1.233 job matcher din søgning 1.233 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Økonomiassistent til økonomiteam i udvikling

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Som økonomiassistent bliver din vigtigste opgave at sikre afregningen af vores mæglervederlag til vores samarbejdspartnere samt varetage regnskabsfunktionen for Dansk Sundhedssikring og vores svenske selskab, DSS Hälsa. Dansk Sundhedssikring

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Ansvar for afregning af mæglervederlag til vores samarbejdspartnere
 • Deltage i alle almindeligt forekommende opgaver i økonomiafdelingen og være afløser på debitorfunktionen
 • Ansvar for registrering af købsfakturaer og øvrige bilag i Danske Sundhedssikring
Dansk Sundhedssikring
Academic WorkDebitorbogholder til OTIS

Academic Work søger for OTIS i Herlev

Er du på udkig efter en spændende stilling som debitorbogholder i en anerkendt virksomhed? Har du flair for bogføring og er god til at arbejde med kunder? Så er du måske den rette person til denne stilling!

Otis søger en debitorbogholder, der skal hjælpe med fakturering og bogføring. I denne stilling bliver du en del af et godt kollegialt samarbejde og en arbejdsplads med en flad struktur. Der er tale om en fuldtidsstilling i en tidsbegrænset periode på 4 måneder. Du bliver tilbudt en stilling med et fleksibelt og ungt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, grundig on-boarding i opgaverne og en god reference på CV’et i en virksomhed med internationale karrieremuligheder.

Vi søger en som:

 • Er ansvarsbevidst, struktureret og disciplineret
 • Er positiv og imødekommende
 • Har flair for tal og orden

Tidligere erfaring er ikke et krav, men vil betragtes som en fordel.
Hvis dette vækker din interesse, så læs mere her!

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Sentia Denmark A/S
Cloud Support Specialist

Sentia Denmark A/S, Herlev

Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Har du erfaring med AWS eller Azure og vil være med til at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi en spændende mulighed til dig.

Som vores nye Cloud Support Specialist vil du vil blive en del af vores døgnbemandede supportfunktion, hvor vi designer, konstruerer og håndterer cloudtjenester og applikationer for at sikre, at vores kunders forretning altid er online. Hertil vil du også spille en aktiv og deltagende rolle i etableringen af nye cloudløsninger.

Sentia tilbyder komplet håndterede og sikre cloudløsninger til vores kunder, leveret af vores dedikerede public cloud team, som du vil blive en del af.

I stillingen vil du have stor kundekontakt, så vi forventer at du har en passion for at hjælpe kunder og drive de bedste løsninger.

Sentia Denmark A/S
Mirit Glas A/SSalgskonsulent til teknisk salg

Mirit Glas A/S, Herlev

Mirit Glas er meget mere end en traditionel produktionsvirksomhed: Det er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier, meget små enkelte stykker industriglas til specifikke tekniske formål, samt glas til belysning og design. Mirit Glas er leveringsdygtige i en bred vifte af glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre.

Vi søger en profil, der kan supplerer salgsteamet, som vores nye salgskonsulent, og indgå i det daglige arbejde med at servicere, supportere og rådgive vores mange kunder. Vi kigger efter en profil, der har flair for det tekniske, eventuelt teknisk indsigt fra tidligere stilling, eller ikke er bange for at at "gå ombord" i det tekniske. Har du øje for detaljen, er du problemløser, kaster du ud i opgaverne for kunderne - på både praktisk og æstetisk vis - og forstår at løse disse og samtidig sikre glade kunder hele vejen, så læs gerne videre:

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
POWER A/S
Er du vores nye online sælger?

POWER A/S

Vores kunder er vilde med at handle på nettet. Derfor har vi brug for dig som vores nye elektroniksælger via vores salgschat, som er vores nye store satsning.

Jobindex A/S

Du skal kunne lide kunder og salg
Du skal altså være drevet af mål – og kunne lide at fejre dem med os. Det går stærkt hos Power, og vi er ivrige efter at prøve nye ting af. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du hurtigt kan ændre kurs og er sulten efter at teste nye idéer og muligheder af.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver i et af vores varehuse, så du er tæt på produkterne samt vores kollegaer.

POWER A/S
Sentia Denmark A/S
Bid Manager

Sentia Denmark A/S, Herlev, Århus eller Odense

Vil du være en del af en spændende vækst- og transformationsrejse? Evner du at udvikle Sentia’s Bid Management-forretning? Har du erfaring med offentlige og private udbud indenfor IT? Så leder vi efter lige præcis dig!

Som vores Bid Manager vil du spille en essentiel rolle i vores vækst-rejse og sikre at Sentia tager del i budrunder og vinder projekter og derved bidrager til Sentia’s vækstmål.

I stillingen vil du få mulighed for at sætte dit præg på processer og få ansvaret for at forme Sentia’s Bid Management-forretning i tæt samarbejde med Head of Presales.

Du vil blive ansvarlig for at identificere muligheder sammen med vores Account-team og indgå i komplekse budprocesser fra A- Z.

