263 job matcher din søgning 263 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Lolland Kommune
Anlægsstruktørlærling til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov eller Maribo

Vil du være med til at sikre vedligeholdelse af anlæg, veje og grønne områder i Lolland Kommune? Har du ”ja-hatten” på? Så er det dig, vi søger!

Vi lægger stor vægt på, at du er frisk og har mod på at lære samt er engageret i arbejdet. Derudover trives du både med at arbejde selvstændigt og i et team.

Du vil komme til at indgå i vores driftsafdeling, som laver alt lige fra vedligehold af vores veje, stier, fortove, kloaker, parkeringspladser, nye anlæg og meget mere. Du vil blive en del af en moderne maskinpark med de rette hjælpemidler.

Lolland Kommune
Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen søger en lærer

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker – trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt - har du en humoristisk omgangstone, og er du uformel og jordnær?

Så er det måske lige dig, vi har brug for, som vores nye lærer på Maribo Skole.

Da en af skolens lærere har søgt nye udfordringer, har vi en attraktiv stilling ledig. Stillingen er på fuld tid og forventes besat snarest muligt.

Vi søger en lærer, der gerne skulle have dansk, tysk og evt. IT-kompetencer på cv´et. Skemaet vil have øvrige timer fra den humanistiske fagrække og holdtimer.

Viktech P/SGrave/anlægsmedarbejder

Viktech P/S

Har du grave-erfaring? Vi søger lige nu kollegaer til vores fiberkundestik-team på Sydsjælland og Lolland Falster

Har du erfaring med at grave, skyde og evt. blæse fiber er det et plus - eller har du bare lysten til at lære det og være en del af vores kundestik team? Så skal du søge job hos os.

Vi kan tilbyde et fast arbejde med uformel omgangstone og kollegaer der brænder for deres arbejde.

Vi forventer at du er stabil, kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og evt. har kurset: ”Vejen som arbejdsplads”.

VurderingsstyrelsenTalstærk driftskoordinator med solide IT-kompetencer og strategisk instinkt

Vurderingsstyrelsen, Maribo

Har du erfaring med driftskoordinering og optimering? Kan du yde kvalificeret ledelsessupport? Har du evnen til at analysere, fortolke og formidle tal overskueligt og informativt? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vurderingsstyrelsen i Maribo søger en driftskoordinator med strategisk tilgang og operationelt drive, der skal medvirke til at omsætte data- og talmateriale til beslutningsgrundlag. Vi er stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye ejendomsvurderingssystem. Vores vision bygger på ambitionen om mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger.

Som driftskoordinator i Maribo bistår du kontorchefen med driftsstyring, optimering og opfølgning, og du fungerer som sparringspartner for den lokale ledelse.

Vurderingsstyrelsen
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Nakskov Nord

Lolland Kommune

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø? Og har du praktikvejlederuddannelsen, eller ønsker du at blive praktikvejleder? - så er det her det rigtige sted at søge

Team Nakskov Nord er en udkørende by-team, hvor vi leverer personligt og praktisk hjælp til ca 290 borger i eget hjem. Du vil indgå i et SSA-team sammen med 9 andre, hvor du kan få sparring. Du vil få introduktion til teamet, borger og arbejdsopgaver. Hos os vil du få mulighed for medindflydelse og medinddragelse på din vagtplan

I Ældre & Sundhed tror vi på, at vi skaber værdi for borgerne gennem menneskelig indsigt, høj faglig ekspertise og ved at have borgeren i centrum. Vi arbejder derfor ud fra en rehabiliterende tilgang for at sikre, at borgeren støttes til højest mulig grad af selvhjulpenhed.

Lolland Kommune
SHH og SSA til Ældre & Sundhed (Sommerferieafløsere)

Lolland Kommune

Se her - det er dig, vi har brug for som ferieafløser i Ældre & Sundhed!

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Er du uddannet, eller har du erfaring? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø og få viden og erfaring med faget før en uddannelse? Så send os en ansøgning straks!

Vi søger ferieafløsere til alle vores teams i Ældre & Sundhed, og gerne ferieafløsere, som kan afløse helt frem til den 30. september 2021 - med mulighed for forlængelse, hvis der fortsat er opgaver. Er du ufaglært, er dette også et godt springbræt til en uddannelse indenfor sundhedsområdet. Du vil få en grundig introduktion og oplæring, før du skal løse opgaver selvstændigt.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
EatHappy Danmark
Smilende og serviceminded Shop Assistant

EatHappy Danmark, Nakskov

Vi tilbyder vores medarbejdere gode muligheder for at avancere og styrke deres individuelle kompetencer. Skal det samtidig være studierelevant? Fortæl os hvordan dit studie kan gøre en forskel for os!

Hvad jobbet indebærer:

 • Du yder en aktiv service over for vores kunder, og kan fortælle dem om vores produkter og koncept.
 • Du tilbereder dagligt frisk sushi og lækre asiatiske snacks og arbejder altid ansvarsfuldt med vores råvarer (især fisk og grøntsager).
 • Du er ansvarlig for at overholde vores kvalitets- og hygiejnekrav.
 • Du er indstillet på at weekend- og aftenvagter vil forekomme, afhængig af hvilken stilling du søger hos os.
 • Du er fleksibel og indforstået med at jobbet af og til kan indebære, at du hjælper til i andre butikker end din primære.
EatHappy Danmark
RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Nordic Sugar A/SArbejdsleder/maskinmester

Nordic Sugar A/S, Nykøbing Falster

Med fokus på ledelse, vedligehold og teknik

Til Nordic Sugars fabrik i Nykøbing Falster søger vi en teknisk og faglig dygtig arbejdsleder til at lede og sikre det gode vedligehold i fabriksteam 1.

Som arbejdsleder i team 1, bliver du leder af et af fabrikkens 4 vedligeholdsansvarlige teams i et områdeopdelt fabriksafsnit. I mellemkampagnen omfatter jobbet ledelse og udvikling af 12 medarbejdere. Hovedansvarsområde omfatter:

 • Vedligeholdsledelse af store procesanlæg
 • Sikre udvikling af fabrikkens vedligeholdsstrategi i afdelingen
 • Tidsregistrering og kontering af medarbejdere for korrekt lønkørsel

Du får en konkurrencedygtig lønpakke indeholdende pensionsordning og helbredssikring. Vi har gode kantineforhold og personaleklubber. Endvidere giver vi mulighed for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Nyscan A/SLastvognsmekaniker

Nyscan A/S, Sakskøbing

Vil du arbejde i et uformelt miljø med højt til loftet?

I Nyscan A/S i Sakskøbing betjener vi kunderne med fokus på topprofessionel kundeservice uanset om behovet er større reparationer, opbygninger eller servicearbejde.

Med reference til værkføreren vil du skulle arbejde med:

 • Reparationer af alle slags på lastvogne
 • Opbygningsarbejde
 • Planlægning af reparationer i samarbejde med værkføreren og dine øvrige kollegaer

Vi har mange mærker igennem værkstedet, så du får lov at håndtere og arbejde med meget forskelligt materiel. Du bliver en del af et godt mindre team af dygtige mekanikere med forskellige fagkompetencer.

Sydhavsøernes PsykiatriSygeplejerske — deltid

Sydhavsøernes Psykiatri, Nykøbing F

Til nyåbnet, psykiatrisk speciallægeklinik i Nykøbing F søges sygeplejerske med psykiatrisk erfaring, gerne terapeutisk uddannet.

Arbejdstiden er foreløbig 8 timer ugentligt, der kan afvikles fleksibelt fra uge til uge.

Arbejdsopgaven er primært samtaler med patienter, psykoedukation, i kortere forløb. Klinikken udreder og behandler patienter under sygesikringen.

Der søges en sygeplejerske, der kan arbejde selvstændigt, er positiv og god til at se ressourcer hos patienterne, fremfor diagnoser. Der arbejdes i kognitiv referenceramme.

Montører

Dollerup Stålmontage

Dollerup Stålmontage ApS søger 3 nye kollegaer

Vi er en mindre smedevirksomhed, som har forrygende travlt. Derfor søger vi 3 ekstra montører, med hænder og hoved skruet rigtigt på.

