133 job matcher din søgning 133 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 133 resultater.
Lolland Kommune
Institutionsleder og souschef til Søllested Landsbyordning

Lolland Kommune

Vil du være med til at udvikle og lede en landsbyordning i rivende udvikling? Kan du se dig selv i landsbyordningens værdier: Fællesskab, Trivsel og Mod? Så er DU måske vores nye institutionsleder og souschef?

Vi søger en institutionsleder, som med stærke relationskompetencer kan og vil varetage den daglige ledelse af dagpleje, børnehave og fritidstilbud samt souschefstilling i Søllested Landsbyordning.

Institutionslederen skal sammen med landsbyordningslederen varetage den daglige pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse og sammen med medarbejderne have kontakten til børn og forældre med det fokus at bidrage til en åben og inddragende kommunikation, som skaber transparens, både op og ned i organisationen og på tværs, i henhold til landsbyordningens værdier.

AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Boligkontoret DanmarkDriftschef til Boligkontoret Danmarks lokalkontor i Nakskov

Boligkontoret Danmark

Kan du sætte retning og skabe fremdrift og kvalitet i din opgaveportefølje? Ønsker du en indflydelsesrig rolle og en spændende og udfordrende hverdag? Og ønsker du at blive en del af en organisation, hvor nøgleordene er nærvær, ordentlighed og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye driftschef.

Som driftschef får du, i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer på kontoret, det overordnede ansvar for drift og vedligehold af bygninger og boliger for Nakskov Almene Boligselskab, som administreres af Boligkontoret Danmark. Nakskov Almene Boligselskab er en boligforening med 9 afdelinger og i alt 664 lejeboliger.

Mere konkret indebærer jobbet:

 • En god indsigt i arbejdsprocesser/effektiv drift
 • Personaleledelse af ejendomsfunktionærerne
 • Udarbejdelse og opfølgning på drifts- og vedligeholdelsesplaner
raaco A/SDigital marketingansvarlig B2B

raaco A/S, Nykøbing F.

Brænder du for at arbejde med digital markedsføring, lead generering og sociale medier og nyhedsbreve – og vil du være med til at drive den digitale udvikling hos den internationale koncern raaco A/S? Så er du måske den nye kollega i vores internationale marketingafdeling.

Vi søger en talentfuld kollega med erfaring indenfor digital marketing og kommunikation, som i den nyoprettede stilling skal være med til at sætte agendaen og udviklingen for raacos digitale tilstedeværelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Udarbejdelse og eksekvering af raacos digitale strategi.
 • Udvikling og vedligeholdelse af digitale platforme, fx LinkedIn og YouTube.
 • Indsamling af relevant markedsdata samt dataanalyse.
PeopleLinkDigital Marketeer

PeopleLink recruiting on behalf of Ortofon A/S in Næstved or Nakskov

Next level digital marketing based in Næstved or Nakskov

… Therefore, your most important task is to create the ‘digital personal interaction’ with customers, retailers and other stakeholders. As Digital Marketeer, an exciting all-round role awaits, which will challenge your professional competences, responsibility, independence and collaboration skills in relation to developing, managing and coordinating marketing tasks.

Reporting to the Sales Manager, you are part of Ortofons Sales Team, where your tasks will include:

 • Further development of Ortofons digital marketing efforts and e-commerce platform
 • Webmaster responsibilities including development, maintenance, SEO, security and trouble shooting
 • Collaboration, coordination with Product Manager in relation to an external web developer
Lolland Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent til Jobcenter Lolland

Lolland Kommune, Nakskov

Team Koordinerende Jobindsats der arbejder med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år søger en ny kollega – er det noget for dig?

I teamet er det nødvendigt, at vi arbejder med udvikling og tilpasning alle steder i dagligdagen. Borgeren skal kunne se sin fremtid på arbejdsmarkedet, og skal derfor introduceres til at være medspiller i egen sag. Her skal du som arbejdsmarkedskonsulent kunne skabe rammerne og motivationen i forhold til at støtte op omkring ”hjælp til selvhjælp”. Sammen med dine andre kollegaer og samarbejdspartnere varetager du derfor en meget aktiv rolle i Jobcenter Lollands beskæftigelsesstrategi. Vi tror på den enkelte borgers arbejdsmarkedsperspektiv med det udgangspunkt, at der er brug for og plads til alle. Vi har fokus på, at borgerne opnår løntimer.

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen søger dygtige sagsbehandlere/kontorfunktionærer til LAG-sekretariat i Nykøbing Falster

Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø? Brænder du for at hjælpe virksomheder og foreninger med at skabe udvikling af landdistrikterne? Så er du forhåbentligt vores nye kollega.

I Team Sagsbehandling skal vi afgøre, om de lokale projekter ligger inden for reglerne. Vi træffer afgørelse om blandt andet tilsagn, og udbetalinger og vejleder undervejs koordinatorer og ansatte i de lokale foreninger. Du vil være en del af dette team og dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

 • Legalitetssikring og sagsbehandling af indkomne ansøgninger
 • Vejledning af ansøgere og koordinatorer
MHI Vestas Offshore Wind
Tooling Engineering Manager, Rotor

MHI Vestas Offshore Wind, Nakskov

Are you an excellent people manager, who can coach and motivate your team? Do you have relevant technical experience and an engineering degree? Do you have a passion for engineering and the development of rotor blade manufacturing processes?

You will most importantly be leading and managing a team of tooling engineers and specialists across various blade manufacturing sites, as well as technical writers. You will be responsible for continuously improving and optimising tooling to deliver a stable and repeatable manufacturing process.

Join us, if you want to work in an international and ambitious company where we always strive to be the global leader in the offshore wind market. You will be part of a dedicated team in an ambitious, innovative and professional organisation.

MHI Vestas Offshore Wind
JKSSvejsere

JKS søger for HARDI INTERNATIONAL A/S i Nørre Alslev

Har du erfaring med svejsning, og har du hænderne rigtigt skruet på? Vil du være en del af en dynamisk virksomhed med et godt arbejdsmiljø? Så er dette måske jobbet for dig.

HARDI er verdens førende producent af landbrugsmaskiner. Du tilbydes et spændende og varierende arbejde med frihed under ansvar. Hos HARDI er man gode til at hjælpe hinanden, og man samarbejder om at sikre kvaliteten i alt. Der er en uformel tone og et godt arbejdsmiljø.

I jobbet får du et selvstændigt ansvar for at betjene robotsvejseanlæg. Du får selvfølgelig en grundig oplæring af dine dygtige kollegaer.

Der er ledige stillinger på aftenhold og nathold. Stillingerne er som udgangspunkt tidsbegrænsede til udgangen af april 2021, men til enkelte stillinger kan der være tale om fastansættelse.

Lolland Kommune
Pædagog til Mælkebøtten

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gerne arbejde i en institution hvor læring og udvikling er i fokus? Og vil du gerne have velreflekterede, engagerede og fagligt dygtige kollegaer? Så er denne stilling måske lige noget for dig!

Du vil blive en del af en børnehavegruppe, hvor du vil komme til at arbejde sammen med en fast kollega, ligesom du vil blive en del af en kollegagruppe der har tradition for stærkt sammenhold, masser af humor og plads til forskellighed.

Vi tilbyder:

 • En institution der stiller skarpt på udeliv, bl.a. ved at følge børnenes initiativer, udvikle og udforske det udendørs læringsmiljø.
 • En certificeret Sangglad-institution, hvor sangen understøtter, og er en vigtig del af vores pædagogiske praksis.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lolland Kommune
Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen søger en pædagog

Lolland Kommune

Blæsenborgafdelingen er en del af Mariboskole i Lolland Kommune. Blæsenborgafdelingen har elever fra 0-6. klassetrin, fordelt på to spor (302 elever). Derudover kan man på matriklen også finde en centerafdeling, SFO, børnehave og vuggestue, hvilket giver gode muligheder for at skabe samarbejde på tværs af faggrupper. Vi er en skole, der har fokus på læring og trivsel.

På Blæsenborgafdelingen vil vores kommende kollega møde en åben, humoristisk og imødekommende personalegruppe, med faglig sparring i højsædet og kerneopgaven i fokus.

Væksthuset er et nystartet tiltag på Blæsenborg, som en inkluderende del i forhold til positive læringsfællesskaber. Væksthuset er et tilbud til elever fra 0-6 kl. på tværs af alder og fag.

Lolland Kommune
Lærer til Maribo Skole

Lolland Kommune

Maribo Skole søger med tiltrædelse den 1. januar 2021, eller snarest derefter, en lærer til en ny brobygningsstilling mellem vores to afdelinger – Blæsenborg- og Borgerskoleafdelingen.

Vores fokus er læring og trivsel for alle elever i Maribo Skole – vi har med vores struktur en overgang fra 6. til 7. klasse, hvor overlevering og et nært kendskab til eleverne er vigtigt. Stillingen skal medvirke til at gøre vores overgang endnu bedre for eleverne både socialt og fagligt. Vi søger en lærer, som kan indgå i den almindelig fagrække både med individuelt ansvar og som holdlærer. Du følger med eleverne, når de til sommer overgår fra Blæsenborgafdelingen til Borgerskoleafdelingen.

Vi kan tilbyde:

 • en velfungerende skole
 • et godt arbejdsklima og stor mangfoldighed
 • samarbejde med dygtige og samarbejdsvillige kolleger
MELITEK A/S
MELITEK søger to QC-medarbejdere til fast weekendhold

MELITEK A/S, Nr. Alslev

Du bliver en vigtig del af værdikæden, og dine opgaver bliver at sikre driften i vores moderne plastlaboratorie sammen med resten af QC-teamet. Her sikres og dokumenteres kvaliteten af vores produkter via test og analyse af råvarer samt vores meliflex færdigvarer.

Mere specifikt kan nævnes:

 • Test og analyse af indkomne råvarer
 • Godkende opstart af produktioner
 • Løbende kvalitetskontrol jf. krav og specifikationer

Du vil blive en del af et QC-team, som i dag består af laboranter og måleteknikere, der naturligvis vil træne dig i dine kommende arbejdsopgaver.

Vi producerer i døgndrift 6 døgn om ugen på nuværende tidspunkt, og forventer at starte fast weekendhold i foråret 2021, hvor vi overgår til døgndrift 7 døgn om ugen.

Sax-Trans A/STerminalchef

Sax-Trans A/S, Sakskøbing

Sax-Trans A/S søger en terminalchef til at det overordnede ansvar for driften af vores fragtcentral og være en støtte til ledelsen med at igangsætte og gennemføre tiltag for løbende at optimere arbejdsgangene i terminalen. Denne stilling byder på et væld af muligheder for den rette person, som vi både forventer:

 • Sørger for at indrette sig til eksisterende procedurer (og leverer hvad der er nødvendigt for at dine kolleger kan komme videre med deres opgaver).
 • Med tiden optimerer eksisterende procedurer og indretter nye som alle har til henblik at optimere dagligdagen og effektivisere.
ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Nykøbing F

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Lolland Kommune
Struktureret og serviceminded IT-supporter (barselsvikariat)

Lolland Kommune, Maribo

Motiveres du af at arbejde med teknik? Får du energi af at løse en IT-udfordring for en kollega? Og vil du gerne arbejde i et professionelt supportteam? Så har vi brug for en dygtig supporter som dig!

Du vil sammen med 4 dygtige og servicemindede kollegaer, blive ansvarlig for at give den bedste, hurtigste og mest effektive support til vores brugere. Du vil få mange forskellige arbejdsopgaver, når du skal servicere kommunens ansatte, som spænder over en bred vifte af områder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Telefonsupport til vores IT-brugere i Lolland Kommune. Vi benytter Competella/S4B.
 • Support i forbindelse med sager meldt ind i vores servicedesksystem (Pob).
 • Support ved personlige henvendelser ved vores skranke.