405 job matcher din søgning 405 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IntectImplementeringskonsulent

Intect, Herlev

Vil du gøre en forskel og være med i vores spændende udvikling, så søger vi en udadvendt løn-ekvilibrist, der elsker at lære fra sig. Vil du være med til at skabe dygtige og kompetence-Intect-administratorer hos vores kunder gennem et nyt og innovativt implementeringsforløb? Og vil du være med til at definere og udvikle selve processen sideløbende? Så er det dig, vi venter på. Kom og bliv vores nye implementeringsekspert i Intect!

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du får en dynamisk hverdag med fokus på vejledning og uddannelse af vores mange nye større kunder. Implementeringsforløbene gør, at du kommer tæt på de enkelte kunder og får en stærk indsigt i automatisering af lønprocesser og lønkompleksitet i mange brancher og overenskomster. Du bidrager med god energi, faglig sparring og stærke undervisningskompetencer.

Oluf Brønnum & Co. A/S
Indkøbsassistent til Indkøbsafdelingen

Oluf Brønnum & Co. A/S, Herlev

Vil du være en del af en veletableret og stærkt voksende virksomhed, hvor målet er at blive den mest professionelle storkøkkenleverandør i Danmark, Så er du måske lige den, vi mangler.

Du bliver en del af indkøbsteamet på 7 personer. Her vil du få en god blanding af rutineprægede og uventede opgaver, som du løser med højt humør og en positiv attitude. Du starter med at gå igennem et grundigt oplæringsprogram. Når du er klar, bliver det din opgave, sammen med indkøbsteamet at:

 • Dagligt bestille varer. Enten direkte til vores kunder eller til Brønnum’s centrallager.
 • Have den daglige kontakt med leverandørerne, hvor du giver estimater og laver opfølgning på leverancer.
 • Have det administrative overblik over ordrer samt ajourføring af priser, ordrebekræftelse m.m.
Oluf Brønnum & Co. A/S
Sentia Denmark A/S
Vi søger en dygtig studentermedhjælper med skarpt overblik og interesse for transformationsprocesser

Sentia Denmark A/S, Herlev

Har du lyst til et spændende studiejob med fokus på databehandling, transformationsopgaver og salg? Kan du se dig selv arbejde i en ambitiøs IT-virksomhed på en spændende transformationsrejse? Så har vi en spændende karrieremulighed til dig.

Vi er i øjeblikket på en spændende transformationsrejse, hvor vi optimerer vores processer, data og kommercielle strukturer. Vi er på udkig efter en skarp studentermedhjælper, som er i gang med en videregående uddannelse og har en passion for databehandling, transformationsopgaver og salg.

Du vil komme til at arbejde bredt med databehandling, lead-generering, transformations-understøttelse samt involvering i udbud.

Sentia Denmark A/S
POWER A/S
Timelønnet sælger til POWER i Herlev

POWER A/S

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos POWER i Herlev får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

Jobindex A/S

Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde,” fortæller sælger Patrick Ask.

POWER A/S
Dansk Sundhedssikring
Sygeplejerskestuderende med lyst til nye udfordringer som sommerferieafløser

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du sygeplejerskestuderende og har du lyst til at prøve dine kompetencer af som sommerferieafløser i en sundhedsvirksomhed i vækst? Brænder du for at hjælpe og vejlede til den rette behandling?

Dansk Sundhedssikring

Du vil blive en del af et fagligt stærkt sundhedsteam, som hjælper hinanden og løfter i flok. Teamet består af over 80 dygtige kollegaer med specialer inden for mange forskellige områder, som samarbejder på et højt fagligt niveau.

Som sommerferieafløser vil du gennemgå et kort onboardingprogram, hvor du vil blive klædt godt på til at håndtere telefoniske henvendelser fra vores kunder, og hjælpe dem videre til den rette behandling.

Dansk Sundhedssikring
Targeting PersonalerådgivningGrafisk designer/-koordinator

Targeting Personalerådgivning søger for STADA Nordic i Herlev

Har du interesse for lægemidler, kosttilskud og hudpleje? Så er det måske hos STADA Nordic, du fremover skal bruge dine grafiske kompetencer inden for artwork i bred forstand. Der er mange opgaver at holde styr på, for STADA Nordic har mange produktlanceringer. Den nye grafiker bliver bl.a. ansvarlig for emballage og pakke-materialer til både lægemidler og hudpleje i samarbejde med STADA’s anden grafiker. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdsopgaverne:

 • Artwork – opsætning, korrektur og koordinering af pakkematerialer til lægemidler i samarbejde med virksomhedens hovedkontor og mange produktionssteder rundt om i verden (i overensstemmelse med virksomhedens designmanual)
 • Ad hoc-opgaver inden for markedsføring (udarbejdelse af plakater, brochurer, leaflets, roll-ups, messematerialer m.v.)
Flies HR ConsultingBrugseni søger dygtig uddeler til Nuuk

Flies HR Consulting søger for Brugseni

Er du en god købmand, og trives du i et job med mange udfordringer, og har du lyst til at stå i spidsen for et team på 175 medarbejdere? Så er du måske Brugsenis nye uddeler.

