24.199 job matcher din søgning 24.199 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Syntegon Technology A/SProjektledere søges til maskinbygger

Syntegon Technology A/S, Sandved

Til Syntegon Technology A/S i Sandved søger vi snarest muligt en erfaren Projektleder, som med stor faglig ekspertise og højt engagement. Du bliver en vigtig del af et erfarent og højt motiveret Project Management team, der i dag består af 4 kolleger med reference til økonomidirektøren.

Syntegon Technology A/S

I tæt dialog med den salgsansvarlige for opgaven vil du styre og koordinere projektgruppen gennem hele projektet (typisk 4-8 måneder). Dine ansvarsområder bliver bl.a. styring af timeforbrug, projektøkonomi og ressourceplanlægning.

Syntegon tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et uformelt arbejdsmiljø og engagerede kolleger samt sociale aktiviteter i løbet af året.

Syntegon Technology A/S
Tornbjerg Schou ApS
Sales Manager Nordics, Business Information & Collection

Tornbjerg Schou ApS søger for Coface i Vejle

Kan du skabe resultater gennem en kombination af kort- og langsigtede salgsindsatser og derigennem udvide kundeporteføljen? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner, og motiveres du af en høj grad af indflydelse på dit eget jobindhold og dine egne muligheder? Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med de nødvendige resultater? Så er du den, vi søger.

På vegne af Coface søger TornbjergSchou en Sales Manager til salg af Business Information & Collection i Norden - en nyoprettet stilling, hvor du får en unik mulighed for at bidrage i et område med et markant vækstpotentiale.

Coface har i 70 år været ledende på verdensplan inden for kreditforsikring og har hjulpet virksomheder over hele verden med at få stabil og vedvarende vækst.

Zeppelin Danmark A/SLogistik & Warehouse Assistant

Zeppelin Danmark A/S, Skejby

Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark. Du får en unik mulighed for at blive en del af en international virksomhed. Du vil få gode udviklingsmuligheder samt dedikerede kolleger i en ambitiøs virksomhed med en god og uformel omgangstone.

Dine primære opgaver vil være

 • Varemodtagelse
 • Forsendelse/udlevering af reservedele
 • IT-registreringer

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder i en velfungerende og dynamisk international virksomhed med solid ejerstruktur.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Bilsalg.dkStuderende til excellent kundeservice med en teknisk baggrund

Bilsalg.dk, Ballerup

Bilsalg søger studerende til excellent kundeservice med en teknisk baggrund… Interesserer du dig for biler, teknik og kundeservice – og vil du gerne have en fod indenfor bilindustrien?

Så har vi et spændende job til dig hos Bilsalg i Ballerup.

Primære

 • Hjælpe med kvalitetsarbejde – f.eks. lave bilvarianttjek som er en del af kvalitetstjek på alle inspektioner mv.
 • Hjælpe med registreringsattester (modtagelse og afsendelse til købende kunder på auktionen)
 • Udarbejde diverse månedsrapportering
Ikast-Brande Kommune
Ergoterapeut søges til Barselsvikariat på Rehabiliteringscentret i Engesvang

Ikast-Brande Kommune

I Ikast-Brande har vi glimt i øjet – og tør gå til stregen, det er en del af vores DNA.

Vil du være en del af holdet på et professionelt sted med udvikling, livsglæde og trivsel?

Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, kirurgiske, neurologiske og medicinske lidelser samt palliative forløb.

Vi søger en ergoterapeut, som brænder for rehabilitering, og selvstændigt kan tilrettelægge sin arbejdsdag i samarbejde med vores fysioterapeut.

Sondrup Bilcenter A/S
Ferieafløser søges til administrationsafdelingen

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

Vi søger en ferieafløser til vores administration i juli måned, evt. med opstart ultimo juni. Opgaverne er først og fremmest at hjælpe til med telefonbetjening.

Derudover kan der være forskellige forefaldende opgaver. Stillingen vil efter nærmere aftale være på 30-37 timer/uge. Vi ser gerne du har en fortid i kontorfaget.

Laerdal Copenhagen A/S
Product Manager for Extended Reality (XR) Solutions – For Helping Save Lives

Laerdal Copenhagen A/S

Do you want to help grow our Extended Reality product portfolio to help save lives – and do you have an interest in the intersection between technology, business, and digital learning?

Laerdal Copenhagen A/S

Laerdal Medical is a world leading provider of medical and educational products, helping doctors and nurses around the world save lives. Laerdal is highly respected for its products and more than a million healthcare providers use our digital learning solutions each year.

We are looking for a Product Manager to work in our Extended Reality and Virtual Reality product team. You will lead our company’s business development to discover and deliver new valuable Extended Reality learning solutions for our customers.

Laerdal Copenhagen A/S
Skamstrup EntreprenørProjektleder/tilbudsgiver søges til entreprenørvirksomhed i vækst

Skamstrup Entreprenør, Varde

På grund af øget travlhed i firmaet Skamstrup Entreprenør, søger vi en, der kan forestå arbejdet med tilbudsgivning, opfølgning og færdiggørelse af diverse entreprenørprojekter i fællesskab med den daglige leder. Jobbet kan også indebære udarbejdelse af kloaktegninger, kvalitetssikring med mere på projekterne afhængig af dine ønsker og kvalifikationer.

Afhængig af kvalifikationer vil du sammen med den daglige leder stå for det overordnede ansvar for de forskellige projekter, hvilket bl.a. indebære den daglige kontakt og arbejdsledelse af medarbejderne samt tilsynførsel med arbejdet, afslutning og færdigmeldelse. Der vil også være en del kundekontakt.

Der tilbydes firmabil samt løn- og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Byic ApSCustomer Care Agent

Byic ApS, Aalborg

Er du vild med at betjene kunder ligesom os? Har du erfaring med at levere sublim kundeservice - og har du lyst til at være med til at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige kundeoplevelse? Så skal du med på rejsen og være en del af vores Customer Service Team.

Jobbet som Customer Care Agent indebærer:

 • Besvare kundehenvendelser på mail og telefon, hvor du er med til at sikre vores kunder, får en sublim oplevelse
 • Bistå e-commerce afdelingen med produktoprettelse og andre ad hoc-opgaver
 • Byder ind med nye ideer til forbedringer, hvis du kan se mulighed for at gøre noget på en ny og bedre måde
DLF Seeds A/S
Researcher — Germplasm Improvement

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Researcher – Germplasm Improvement you will develop innovative methods to integrate important traits, such as disease resistance and stress tolerance into the DLF germplasm faster and more efficiently than what we do today.

We have already started the process of preparing our future varieties for more demanding climate conditions and your involvement will strengthen these efforts. DLF

Your tasks and responsibilities will be to:

 • Develop efficient screening methods for biotic and abiotic stress responses.
 • Facilitate an efficient introgression of those traits into our elite germplasm by the development of speed breeding techniques and molecular assisted introgression to boost the genetic progress.
DLF Seeds A/S
Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
DLF Seeds A/S
Junior Associate Scientist

DLF Seeds A/S, Store Heddinge

As a Junior Associate Scientist you will support the creation and development of new varieties by developing phenotyping technologies. These technologies will improve the evaluation of breeding material and help characterize varieties in DLF. In close collaboration with breeders, researchers and product developers, you will contribute to the evolution of our breeding processes. DLF

You will:

 • Support the development of remote imaging technologies and facilitate its implementation in breeding programs.
 • Set up experiments for complex traits such as drought, salt tolerance, nitrogen use efficiency, and organize the screening of varieties and breeding material.
DLF Seeds A/S
Dansk Administrations Center A/S
Ejendomsfunktionær til pasning af ejendomme i primært Aarhus

Dansk Administrations Center A/S

Som ejendomsfunktionær får du ansvaret for vedligeholdelse og pasning af dine egne ejendomme. Dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores lejere og sørge for, at ejendommene og deres tilhørende arealer altid fremstår velvedligeholdte og pæne.

Vigtigst af alt er, at du er serviceminded og god til at kommunikere med alle vores lejere. Du bliver vores ansigt udadtil og en af de primære kontakter for vores lejere. Du skal derfor være med til at sikre, at de har en god oplevelse, mens de bor i vores ejendomme.

Du skal have hænderne skruet rigtigt på og selv kunne klare mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer, at du har en positiv tilgang til opgaverne, er fleksibel og løsningsorienteret, samt at du sætter en ære i, at dine ejendomme altid ser ordentlige ud.

Atletion A/SAGF og Ceres Park & Arena Facility Service søger medarbejder til studiejob

Atletion A/S, Aarhus

Vi står og mangler en eller flere pedeller til et attraktivt studiejob på byens sportskompleks.

Kan du lide sport og brænder for at gøre en forskel for mange forskellige idrætsudøvere og deres klubber. Og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på og ikke er bange for at arbejde udenfor og med mange forskelligartede praktiske opgaver. Så har vi et job til dig.

Vi søger efter flere fleksible personer, der har lyst til et spændende og udfordrende studiejob. Arbejdsopgaverne er typisk pedel- og serviceopgaver i Ceres Park & Arena. Det er lige fra indvendig og udvendigvedligehold af området, stadion og vores haller. Det kan for eksempel være at skifte el-pærer, trække ledninger og renholde området, samt opstillinger til forskellige møder, kampe og events og klargøring til træning og kampe i vores tre haller.

Danfilter ApS
Salgs- og kundeservicemedarbejder

Danfilter ApS, Farum

Danfilter

Hos Danfilter servicere vi vores B2B kunder og hjælper dem med at finde de rigtige filtre, til den rigtige pris. Hos Filterhuset servicerer vi vores B2C kunder, og hjælper med deres køb i vores webshop. Vi ønsker at give både vores B2B og B2C kunder den bedste oplevelse, når de køber filtre hos os og derfor skal vi bruge en super skarp og dygtig salgs- og kundeservicemedarbejder til vores kontor i Farum.

Du vil blive en del af et stærkt hold og få opgaver inden for salg, administration, logistik og kundeservice Dine primære opgaver vil være salg og service. Alt sammen krydret med en god omgang ad hoc-opgaver, der løbende kan udbygges i forhold til dine kompetencer.

Danfilter ApS
RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Revisor-elev til RSM Danmark i Vinderup

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Vil du med på holdet af elever i RSM i 2021? Vil du videreuddanne dig på sigt?

Du bliver en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af vores hold af elever fra vores 13 afdelinger rundt om i Danmark. Med dem får du nye venskaber, masser af læring og gode fælles oplevelser og skoleophold.

Hos os får du:

 • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig og læse HD, cand. merc. aud. eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
 • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
Arkil A/S
Arkil i Aalborg søger maskinførere

Arkil A/S

Vi har travlt og søger derfor flere maskinførere til minigravere. Har du erfaring med kørsel af maskiner og tager du gerne arbejdshandsken på og giver en hånd med? - Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Aalborg, der består af ca. 80 medarbejdere, som bl.a. udfører projekter inden for store byrumsfornyelser, byggemodninger, kloakering- og forsyningsledninger, vejanlæg samt en masse andre spændende opgaver. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Den rette kandidat

 • Du har erfaring som maskinfører.
 • Du kunne evt. være en del af et sjak, der ønsker nye udfordringer.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Teknisk stærk værkfører

Volvo Truck Center Danmark A/S, Randers

Vækkes din motivation, når du i samarbejde med teamet får sendt Volvo Truck Centers kunder glade og tilfredse videre ud på landevejen? Trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Randers måske dit næste job.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Daglig drift af værkstedet
 • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
 • Personaleledelse af mekanikerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejdersamtaler
Volvo Truck Center Danmark A/S
AffaldVarme Aarhus
Ingeniør, maskinmester eller lignende til Design af fremtidens fjernvarmenet ved AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Brænder du for at fordybe dig i fjernvarmens teknik og se planer blive til virkelighed?

Du får ansvaret for et antal distributionsområder og sikrer, at der er kapacitet i infrastrukturen jævnfør de udbygningsplaner, der er i området samt vedligeholdelse af de hydrauliske modeller og planer for området.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • Hydrauliske beregninger i programmet TERMIS.
 • Dimensionering af ledninger, både for renovering og udbygning af fjernvarmenet.
 • Udarbejde designgrundlag (ikke detail projektering) for bl.a. veksleranlæg, pumpeanlæg og andre bygværker i fjernvarmeinfrastrukturen.
AffaldVarme Aarhus
Sejergaard & Ellesen ApSFaglært murer/støbemedarbejder søges

Sejergaard & Ellesen ApS

Dygtig faglært murer søges med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaverne vil være varierende indenfor nybyggeri, flisearbejde og reparationsarbejde.

Vi tilbyder gode og frie arbejdsforhold.

Vi er et mindre firma, hvor vi vægter kvalitet og ordentlighed højt, og derfor forventes disse kvaliteter også hos vores ansatte.