3.355 job matcher din søgning 3.355 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blue Water Shipping A/S
Assistent til Reefer Road Blue Water Shipping i Padborg

Blue Water Shipping A/S

Vil du arbejde med transport af temperaturkontrolleret gods? Har du lyst til at dygtiggøre dig inden for disponering i transportbranchen?

Blue Water Shipping A/S

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil komme til at varetage mange spændende opgaver i tæt sparring med de øvrige kolleger. Har du et højt energiniveau og engagement, så kan vi garantere dig et udfordrende job, der sætter de optimale rammer for din udvikling.

Til vores Padborg-afdeling søger vi en dygtig disponent, og vi oplærer også gerne den rette til jobbet. Du kommer til at indgå i et team, der arbejder med skræddersyede løsninger af køle- og frysetransporter. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om høj service og leveringssikkerhed i vores kunders transporter.

Blue Water Shipping A/S
Elektro-Isola A/SIndustriteknikere/Maskinoperatører til aften- eller nathold

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Elektro-Isola A/S udvikler, producerer og sælger specialfremstillede kompositprodukter. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden.

For at følge med den stigende efterspørgsel fra vores kunder, søger vi 4 industriteknikere eller maskinoperatører til vores dreje/fræse CNC-maskiner. Stillingerne besættes på faste aften- eller nathold, og er fuldtidsstillinger.

Du bliver en del af vores bearbejdningsafdeling, hvor du får varierende opgaver inden for CNC-bearbejdning. Du får en grundig sidemandsoplæring, så du selv kan håndtere maskinerne, når oplæringen er afsluttet. Der bearbejdes både store og små emner i ordrestørrelser af varierende omfang. Vi har blandt andet maskiner fra Okuma, Chiron, Doosan, Nakamura, CMS.

Zeppelin Danmark A/SElectrical Project Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg

Vores Project Engineer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til stillingen som – Electrical Project Engineer til varetagelse af bl.a. følgende opgaver:

JOBBET:

 • Rådgivning og design af styringer og tavleanlæg, primært til diesel- og gasanlæg
 • Assistere account managers med el-tekniske løsninger og prissætning
 • Teknisk afklaring for korrekt komponentvalg med tilhørende indkøb hos underleverandører
 • Yde teknisk support, såfremt der er spørgsmål under produktion, test og fra kunder,/p>

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
INEOS Energy
Structural Engineer

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a strong technical Structural Engineer to join our Subsea & Structures team within the Maintenance department.

Your key tasks will be to

 • Act as structures systems responsible for dedicated asset and facilities.
 • Be responsible for maintaining standards and procedures.
 • Ensure planning and evaluation of inspection and maintenance activities and evaluate findings and status.
INEOS Energy
Planet Huse A/S
Bygningskonstruktør til projektering af fritidshuse

Planet Huse A/S, Ribe

Kan du realisere vores kunders byggedrømme?

I stillingen får du det overordnede ansvar for, at dine husprojekter leveres inden for de aftalte rammer med kunden. Du varetager det daglige ansvar mellem byggeledere, kunder, leverandører, underleverandører og egen produktion. Herudover varetager du kundekontakten i projekteringsfasen.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • ansøgning om byggetilladelser
 • projektering og tegning af det enkelte projekt i Autocad og Revit
 • udarbejdelse af de individuelle produktionsgrundlag
 • kunde- og leverandørkontakt

Din hverdag er præget af lige dele tegnings- og dokumentationsudarbejdelse til produktionen samt kundedialog i forbindelse med realiseringen af kundens boligdrøm.

Planet Huse A/S
Dansk Smede- og Maskinteknik A/SFabrikschef – maskinfabrik med markante kompetencer

Dansk Smede- og Maskinteknik A/S, Rødding

Er du solidt funderet i maskinbranchen? Har du bred erfaring med produktionsledelse og produktionsplanlægning? Så er du måske vores nye fabrikschef. Vi søger en dygtig leder, der som del af holdet skaber konkrete og kommercielle resultater.

Med reference til den administrerende direktør hos Agrometer A/S, bliver det din opgave at lede virksomhedens daglige produktion og tilhørende funktioner. Det indebærer fokus på udvikling, planlægning, konstruktion og produktion af egne løsninger samt løbende forenklinger og forbedringer i konstruktion, produktion og projektledelse. Du bliver chef for ca. 25 kompetente medarbejdere, som er fordelt på konstruktion, produktion og administration.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende lederstilling med store personlige muligheder i en virksomhed, der har markante kompetencer samt ikke mindst et både ambitiøst og stærkt ejerskab.

WHT-SPEDITION A/SKørselsdisponent/lagermedarbejder

WHT-SPEDITION A/S, Padborg

Har du erfaring som nuværende eller tidligere chauffør eller kørselsdisponering, lagerarbejde og har truckcertifikat? Kan du lide fysisk arbejde og har lyst til at bidrage i en af de førende transport- og logistikvirksomheder inden for vin og spiritus, så har vi en stilling som skal besættes.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Varemodtagelse – losning/lastning af biler & containere
 • Kørselsdisponering af alle ind- og udgående forsendelser
 • Ordrepluk
 • Truckkørsel men også fysisk arbejde/ompalletering/håndtømning af containere
 • Selvstændige og udfordrende opgaver
Mogens Daarbak A/S
Få den bedste start på karrieren… Bliv detail-/handelselev

Mogens Daarbak A/S, Vejle

Er du klar til en dynamisk hverdag med fokus på butiksdrift og -salg, så har vi den helt rigtige elevplads til dig! Vi søger nemlig en engageret detail-/handelselev til vores afdeling i VEJLE.