Som uddeler har du stor lyst til at udfordre dit købmandskab, du har viljen til at gå forrest og være med til at udvikle butikkens drift og medarbejdere for at skabe succes. For såvel medarbejdere som vores kunder.

Butikken ligger i hjertet af Nuuks centrum med et salgsareal på 4500 m2 og med en omsætning på over 300 millioner er Brugseni Nuuk, Grønlands største butik. Du vil få det overordnede ansvar for nonfood, bageri, slagter og delikatesseafdelingen.

Flies HR ConsultingKemiker eller ingeniør

Flies HR Consulting søger for Greenland Ruby i Nuuk

Vi søger en dygtig laborant, cand.scient. eller ingeniør med speciale i kemi, som kan indgå i vores stærke team med engagerede og motiverede medarbejdere.

Du skal kunne lede vores afsyringsanlæg og sorteringsfaciliteter og vil have 5-6 medarbejdere i direkte reference. Du vil referere direkte til managing director, Peter Madsen.

Som kemiker/kemiingeniør vil du opleve en spændende hverdag med mange forskellige opgaver. Alt sammen i et miljø, hvor det sociale aspekt vægtes højt.

Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Dansk Sundhedssikring
Rådgivende og behandlende fysioterapeut til forsikringsselskab i vækst

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du fysioterapeut, og har du lyst til at yde fysioterapeutisk rådgivning og behandling telefonisk?

Dansk Sundhedssikring

Sundhedsteamets formål er at yde en sundhedsfaglig visitation og rådgivning – med høj kvalitet og effektiv sagsbehandling. Ved hjælp af dine sundhedsfaglige kompetencer samt dit store kendskab til sundhedsvæsenet, vil du rådgive og navigere inden for både det offentlige og private regi – afhængigt af hvor kunden er bedst sundhedsfagligt hjulpet.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. være at:

 • Identificere, vurdere og behandle alle komplekse skadesanmeldelser vedr. bevægeapparatet ved sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling
 • Deltage i sparring med kollegaer omkring komplekse sager samt at træffe beslutninger i forhold til det videre forløb
Dansk Sundhedssikring
Qeqqata KommuniaPsykolog/konsulent for specialundervisning til Qeqqani MISI/PPR

Qeqqata Kommunia, Sisimiut

Qeqqani MISI er en rådgivende og vejledende instans, der arbejder med børn og unge i alderen 0-18 år i samarbejde med forældre, skoler og institutioner.

Qeqqani MISI er et tværfagligt team bestående af psykologer, pædagogiske psykologiske konsulenter samt en kontoroverassistent. Disse er fordelt på to fysiske rammer med en afdeling i Sisimiut og en afdeling i Maniitsoq herunder 6 tilhørende bygder. Dette indebærer, at der vil være en del rejseaktiviteter ved behov.

Qeqqani MISI søger en psykolog eller en konsulent for specialundervisning, der har/kan:

 • Erfaring med specialpædagogiske arbejdsmetoder med henblik på at støtte børn og unge i deres trivsel, udvikling og læring
 • Kendskab til pædagogiske undersøgelses- og undervisningsmetoder i arbejdet med børn med forskelligartede funktionsvanskeligheder og/eller –nedsættelser
Azets Insight A/SKørende lønkonsulent

Azets Insight A/S

Få det bedste fra 2 verdner - bliv fastansat konsulent
Azets introducerer nu et nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder både midlertidig og permanent lønkonsulent assistance – ude hos kunderne, og du kan være med helt fra starten! Vi søger fem nye lønkonsulenter til fastansættelse, som skal arbejde selvstændigt ude hos vores kunder og indgå i kundens organisation for en periode.

Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange forskellige brancher, virksomheder og deres processer. Din hverdag, arbejdsopgaver og arbejdsplads vil variere, hvilket du skal finde spændende og motiverende. Selvom du sidder ude hos kunden har du god mulighed for sparring fra kollegaer i Azets.

I eventuelle perioder mellem opgaver ude hos kunderne vil du blive en del af vores store inhouse lønafdeling, hvor vi varetager lønadministration for de kunder der har valgt Azets til permanent lønoutsourcing.

Vectrus Services A/S
CNS-Tekniker, Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en CNS-tekniker til kommunikationsafdelingen – Non-Secure Communications - på Thule Air Base, Grønland. Der er tale om en fastansættelse med ansættelse og udrejse snarest muligt.