Lidt om jobbet:

 • Vi udfører montageopgaver af forskellig art; trapper, altaner mv., og kører primært i Københavnsområdet og på Sydsjælland.
 • Vi kører med fast makker i bilerne.
 • Omgangstonen er uformel, dog forventer vi en høj faglig standard og seriøsitet i forbindelse med udførelsen af arbejdet, så vi hver gang leverer et slutprodukt, som både vi og kunden kan være stolte af.
Nymand A/SKørselsleder

Nymand A/S, 4800 Nykøbing F.

Vi har travlt på grund af øget ordretilgang. Som kørselsleder kommer du til at arbejde sammen med et erfarent team. Vi driver Guldborgsund Kommunes kørselskontor, planlægger og udfører servicekørsel for kommunens ældre og visiterede borgere.

Derudover administrerer og udfører vi al skolekørsel for børn med specielle behov i Lolland og Guldborgsund kommuner. Vi råder over 65 små liftbusser og 3 turistbusser. Firmaet har mere end 100 år på bagen i branchen. Arbejdstid 39 timer ugentligt.

JKSQC Manager

JKS søger for Nordic Air Filtration A/S i Nakskov

Er du en erfaren kvalitetsprofil, og trives du med at have ansvaret for kvaliteten i en international produktionsvirksomhed? Er du vant til at træne kolleger tværfagligt i organisationen og globalt ift. kvalitet, og formår du at omsætte denne teori til praksis? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger en dygtig QC Manager, der trives i en selvstændig rolle med stor berøringsflade, og som tager ejerskab for kvalitetssikringen og ligeså ansvaret for at kvalitets- og fødevareteamet, KF, opnår en kontinuerlig forbedring af kvalitet. Derudover sikrer du at procesbeskrivelser, arbejdsinstruktioner og dokumentationer er opdaterede og til stede i alle afdelinger. Du er med til at vurdere hvilke indsatser der skal igangsættes for at sikre at virksomheden opnår den ønskede kvalitet.

CHANGE of Scandinavia A/S
Er du klar som butikschef til nyåbning i Nakskov?

CHANGE of Scandinavia A/S

Som butikschef hos CHANGE Lingerie får du mulighed for at udvikle dig og blive en del af en særdeles succesfuld og visionær dansk detailkæde som er i stærk salgsvækst. Vi har i løbet af det seneste år investeret et større millionbeløb i helt nye IT-systemer, som bringer Change Lingerie helt frem til førerfeltet når det gælder optimal udnyttelse af samspillet mellem butik og web-salg.

I rollen som butikschef bliver du ansvarlig for at lede butikken i henhold til CHANGE Lingeries koncept og derfor har din rolle en afgørende indflydelse på butikkens drift og at butikken som minimum opnår og helst overgår salgsbudgettet hver eneste måned.

CHANGE of Scandinavia A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Teknik Bureauet ApSGlobal Manager – Technical Service & Documentation

Teknik Bureauet ApS recruiting on behalf of HARDI INTERNATIONAL A/S in Nørre Alslev

Do you have the skills and passion to develop our global technical service in response to future needs?” Then you could be our new Global Manager – Technical Service & Documentation and take HARDI to the next level in globalizing our technical service worldwide. You will create the bridge between our valued customers and, R&D on one side and Production/QC on the other.

You will be responsible for the Global Technical Service & Documentation department, consisting of 5 highly knowledgeable service technicians as well as 3 skilled technical writers.

From our headquarters in Denmark, or physically at machines in the field, they support service people at importers, subsidiaries or at dealer level every day every year.

Teknik Bureauet ApS
Meny
Frugt- og grøntleder

Meny, Maribo

MENY Maribo er byens og lokalområdets førende fødevaremarked, og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt- og grøntleder, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt & grønt sortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau og vinde det lokale marked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen samt på sigt at etablere en blomsterafdeling.

Du har blandt andet ansvar for at følgende opgaver løses

 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Varebestilling og prisstyring
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny