1.865 job matcher din søgning 1.865 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Vil du være sundhedsfaglig rådgiver i vores Frontline?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Dansk Sundhedssikring

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Brænder du for at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne gøre en forskel hver dag?

Så har du nu muligheden. Vi søger lige nu sygeplejersker med ortopædkirurgisk eller reumatologisk erfaring til at hjælpe vores mange forsikrede kunder.

Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at anvende dine faglige kompetencer og samtidig yde en god service til alle kunder uanset skadens omfang.

Dansk Sundhedssikring
Byggesagkyndig.nu ApS
Byggesagkyndig med flair for mennesker

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger lige nu en dygtig medarbejder til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere.

Brænder du for stor kundekontakt indenfor den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk 3 kundebesøg pr. dag. Du har samlet to timer til hvert kundebesøg, og indenfor denne tidsramme skal du lykkes med både at lytte, afstemme forventninger, undersøge, vurdere, skabe overblik, rådgive, anbefale handlingsplan, udarbejde et notat og ikke mindst skabe tryghed og sikre et smil i døren, når du kører.

C-Level Consulting ApS
Ekstern sælger

C-Level Consulting ApS søger for Riawatech i Otterup

Solide produkter til klimasikring i hele Danmark

Du får ansvar for at besøge Riawatechs kunder, som er teknisk afdeling i alle kommuner i hele Danmark samt rådgivende ingeniører inden for spildevand. Produktet er velkendt i branchen, men stillingen er ny, og der er derfor fine muligheder for at se resultatet af din egen indsats.

Din hverdag kommer til at bestå af:

 • Struktureret planlægning af besøg 1 dag om ugen
 • Typisk 3 dage om ugen med kundebesøg
 • 1 dag om ugen på kontoret i Otterup
 • Enkelte rejsedage til hovedkontor i Sverige i bredere produktoplæring
Coor Service Management A/S
Engageret studentermedhjælper med godt grafisk øje og naturligt flair for it systemer - til virksomhed i rivende udvikling

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du være en del af en spændende og innovativ virksomhed, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af marketingopgaver, bl.a. grafiske opgaver, opgaver i vores CMS-system samt redigering af videoer? Så er du måske Coor´s nye studentermedhjælper. Du vil få mulighed for at komme med på en rejse i en af Nordens førende Facility Management virksomheder og samtidig få udviklet værdifulde kompetencer til din videre karriere.

Vi søger en engageret studentermedhjælper, som har mod på at tage ansvar, udvikle sig og skabe konkrete resultater i Nordens førende IFM-virksomhed. Som studentermedhjælper i Coors Kommunikations- og Marketingafdeling, kommer du til at arbejde med en bred vifte af disciplinerne indenfor marketing.

Coor Service Management A/S
SIGA Services AG
Produktrådgiver

SIGA Services AG

Vi leder efter en produktrådgiver inden for salg, der du er ansvarlig for Sjælland, Fyn & Øerne

 • Du har erfaring fra salg med gode resultater eller har håndværker baggrund og ønsker at arbejde med salg
 • Du er hårdtarbejdende, struktureret, ydmyg og selvstændig
 • Du er overbevisende, kan opbygge tillid og sælge vores produkter til potentielle kunder
 • Du tager initiativet og arbejder proaktivt for at nå dine mål, hvor du tør udfordre din komfortzone

Du vil deltage i et 8-ugers træningsprogram. Normalt finder meget af træningen sted på vores hovedkontor i Schweiz, men på grund af situationen med Covid-19 er det ikke muligt. Under alle omstændigheder får du en grundig og god træning, så du er godt bekendt med dine arbejdsopgaver og vores virksomhedskultur.

SIGA Services AG
Foodjob Nordic
Category Manager med stærk faglighed og passion for fødevarer

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S i Broby eller København

Foodjob Nordic søger nu for Løgismose A/S en dygtig Category Manager med drive, overblik og stærk kommerciel forståelse. Der er tale om en udfordrende, nyoprettet stilling, der skal styrke virksomhedens organisation, optimering og ledelseskraft. Stillingen har et væsentligt udviklingspotentiale både operationelt og personligt, da du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver.

Som Category Manager får du end-to-end ansvar for at drive udviklingen af nye kvalitetsmejeriprodukter fra idé til lancering. Det er afgørende, at du tør udfordre status quo, og at du tager ejerskab for at drive kategoriperformance i henhold til forretningsplanen og gældende budgetmål.

Foodjob Nordic
Azets Insight A/SSkattekonsulent til Advisory team

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med revision og brænder du for at rådgive kunder? Har du kendskab til skat og kan du rådgive kunder i dette? Så er du den vi søger!

