2.956 job matcher din søgning 2.956 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JKSEjendomskoordinator

JKS søger for Giesegaard og Juellund i Ringsted

Ejendomskoordinator med erfaring inden for økonomi og ejendomsadministration

Giesegaard og Juellund har tæt på 100 ejendomme, der udlejes til beboelse og liberalt erhverv. Ejendommene, som ligger i det smukke landskab omkring godserne, vedligeholdes og istandsættes med respekt for de kulturhistoriske værdier. Ejendommene er alle forskellige og vores gode lejere spænder lige fra enlige til store børnefamilier. En del ejendomme udlejes med stalde og folde til heste, ligesom der tilbydes opstaldningsmuligheder på Giesegaard og udstedes ridekort til skovene.

Med reference til direktøren får du ansvaret for den direkte kontakt til lejere, at udarbejde lejeaftaler, forbrugsregnskaber, ind- og fraflytningssyn m.v. samt koordinere opgaver i forhold til drift og vedligeholdelse, herunder for egne og eksterne håndværkere.

JKSOvermontør med drifts- og ledelsesansvar

JKS søger for Per's VVS ApS i Regstrup

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Som Overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ledelse for 9 montører og 4 lærlinge og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Tilbudsgivning på projekter
 • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
 • Ledelse af montører
VKST I/S
Leder til Økologirådgivning i VKST I/S

VKST I/S, Sorø

Er du den leder og det faglige fyrtårn, der kan udvikle økologirådgivningen i Østdanmark til landets bedste?

Som leder af økologirådgivningen får du ansvaret for personale og udvikling af rådgivningen samtidig med, at du har din egen kundeportefølje. Tiden mellem ledelsesopgaver og rådgivning af egne kunder fordeler sig 50/50, dog med variationer over året.

Du bliver en del af ledelsesteamet i planteavlsrådgivningen, der består af tre andre afdelingsledere og planteavlschefen. Ledelsesteamet sparrer med hinanden om faglig udvikling, ledelse og drift.

VKST I/S
Sentia Denmark A/S
Cloud Support Specialist

Sentia Denmark A/S, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

Sentia tilbyder komplet håndterede og sikre cloudløsninger til vores kunder, leveret af vores dedikerede public cloud team, som du vil blive en del af.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Sentia Denmark A/S
Andel Holding A/S
Erfaren skattekonsulent

Andel Holding A/S, Svinninge

Vil du være med til at sætte struktur og sikre compliance i en ny rolle? Kan du navigere i en virksomhed der går igennem en større forandring på mange områder, bl.a. det økonomiske? Har du lyst til at bruge alle dine kvalifikationer indenfor skat og økonomi? Så har vi en spændende stilling til dig.

Andel Holding A/S

Din hverdag vil bestå af bl.a.

 • Faglig sparringspartner for Andel koncernen
 • Projekter i tilknytning til bl.a. optimering af processer og forretningsgange
 • Udvikle og vedligeholde af regnskabspraksis

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Controller til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Brænder du for rapporteringer og optimeringer af processer? Så har vi en spændende mulighed, hvor du som et led i en flerårig forandringsproces, er med til at udvikle en ny økonomimodel, samt ensrette processer og forretningsgange. Controlling og udarbejdelsen af intern og ekstern regnskabsrapportering for Andel-koncernen er nemlig en central komponent i denne proces.

Andel Holding A/S

Som controller er du ansvarlig for såvel selskabsrapportering for et eller flere af selskaberne i koncernen, herunder afdelingsrapportering for selskabets tilknyttede forretningsområde.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
LyderJohnsen A/S Visionær og engagerende direktør

LyderJohnsen A/S søger for Pro-Safe A/S i Korsør

Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?

Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger.

For den rette kandidat er der en unik mulighed for at blive Kaptain hos en utrolig spændende maritim virksomhed. Der vil være en række spændende muligheder, men også udfordringer på vejen frem. Har du det, der skal til for at løfte denne spændende opgave, vil du naturligvis få fuld opbakning fra bestyrelsen og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Mirit Glas A/SSalgskonsulent til teknisk salg

Mirit Glas A/S, Herlev

Mirit Glas er meget mere end en traditionel produktionsvirksomhed: Det er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier, meget små enkelte stykker industriglas til specifikke tekniske formål, samt glas til belysning og design. Mirit Glas er leveringsdygtige i en bred vifte af glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre.

