244 job matcher din søgning 244 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EMRI A/STechnical Executive Assistant

EMRI A/S, Herlev

… i en spændende ingeniørvirksomhed med stort vækstpotentiale

Vi søger en initiativrig og systematisk person med baggrund som elektronikingeniør eller anden videregående uddannelse på kandidatniveau inden for det tekniske felt.

Du skal assistere vores adm. direktør med en bred vifte af opgaver heriblandt forberedelse af teknisk dokumentation, kvalitetssikring, udarbejdelse af projektorienterede salgstilbud, rapportering til ledelsen samt andre administrative opgaver på ledelsesniveau.

En af dine første opgaver hos EMRI bliver at opdatere vores kvalitetssystem ISO9001:2015 i forbindelse med implementeringen af vores nye ERP-system. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med ISO9001 og forstår at tænke kritisk og være løsningsorienteret på samme tid.

CuriaKey Account Manager

Curia søger for Eaton i Herlev

Har du en stærk salgsprofil, og leder du efter nye udfordringer, hvor personlig udvikling og succes skabes i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø?

Du sælger UPS-løsninger (Uninterruptible Power Systems) til kunder som hospitaler, datacentre, marine og industri, der ikke kan leve med pludselige strømudfald. Løsningerne er energi-effektive, og de sikrer samtidig kundens energiforsyning.

Derudover kommer du bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

 • Udarbejde handlingsplaner for dine kunder, der sikrer vækst.
 • Generere tilbud, afholde kundemøder og følge op på disse.
 • Forhandling på højt niveau – både kontraktmæssigt og i den daglige handel.
Synoptik A/SMarketing Automation Specialist

Synoptik A/S, Herlev

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel for vores kunder.

Vi er netop nu på udkig efter en Marketing Automation Specialist, der er brænder for sit fag.

Som Marketing Automation Specialist består dit job af to primære ansvarsområder; dels at skabe CRM indsigter, hvorfra du anbefaler udvikling og justering af kommende og eksisterende CRM kommunikation, og dels at kvalitetssikre, kontrollere og forene kundedata fra input til output i vores systemer knyttet til CRM kommunikationen. Som en væsentlig sekundær opgave har du ansvar for at definere selektionskriterier samt eksekvere dataudtræk både til vores marketing automation programmer og mange øvrige kampagner på tværs af kanaler.

Coor Service Management A/S
Bid Manager, med sublime Excel skills, til vores Analytics & Bid Management Team

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du være del af vores Analytics & Bid Management Team i Coor, hvor du får innovative og fagligt dygtige kollegaer i en stor Nordisk Facility Management virksomhed i rivende vækst? Så har du chancen – søg jobbet nu.

Service er det vi lever af i Coor, og du skal som medarbejder yde service i stjerneklasse hver dag. Da vi, ud over at have Passion for Service i Coor, også har Passion for People, så er det vigtigt for os, at du trives på dit arbejde, og at sikkerheden på arbejdspladsen er i top.

Som Bid Manager i Coor får du disse spændende opgaver:

 • Prissættelse af tilbud primært indenfor renhold, men med mulighed for flere services på sigt.
 • Udarbejdelse af prismodeller.
 • Udarbejde af nøgletal og benchmarks, som skal bruges til at optimere den kommercielle afdeling.
Coor Service Management A/S
AjourCareHos AjourCare Flyverkorps bliver du fastansat med en attraktiv grundløn inkl. ekstra honorar

AjourCare

Vores ører blafrer, og vores øjne stiller skarpt. Hos AjourCare varetager vi den respiratoriske behandling hos Brugere i eget hjem. Vi holder os vågne og er konstant indenfor syns- og høreafstand.

Vil du være en del af vores Respiratoriske Flyverkorps? Som en del af korpset står du til rådighed fra egen bopæl ud fra et fast vagtrul på 36 timer om ugen á 3 * 12 timer. Du arbejder ren aften og nat fra kl. 19.00 – 07.00. Du skal være klar til at tage ud til vores 27 Brugere i Region Hovedstaden, når vores faste teams ikke kan dække vagten.