Vi oplever en stigende efterspørgsel inden for økonomisk rådgivning til virksomheder og søger derfor en ambitiøs kollega til vores Advisory team, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Som skattekonsulent er du ansvarlig for levering af rådgivningsprodukter til kunder, der kan spænde bredt fra mindre selskaber til børsnoterede virksomheder, i alle brancher, til større internationale koncerner. Opgaverne vil bl.a. omfatte opgavestyring, rådgivning inden for skattetekniske eller regnskabsmæssige områder, udarbejdelse af årsrapporter og skattehæfter, coaching af yngre konsulenter, review og meget andet.

Azets Insight A/SØkonomikonsulent med høje ambitioner

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at præge fremtidens regnskabsbranche? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Azets søger en erfaren og struktureret økonomikonsulent til vores kontor i Herlev. Du har din faglige værktøjskasse i orden, besidder et stort kundehjerte og ønsker at være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes. Du har høje ambitioner til dig selv, og disse ambitioner vil vi gerne hjælpe med at indfri.

Arbejdsformen er teambaseret, og du får medansvar for at starte kunder op i drift og direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder.

HumanTrust A/S
Projektchef B2B

HumanTrust A/S søger for HusCompagniet

Har du lyst til at arbejde med spændende rækkehusprojekter på Jylland og Fyn, hvor du går forrest som projektchef på B2B-området og viser, hvordan godt købmandskab og byggeteknisk snilde ser ud? Har du desuden, hvad der skal til for at bygge en helt ny organisation op under dig? Så er du måske den nyeste tilføjelse til RækkehusCompagniet, som er vækstvirksomheden HusCompagniets nye forretningsben.

RækkehusCompagniet skræddersyer rækkehuse til investorer fra idé til overdraget, færdigbygget projekt.

Som projektchef B2B får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for udførelse af alle B2B-rækkehusprojekter (Fyn/Jylland) inkl. økonomi
 • Ansvar for opbygning af ny teknisk afdeling til håndtering heraf (byggeledelse/tegnestue)
HumanTrust A/S
JobTeam
Nyuddannet maskinmester - bliv selvstændig med eget vikar- og rekrutteringsbureau

JobTeam

Det er vigtigt, at du har en erhvervsmæssig baggrund inden for metalområdet og har stor lyst til at drive dit eget vikar- og rekrutteringsbureau. Din baggrund behøver ikke være fra vikar- og rekrutteringsbranchen, idet du vil få en grundig oplæring af vores erfarne konsulenter.

 • Opstart af eget vikar- og rekrutteringsbureau inden for det faglærte område
 • Opbygning af gode langevarige kunderelationer i dit eget distrikt
 • Rekruttering af egnede kontorkandidater til vikarjobs og fastansættelser
POULSENTeknisk supporter til Danmarks største biogasproducent

POULSEN søger for Nature Energy i Odense

Målrettet og struktureret tekniker til førende virksomhed i den grønne omstilling.

Kan du bruge dine tekniske færdigheder til at sikre optimal drift på alle Nature Energy’s biogasanlæg i Danmark? Vil du have en central rolle i udviklingen af grøn energi i en virksomhed i vækst? Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der også investerer i din udvikling? Så kan du være den tekniske supporter, vi søger til Nature Energy i Odense.

Du driver tværfaglige vedligeholdelses- og forbedringsprojekter fra idé til implementering og sikrer løbende videndeling mellem driftssupport og projektteamet i forbindelse med design af nye biogasanlæg og ombygninger.

A/S Global Risk Management Ltd.Financial Controller

A/S Global Risk Management Ltd., Middelfart

Would you like to become part of a strong professional team in an international company? Do you possess the skill to take full responsibility for our accounting processes working closely together with teams and stakeholders, and do you pursue further personal and professional development? Then you could become our new Financial Controller.

You will be part of the Backoffice/Finance Team and work closely together with other players such as the Sales teams, Middle-Office team, and IT department.

You will be responsible for the coordination of the monthly and yearly preparation of accounts internally and externally. Furthermore, you will play an important role in ensuring daily processes related to liquidity and credit management.

Lemvigh-Müller A/S
Business Consultant til Procurement & Market Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du strateg, og brænder du for at være med til at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management? Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class procurement processer og værktøjer, der sikrer operational excellence, i samarbejde med dygtige kollegaer?

Lemvigh-Müller søger nu en Business Consultant til vores Procurement & Market Excellence team, der vil være del af den spændende rejse, vi er på!

Bullerup private BørnehavePædagogisk medarbejder søges til Bullerup private Børnehave pr. 1.8.2021

Bullerup private Børnehave

I Bullerup private Børnehave søger vi en pædagogisk medarbejder til vores vuggestueafdeling.

Vi søger en medarbejder med relevant uddannelse og/eller relevant erfaring inden for området.

Bullerup private Børnehave er en privat integreret daginstitution, som ligger i bydelen Bullerup i Odense.

Vi rummer 59 børn fordelt på 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe med 13 børn.

Vores kerneværdier i BpB er at skabe trygge rammer for børnene, så de kan udvikle sig til harmoniske, kreative, sociale og livsduelige mennesker.

Vores nøgleord er tryghed, nærvær og omsorg, der skabes af stabile, kompetente, nærværende og forstående voksne.

alles Lægehus A/S
Kompetente konsultationssygeplejersker søges til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Faaborg

Til lægepraksis i Faaborg søger vi en erfaren sygeplejerske til opstart 01.08.21.

Som sygeplejerske i almen praksis vil du kunne arbejde med høj grad af selvstændighed i de daglige opgaver, men du vil også indgå i et fagligt samarbejde, samt have kontinuerlig sparring med dine kolleger i lægehuset.

Vi ønsker en sygeplejerske, der på stedet tager del i den faglige udvikling, hvor der bl.a. er stor fokus på opgavefordeling og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted for både vores patienter og medarbejdere, som vores nye sygeplejerske vil du bidrage til denne målsætning.

alles Lægehus A/S
Byggesagkyndig.nu ApS
Tilsynsekspert med byggefaglig baggrund til rådgivning af private husejere

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger nye dygtige medarbejdere til Sjælland som vil være en del af vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed hvis mål det er at rådgive de danske private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Hadsten, Jylland, og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev, samt en afdeling i Odense på Fyn. Vi er pt. 22 ansatte fordelt på de enkelte afdelinger.

Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, som primært finder os via vores hjemmeside.

Herunder er der naturligvis kunder der kommer fra anbefalinger direkte og/eller tilbagevendende kunder. Vores primære kontaktflade er via nettet, herunder igennem vores online kundeformular, samt telefonisk henvendelse og mails.

Jobindex A/S
Mødebooker

Jobindex A/S søger for XP Digital i Herlev

Kunne du tænke dig at udfordre dine talegaver?

Som mødebooker skal du skabe kontakt til nye potentielle kunder. Du bliver vores salgsteams vigtigste samarbejdspartner med ansvar for booking af New Business-møder og valideringer til vores CRM-system.

Idet al kommunikation med potentielle nye kunder foregår per telefon, er det vigtigt, at du har talegaverne i orden, kan overbevise og herigennem skabe et positiv indtryk af XP Digital. Du vil med jobbet som mødebooker være en særdeles vigtig brik i XP Digitals vækstambitioner, og du vil samtidig være med til at sikre, at flere mennesker får de rigtige løsninger.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Målrettet konsulent til salg af hjerte112-produkter

Jobindex A/S søger for Hjerte112 i Herlev

 • Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser og hvor motivation er drivkraften.
 • Kan du se fordelene ved selv af kunne forhandle med dine kunder, men samtidig at have back-up hjemmefra.
 • Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om at win/win er det rigtige resultat.
  ”Hver dag får 10 danskere hjertestop, så vores produkt redder liv. Vi arbejder målrettet på, at danske virksomheder, foreninger og institutioner opstiller flere hjertestartere og uddannes inden for førstehjælp," fortæller Direktør Jesper Stahl.

Som konsulent hos Hjerte112 sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Din primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Jobindex A/S
Clayton Power A/SIndkøbselev i produktionsvirksomhed

Clayton Power A/S, Odense

Hos Clayton Power udvikler, fremstiller og sælger vi en af verdens førende løsninger indenfor strømforsyninger til eksempelvis servicebiler og mobile produktionsenheder.
Vi er en dynamisk virksomhed og fungerer i høj grad som et hold.

Clayton Power er en ung organisation i stærk udvikling. Det betyder for en elev der vil, at der er muligheder for at stifte bekendtskab med flere aspekter af funktionerne i en forarbejdende virksomhed. Aktuelt er der specielt opgaver indenfor indkøb og optimering af arbejdsprocesserne for vores indkøbsaktiviteter.

Du skal have lyst til at være en del af et travlt miljø, hvor beslutninger hurtigt omsættes til handling, og du vil have særligt fokus på områder som:

 • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
 • Tilbudsindhentning fra leverandører vedr. priser, lead time m.m.
 • Daglig kontakt med danske såvel som udenlandske leverandører
 • Vedligeholdelse af stamdata i Dynamics 365
Antidark ApSSalg- og marketingassistent

Antidark ApS, Middelfart

Er du serviceminded og god til at generere leads gennem eksekvering af marketingkampagner og et grundigt analytisk arbejde? Vil du være med til at forløse et endnu større potentiale i Europa, for et belysningsfirma i vækst? Så er du måske den, vi leder efter.

ANTIDARK står midt i en transformation til at være en forretningsorienteret og digital virksomhed med vækstambitioner på det europæiske marked. I vores salg- og marketingafdeling har vi derfor brug for en person, som vil være med til at øge vores målgruppes interesse for ANTIDARK og generere leads i hele Europa.

Derfor søger vi en salg- og marketingmedarbejder, som både kan arbejde analytisk og samtidig være hands on på eksekvering af marketingkampagner på tværs af lande i Europa, i tæt samarbejde med resten af salg- og marketingorganisationen.