Non-Secure Communications varetager vedligehold af alle ikke sensitive kommunikationssystemer på basen lige fra TV, radio-, telefonsystemer og telefonomstilling til lufthavnsradar og -navigationsudstyr.

Som CNS-tekniker, vil dine primære opgaver være:

 • Drift og vedligehold af CNS-systemer/anlæg i basens lufthavn.
 • Fejlfinding og reparation af lufthavnsudstyr.
 • Projektering og implementering af CNS-systemer.
Vectrus Services A/S
Vectrus Services A/S
ATCALS Tekniker til Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en ATCALS-tekniker til kommunikationsafdelingen – Non-Secure Communications - på Thule Air Base, Grønland til ansættelse og udrejse snarest muligt.

Non-Secure Communications varetager vedligehold af alle ikke sensitive kommunikationssystemer på basen lige fra TV, radio-, telefonsystemer og telefonomstilling til radar og navigationsudstyr i lufthavnen.

Som ATCALS-tekniker, vil dine primære opgaver være:

 • Inspektion og forebyggende vedligehold af udstyr jf. US Air Force regulativer.
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af lufthavnskommunikationsudstyr, radar- og navigationsudstyr.
 • Vedligehold af værkstedets manualer og testudstyr.
Vectrus Services A/S
HECA NUUK A/SRestaurantchef

HECA NUUK A/S

Vi vil være de bedste. Vi vil give vores gæster den bedste oplevelse i Nuuk. Den største madoplevelse, den bedste service og den bedste underholdning. Det arbejder vi for hver dag. Og vi søger nu en restaurantchef, der skal hjælpe os med at nå målet.

Du er i stand til at vedligeholde kvalitet og et højt niveau af arbejde. Du forstår at holde restauranten på et højt niveau og har god forståelse for høj kvalitet og ensartet service. Du har desuden erfaring med egenkontrol og kender til meget høje krav til hygiejne og kvalitet.

Som restaurantchef er du chef i selve restauranten. Du er med i den faste vagtplan i restauranten, og deltager selv i serveringen. Du har erfaring med planlægning og ledelse af ufaglærte tjenere, og du forstår at drive en restaurant succesfuldt, og nyder selv at være en del af tjener-teamet.

HECA NUUK A/SBarchef

HECA NUUK A/S

Vi vil være de bedste. Vi vil give vores gæster den bedste oplevelse i Nuuk. Den største oplevelse, den bedste service og den bedste underholdning. Det arbejder vi for hver dag. Og vi søger nu en barchef, der skal hjælpe os med at nå målet.

Du er gerne uddannet bartender, i stand til at vedligeholde kvalitet og et højt niveau af arbejde. Du forstår at holde barerne på et højt niveau og har god forståelse for høj kvalitet og ensartet service. Du har desuden erfaring med egenkontrol og kender til meget høje krav til hygiejne og kvalitet.

Som barchef er du chef i vores 3 barer. Du er med i den faste vagtplan i baren, og deltager selv i serveringen. Du har erfaring med planlægning og ledelse af ufaglærte bartendere, og du forstår at drive en bar succesfuldt, og nyder selv at være en del af bar-teamet.

Capax RecruitmentEn erfaren sælger søges til en nyoprettet stilling som Inside Sales Specialist

Capax Recruitment søger for Pascal A/S i Herlev

Pascal er en hurtig ambitiøs voksende virksomhed, og derfor søger vores salgsafdeling nu en erfaren sælger til en nyoprettet stilling som Inside Sales Specialist.

Som vores nye Inside Sales Specialist vil du få en essentiel rolle og være ansvarlig for målrettet salg af vores Blaze Audio produkter til direkte channels i Europa. Dit hovedformål i denne nye rolle vil være at finde nye partnere og professionelle AV-partnere på det europæiske marked.

Arbejdsopgaver

 • Kontakte og onboarde direkte forhandlingspartnere i Europa
 • Supportere lokale ledere i Norden, Storbritannien, Tyskland og Frankrig
 • Informere partnere om Pascals produkter og services over telefon og videokald
 • Drive løsningsorienteret salg af eksisterende produkter samt projekter for kunder
ProfilpartnersSERVICECHEF TIL FØRENDE SPECIALIST INDEN FOR LEVERING AF PAKKEMASKINER OG EMBALLAGEMATERIALER

Profilpartners søger for USP Ubro SystemPac A/S i Herlev

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for serviceafdelingen, de 3 tilknyttede serviceteknikere og en servicekoordinator.

Du leder og fordeler arbejdet i afdelingen og fungerer som teknisk sparringspartner, hvis der opstår et teknisk problem, serviceteknikerne ikke lige selv kan løse.

Du bliver teknisk ansvarlig for halv- & fuldautomatiske maskiner - herunder også dokumentation samt kunde- og leverandørkontakt. Ligesom du får ansvaret for overholdelse og udbygningen af serviceaftaler.