GF Forsikring
Forsikringsrådgiver til GF Nordsjælland/Storkøbenhavn

GF Forsikring

 • Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et professionelt team?
 • Har du lyst til at sælge pr. telefon med også have personlige medlemsmøder på kontoret?
 • Vil det været et plus for dig, at du kan deltage i medlemsarrangementer og derigennem skabe salg via relationer?

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, og vi har også en del personlige henvendelser på kontorerne.

GF Forsikring
Azets Insight A/SKundefokuseret koordinator med lønkompetencer

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med kundesupport inden for løn, og har du gode systemkompetencer? Så bliv en del af Azets og varetag et vigtigt område, hvor du får ansvar for koordinering af support og kundeservice på Danmarks førende lønløsning!

Vores kompetente team af supportkonsulenter supporterer kunder og kollegaer inden for HR- og lønområdet. Teamet løser løbende opgaver, som kommer ind via vores servicesystem og sørger for, at kunden får svar inden for gældende serviceaftaler.

Som koordinator sørger du for opfølgning på supportsagerne og sikrer, at kunderne bliver hjulpet videre her og nu. Du er med til at fordele og tildele sager mest hensigtsmæssigt, således at kompetencer og kundesager matcher bedst muligt og sikrer, at sagen løses hurtigt og effektivt.

Azets Insight A/SProjektkoordinator til payroll

Azets Insight A/S, Herlev

Er du en erfaren lønkonsulent, der gerne vil arbejde med implementerings- og optimeringsprojekter, så er dette måske jobbet for dig! Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med en dygtig projektkoordinator.

Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med en dygtig projektkoordinator.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter, inden for løn/HR, og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.

Bakkafrost
Produktionsmedarbejdere til lakseproducent på Færøerne

Bakkafrost, Glyvrar

Bakkafrost er Færøernes førende lakseproducent. Vi har fuld værdikæde, fra laksefoder til færdigproducerede produkter, og vi leverer til restauranter og supermarkeder i hele verden. Vores mål er at producere verdens bedste bæredygtige laks, og nu har du mulighed for at blive en del af en virksomhed i verdensklasse.

Grundet stigende efterspørgsel på vores produkter søger vi nu produktionsmedarbejdere til vores fabrik på Glyvrar.

Som produktionsmedarbejder hos Bakkafrost får du en spændende og varieret hverdag, hvor du bidrager til bæredygtig fødevareproduktion. Vi lægger vægt på medarbejdertrivsel og prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Bakkafrost
Mapei Denmark A/SSalgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter

Mapei Denmark A/S, Herlev

For at styrke vores organisation i Mapei Danmark A/S, søger vi nu en Salgschef med ansvar for Mapeis BYG-produkter.

Mapei er international markedsleder inden for produktløsninger til gulve og additiver til betonindustrien. I denne stilling vil du være en del af vores danske salgsteam for produkter til byggebranchen i Danmark med et særligt ansvar for produktløsninger fra vores BYG-division.

Ansvar og opgaver vil primært være:

 • Salg og salgsudvikling i BYG-divisionen, herunder bl.a. produkter til keramisk fastgørelse, fuger, epoxy- og PU-gulve, lak og gulvspartel. Stillingen indebefatter endvidere egne salgsbudgetter i overensstemmelse med vedtagne strategier til målopfyldelse af vækst- og profitmål.
 • Lede, motivere og udvikle salgsteamet på 3 medarbejdere inden for BYG.
IntectImplementeringskonsulent

Intect, Herlev

Vil du gøre en forskel og være med i vores spændende udvikling, så søger vi en udadvendt løn-ekvilibrist, der elsker at lære fra sig. Vil du være med til at skabe dygtige og kompetence-Intect-administratorer hos vores kunder gennem et nyt og innovativt implementeringsforløb? Og vil du være med til at definere og udvikle selve processen sideløbende? Så er det dig, vi venter på. Kom og bliv vores nye implementeringsekspert i Intect!

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du får en dynamisk hverdag med fokus på vejledning og uddannelse af vores mange nye større kunder. Implementeringsforløbene gør, at du kommer tæt på de enkelte kunder og får en stærk indsigt i automatisering af lønprocesser og lønkompleksitet i mange brancher og overenskomster. Du bidrager med god energi, faglig sparring og stærke undervisningskompetencer.