Vi søger en profil, der kan supplerer salgsteamet, som vores nye salgskonsulent, og indgå i det daglige arbejde med at servicere, supportere og rådgive vores mange kunder. Vi kigger efter en profil, der har flair for det tekniske, eventuelt teknisk indsigt fra tidligere stilling, eller ikke er bange for at at "gå ombord" i det tekniske. Har du øje for detaljen, er du problemløser, kaster du ud i opgaverne for kunderne - på både praktisk og æstetisk vis - og forstår at løse disse og samtidig sikre glade kunder hele vejen, så læs gerne videre:

HTH
Floor Manager

HTH, Næstved

HTH Næstved søger en udadvendt og serviceminded Floor Manager

HTH

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser både ved modtagelse af vores kunder samt over telefonen? Så er du måske vores nye Floor Manager hos HTH Næstved.

Som branchens førende indenfor salg af køkken, bad og garderobe, er det afgørende for os, at vores kunder får en god kundeoplevelse lige fra de træder ind af døren.

HTH
H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

Hos H&M mener vi, at det er muligt at finde det du elsker, plads til at skabe og til at vokse. Et sted du virkelig kan høre hjemme og være dig selv. Med et team fuld af liv, i et firma der føles så godt som det ser ud. Vi mener at det er muligt, for sammen gør vi det muligt.

I dag har kundeservice omkring 3500 medarbejdere globalt og har etableret 16 kundeservicecentre over hele verden.

I hjertet af vores fashion virksomhed, er du den første kontakt for kunderne hver dag. Du leverer den bedste kundeservice og inspirerer kunder til at udforske deres personlige stil. Uanset om du finder løsninger, tilbyder support med vores digitale platforme eller tager imod feedback, er du ekspert i vores processer og ved hvordan du effektivt håndterer vores kontakter.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Ringsted KommuneTo lærere til dagbehandling og specialundervisning

Ringsted Kommune

Har du lyst til at arbejde med udsatte børn og unge på en kommunal dagbehandlings- og specialskole? Har du lyst til at udvikle din pædagogiske praksis, mens du lærer mere om neuroaffektiv udviklingspsykologi og professionelle læringsfællesskaber?

Vestervejs Skole vokser, og vi har fået en række nye spændende opgaver på kommunens folkeskoler. Derfor søger vi nye kollegaer.

Som lærer på Vestervejs Skole bliver du en vigtig spiller i vores bestræbelser på at give eleverne en aktiv og meningsfuld hverdag i genkendelige rammer.

Du bliver en del af et tværprofessionelt team. Her løser vi sammen med psykolog og ledelse undervisnings- og behandlingsopgaven for skolens elever.

Stevns KommuneTeknisk serviceleder til Stevns Ejendomme

Stevns Kommune

Stevns Ejendomme er Stevns Kommunes ejendomscenter. Vi udfører vedligehold og renovering af kommunens bygninger og vi står også for nybyg. Teknisk service til kommunens aktiviteter hører også til hos os. Endvidere har vi koordination af rengøring af det meste af kommunens lokaler.

Som teknisk serviceleder i Stevns Ejendomme vil du få en bred vifte af opgaver:

 • Tilsyn og kontrol med tekniske systemer
 • Ansvarlig for risikostyring inden for området, herunder brandalarmeringsanlæg og undervisning af personale
 • Varetage daglig drift såsom reparationsopgaver, vedligeholdelse af inventar, affaldshåndtering.
Vordingborg KommuneErfaren projektleder til Vordingborg Havn

Vordingborg Kommune

Har du et grundigt kendskab til entreprenørarbejde og flere års projektledererfaring i anlægsbranchen, så er der nu mulighed for at få et super spændende job på en af Vordingborg Kommunes mest spændende og udviklingsorienterede arbejdspladser.

Vordingborg Havn har på få år taget et kvantespring fra at være en mindre havn til at blive en vigtig vækstmotor og en af regionens største erhvervshavne.

Som projektleder står du for al bygherrestyring af den kommende udvidelse af havnen. Opgaver ifm. etape 4 vil i første omgang være dit primære ansvar. Du vil bl.a. få ansvar for koordinering, kvalitetssikring, overholdelse af tidsfrister, anlægsøkonomien samt mange af de andre fagdiscipliner, der knytter sig til anlægsprojekter. Derfor skal du have minimum 5 års erfaring i anlægsbranchen og gerne mere samt have arbejdet hands-on med bygherrestyring.

Vordingborg KommuneSygeplejerske til udekørende dagvagt til Distrikt Ulvsund

Vordingborg Kommune

Du skal være med til at sikre den bedste pleje af vores borgere, der bor ude i distriktet. Kan du tilbyde høj faglighed og kvalitet i din opgaveløsning, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for at den enkelte borger får et godt og værdigt ældre liv?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du muligvis vores nye kollega.

Vi søger en ny kollega til dagvagt i vores udekørende team. Du har gode faglige kvalifikationer til at turde tage selvstændigt ansvar og tage dig af de udfordringer du møder.

Stillingen er på 30-37 timer pr. uge. Vagterne er primært placeret i hverdagen med planlagte arbejdsweekender hver 5. weekend og så afløser vi hinanden ved ferie og andet fravær.

Vordingborg KommuneSÅ ER DET NU!! Vordingborg Kommune søger GF2-elever i retning mod SSH og SSA til august 2021

Vordingborg Kommune

Løn under hele uddannelsen!!!

Vordingborg Kommune søger nu efter talentfulde elever til GF2 i retning mod social– og sundhedsassistentuddannelsen og social– og sundhedshjælperuddannelsen. Med Vordingborg Kommune som arbejdsgiver, vil du modtage elevløn i hele din samlede uddannelsesperiode, dvs. både på grundforløb (GF2) og på hovedforløbet. Skoleforløb vil være på ZBC (afdeling i Næstved) eller ved SOSU Nykøbing F.

GF2 SOSU varer 20 uger og er næsten udelukkende et teoriforløb. Her arbejder du med praksisrelevante temaer og grundfag. Forløbet afsluttes med en grundforløbsprøve. Der kan være skemalagt en enkelt eller to ugers praktikbesøg i Vordingborg Kommunes pleje– og omsorgsområde.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune søger elever med start på social– og sundhedsassistentuddannelsen til september og november 2021. Mulighed for skoleophold ved SOSU Nykøbing eller ZBC, afdeling Næstved.

Som social– og sundhedsassistent er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Du får en uddannelse, der ruster dig til selvstændigt at løse sundhedsfaglige og sygeplejefaglige opgaver professionelt både hos borgeren i eget hjem og på sygehuset. Den praktiske del af uddannelsen foregår på plejecenter, i hjemmeplejen, i psykiatrien og på sygehus.

Vi tilbyder et godt lærings– og uddannelsesmiljø med engagerede vejledere og anser uddannelsesopgaven som værende vores vigtigste opgave for at du trives og kan udvikles fagligt såvel personligt under hele uddannelsen. Der vil være gode jobmuligheder efter endt uddannelse.

Vordingborg KommuneVejleder til sygedagpengeteamet – 1 årig projektansættelse

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at vejlede og hjælpe sygemeldte borgere tilbage på arbejdsmarkedet? Så er det måske lige dig vi søger?

Grundet Covid-19 er der tilkendt midler i form af projektansættelse i 1 år, til at nedbringe en øget tilgang til sygedagpenge.

Vores nye kollega er en god teamplayer, og at forstår vigtigheden af, at vi er sammen om at opnå de bedste resultater. Vi tror på, at en tæt opfølgning og den gode samtale medfører progression i forhold til arbejdsmarkedet, når disse redskaber er fulgt op af andre aktiviteter for borgerne.