6.179 job matcher din søgning 6.179 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Evida
Sagsbehandler til Evidas Debitorafdeling

Evida, Viborg

Evida er i rivende udvikling og har brug for hjælp. Hvis du har evnerne og engagementet til at løfte opgaver indenfor inddrivelse, rykning, inkasso og bogføring, så er det dig, vi søger. Her har du muligheden for at udvikle dine kompetencer og videreudvikle vores debitorfunktion og samtidig være med til at præge den kultur og arbejdsform, vi skal have i Evida.

Evida

Du er en dygtig kommunikator, som evner at håndtere vanskelige og udfordrende samtaler med kunderne. Derfor må du gerne have erfaring med at tackle de svære samtaler, der nogle gange opstår, når man sidder i en debitorafdeling.

Evida
Aarhus Kommune
Sygeplejersker til fast aftenvagt i hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Aftensygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

Aarhus Kommune
Sygeplejersker til hjemmeplejen i Distrikt Nord

Aarhus Kommune

Sygeplejersker søges til hjemmeplejen i distrikt Nord i Pleje og Rehabilitering, Aarhus Kommune

Brænder du for at arbejde med klinisk sygepleje, borgeroplæring og rehabilitering i forhold til borgere, der bor i eget hjem? Kan du lide at arbejde med længerevarende borgerforløb, hvor du har mulighed for at opbygge et godt kendskab og en tættere relation til borgerne? Motiveres du af at understøtte borgere i at vedligeholde deres helbred og funktionsevne, så de i videst muligt omfang kan leve det liv, de ønsker?

Så er du lige en de nye kolleger, vi venter på!

Ditur.DK ApSSalgsassistent fuldtid

Ditur.DK ApS, Aarhus

I vores butik sætter vi nye standarder og normer for en fysisk butik i urbranchen. Vi sætter alle sanser i spil og skaber en butik, hvor du føler dig velkommen og har lyst til at være og komme igen.

Hos Ditur skal kunden være i centrum og have en unik shoppingoplevelse, udover det sædvanlige. Samtidig skal kunden klædes på med den rette rådgivning, viden og vejledning, omkring vores produkter. Kunne det være dig?

Nærmere bestemt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Byde kunden varmt velkommen i butikken og identificere kundens behov
 • Guide og servicere kunden, fra start til slut i deres købsproces og kommunikere relevant information, om de enkelte produkters og brands historie på en autentisk måde
Kastrup Vinduet
Eksport sælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, Holstebro

Vil du være med til at udbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i? Så er jobbet som eksport sælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kastrup Vinduet
Elise Smiths Skole
Barselsvikariat SFO

Elise Smiths Skole, Aarhus

Fritidsordningen, KÆLDEREN og STUEN ved Elise Smiths Skole, søger 1 uddannet pædagog, gerne med erfaring, til 30 timers barselsvikariat pr. 9. august 2021 eller snarest derefter.

Vi er en dynamisk privatskole i midtbyen med ca. 550 elever. Du vil være en del af et forpligtende samarbejde mellem skole og SFO/lærere og pædagoger. Du har en klassepædagog som teammakker i parallelklassen. SFO/Skole-hjemsamarbejdet er tillige en vigtig kerne for os.

Du er uddannet pædagog, gerne med erfaring. Vi søger en person med lyst og erfaring og som nyder de klassiske ”dyder” så som de kreative felter, lege, spille og en god gang stikbold og et bål med snurrende gryder. Du tager også en god gang humor og social åbenhed med dig. Du trives med at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegerne. Du vægter det nære samvær med børn og kan ligeledes håndtere store børnegrupper – altid med fokus og med en refleksion gennem pædagogiske overvejelser.

Elise Smiths Skole
Tornbjerg Schou ApS
Global HR Partner

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax i Hornsyld

Har du den nødvendige pondus til at samarbejde og skabe resultater på tværs af en international og dynamisk organisation? Kan du kommunikere på både strategisk, taktisk og operationelt niveau? Har du lyst til at arbejde med alle aspekter inden for HR? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til CEO og med udgangspunkt fra adressen i Hornsyld, bliver din opgave at drive en professionel HR funktion, der får til opgave at understøtte de enkelte ledere og medarbejdere samt den øvrige del af virksomheden både på hovedkontoret Danmark og i datterselskaberne i udlandet – herunder at tilsikre, at de overordnede strategiske mål understøttes gennem relevante HR processer.

Silkeborg Forsyning A/SDriftsoperatør til vandværker

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig og alsidig medarbejder, der med udgangspunkt i Hvinningdal vandværk, varetager drift og vedligehold af vores vandværker og deres tekniske anlæg.

Du vil indgå i et team på fem bestående af blandt andet håndværkere og teknikere.

Så har du lyst til at medvirke til at sikre fremtidens drikkevandsressource gennem en effektiv vandbehandling og et minimum af spild. Og har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg i en samlet Vand- og Spildevandsafdeling med 25 engagerede kollegaer, hvor vi sikrer et balanceret vandkredsløb, så er det måske dig vi søger.

ABAS MiljøserviceE-Miljø supporter / sales support affaldsløsninger - Autobranchen ABAS Miljøservice

ABAS Miljøservice, Herning

Vi kan næsten ikke følge med. Kunderne strømmer til vores innovative miljø- og arbejdsmiljøstyringssystem E-Miljø. Vi søger derfor en supporter, der kan få implementeret nye kunder og yde telefonisk support til brugerne samt yde sales support til vores Key Account Manager på affaldsløsninger.

Kan du jonglere med mange bolde i luften, samtidigt med at data står snorlige i vores systemer? Kan du lide kundekontakt og at yde en god service? Så er det dig, vi har brug for!

TACK International A/S
Management konsulent i salg og ledelse

TACK International A/S, København eller Aarhus

Drømmer du om at blive konsulent i salg og/eller ledelse?

TACK International søger konsulenter med eller uden erfaring, som ønsker at udvikle- og specialisere sig inden for disciplinerne ledelse og salg.

Hos TACK tilbyder vi dig et alsidigt, udfordrende og energisk job, hvor du får mulighed for at lære faget og udvikle dig selv i arbejdet med at rykke mennesker og organisationer i en positiv retning.

Vi forestiller os, at du har en vindende udadvendt personlighed, masser af selvtillid og god energi. Derudover er det vigtigt, at du er villig til at investere tid og kræfter i at udvikle dig i rollen. Samtidig kræver rollen, at du åben overfor sparring og feedback og at du trives bedst som teamspiller.

TACK International A/S
HMF Group A/S
Smede

HMF Group A/S, Højbjerg

HMF Group A/S er en international virksomhed med danske rødder, hvorfra vi udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske, lastbilmonterede kraner.

Til vores kranproduktion (Svejseafdelinger), søger vi dygtige smede primært til arbejde på dag-/nathold. Du vil blive en del af en afdeling med 30-40 kompetente kolleger. Du vil få en grundig oplæring, der sammen med den rette indstilling vil give dig succes i jobbet.

HMF er en virksomhed i vækst med høje ambitioner, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt stærkt miljø, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

HMF Group A/S
Salus Nordic A/S
Teknisk ansvarlig — udviklings- og supportorienteret ingeniør eller tekniker

Salus Nordic A/S, Odder

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed med 7 kollegaer. Du får stor indflydelse på virksomhedens produktudvikling og den tekniske retning, vi vil bevæge os i.

Salus Nordic A/S

Du er samarbejdsorienteret, teknisk velfunderet inden for varmeregulering og traditionelle varmesystemer. Du er i stand til at fordybe dig i udarbejdelse af beskrivelser til udvikling af nye produkter, ligesom teknisk kommunikation på engelsk ikke er noget problem.

Du har en teknisk baggrund inden for el, varmeteknik eller lignende. Du har interesse for Smart Home og app-baserede systemer og har en bred IT-forståelse. Du er serviceorienteret og giver kunden en god oplevelse i samarbejdet med SALUS Nordic.

Salus Nordic A/S
Løvbjerg Supermarked A/SSalgsassistentelev Frugt & Grønt Løvbjerg Odder

Løvbjerg Supermarked A/S

Løvbjerg Odder søger en butikselev til vores frugt & grønt afdeling, der vil være med til at skabe en afdeling de selv ville elske at være kunde i.

Hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel, er Løvbjergs salgsassistentuddannelse det perfekte sted at starte.

SSom butikselev i Løvbjerg får du lov til at prøve det hele – fra kundekontakt til opfyldning af varer, arbejde på lageret og bestille varer. - du får fra dag et lov til at være med i hele arbejdsprocessen. For os er det vigtigt at du får en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen./p>

iTOOLS I/S
Er du vores nye, vilde eksportsælger m/k?

iTOOLS I/S, Odder

Vi søger dig, som er en succesfuld BtB-sælger og nu klar til nye udfordringer. Vi tilbyder dig at realisere både et stort salgspotentiale og dine egne drømme om en spændende karriere indenfor eksport:

 • Hele verden bliver din ”legeplads”, hvad angår vores iTOOLS-specialværktøj til gulvbranchen.
 • Du kan rejse hele Europa tyndt med AIR+-støvmasken i kufferten.
 • Og du kan boltre dig i hele Skandinavien med CleanSpace-turboværnet og FENTO-knæbeskytterne.

Med salg til 38 lande har vi allerede i dag mange eksportkunder, og vores produkter er elsket af slutbrugere i hele verden. Men vi mangler dig, til både at gøre vores forhandlernet mere finmasket og til at opdyrke nye markeder – det være sig nye lande såvel som nye målgrupper.

iTOOLS I/S
Arkil A/S
Maskinfører søges til Arkil i Århus

Arkil A/S

Vi søger en maskinfører til 15 tons hjulgraver med GPS/3D. Har du lyst til at være en del af Arkil, er det måske dig, vi leder efter? Kender du en håndmand, er han selvfølgelig også velkommen.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis når du/I anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v.

Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

JO Hydraulics A/SSKAL DU HAVE ET SABBATÅR SOM LAGERMEDARBEJDER?

JO Hydraulics A/S, Skanderborg

Vil du tjene nogle penge, så du kan komme ud at rejse, spare op til et indskud til en lejlighed eller noget helt tredje? Så har vi et fedt job til dig på vores lager!

HVOR: Virring - lige udenfor Skanderborg – du skal have cykel eller bil for at komme frem.

HVOR MANGE TIMER: 37 timer om ugen.

ARBEJDSTID: 8.00-16.00 (Fredag 8.00-15.30).

ARBEJDSOPGAVER: Plukke og pakke varer, varemodtagelse, fotografering af varer til vores hjemmeside, forefaldne opgaver på lageret.

Stoff & Stil A/S
Vedligeholdelsestekniker

Stoff & Stil A/S, Herning

Vi søger en teknisk allround profil til vores servicecenter i Herning. Herfra servicerer og producere artikler til vores i alt 30 butikker, med lokationer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig.

Jobbet bliver meget alsidig og vil udover nogle faste ansvarsområder, bestå af en portion ad hoc-opgaver der skal til for at holde driften kørende.

Den brede vifte af fagområder kræver mange forskellige kvalifikationer og mangfoldigheden blandt kollegaerne er en af de områder vi er meget stole af.

Stoff & Stil A/S
A/S Global TimberMarketingkoordinator til vækstende virksomhed søges

A/S Global Timber, Højbjerg

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator, der vil indgå i et team bestående af 35 passionerede medarbejdere fordelt på forskellige afdelinger. Samarbejde og gode relationer mellem afdelingerne spiller en vigtig rolle i det daglige arbejde.

Dine primære opgaver vil være:

 • Løbende opdateringer og udvikling af hjemmesider
 • Skabe værdifuldt content til blandt andet kataloger, hjemmesider og sociale platforme (primært LinkedIn og Instagram)
 • Udarbejdelse og opsætning af POS-materialer, blandt andet til vores salgsteam
Moland Group A/S
Teknisk chef

Moland Group A/S, Skive

Moland Group A/S er i en kraftig ekspansionsfase, hvor der er en positiv stigning i aktivitetsniveauet. Vi søger derfor en teknisk chef.

Som teknisk chef har du domicil i Skive og refererer til indkøbs- og logistikchefen. Du får ansvaret for at følge, planlægge, koordinere og dokumentere produktporteføljen, samtidig med at du har et meget tæt samarbejde med indkøbs- og salgsfunktionerne.

Du har ansvaret for, at vi til enhver tid har vores dokumentation på plads i relation til gældende love og standarder. Du skaber selv fremdrift og justerer selvstændigt i forhold til produkter, reklamationer, projekter, kompetencer og udvikling.

Moland Group A/S
Select Service Partner Danmark
Café-medhjælper

Select Service Partner Danmark, Skanderborg

Motiveres du af den gode gæsteoplevelse, og har du lyst til udfordringer i en spændende virksomhed, hvor du sammen med gode kollegaer serverer lækre måltider for motorvejsgæster? Så har vi det perfekte job til dig!

 • På Monarch i Monarch Ejer Bavnehøj Øst og Vest søger vi afløsere, deltids- og fuldtidsmedarbejdere, der kan arbejde i tidsrummet kl. 7.00-21.00.

Vi tilbyder:

 • Varierende arbejdstider, så det er let at passe f.eks. et studie ved siden af.
 • En afvekslende hverdag, hvor du både tilbereder mad, vasker op, gør rent og betjener gæster.
 • Grundig oplæring og introduktion til Monarch-konceptet.
Select Service Partner Danmark