1.079 job matcher din søgning 1.079 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfilter ApS
Salgs- og kundeservicemedarbejder

Danfilter ApS, Farum

Danfilter

Hos Danfilter servicere vi vores B2B kunder og hjælper dem med at finde de rigtige filtre, til den rigtige pris. Hos Filterhuset servicerer vi vores B2C kunder, og hjælper med deres køb i vores webshop. Vi ønsker at give både vores B2B og B2C kunder den bedste oplevelse, når de køber filtre hos os og derfor skal vi bruge en super skarp og dygtig salgs- og kundeservicemedarbejder til vores kontor i Farum.

Du vil blive en del af et stærkt hold og få opgaver inden for salg, administration, logistik og kundeservice Dine primære opgaver vil være salg og service. Alt sammen krydret med en god omgang ad hoc-opgaver, der løbende kan udbygges i forhold til dine kompetencer.

Danfilter ApS
CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
Spekta A/SVil du være med til at skabe grundlaget for store kulturoplevelser som projektleder?

Spekta A/S, Værløse

Spekta A/S er en af Skandinaviens største virksomheder inden for design og produktion af scenografi og inventar til film, tv, teater og museer. Vi søger en projektleder der sammen med vores kunder og dygtige værksteder, brænder for at skabe scenografiske installationer gennem innovative løsninger på tværs af faggrænser.

Som projektleder har du ansvar for de enkelte produktioner og er kundens primære kontakt og sparringspartner. Du skal være proaktiv og procesorienteret fra kunden præsenterer sin skitse, over produktionsmodning, til produktion, implementering og aflevering.

Du har ansvaret for den overordnede økonomi og planlægning, samt sørger for kommunikationen i og med værkstederne, således at kvalitet og udvikling sikres igennem hele produktionen. Du trives i rollen som den motiverende leder og er et afgørende led i udvikling af produktionerne.

SameSystem A/S
Product Owner

SameSystem A/S, Værløse/Copenhagen or Vilnius

Make your impact and be a part of shaping the future for SameSystem; a Danish Software-as-a-Service company.

As a Product Owner you work strategically, tactically, and operationally. This means that you will be involved in the entire production chain – from the initial idea, where you co-create with customers, to the final execution.

Your responsibilities will be, among other things:

 • Leading our “People” or “Payroll” domain squad
 • Take part in the overall vision of the product at quarterly big room planning sessions
 • Build the product roadmap for your squad team
SameSystem A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
SameSystem A/S
Global System & Onboarding Manager

SameSystem A/S, Værløse

As our Global System & Onboarding Manager you will play an extremely important role in ensuring that new employees joining SameSystem gets a thorough training in our system and that they feel welcome and keen to start a new chapter in their career.

Reporting to our Global People & Culture Director in Denmark you will be part of the People & Culture team. We cherish an informal culture where everyone is heard and where taking ownership is expected of us all.

SameSystem A/S
Aasted
Quality Control Technician

Aasted, Farum

Vi søger en kvalitetsbevidst og omhyggelig tekniker til vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre kvaliteten af indgående varer som kan være delkomponenter, maskindele og mindre dele til større anlæg.

Teamet spiller en vigtig rolle i forhold til kvalitetssikring af Aasted færdige produkter og anlæg.

Dine primære opgaver i jobbet er:

 • Kvalitetskontrol af indgående varer herunder kontrolmåling mm.
 • Prøveudtagning
 • Gennemgang af materialedokumentation
Aasted
Farum Fjernvarme A.m.b.a.Maskiningeniør / maskinmester

Farum Fjernvarme A.m.b.a.

Vi har travlt med den grønne omstilling. Vores varmepumpeanlæg er ved at blive indkørt og vi er allerede i gang med nye grønne projekter som skal videreføre vores grønne omstillingsstrategi.

Er du vedholdende og kan du holde mange bolde i luften og tænke kreativt, så har vi en spændende stilling til dig her hos Farum Fjernvarme.

Vi har brug for en erfaren og praktisk anlagt driftsplanlægger til vores driftsteam. Erfaring indenfor drift af luft/vand varmepumpe og gaskedler mv prioriteres højt. Vi arbejder som led i vores planer om omstilling til bæredygtig varme med flere muligheder indenfor vedvarende energier på kort og langt sigt. Vi er i gang med at indkøre et 16MW varmepumpeanlæg samtidigt med at vi også ser på mulighederne for at sikre spidslast og nødforsyning gennem vores eksisterende olie- og naturgasbaserede kedler for at sikre stabil fjernvarmeforsyning.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApSGulvlægger eller lign. søges til hovedstadsområdet

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApS

Vi søger en gulvlægger eller lignende til opstart hurtigst muligt.

Du skal være fleksibel, gerne have erfaring med montering af linoleum, vinyl, trægulve og tæpper/tæppefliser og kunne begå dig på større byggepladser.

