1.057 job matcher din søgning 1.057 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.057 resultater.
FGU TrekantenUnderviser

FGU Trekanten, Middelfart

FGU Trekanten søger en dygtig og engageret underviser til FGU i Middelfart.

Opgaven som FGU-underviser kræver særligt, at du er engageret i unge, deres læring og udviklingspotentiale. Vores elever kommer med vidt forskellige baggrunde. Du skal derfor have lyst til og gerne erfaring med at undervise en mangfoldig gruppe af unge med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed. Som underviser har du mod på at afprøve differentierede og fleksible undervisningsformer med en helhedsorienteret tilgang.

FGU Trekanten tilbyder et stærkt tværfagligt fællesskab af undervisere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har det fælles mål at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring.

Nordfyns Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud for personer med senhjerneskade

Nordfyns Kommune, Bogense

Handicap og Psykiatri i Nordfyns Kommune søger 3 social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til det døgndækkede Botilbud Møllehaven i Bogense. Målgruppen for botilbuddet er fortrinsvis personer med erhvervet hjerneskade.

Vi er en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe bestående af bl.a. social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og pædagoger.

Botilbud Møllehaven er en del af Handicap og Psykiatri Nordfyn, som består af 5 afdelinger indenfor voksenhandicapområdet, samt en række tilbud indenfor psykiatrien. Afdelingerne er beliggende i Søndersø, Otterup og Bogense.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

RAWBITE ApS
Quality Manager

RAWBITE ApS, Assens or Gentofte

The idea behind RAWBITE is to create a simple and honest product that delivers energy and is easy to bring along and enjoy anywhere. This idea resulted in the organic fruit and nut bar RAWBITE. Everything at RAWBITE is driven by simplicity, joy and enthusiasm for the product. We work with the strong conviction that less is more, just as we state: ENJOY EVERY BITE.

The quality manager is responsible for securing and verifying, that the operation is completed in accordance with the current guidelines in the management system “IFS Food”.

The quality manager is responsible for maintenance and development of the company’s management system for quality and food safety. Furthermore internal audit, and internal education/training of employees in quality and food safety is also part of the job.

RAWBITE ApS
Scan Studio ApSByggeleder til åbning af retail butikker

Scan Studio ApS, Middelfart

Vi ekspanderer kraftigt og vi søger derfor en byggeleder.

Vi tænker Du er håndværker med en teoretisk tilgang, gerne med erfaring som ledende montør eller stor erfaring med montage af retail butikker.

Hvis du har en helt anden baggrund, men den rette indstilling, kan Du sagtens være den person vi søger.

Hvis du tidligere har arbejdet som montør i retail branchen, vil Du sikkert kende til nedenstående.

Scan Studio ApSProjektleder med byggeteknisk baggrund

Scan Studio ApS, Middelfart

Brænder du for projektledelse, kvalitet, kreative løsninger og har du en byggeteknisk baggrund?

Så er du måske vores nye projektleder.

Vi ekspanderer kraftigt og vi udvider derfor vores projektafdeling med en projektleder, der får ansvaret for projekter i DK og udlandet.

Som projektleder bliver du ansvarlig for projektstyring fra A-Z, herunder

 • Projektering og planlægning af projekter.
 • Udarbejdelse og afgivelse af tilbud
 • Udarbejdelse og opfølgning på projektplaner og budgetter
Space Composite Structures DENMARK APSBecome a SPACE STRUCTURE Master Builder

Space Composite Structures DENMARK APS, Odense

Space Composite Structures DENMARK is a tech & innovation company within the field of composite structures for space applications. We develop, manufacture & verify composite structures for many types of space vessels.

Background

 • Degree in Mechanical engineering or similar
 • Flair for design & craftmanship
 • Track record in building of fiber reinforced plastic components

Job

 • Project management
 • Composite design
 • Hands-on composite manufacturing
Space Composite Structures DENMARK APSBecome a SPACE Business Developer & Project Manager

Space Composite Structures DENMARK APS, Odense

Space Composite Structures DENMARK is a tech & innovation company within the field of composite structures for space applications. We develop, manufacture & verify composite structures for many types of space vessels.

Background

 • Degree in Mechanical engineering or similar
 • Track record in business development in space/aerospace/defence
 • Flair for project management

Job

 • Business development worldwide
 • Project management
 • Understanding of composite materials
Focus Telemarketing
Salgskonsulent til kunde inden for IT-branchen

Focus Telemarketing, Odense

 • Vil du være med til at sørge for, at endnu flere bliver en del af Danmarks stærkeste IT-branchefællesskab – ITB?

”Du bliver en nøgleperson i vores team og rigtig godt klædt på inden for salg. Jeg har hvert fald lært rigtig meget på kort tid. Og vi er rigtig gode til at tage os af nye kolleger,” fortæller din nye kollega Anne Karina Petersen.

Som salgskonsulent møder du ind kl. 8, hilser på dine kolleger og tager headsettet på for at ringe ud til forskellige danske IT-virksomheder og tilbyde medlemskab af ITB.

15 humoristiske kolleger
I dit nye team er gennemsnitsalderen omkring 30 år – den yngste er 20 år og den ældste runder snart de 60.

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling med telesalg, telemarketing, salg eller tilsvarende, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i den her stilling, og du har lyst til at udvikle dine salgsevner.

Er du interesseret?
Focus Telemarketing
Nybolig
Sagsbehandler søges til Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led

Nybolig

Er du dygtig og vil du være en vigtig del af et ambitiøst team?

Nybolig Odense TDL har bl.a. eget administrationcenter i Hjallese. Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Du er branchekendt og har erfaring i jobbet med alle de administrative elementer der er i salget af en bolig. For at få succes skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret, men samtidig være holdspiller for hele virksomheden.

Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne, så det er en fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Nybolig
ProSelectionFinancial Controller søges til spændende international koncern i Faaborg

ProSelection søger for kunde

Du bliver en del af en økonomiafdeling på i alt syv medarbejdere, hvor du med reference til virksomhedens regnskabschef vil blive ansvarlig for regnskabet for det danske selskab. Du vil derfor arbejde tæt sammen med virksomhedens tre bogholdere, som varetager det daglige bogholderi.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring månedsafslutning og rapportering. Herudover vil du fungere som controller for produktionen, hvor du med analyser og controlling vil bidrage til at styrke økonomistyringen. Sidst men ikke mindst vil du fungere som sparringspartner for regnskabschefen i forhold til budget og rapportering, samt løbende deltage i optimering af processer og systemer. Dine opgaver er bl.a.:

 • Analyser
 • Budget
 • Controlling
Santa Maria A/SBarselsvikariat til Fyn & Sønderjylland

Santa Maria A/S

Salg af stærke mærkevarer til dagligvarehandlen

Med reference til Field Sales Manager får du salgs- og aktivitetsansvaret for kunderne i distrikt Fyn & Sønderjylland. Du kommer til at samarbejde med dygtige og resultatorienterede kolleger i vores salgsorganisation.

Endvidere udstyres du med en optimal værktøjskasse som medvirker til, at du kan indfri distriktets målsætninger.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opfølgning på centrale kampagner og aktiviteter
 • Planlægge og gennemføre selektive butiksaktiviteter
 • Sikre distribution og minimum af OOS
Vores Elnet
El-teknisk Projektleder til Forsyningsområdet

Vores Elnet, Odense

Er du en engageret projektleder, der kan sikre fremdrift og nå i mål med el-tekniske projekter? Vil du være med til at fastholde den høje forsyningssikkerhed for vores fynske andelshavere?

Med reference til projektchefen får du et selvstændigt ansvar for en portefølje af 0,4 - 10 og 60 kV renoverings- og anlægsprojekter på Fyn. Din opgave bliver at dimensionere, planlægge, projektere og forestå projektarbejdet.

Som projektleder sikrer du, at dine projekter bliver afviklet indenfor de økonomiske, tidsmæssige og kontraktmæssige rammer. Du er ansvarlig for, at der udarbejdes projektmateriel, bestilles materialer og entreprenører samtidig med, at du fører tilsyn, følger op og har dagligt tætte dialoger med projektets interessenter og dine samarbejdspartnere. Du har budgetansvar og står på mål for dine projekters fremdrift og succes.

Vores Elnet
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til børne-, unge- og familieafdelinger samt børne- og handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes børne-, unge- og familieafdelinger samt børne- og handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
CFDSOCIALPÆDAGOG TIL DØGNTILBUD – NYBORG

CFD

Vi søger endnu en ny, kompetent kollega til CFD Nyborg – vores spændende socialpædagogiske arbejdsplads. Brænder du for høj faglighed i et socialpædagogisk miljø? Ønsker du at arbejde i veltrimmede rammer i en større organisation, som udvider? Vil du være en del af en ambitiøs og sjov medarbejdergruppe? Så er dette måske noget for dig.

Vi har modtaget fire nye beboere og har brug for endnu en dygtig kollega. Derfor søger vi fra 1. december 2020 eller hurtigst muligt en socialpædagog til CFD’s døgnafdeling 107 på Skaboeshusevej..

Du får naturligvis et grundigt introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, beboerne og fagområdet.

GF Forsikring
Forsikringsrådgiver med salgstalent

GF Forsikring, Odense

Vil du være en del af et seriøst salgsteam, hvor vi både når vores salgsmål og har det sjovt? Så er det her lige noget for dig!

Vi søger en forsikringsrådgiver til vores Kundecenter i GF Huset i Odense. Kundecentret har blandt andet ansvaret for at følge op på de kundehenvendelser, som går i overløb fra de lokale forsikringsklubber i GF. Med dette tiltag har vi en unik løsning i branchen, som er med til at sikre en excellent kundeoplevelse.

Din primære arbejdsopgave er at sikre salget via en solid rådgivning, og det er afgørende, at vores kunder får en god kundeoplevelse, samtidigt med at vi når vores salgsmål.

GF Forsikring
DFL Danish Fire Laboratories ApS
Laboratorieassistent til brandtesthal

DFL Danish Fire Laboratories ApS, Svendborg

Vi søger en engageret fuldtidsmedarbejder til planlægning og konstruktion af testopstillinger i forbindelse med brandtests.

Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med ild, røg og vand – for vi afholder ca. 300 brande om året, og du kommer til at være med til dem alle. Det er ligeledes vigtigt, at du trives med at arbejde i højder.

Du vil indgå i et lille team af dedikerede medarbejdere, hvor vi er afhængige af hinandens daglige indsats. Der er kort vej fra tanke til handling, og der vil blive lyttet til dine inputs fra første dag.

DFL Danish Fire Laboratories ApS
Jysk Fynske Medier P/S
HEAD OF TRAVEL

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Vores fordelsunivers skal være det naturlige valg når mere end 120.000 abonnenter på vores 15 dagblade skal finde deres næste rejse hvad enten den er indenfor eller udenfor Danmarks grænser.

Du indgår i et helt fantastisk team af dedikerede medarbejdere, hvor din opgave bliver at udvikle og løfte loyalitetsklubbens tilbud indenfor nationale og internationale rejser samt miniferier og dermed give vores mange abonnenter og læsere unikke ferieoplevelser.

Kvalifikationer:

 • Du forstår rejsebranchen – både i DK og internationalt og har mindst 5 års erfaring med rejsebranchen
 • Du har et bredt netværk i rejsebranchen og dokumenterede salgsresultater
 • Du er uddannet i rejsebranchen og kender dens core values
Jysk Fynske Medier P/S
Reklamationsmedarbejder i Kundeservice

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Jysk Fynske Mediers kundeservice søger kunderådgivere til et udfordrende job med både højt tempo og tid til uddannelse – med faste vagter hver anden weekend.

Jysk Fynske Medier er Danmarks næststørste virksomhed med 15 dagblade (herunder Fyens Stiftstidende), 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Vores vision er at støtte demokrati og sammenhængskraft i hele Danmark med rod i det lokale, og i kundeservice understøtter vi visionen ved at skabe og fastholde loyale kunder.

Som reklamationsmedarbejder hos kundeservice vil din primære funktion være at hjælpe vores abonnenter over telefonen og på mail, hvis deres dagblad er udeblevet, eller de ikke kan læse vores eavis. Du vil være Jysk Fynske Mediers stemme udadtil. Derfor forventer vi, du har mod på at udvikle dine kommunikationsevner og har forståelse for, at dine samtaler er med til at skabe og fastholde loyale kunder.

 Falck Danmark A/S,
Servicetekniker/montør til eftersyn af brandmateriel til Falck Teknik på Fyn

Falck Danmark A/S

Da en af vores dygtige servicetekniker-/montører har fået nyt job i Falck, søger vi derfor en ny dygtig servicemontør til montage og servicering af brand- og sikkerhedsmateriel.

Som Servicetekniker/montør besøger du daglig vores kunder og de primære arbejdsopgaver er:

 • Servicering og dimensionering af brand- og sikkerhedsmateriel
 • Trykprøvninger, reparationer og montage af diverse brandmateriel
 • Rådgivning omkring brand- og sikkerhedsmateriel
 • Salg af vores produkter i forbindelse med servicebesøg
Falck Danmark A/S