1.864 job matcher din søgning 1.864 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CuriaArkitektkonsulent - stål, styrke og stolthed

Curia søger for DS Gruppen

Motiveres du af at arbejde med et high-end brand, og vil du bidrage til DS Stålprofils forsatte succes? Brænder du for at udvikle relationer og skabe succes hos samarbejdspartnerne?

Vi leder efter en passioneret kollega til en nyoprettet stilling som arkitektkonsulent for det danske marked; en udadvendt, proaktiv og skabende profil der formår at skabe både relationer og forretning.

I et salgsorienteret miljø bliver din fornemmeste opgave at bidrage til at styrke og udvide DS Stålprofils salg og positionering i Danmark ved at fokusere på arkitekter.

Det indebærer blandt andet:

 • at vedligeholde og udvide dit netværk inden for arkitektmiljøet i DK for at promovere DS Stålprofils produkter og løsninger, så de anvendes i vores kunders løsninger
 • sammen med vores sælgere at repræsentere DS Stålprofils brand ved kontinuerligt at identificere nye markeds- og kundepotentialer samt besøge arkitekter i Danmark
FOGH NISSEN ManagementEl-ingeniør eller El-installatør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører i Aalborg

Kraftig vækst og udvikling – veletableret rådgivningsvirksomhed – mange spændende projekter og særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Aalborg har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en stærk el-ingeniør/-installatør med solid erfaring i faglig projektering. Du bliver en del af et særdeles velfungerende team med rigtig god stemning på kontoret og med gode udviklingsmuligheder for den enkelte. Vi har succes med det, vi gør, og det gavner jo også trivslen. Du vil primært være knyttet til projekter forankret i Aalborg, hvor du arbejder tæt sammen med dine 2 øvrige kolleger inden for el. Du vil derudover blive en del af hele EKJs 30-mand store El-faggruppe fordelt ud over hele Danmark.

EVAPCO Europe A/SSales Manager

EVAPCO Europe A/S, Aabybro

We are looking for an experienced Sales Manager, who can act as motivator, advisor and sparring partner to our internal colleagues and the local sales offices.

Responsibilities:

 • Defining and developing sales strategy with the General manager
 • Market analyses and business plans as well as canvassing and building new markets
 • Sales and marketing related activities, engaging with existing and new customers along with other stakeholders.
Plus Global ApSUdvikler søges til spændende fuldtidsstilling i Aalborg

Plus Global ApS

Er du klar til at være en del af et dedikeret, dynamisk og kreativt team, der knokler for at tilbyde den bedste shopping-oplevelse?

Dine opgaver vil spænde sig bredt i organisationen. De vil bl.a. bestå i, at nyudvikle, vedligeholde og optimere igangværende processer og systemer samt helt nye projekter. Du vil arbejde på tværs af afdelinger for at udvikle og optimere vores daglige drift og fremtidige vækst.

Du er vores match, hvis:

 • Du har erfaring med PHP-udvikling.
 • Du kan dit HTML, CSS samt Javascript.
Norlys Energy TradingCloud infrastructure specialist – kom med på vores udviklingsrejse

Norlys Energy Trading, Aalborg

Azure og Kubernetes. Er det dig? Og vil du spille en nøglerolle i at drive cloud-infrastrukturen bag morgendagens energihandelsplatform?

Din hovedopgave er at sikre en optimal drift og udvikling af vores energihandelsplatform, og du kommer til at arbejde hands on med infrastruktur og selve platformen. Du får især et tæt samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt, og derudover indgår du i tværfaglige samarbejder med vores forskellige udviklingsteams.

Det betyder, at du bl.a.:

 • designer og koder cloud-løsninger
 • håndterer cluster-ressourcer og RBAC
 • sikrer 24/7-overvågning af clusters og andre shared services
Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent til Ravnshøj hjemme- og sygepleje

Frederikshavn Kommune

Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fællesskab med mulighed for nye udfordringer og faglig udvikling, så er det lige dig vi står og mangler i Ravnshøj Hjemme- og Sygepleje.

Er du social- og sundhedsassistent, og er du er motiveret til at løfte den opgave det er, at sikre rette indsats med rette kompetencer, ved vores borgere i eget hjem.

Vi har den seneste tid arbejdet målrettet med at forstærke det tværfaglige samarbejde – til glæde og gavn for vores borgere. Næste skridt mod at højne den udvikling er, at vores sygeplejersker vil komme til at indgå i plejen omkring borgere, der af forskellige årsager vil opnå højere kvalitet med deres faglighed i hjemmet.

Frederikshavn KommuneBangsbo Gaden søger engageret social- og sundhedsassistent til fast stilling

Frederikshavn Kommune

Bangsbo Gaden er en lille enhed bestående af 34 tryghedsboliger.