Hvis ovenstående passer til dig, tilbyder vi:

 • Ordnede lønforhold
 • Sundhedsordning
 • Fleksible arbejdsforhold
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Handelsbanken
Privatrådgiver

Handelsbanken, Farum

Vil du med på vækstrejsen og arbejde med spændende privatkunder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Hvis ja - så er det dig, Handelsbanken Furesø søger.

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for din egen portefølje af kunder. Det bliver dit ansvar at sikre kunderne en kompetent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke og langvarige kunderelationer. Du indgår naturligt i det målrettede arbejde med at udvide kundeporteføljen med nye kunder. Med andre ord, så ejer du dine kunder i hele processen fra A-Z.

Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, og du bidrager selv til, hvordan du bedst vedligeholder og udbygger din viden.

VVSPlan ApS
Dygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør

VVSPlan ApS, Farum

Vi har mange opgaver og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør.

VVSplan sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi kommer til tiden, og vi er færdige til tiden. Motiverede medarbejdere er vores største aktiv.

Vi udfører alle former for VVS-arbejder. Vi forventer, at du har god erfaring med faget og kan være med i vores team.

 • Godt arbejdsmiljø
 • Gode kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer
VVSPlan ApS
KvicklySalgsleder Food, Kvickly Farum

Kvickly

Er du vores nye salgsleder til Food-afdelingen?

Vi er et varehus der ser en ære i at udvikle vores medarbejdere. Vi søger en der ønsker at blive afdelingsleder i Food inden for 1 - 2 år. Her vil keywords være struktur og ledelse, noget der vil gøre dig til en god leder.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingslederen om ledelse, drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
MagVenture A/S
QA-ingeniør (R&D)

MagVenture A/S, Farum

MagVenture A/S udvikler og markedsfører avanceret medicoteknisk udstyr, der baserer sig på anvendelse af pulserende magnetfelter.

Vi vokser og ønsker at udbygge vores kapacitet med en medarbejder til at stå for IEC-godkendelse af nyt medico-udstyr. Vi søger en kandidat, som enten kommer med solid erfaring fra en tilsvarende stilling, eller som kommer med teknisk erfaring fra en R&D eller QA-afdeling, og som ønsker at udvikle sine kompetencer.

OPGAVER

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af risikoanalyser
 • Håndtering af henvendelser om eksisterende godkendt udstyr fra internationale myndigheder, f.eks. FDA
 • Overvågning og planlægning af indførelse af nye standarder eller nye versioner af gældende
MagVenture A/S
MagVenture A/S
Hardwareudvikler – Medical Devices/ Biosignals

MagVenture A/S, Farum

MagVenture A/S udvikler og markedsfører avanceret medicoteknisk udstyr, der baserer sig på anvendelse af pulserende magnetfelter.

Vi vokser og ønsker at styrke vores hardware-team med en kollega, der har erfaring med udvikling af analoge kredsløb, særligt forstærkere af biosignaler. Vi har allerede løsninger til EEG/EMG-måling, men ønsker at foretage en substantiel udbygning af det faglige niveau på dette område

OPGAVER

 • Udvikling og test af analoge kredsløb, f.eks. nye EEG/EMG/EKG-løsninger
 • Planlægning og gennemførsel af verifikationstest efter IEC 60601-1
 • Udlægning af PCB i Altium Designer
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag.
MagVenture A/S
Würth Danmark A/S
Sælger til byggebranchen i Nordsjælland

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan skabe værdifulde løsninger, der hele tiden bliver smartere og bedre.

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet!

Würth Danmark A/S
Furesø KommuneSundhedsfaglig koordinator

Furesø Kommune

Har du lyst til at være med til at understøtte, at borgerne i Furesø Kommune lever et sundt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet? Så bliv en del af en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at præge forebyggelsesområdet.

I Center for Sundhed og Seniorliv (CSS) leder vi efter en sundhedsfaglig koordinator, som vil være med til at løse både drifts- og udviklingsopgaver. Du vil blive en nøglemedarbejder i vores nyetablerede Team Sundhed, som udgøres af dygtige og initiativrige kolleger.

Du vil have opgaver indenfor både den patientrettede og borgerrettede forebyggelse og kan se frem til spændende udviklingsopgaver og allerede etablerede samarbejdsrelationer og projekter.

Jobindex A/S
Lagermedarbejder

Jobindex A/S søger for Gerresheimer Vaerloese A/S

Har du lyst til at være del af et dynamisk team i en international virksomhed, hvor trivsel og høj kvalitet er nøgleord? Så er du måske den medarbejder, vi søger til vores lager i Værløse.

Som lagermedarbejder hos Gerresheimer Vaerloese A/S vil du være med til at sikre hurtig og forsvarlig forsendelse af plastemballage til medicinalindustrien i store dele af verden. Du bliver del af et lagerteam på 5 medarbejdere, og vil samtidig have tæt kontakt med virksomhedens øvrige afdelinger.

Dine opgaver vil være:

 • Modtagelse af varer og registrering heraf i SAP
 • Pakning af ordrer via truckterminaler
 • Lastning af biler
 • Dokumentation og kontrol af lagerbeholdning i SAP
Jobindex A/S