næste hjemmebane.

Vi søger en teknisk servicemedarbejder til en vifte af alsidige serviceopgaver, mindre håndværksopgaver, rengøring, livredning og diverse udviklingsopgaver med tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om et job, hvor service af idrætshallernes gæster er i centrum. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, træffe beslutninger, og bidrage til at fastholde det gode humør og arbejdsmiljø.

Den rigtige kandidat har kørekort, kendskab til IT på brugerniveau, kendskab til alarm og digitale adgangssystemer samt evnerne til at bestå bassinprøven.

Lolland Kommune
Lærer til barselsvikariat på Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker, og trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt? Har du derudover en humoristisk omgangstone, er uformel og jordnær?

Vi søger en lærer, der har engelsk, kristendom, samfundsfag og idræt. Hertil indeholder skemaet nogle holdtimer og understøttende undervisning.

Vi forventer, at du blandt andet:

  • Er uddannet lærer
  • Har gode relationskompetencer
  • Har et positivt børnesyn
  • Er optaget af at skabe meningsfyldt læring
Lolland Kommune
Barselsvikar til Lolland Ungdomsskoles heltids- og nødundervisning

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du arbejde med det socialfaglige, samtidig med at du er en dygtig underviser? Brænder du for at undervise unge med faglige og socio-emotionelle udfordringer? Så er det dig, vi står og mangler!

Du skal kunne undervise i fagene dansk eller matematik på mellemtrinet, og det vil være en stor fordel, hvis du også har undervisningskompetencer/interesser inden for de praktisk-musiske fag.

Du skal være forberedt på at kunne undervise alternativt med udgangspunkt i den enkelte unges ståsted både fagligt, menneskeligt og socialt. Det er vigtigt, at du som lærer er god til at skabe kontakt, danne relationer og har lysten til at være en rollemodel for de unge. Ud over undervisningsopgaver vil du få ansvaret som kontaktlærer for cirka fem af vores unge, hvilket indebærer en tæt kontakt til både den unge og dennes netværk.