Sentia Denmark A/S
Azets Insight A/SFinancial controller med øje for detaljen

Azets Insight A/S, Herlev

Har du dine ambitioner og kompetencer i orden og søger du en arbejdsplads med højt til loftet, styr på forretningsgangene og et spændende arbejdsmiljø? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med kompetente kollegaer på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Du vil blive en del af vores interne finansafdeling og vil i din hverdag bla. stå for udarbejdelse af regnskabet, i koncernens 6 selskaber. Sammen med dine kollegaer vil du være med til, at præge og optimere udførelsen af de interne regnskabsprocesser.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Synoptik A/SBusiness controller

Synoptik A/S, Herlev

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

Vi søger en business controller, der brænder for at udfordre forretningen baseret på finansielle analyser. Du bliver en del af vores finansafdeling, der i dag består af 26 kolleger, herunder vores CFO, 9 debitorbogholdere, 7 kreditorbogholdere, 3 interne revisorer og 5 controllere. Du vil referere direkte til vores chefcontroller.

Som business controller er din vigtigste opgave at udarbejde finansielle analyser, der bidrager til og udfordrer de beslutninger og projekter, der skaber forretningsmæssig værdi for Synoptik. Du drives af at bruge din viden på det kommercielle plan, når der skal udarbejdes business cases, rapporter og insights.

Verifone Denmark A/S
Account Manager

Verifone Denmark A/S, Herlev

Resultatorienteret Account Manager søges til spændende stilling hos førende global virksomhed indenfor betalingsløsninger.

 • Kig her hvis du er en som brænder for at komme ind i en global virksomhed med fart på og er god til at yde en professionel og behovsafdækkende salgsdialog med dine kunder.
Verifone Denmark A/S i Herlev

Vi har klare vækstplaner, og i 2021 bygger vi videre på vores energiske salgsteam, og søger nu flere Account Managers til et nyoprettet team med reference til virksomhedens salgschef. Som vores nye salgsmedarbejder skal du formå at formidle et dynamisk B2B-salg på en professionel måde. Du vil få din egen kundeportefølje af eksisterende kunder og bruge 80 % af din tid på at finde uudnyttet salgspotentiale i din egen portefølje. Målet er at skabe ny- og mersalg da vores produkter og services er i konstant udvikling. Derfor er det vigtigt for os, at vi er i løbende dialog med vores kunder og sørger for, at deres behov bliver dækket bedst muligt.

Verifone Denmark A/S
Lemvigh-Müller A/S
Assistent til Stamdata

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Vi søger en dygtig teamplayer, der vil bidrage til at optimere vores datakvalitet og datavedligehold i en tidsbegrænset stilling på 12 måneder.

Du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af stamdatarelaterede opgaver, herunder ind- og udlæsning af data samt opdatering og validering af priser, varedata mv. Du har mulighed for at arbejde på et af vores hovedkontorer, i enten Kolding eller Herlev, samt mulighed for hjemmearbejde der aftales med nærmeste leder.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Håndtere stamdata, herunder ind- og udlæsning af elektroniske datafiler i forbindelse med vedligeholdelse, opdateringer, validering af data
 • Varetage stamdatarelaterede opgaver, som er afledte af tværorganisatoriske projekter
 • Håndtere prissætning af varer, ændring af rabatter mv.
Azets Insight A/SBliv en del af Danmarks bedste lønafdeling

Azets Insight A/S, Herlev

Vi søger flere dygtige lønkonsulenter til at drifte vores mange kunders lønfunktioner – og yde dem den aller bedste service. Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige virksomheder og deres processer. Vores kunder er en lang række spændende danske og internationale private virksomheder samt kommuner og offentlige instanser. I denne stilling vil du udelukkende komme til at arbejde med løn til det private erhvervsliv.

Erfaringsmæssigt kan der være flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har solid erfaring med løn og at du samtidig arbejder struktureret, målrettet og kvalitetsbevidst.

Sanos Clinic A/SProjektsygeplejerske til klinisk forskning

Sanos Clinic A/S, Herlev

Sanos Clinic A/S er en dedikeret forskningsklinik. I Sanos stræber vi efter at levere kliniske data af høj kvalitet i et innovativt videnskabeligt miljø og i tæt samarbejde med vores sponsorer indenfor biotek og medicinalbranchen. Sanos Clinic er en privat forskningsklinik, som blev etableret i 2018 og er en division af Sanos Group A/S.

Dit job som projektsygeplejerske vil være varieret og vil blandt andet inkludere følgende opgaver:

 • Opstarte studier, vedligeholde studie og afslutte studier
 • Selvstændigt planlægge, udføre og koordinere patientforløb
 • Håndtering af IMP
 • Indtastning af data i diverse elektroniske systemer bl.a. eCRF
OTIS A/S
Nattevagt Otisline

OTIS A/S, Herlev

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse nattevagter til vores kundeservicecenter OtisLine, hvor vi håndterer alle henvendelser fra kunder og brugere af vore elevatorer - heriblandt opkald via vores alarmer i elevatorerne.

Otis

Du vil være på vagt i vores kundeservice center, med mulighed for at sove imellem opkaldende og det er dig, der koordinerer alarm udkald i samarbejde med de montører, der er på vagt.

Opgaverne:

 • Modtagelse/ekspedition af alarmer
 • Modtagelse og videregivelse af udkald
 • Overvågning af tekniske alarmer
OTIS A/S
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse