2.773 job matcher din søgning 2.773 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

eurodan-huseTeknisk koordinator søges til Rødekro

eurodan-huse

Dit primære arbejde bliver at supportere tegnestuechefen i det daglige arbejde. Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med boligbyggeri.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Oprettelse, koordinering og fordeling af indgående sager
 • Kontrol af byggesager
 • Opfølgning på byggeansøgninger

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i positiv udvikling

Ørsted
Senior OT Security Engineer

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Boston, Providence, Warsaw

Imagine a future where you’ll help to ensure safe and secure power production from our offshore wind farms.

Join us in this role where you’ll be working on our US projects, ensuring that they’re built and adhere to the requirements imposed by the NERC CIP. A large part of this concerns compliance with ISO 27001, combined with our internal requirement for building assets based on IEC 62443. The combination of the two standards will ensure a high level of cybersecurity for the assets.

Ørsted

You’ll play an important role in:

 • ensuring compliance with the NERC-CIP
 • working across a range of packages to help ensure their compliance
 • being responsible for the delivery of our internal IT services.
Ørsted
Lidl Danmark K/SStudentermedhjælper til indkøb (15-20 timer ugentligt)

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Kickstart din karriere som studentermedhjælper i Lidls indkøbsafdeling, nærmere bestemt kampagneafdelingen.

 • Vil du være med til at præge udviklingen i Europas største detail virksomhed?
 • Ønsker du et studiejob, hvor du har mulighed for at for at opnå personlig udvikling og udvide dine kompetencer?
 • Vil du stå stærkere på arbejdsmarkedet med et skarpt CV?

Som studentermedhjælper i vores kampagneafdeling vil du få indblik i en bred vifte af opgaver indenfor indkøb, advisering, planlægning, optimering, og koordinering. Vores indkøbs-/kampagneafdeling består af to afdelinger: Non Food og Food Aktion. Food Aktion består yderligere af to teams; et nationalt og et internationalt.

I Food Aktion er vi i alt ni engagerede medarbejdere, som er drevet af resultater. Kendetegnet ved vores team er sammenhold, god energi og den uformelle omgangstone på kontoret.

Lidl Danmark K/S
Ermax A/SSalgsassistent til vores Back Office Team i Kolding

Ermax A/S

ERMAX søger en dygtig intern salgsassistent til vores Back Office team, der har interesse og flair for at varetage opgaver inden for ordrebehandling, eksporthåndtering og kundesupport; alt sammen i daglig kontakt med kunder og koncernselskaber, såvel nationalt som internationalt.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Servicering, salg og rådgivning af kunder
 • Ordrehåndtering og afledte opgaver deraf
 • Salgs-backup til eksternt salg
 • Eksport-ordrehåndtering

Stillingen byder på gode personlige udviklingsmuligheder i en spændende kompakt virksomhed inden for produktion af belysningsartikler og elektriske komponenter, og er en del af den internationale koncern BPW Bergische Achsen i Tyskland.

Humain ApS
Divisionschef

Humain ApS søger for kunde

Resultatskabende leder med erfaring fra vindbranchen

Med reference til CEO skaber du vækst i divisionens omsætning og indtjening. Som divisionschef er du medansvarlig for, at virksomheden når de økonomiske, strategiske mål. Du sikrer en teamånd i divisionen, der understøtter værdierne i virksomheden.

Som divisionschef er det eksempelvis din opgave at:

 • Skabe endnu tættere samarbejdsrelation med bestående kunder
 • Udvikle din organisation - også gennem distanceledelse
 • Gennemføre opsøgende salgsaktiviteter overfor nye kunder
Indrykket: 
Lidl Danmark K/SProjektleder til butiksbyggeri

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Bliv projektleder i byggeteknisk afdeling, hvor du får mulighed for:

 • En spændende, udfordrende og selvstændig stilling
 • Blive en del af et dygtigt og passioneret team, hvor faglig sparring og humor er en del af hverdagen
 • Bruge din tekniske baggrund til at gøre en forskel

Til Lidls byggeteknisk afdeling, som på nuværende tidspunkt er placeret i Kolding, har vi brug for en selvkørende projektleder der har masser af gåpåmod, og klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelse af fremtidens standard for dagligvarebutikker.

Som projektleder tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af 4 dygtige og engagerede kollegaer. Afdelingen er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

Lidl Danmark K/S
Horslunde Realskole
VI SØGER 2 AMBITIØSE LÆRERE

Horslunde Realskole

Horslunde Realskole er en traditionsrig skole med ca. 180 søde og aktive elever fra 0.-9. klasse. Vi er en boglig skole, der sammen med traditionerne vægter faglighed i undervisningen sammen med tryghed og trivsel meget højt.

Du har nu muligheden for pr. 1/8-2021 at blive en del af Horslunde Realskole, som kendes for sin faglighed og godt fællesskab samt en dygtig personalegruppe med et godt sammenhold.

Vi tilbyder:

 • En skole med højt til himlen og store grønne områder med glade børn i 0.-9. klasse med en satellitafdeling på Fejø med mange muligheder
 • Dygtige og ambitiøse kollegaer
 • Maks. 22 elever i klasserne
Horslunde Realskole
CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Jetpak Danmark A/SVi søger en lagermand til vores natoperation i Kolding – er det dig?

Jetpak Danmark A/S

Vi søger et medlem til vores lagerteam i Kolding, der består af 3 mand og dækker operationen fra kl. 16.00 til 08.00.
Vores biler kører 24/7/365 både i Danmark og i Europa. Dette kræver et godt overblik og en god evne til at samarbejde med kolleger.

Arbejdstiden er 37 timer, primært i tidsrummet 23:00-0800 tirsdag til fredag, samt lørdag formiddag på vores lager som er placeret i Kolding.

 • Udformning af kørselslister i Excel
 • Oprettelse og sortering af fragtbreve
 • Modtagelse, kontrol og sortering af gods
 • Læsning af biler
 • Almindelig oprydning
 • Backup for aftenvagt
Lemvigh-Müller A/S
Lagerekspedienter til fuldtidsstillinger på Centrallageret i Kolding

Lemvigh-Müller A/S

Trives du med selvstændige arbejdsopgaver? ønsker du samtidig at indgå i et dagligt samarbejde i et team? brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag? så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Vi søger mødestabile og fleksible medarbejdere. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du skal tage del i den daglige drift, med ansvar for den fælles opgaveløsning.

Dine opgaver vil som lagerekspedient primært være plukning og pakning af varer eller klargøring til forsendelse. For at opnå gode resultater vil det være nødvendigt, at du kan samarbejde med flere forskellige mennesker. Vi leverer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Nowocoat Industrial A/SFrisk og struktureret Indkøber for indkøb af råvarer - til fremstilling af innovative og bæredygtige coatingsløsninger

Nowocoat Industrial A/S, Kolding

Du bliver en del af en ung dansk familieejet virksomhed som dog har en historie tilbage til 1861. Historikken kommer fra et af flere opkøb som er en del af virksomhedens aggressive vækstambitioner.

Nowocoat Industrial A/S har forretningsområde i Vesteuropa, SEA samt Kina – med bl.a. stor aktivitet i Vietnam. Virksomheden udvikler, producerer og sælger innovative og bæredygtige coatingsløsninger til industriel samt professionel overfladebehandling af træ, mineralske materialer samt metal.

Med reference til virksomhedens COO søger vi en dygtig indkøber med gode operationelle evner samt interesse for at arbejde med indkøb af kemi-relaterede produkter.

DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
G. Funder A/SSalgskoordinator

G. Funder A/S, Kolding

Der er fuld gang i væksten, og vi søger nu en dygtig salgskoordinator til at indgå i et dedikeret salgsteam hos G. Funder A/S på vores hovedkontor i Kolding.

Konkret får du ansvaret for at koordinere aktiviteter vedrørende salg af sæsonvarer og have fokus på kundernes årshjul. Dette gør du gennem din evne til at skabe gode relationer, uanset om det er pr. telefon eller i fysiske møder. Dermed vil dine primære arbejdsopgaver se sådan ud:

 • Hjælpe salgscheferne og den salgsansvarlige på eCommerce med at servicere kundernes hovedkontorer
 • Hjælpe med vedligeholdelse/udvidelse af sortiment hos større kunder
 • Hjælpe med at udarbejdelse og opfølgning på tilbud
Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

INEOS Energy
Campaign Supervisor

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a dedicated Campaign Supervisor to join our Campaigns team within the Maintenance department, which is responsible for planning, execution and completion of safe and cost-effective offshore maintenance campaigns. The team currently consist of 6 team members.

We rely strongly on people who are excellent team players and who are comfortable in an ever-changing environment. We have a flat management structure and an open and honest work environment. We offer flexibility, attractive staff benefits and a remuneration package that matches your qualifications.

In INEOS, we work goal oriented, with health & safety always as our first priority. Working for us, you will be close to the decision-making processes.

INEOS Energy
G. Funder A/SSælger til intern salgsafdeling

G. Funder A/S, Kolding

Kan du arbejde selvstændigt, og vil du yde en ekstra indsats for at yde dine kollegaer og vores kunder den bedste service i branchen?

G. Funder A/S søger en servicemedarbejder til vores interne salgsafdeling som supporterer vores salgsorganisation og servicerer vores kunder hos byggemarkeder, tømrerhandlere, isenkram- & malerforretninger samt dagligvarehandlen.

Her kan du prøve dig selv af i et spændende og krævende job, hvor du får masser af frihed, mange forskellige typer opgaver, du indgår som en del af et internt salgsteam på 5 personer.

SDK Shipping A/SEngageret shippingmedarbejder

SDK Shipping A/S, Esbjerg

Er du passioneret inden for shipping i den maritime verden? Og har du lyst til at blive en del af den spændende transformation som SDK Shipping oplever lige nu? Så er dette jobbet for dig!

Vi er på en spændende rejse i SDK Shipping og søger derfor én shippingmedarbejder til vore aktiviteter på vort kontor i Esbjerg. Vi tilbyder en dynamisk og travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Arbejdstiden er som udgangspunkt fra kl. 08.00-16.00, men der vil forekomme arbejde udenfor kontortid samt weekendarbejde som en del af en struktureret vagtordning.

Som vores nye shipping medarbejder vil du arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer og indgå i et ungt og energisk miljø.

SDK Shipping A/S
FREDERICIA SHIPPING A/SDISPONENT TIL LOGISTIKTEAM

FREDERICIA SHIPPING A/S

Vi søger vi en disponent til vores logistikafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Fredericia Shipping A/S er en dynamisk familiejet shipping- og logistikvirksomhed, som tilbyder landsdækkende logistik-, agent og terminalløsninger i Danmarks bedst placerede industrihavne.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling med mange ambitiøse fremtidsplaner. Vores ca. 100 medarbejdere er vores største aktiv, og derfor lægger vi vægt på, at der i virksomheden er gode arbejdsforhold, sjove og ansvarsfulde opgaver og godt kollegaskab.

Vi beskæftiger os primært med container-, stål og speditionskørsel. Derudover håndterer logistikafdelingen firmaets stykgodsterminal med bl.a. projektgods, lagerhotel samt stuffing/stripping af containere og trailere, samt i øvrigt alle forfaldne opgaver i relation til ovennævnte.

Zeppelin Danmark A/S
Værkstedsmedarbejder

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Er du uddannet maskinarbejder?
... Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige team på vores værksted, som ligger i Esbjerg?

På grund af vores positive udvikling udvider vi medarbejderstaben på vores værksted med en kompetent skibsmontør/mekaniker/maskinarbejder.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet

 • Opbygning af generator-, industri- og fremdrivningsanlæg efter kundens specielle ønsker/krav.
 • Til- og afrigning af motoranlæg til test.
 • Test af motoranlæg, opretning, alarmcheck og fejlfinding.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
WUAV A/SSÆLGER inden for AV-teknik til fremtidens danske erhvervsliv

WUAV A/S, Esbjerg

WUAV A/S søger udadvendt sælger til salg af AV-løsninger af høj kvalitet. Du vil blive en del af et team, der fra vores domicil i Esbjerg leverer spændende tekniske løsninger til et bredt udsnit af erhvervslivet i hele Danmark.

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til branchen. Det tekniske skal vi nok lære dig!

WUAV tilbyder:

 • primært arbejdsområde i Syddanmark
 • et team med stort knowhow og godt internt samarbejde
 • en arbejdsplads med stort sammenhold
 • en branche i udvikling med fremtidsorienterede produkter
 • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt ordnede arbejdsforhold.