Som detail-/handelselev kommer du til at være på frontlinjen. Du skal med en enestående service sørge for, at kunderne får den bedste butiksoplevelse. Dit vigtigste redskab er dit væsen og dit servicegen, hvor du med smil og imødekommenhed skal hjælpe de mange kunder, som dagligt besøger vores butik.

Uddannelsen har en varighed på 2 år inkl. skoleophold og afsluttende eksamen.

Mogens Daarbak A/S
Arkil A/S
Specialarbejder med flair for anlægsarbejde søges til Arkil i Sønderjylland

Arkil A/S

Vil du arbejde udendørs, og trives du med alsidigt arbejde? Så kom med på vores hold og udfør spændende projekter inden for blandt andet klimatilpasning, kloakering, fjernvarme og byrumsudvikling samt infrastrukturopgaver, hvor der anlægges veje, kloakker, forsyningsledninger og brolægning.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forefaldende arbejde som medhjælper i forbindelse med kloakrenovering og andre infrastrukturopgaver.

Hos os får du et godt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau og fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Lindab A/SVi søger en dygtig og erfaren kørselsassistent

Lindab A/S, Rødding

Til vores forsendelseskontor søger vi en kørselsassistent til at håndtere forsendelsesopgaver. Primært import og eksport af port-produkter og sekundært håndtering af vore øvrige produkter som stålplader, render & rør samt stållægter.

Stillingen omfatter blandt andet følgende opgaver:

 • Booking af biler
 • Udfærdigelse af følgepapirer
 • Udfærdigelse af toldpapirer
 • Turplanlægning
Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord og Sønderjylland samt København

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

Service-rens ApSHåndværker søges til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specieludviklet udstyr indvendig i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder.

Vi forventer at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt.

bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistent til Stokholtbuen

Ballerup Kommune

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet social og sundhedsassistent, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Du vil blive en del af et tværfagligt hus i rivende udvikling, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

BCA Autoauktion A/SKlargøringsmedarbejder

BCA Autoauktion A/S, Vejle

Vi søger en klargøringsmedarbejder, som brænder for at levere høj kvalitet og har en stor interesse indenfor biler. Du vil blive en del af holdet i BCAs klargøringsafdeling og vil kunne være med til at sætte dit præg på tingene. I tæt samarbejde med resten af vores operationsafdeling, vil du være med til at sikre, at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere.

Opgaver:

 • Gennemgang af alle køretøjer inden klargøring
 • Kosmetisk klargøring af bilerne herunder vask, støvsugning, affoliering og polering af biler
 • Kørsel af biler til og fra klargøring/inspektion

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads samt mulighed for at sætte dit præg på tingene.

Egsgaard HR
Studentermedhjælper til Økonomiafdeling

Egsgaard HR søger for Bramidan i Bramming

Interesserer du dig for økonomi, regnskab og forretningsudvikling? Brænder du efter at opnå hands-on erfaringer i en international vækst- og læringsorienteret virksomhed?

Så kan du være vores kommende kollega, som i samarbejde med kollegerne i Økonomiteamet skal understøtte vores drift og igangværende udvikling på tværs af landegrænser.

Vores Studentermedhjælper kan se frem til at spille en vigtig rolle i organisationens arbejde med at sikre daglig drift, og at vi kontinuerligt udfordrer og udvikler vores processer, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Assistere bogholderi i vores amerikanske datterselskab, herunder: fakturering, håndtering af indkomne fakturaer, bogføring, opkrævning af tilgodehavender
 • Supportere økonomiafdelingen i andre af selskabets datterselskaber
 • Tværgående ad hoc-opgaver
Egsgaard HR
BCA Autoauktion A/STerminalarbejder

BCA Autoauktion A/S, Vejle

Vi søger en terminalmedarbejder til at hjælpe med håndtering af ind- og udgående køretøjer. I tæt samarbejde med vores logistikafdeling, vil du være med til at sikre, at vi kommer i mål i en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt. Du vil indgå i et ungt team med godt humør, hvor der bliver lagt vægt på at løfte i flok.

Opgaver:

 • Modtagelse af køretøjer fra chauffører m.m.
 • Dataregistrering på indkomne køretøjer
 • Gennemgang af alle køretøjer inden inspektion/klargøring

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads samt muligheder for udvikling.

BCA Autoauktion A/SLogistikassistent

BCA Autoauktion A/S, Vejle

Vi søger en ny kollega til vores logistikafdeling i Vejle, som skal hjælpe os med at få alle ender til at mødes. Du vil indgå i vores logistik-team, som håndterer transport og logistik på vegne af vores auktionscentre i Skandinavien. Du vil blive en del af en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt, og kontaktfladen er stor.

Opgaver:

 • Ind og udlevering af køretøjer
 • Oprettelse af køretøjer
 • Booking af transport og forsendelser både lokalt og internationalt

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads hvor ingen dage er ens samt mulighed for udvikling indenfor tranport og logistik.

Louis Poulsen A/S
Driftsleder til Maskinværksted og Maleafdeling

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til vores fabrik i Vejen søger vi en erfaren driftsleder med tekniske kompetencer, som vil få ansvaret for at sikre den daglige ledelse af vores maskinværksted og maleafdeling, som består af 55 engagerede og kompetente medarbejdere fordelt på dag-, aften- og nathold.

Du får ansvaret for den daglige ledelse og målopfyldelse med et minimum af spild (ressourcer og materiale). En daglig ledelse der ikke går på kompromis med sikkerhed og kvalitet i arbejdet, men med fokus på produktivitetsforbedringer og leveringssikkerhed til slutkunderne.

Dine primære opgaver bliver:

 • Overordnet daglig afvikling af produktionen, om nødvendigt gennem korrigerende handlinger
 • Sikre kvaliteten med et minimum af kassation
 • Koordinere og aktiv deltagelse i løbende forbedringer
Louis Poulsen A/S