Oluf Brønnum & Co. A/S
Indkøbsassistent til Indkøbsafdelingen

Oluf Brønnum & Co. A/S, Herlev

Vil du være en del af en veletableret og stærkt voksende virksomhed, hvor målet er at blive den mest professionelle storkøkkenleverandør i Danmark? Så er du måske lige den, vi mangler.

Du bliver en del af indkøbsteamet på 7 personer. Her vil du få en god blanding af rutineprægede og uventede opgaver, som du løser med højt humør og en positiv attitude. Du starter med at gå igennem et grundigt oplæringsprogram. Når du er klar, bliver det din opgave, sammen med indkøbsteamet at:

 • Dagligt bestille varer. Enten direkte til vores kunder eller til Brønnum’s centrallager.
 • Have den daglige kontakt med leverandørerne, hvor du giver estimater og laver opfølgning på leverancer.
 • Have det administrative overblik over ordrer samt ajourføring af priser, ordrebekræftelse m.m.
Oluf Brønnum & Co. A/S
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Lemvigh-Müller A/S
Belysningstekniker

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Vil du gerne se dine projekter blive til virkelighed og se dine beregninger omsat til et synligt slutresultat, så er her muligheden for at blive en del af Lemvigh-Müllers specialiserede team der arbejder med lysberegninger – i måske et af de mest alsidige job der er i belysningsbranchen.

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Din hverdag vil være dynamisk med mange daglige opkald fra installatører og andre professionelle kundegrupper, som du primært supporterer med lysberegninger i DIALux, teknisk råd og vejledning samt beregning af tilbud og tilbudsgivning vedr. lys og lysstyring. Du vil også løbende samarbejde med eksterne sælgere omkring tilbudsgivning, projektarbejde mv.

 XL-BYG,

Salgsassistent

XL-BYG, Herlev

Hvis du brænder for god kundeservice på tværs af alle kundegrupper – og varegrupper – er XL-BYG JA i Herlev noget for dig.

Vi søger en ny kollega, der har en bred viden indenfor specielt isenkram og el-værktøj, der kan indgå i vores lille team på fuldtid.

Stillingen:

 • Salg, rådgivning og service til alle slags kunder
 • Disponering af varesortiment
 • Opbygning af udstillinger
 • Indgå i teamet sammen med dine kollegaer
XL-BYG
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Nordic Bioscience A/S
Scientist to Antibody Development Team

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Do you want to develop innovative products that improve health? Do you have a passion about working with antibodies? Do you want to be part of a Journey where we ambitious to increase our portfolio and output over the next couple of years? Then this exiting position at Nordic Bioscience could be a unique possibility for you.

As our new scientist, you will have a great influence on your tasks and development plans as we are constantly trying to mirror the needs of the organization and are always seeking to optimize our processes. You will enter a cooperation where the focus for the near future will be:

 • Assist the development of new mAb projects
 • Lead the optimization of existing mAb development strategies
Terma A/S
Marketing Business Partner

Terma A/S, Herlev

Do you have an interest in technological products and a natural flair for communicating high-tech solutions? Then you might be the ideal candidate for the position as Marketing Business Partner.

This is a newly established position, and part of your job is to leverage your extensive product marketing experience to influence our way of working. You will work closely with sales representatives and product managers to create the right campaigns and marketing material – primarily for our solutions aimed at market segments ground and sea.

In our business we often have long sales cycles and need to target both end-users and direct customers. It will be your responsibility to coordinate the development of product-related marketing materials. You are adept at creating some of these materials yourself, but you will also work closely with internal marketing specialists as well as external agencies and copywriters.

Terma A/S
Nordisk Polering ApSSERVICELEDER RENGØRING Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Vi søger en erfaren og alsidig serviceleder til vores drift af Facility Services, der inkluderer totalløsninger indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, glatførebekæmpelse og øvrige ejendomsrelaterede services.

Jobprofil – arbejdet omfatter følgende:
 • koordinere samt deltage i daglig servicering af vores kunder
 • kvalitetskontrol, for at sikre at vi lever op til vores kunders forventninger
 • tilrettelægge arbejdet, med henblik på rettidighed og optimal udnyttelse af resurser
 • rekruttering og oplæring af nye medarbejdere
 • deltage i tilbudsgivning ved at være sparring til salgsafdelingen
 • løbende optimering af arbejdsprocesser
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: