289 job matcher din søgning 289 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandlines
Disponent/logistik-supporter til Supply Chain Management i Rødby

Scandlines

I stillingen som disponent kommer du til at spille en vigtig rolle i samarbejdet med Scandlines lager, færger og kantine og ikke mindst dine kollegaer i afdelingen. Du vil primært få ansvaret for disponering af catering- og retail-varer, så vores færger og kantine altid er sikret den rette varebeholdning.

Du kommer dagligt til at håndtere dine egne færger, både danske og tyske, ligesom du løbende har ansvaret for optimering af vareflows inden for dine områder. Du skal være med til at sikre korrekt leveringsservice, holde styr på lead time, minimere spild og disponere efter lagerkapacitet og aftræk.

Vi søger en analytisk profil, hvor disponering/indkøb og opfølgning har været omdrejningspunktet i tidligere jobs. Alternativt er du nyuddannet inden for supply chain eller logistik og er klar til at supplere din teoretiske ballast med en god praktisk hands-on opgaveløsning.

Scandlines
Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagogiske tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Næstved, Vordingborg eller Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger. På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags og aftentimerne samt weekend og helligdage.

I vores aktivitetshuse og STU er det dagarbejde. Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

ILVA
Dygtig og ansvarsbevidst souschef

ILVA, Nykøbing F

Kan du se fordelene ved et job som souschef, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du på sigt kan varetage en stilling som butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Inspirerer og udvikler salgsteamet til at skabe gode resultater samtidig med at trivslen er i top?
 • Går forrest som sælger og købmand?
 • Bliver del af en koncern, hvor karrieremulighederne er mange?
Se video om ILVA som arbejdsplads

I jobbet som souschef får du en udfordrende og alsidig hverdag. Foruden salg og vejledning til vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at din lederstil er kendetegnet ved synlighed og tillid, at du kan uddelegere og ikke mindst, at du har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer.

ILVA
Gem
Royal Unibrew A/S
Salgskonsulent - Lolland/Falster

Royal Unibrew A/S

Vil du repræsentere nogle af Danmarks stærkeste brands inden for drikkevarer og chips? Og er du klar til at tage dit salgs- og servicetalent med på landevejen?

Vi har brug for en ny kollega til vores team på Sydsjælland. Vi er en del af field force i Retail, og har brug for dig til at hjælpe med at pleje og vedligeholde de gode relationer til vores kunder i detailhandlen. Du får ansvar for at vores stærke brands præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne ude i butikkerne.

Størstedelen af din tid bruger du på at hjælpe og servicere en fast gruppe af vores kunder, så vi får et godt salg i butikkerne.

Royal Unibrew A/S
Gem
Kriminalforsorgen
Studieadministrativ medarbejder til Kriminalforsorgens nye uddannelsesafdeling

Kriminalforsorgen, Nykøbing Falster

Er du god til service og administration? Har du lyst til at være i et travlt team, der har fokus på uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre? Og har du mod på at træde ind i en organisation, hvor rekruttering, uddannelse og fastholdelse har topprioritet, så er denne stilling noget for dig.

Det daglige arbejde vil primært foregå i samarbejde med de øvrige studie- og kursusadministrative medarbejdere på Uddannelsescentrene i Birkerød og Møgelkær, uddannelseslederen og uddannelseskonsulenter med varetagelse af arbejdsopgaver, som bl.a. omfatter:

 • Studieadministration og planlægning
 • Daglig kontakt, servicering og vejledning af eleverne
 • Ledelsessupport for uddannelseslederen
 • Administration af kriminalforsorgens øvrige uddannelsesaktiviteter
 • Samarbejde og koordinering med eksterne samarbejdspartnere
Nordic Seed A/S Marktekniker til Nordic Seed (danishagro.dk)

Nordic Seed A/S, Holeby

Er du nysgerrig på de nyeste ting i landbruget, praktisk anlagt og har du plantefaglig interesse, og kan du godt lide mange kollegaer? Så har vi et job til dig.

Som Marktekniker bliver du en fast del af Nordic Seeds markafdelingen i Holeby, der bidrager til en høj kvalitet af forædlingen af nye sorter.

Dine hovedopgaver vil som udgangspunkt være som følgende:

 • Renseri – rense korn og sække op til bigbags
 • Sprøjteopgaver, både almindelige og forsøgssprøjtninger
 • Såning
Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut til Quick Cares afdeling i Nakskov

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet?

Vi søger en relationsskabende og beskæftigelsesorienteret fysioterapeut til en stilling på 20-37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt. Vi er fleksible ift. timetallet, så dette kan afstemmes ved ansættelsessamtalen.

Dine opgaver bliver at agere projektkonsulent i spændingsfeltet mellem borger, virksomhed og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af træningsprogrammer for borgere henvist til Falck - Quick Care fra Jobcentret med henblik på fysisk opkvalificering i forhold til arbejdsmarkedet.

Falck Danmark A/S
MAN Energy Solutions
Superintendent

MAN Energy Solutions, Holeby

Vores afdeling for ”License Engines og Propeller” er i digital udvikling og søger derfor en superintendent med interesse for teknisk dokumentation til at beskrive drift og vedligeholdelse af MAN Energy Solutions firetakt-motorer.

MAN

Som medarbejder i License Engines, Propeller vil dit hovedfokus være: :

 • Udvikling og vedligeholdelse af teknisk dokumentation
 • Korrespondance med kunder og licenshavere
 • Deltagelse i projekter til videreudvikling af manualer
MAN Energy Solutions
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent i fast dagvagt

OK-Fonden, Maribo

Vi søger social- og sundhedsassistent til fast stilling. Der er tale om 32-35 timer i dagvagt med arbejde hver anden weekend ulige weekend.

Det er vigtigt, at du går engageret og nysgerrigt til de opgaver og udfordringer, vi i dagligdagen støder på. Hos os vil du opleve en god portion struktur og overblik, og vi mener, at opgaverne bedst løses gennem dialog og klar kommunikation mellem alle parter. Derfor forventer vi, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø og vil tale højt om de udfordringer, du møder.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige i og med, vi har 56 beboere, der får deres individuelle behov dækket. Opgaverne er palliativ pleje, personlig pleje, medicinhåndtering og sygeplejeopgaver, hvilket løbende vil ændre sig. Vi er stolte af vores arbejde og faglighed, og at vi gør tingene med ordentlighed og omhyggelighed. Således vil beboerne opleve sammenhæng og mening i hverdagen. Dette lykkes gennem et personcentreret arbejde.

Lolland Kommune
Lærer til Indskolingen på Byskolen

Lolland Kommune, Nakskov

Brænder du for børns gode start på skolelivet? Kan du se muligheder og potentiale i alle børn, og har du blik for deres læring, udvikling, trivsel samtidigt med, at du kan skabe rammerne for et stærkt lærings- og børnefællesskab i et inkluderende miljø? Sætter du barren højt ift. din egen faglighed og udvikling, så er du måske vores nye lærer i Indskolingen på Byskolen!

Vi søger en engageret lærer, der med naturlig autoritet, pædagogisk og didaktisk overskud samt ud fra et legende og lærende samspil, kan understøtte eleverne, så de udfolder deres potentiale både personligt, fagligt og socialt.

Du bliver en del af et engageret Indskolingsteam, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. Vi er et rart sted at være og arbejder med mangfoldighed og nærvær som en styrke i det pædagogiske arbejde.

Lolland Kommune
Social- og pædagogfaglig konsulent til Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Brænder du for at understøtte myndighed og praksis på det socialfaglige område, og motiveres du af en travl og udfordrende hverdag - så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega 32-37 timer pr. uge fra den 1. september 2022, da vores nuværende konsulent går på pension.

Som konsulent i Center for Social Service får du en stilling med bred opgaveportefølje med alsidige og udfordrende opgaver med særligt fokus på myndighed, institutionsdrift og forvaltningsmæssige opgaver inden for det specialiserede socialområde.

Nordic Sugar A/S Vi søger to projektingeniører til Nordic Sugar i Nykøbing F.

Nordic Sugar A/S

 • Har du lyst til en hverdag med stor faglig frihed og fokus på projektledelse?
 • Vil du være med til at sikre energireduktion på en af Danmarks største energiforbrugere?
 • Og har du lyst til at blive en del af et projekt team, der prioriterer din faglige udvikling?

Som vores nye kollega med reference til Projektchefen bliver du en del af projektafdelingen bestående af ingeniører og tekniske assistenter, som primært arbejder med projektledelse af tekniske projekter.

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større ny-investeringer og ombygning af procesudstyr og udvalgte tværgående opgaver i organisationen, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens drift- og vedligeholdelsesteam i forhold til tekniske løsninger på eksisterende procesudstyr.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

VKST
Revisorassistent til dynamisk rådgivningsvirksomhed i Nykøbing

VKST, Nykøbing F

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor digitalisering står høj på dagsordenen, hvor du med tiden får din egen kundeportefølje, og hvor du på sigt kan få en rolle som controller? Så er du måske en af vores nye revisorassistenter i VKST.

Som revisorassistent i VKST arbejder du selvstændigt med en række opgaver samtidig med, at du har et tæt samarbejde med de øvrige revisorassistenter samt skatte- og virksomhedsrådgivere omkring kunden. Dine opgaver er:

 • Bogføring og moms
 • Udarbejdelse af regnskaber
 • Deltage i digitaliseringen af hele regnskabsområdet
VKST
VKST
Virksomhedsrådgiver

VKST, Nykøbing F.

Du brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder, og det forventer vi af dig.

Du bliver kundeansvarlig for en række virksomhedsejere, der primært driver landbrug, og dermed skal du samle trådene på tværs af VKST, så kunden oplever sammenhæng og synergi i alle vores ydelser.

Primære arbejdsopgaver:

 • Du skal levere strategisk og handlingsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens økonomi
 • Du skal arbejde med finansiering, budgetter og økonomiske analyser
 • Du skal sørge for, at VKST’s rådgivning til kunden er koordineret og harmonerer med de mål, der er sat for kundens virksomhed
VKST
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
Spar Nord Bank A/S Privatrådgivere til Spar Nord Lolland Falster

Spar Nord Bank A/S

Nyt bankområde med stort potentiale

Afdelingen er den første i et selvstændigt bankområde, og vi starter med et hold på 7 medarbejdere. Vores ambition som bank er at være førstevalg i markedsområdet via en individuel og nærværende rådgivning i et personligt og professionelt samarbejde.

Du får en unik mulighed for at komme med på denne spændende rejse fra start. Som kompetent hold skaber vi sammen de bedste betingelser og muligheder for vores kunder. Dele af holdet er besat, men vi mangler dig til at fuldende vores team.

Spar Nord Bank A/S
Geopartner Landinspektører a/s Områdechef

Geopartner Landinspektører a/s, Frederiksberg, Gladsaxe og Nykøbing Falster

Har du stor erfaring med ledelse, salg og forretningsudvikling i en matrixorganisation? Og kunne du tænke dig at være med til at udvikle forretningen og medarbejderne i en videnstung rådgivningsvirksomhed? Så er det dig, vi søger som vores nye områdechef på Sjælland.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Sikre udvikling af Geopartners markedsposition på Sjælland ved at gå forrest.
 • Ansvarlig for økonomien i område Sjælland samt sikre opfølgning på budgetter og fakturering.
 • Understøtte og implementere forretningsmæssige strategiske tiltag og retningslinjer, herunder optimering af forretningsgange og processer.