Ønsker du et job, hvor du kan engagerer dig i det sundhedsfaglige/socialpædagogiske arbejde med borgeren i centrum?

Så kan vi tilbyde

 • Et job med fysiske udfoldelser, på en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for udvikling
 • Stillingen er en aftenvagt på 30 timer med vagt hver 2. weekend
 • Tiltrædelse hurtigst 31-7-21 eller efter aftale
 • Et team af gode kollegaer der glæder sig til at arbejde sammen med dig
CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Frederikshavn KommuneNattevagt med sundhedsfaglig uddannelse til Lindevej Plejecenter - fast stilling

Frederikshavn Kommune, Skagen

Plejecentret er et lille og hyggeligt center med 21 beboer, hvoraf en plads er en hotelplads. Boligerne er fordelt på tre huse. Vi lægger stor vægt på at yde det bedste for vores beboer for at skabe en god hverdag for dem, blandt andet arbejder vi med tværfaglig triage.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med blandt andet:

 • Positive, engagerede og dygtige kollegaer
 • Fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø
 • Velfungerende tværfagligt samarbejde

Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse hurtigst mulig eller efter aftale.

Lægecenter StorvordePraksissygeplejerske til 37 t/u

Lægecenter Storvorde, Storvorde

Vi søger en praksissygeplejerske til Lægecenter Storvorde til 37 t/u. Klinikken består af 3 faste læger, 1-3 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker, 3 sekretærer og aktuelt 2-4 medicinstuderende.

Du bliver en del af en moderne og velfungerende lægeklinik med høj aktivitet og udvikling, og du vil blive grundigt instrueret i alle arbejdsopgaver samt have daglig supervision/sparring med læge og sygeplejerskekolleger.

Vi ønsker, at du blandt andet:

 • er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra almen praksis - og meget gerne erfaring med kontrolforløb af kronikere med DM2 og KOL.
 • har kendskab til it-systemet XMO.
 • er effektiv, fleksibel og ansvarsbevidst.
 Aalborg Stilladser A/SHands-on regnskabsansvarlig

Aalborg Stilladser A/S

Aalborg Stilladser søger snarest muligt en regnskabsansvarlig. I stillingen får du et stort ansvar og et bredt samarbejde med kollegaer både i og uden for selskabet.

 • Du får en alsidig stilling i tæt samarbejde med og med reference til selskabets direktør og til økonomichefen i moderselskabet Dansk Stillads Service.
 • Du får stor mulighed for at definere jobbet og påtage dig et voksende ansvar i takt med at du falder til. Du arbejder selvstændigt, men har altid fuld støtte fra selskabets direktør og erfarne kollegaer i moderselskabet.
 • Vi tilbyder dig en god løn, fleksible arbejdstider og fuld IT-pakke samt gode muligheder for videreuddannelse inden for området.

Vi er specialister på området og påtager os alt fra mindre facadeopgaver til store komplekse byggeprojekter. Udover det varetager vi entrepriser indenfor industristilladser på fabrikker, forbrændingsværker m.m.

Norva24 Danmark A/S
Medarbejdere til TV-inspektion

Norva24 Danmark A/S

Engagerede og kompetente kollegaer, en stærk position på markedet og en klar vision om fremtiden, hvor værdierne passion og tillid er vores omdrejningspunkt.

Du får et job med stor selvstændighed og ansvar for hele processen fra udførelse og kvalitetscheck til overlevering af materiale til kunden, ligesom du har indflydelse på projektets planlægning sammen med vores projektledere.

Du vil stå i spidsen for den tætte kommunikation og løbende forventningsafstemning med kunden, da det er dig – i samarbejde med projektlederen - der har ansvaret for, at kunden får en god oplevelse.

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
Barselsvikar til kommunikationsstilling hos advokatfirma

Haugaard Braad Advokatpartnerselskab, Aalborg

Vi søger en selvstændig og engageret barselsvikar til at koordinere og varetage Haugaard|Braad’s aktiviteter inden for PR, markedsføring, grafisk design samt øvrige kommunikationsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og varieret stilling med fokus på at varetage ovennævnte områder i tæt samarbejde med ledelsen. Din primære rolle vil være at vedligeholde allerede eksisterende tiltag, som er iværksat. Samtidig er der også rig mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Tekstforfatning i form af bl.a. pressemeddelelser, opslag til SoMe og nyheder på hjemmesiden.
 • Udarbejdelse af grafiske materialer til bl.a. annoncer, SoMe, hjemmeside, Power Point præsentationer mv.
 • Løbende opdatering af hjemmesiden i CMS-systemet Umbraco.
Haugaard Braad Advokatpartnerselskab
Danfilter ApS
Indkøb og Salg: Servicekoordinator

Danfilter ApS, Farum

Danfilter udvikler og producerer filtre i Danmark, og så er vi dygtige til E-handel. Vi har succes, og det er vi stolte af. Vi er dygtige til vores arbejde og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder. Hos os er faglighed og udvikling i højsædet. Vi er pionerer inden for vores felt og kåret som Gazelle-virksomhed to år i træk. Vi er i rivende udvikling og har brug for en dygtig kollega til holdet – er det dig?

Du vil bl.a. stå for indkøb af råvarer og handelsvarer hos en bred vifte af internationale leverandører. Du vil få ansvar for planlægning af indkøb, booking af transport og logistik.

Danfilter

Hos Danfilter er du med i processerne fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores virksomhed og forretning. Og du vil kunne lægge nye lag på din karriere.

Danfilter ApS
Moho GroupDigital Marketingmedarbejder

Moho Group, Værløse

Har du stærke online-kompetencer?

Vi søger en dygtig medarbejder, som brænder for digital markedsføring og lead-generering. Du vil have en aktiv rolle i at udvikle, analysere og vedligeholde vores digitale marketingstrategier og -platforme. Du vil hos os få afprøvet dine teorier og idéer i praksis, få sparring samt opleve resultaterne af dit arbejde undervejs.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
 • Fastlæggelse og eksekvering af digital strategi
 • Analysere digitale aktiviteter og konverteringsoptimering
 • Drive og producere indhold til alle digitale platforme og kanaler
 • Planlægning og prioritering af indsatserne på hjemmeside, PPC, SEO, SEA, nyhedsbreve, LinkedIn m.m.
Netcompany
Managing Architect til spændende Data Management-projekter

Netcompany, København, Aarhus og Aalborg

Brænder du for at lave komplekse dataløsninger, og har du lyst til at levere de mest samfundskritiske og banebrydende dataløsninger i Danmark? Kan du håndtere hele løsninger – fra systemarkitektur til datamodellering, integrationsdesign og continious integration? Så er du måske vores nye kollega i rollen som Managing Architect i Netcompany.

Som Managing Architect får du ansvar for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning, baseret på de mest velegnede teknologier og arkitektur. Det kræver en bred viden og erfaring med flere teknologier og en naturlig interesse for aktivt at følge den tekniske udvikling for altid at være på forkant med kundens krav. I forlængelse heraf vil du også være involveret i planlægningen af teknisk implementering samt den daglige sparring med teamet.

Den Sociale Virksomhed
Solgaven i Farum søger fire fagligt stærke pædagoger med lyst til at udvikle indsatsen omkring beboergruppen

Den Sociale Virksomhed

Solgaven er et tilbud under genopbygning. Solgaven har gennem en længere tid være udfordret på flere fronter og du skal derfor have lyst til at være med til at udvikle Solgaven i en positiv retning med beboerne i centrum.

Solgaven er et § 108 tilbud til ældre blinde og svagsynede, men flere af Solgavens beboere har også en kognitiv funktionsnedsættelse. Solgavens botilbud har på 62 boliger - alle med egen terrasse. Her kan beboerne få et udgangspunkt for en tryg og aktiv hverdag.

Den Sociale Virksomhed
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Outline Vinduer A/S
Kickstart din karriere og bliv en del af vores team

Outline Vinduer A/S, Farsø

og bliv klædt på med en udadvendt uddannelse indenfor kundeservice og salg

Outline Vinduer søger en salgselev til vores kundecenter med start senest 1. august.

Vi giver dig en spændende uddannelse med gode udviklingsmuligheder. Uddannelsen som salgselev kan åbne døre for dig – både fagligt og personligt.

Som salgselev bliver du en del af et dygtigt og velfungerende team. Hos Outline er der ikke noget som hedder elev-opgaver – vi vil sikre at du får en grundig oplæring, så du kan arbejde med forskellige og spændende opgaver og du vil få indsigt i flere afdelinger.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i et trygt arbejdsmiljø. Du har mulighed for at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved også at bringe din viden og input i spil, som du lærer gennem din uddannelse

Outline Vinduer A/S
Sanistål A/S

Butikssælger til håndværkerbutikken i Thisted

Sanistål A/S

Der er fuld fart på hos os og vi søger Danmarks skarpeste butikssælger. En der sætter ære i at have den daglige kontakt til kunderne og kan forstå kundernes behov i en større sammenhæng, og dermed tilbyde de rette løsninger.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på Sanistål-butikken i Thisted. I butikken arbejder vi med alle Saniståls forskellige kundesegmenter indenfor Byggeriet og Industrien med VVS og VA som omdrejningspunkt for vores sortiment.

Du bliver en del af et stærkt butiksteam, hvor alle kollegaer har et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har et tæt og godt samarbejde på tværs af Saniståls butikker og med vores eksterne salgskonsulenter. Sammen tager vi ansvar for at være værdiskabende for vores kunder.

Sanistål A/S