1.942 job matcher din søgning 1.942 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesøbad ApS
Kok til svanemærket restaurant med Nordsjællands bedste udsigt

Furesøbad ApS, Værløse

Har du mod på nye udfordringer? Vi går en travl periode i møde og søger derfor en kok mere til vores team til at lave rigtig god og smagfuld mad, der både stimulerer øjet og smagssanserne.

På Restaurant Furesøbad kan vores gæster spise b’lunch eller a la carte, og vi huser fester, møder, konferencer m.m. Vi har plads til 250 gæster indendørs og 150 på vores terrasse med udsigt over Furesøen.

  ”Vi er stolte af at være en restaurant, der er kendt for en god tone i restaurationsbranchen – og ikke mindst at vi har en professionel, men også rigtig sjov hverdag,” – Michael.
Furesøbad ApS
Bls Capital Fondsmæglerselskab A/STrader til kapitalforvalter

Bls Capital Fondsmæglerselskab A/S, Nærum

BLS Capital er en global førende dansk kapitalforvalter med fokus på langsigtede aktieinvesteringer, der fokuserer på selskabers fundamentale indtjenings- og konkurrenceevne. BLS Capital har siden virksomhedens start vist en solid og positiv udvikling med flotte vækstrater og et af branchens bedste afkast, hvorfor vi nu har behov for at udvide med en ekstra stilling indenfor trading og dertilhørende processer.

Vi søger derfor en Execution Desk Officer, der sammen med Head of Execution Desk skal fungere som bindeled mellem BLS Capitals porteføljemanagere, operations og eksterne samarbejdspartnere. Execution Desk’en har ikke mindst det daglige ansvar for BLS Capitals trade flow og tilhørende aktiviteter.

Halsnæs KommuneBotilbuddene Halsnæs Kommune afdeling Liselejevej søger pædagoger. Ansættelsesgrad kan forhandles mellem 32-37 timer.

Halsnæs Kommune

Enkeltmandsprojektet på Liselejevej er et helheds bo- og aktivitetstilbud for to borgere, der i nogen grad har behov for skærmning fra sociale kontekster. Begge har varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Arbejdet består i pædagogisk guidning, herunder at hjælpe borgerne med at fastholde nødvendig struktur uden at blive dirigerende. Derudover støtte til borgernes almindelige daglige livsførelse, hvilket også indebærer enkelte plejeopgaver i løbet af dagen.

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du har faglig viden om de særlige forudsætninger, borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette.

OXYMATGlobal Key Account Manager

OXYMAT, Helsinge

Er du vant til at håndtere B2B-salg gennem et forhandlernet sideløbende med OEM-salg? Har du teknisk forståelse, og kan du åbne døre til nye kunder? Trives du med international rejseaktivitet? Så er det dig, vi leder efter.

Til hovedkontoret i Helsinge (ca. 40 minutters kørsel nord for København) søger vi en Global KAMer, som får det fulde ansvar for enten marine- eller aquakulturindustrien. Det bliver din opgave at fortsætte OXYMATs succes og yderligere udvikle salget af løsninger til kunder verden over.

Du får en bred snitflade i virksomheden fra projekt til kvalitet, produktion og test både i Danmark og Slovakiet. Salgs- og marketingafdelingen består i dag af syv engagerede kolleger, som naturligt bliver en både vigtig og væsentlig del af den daglige sparring.

Halsnæs KommunePædagoger til Midgården

Halsnæs Kommune

Leder du efter et arbejde, hvor der både er plads til fag og menneske? På Midgården er vi ambitiøse med vores pædagogiske arbejde. Derfor prioriterer vi et fællesskab, som vi alle har lyst til at være en del af og bidrage til.

Midgården er et botilbud efter SEL § 108 for borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Vi søger nu 2 kollegaer til vores specialiserede teams med integreret 1:1 støtte.

Vi har brug for dig, som formår at tilpasse din tilgang mentalt såvel som fysisk til borgernes aktuelle behov. Det kan du, fordi du har faglig viden om de særlige forudsætninger borgerne har, og fordi du har menneskelige kompetencer til at afstemme dit møde efter dette.

Personligt har du ro og styrke til at fastholde indsatsen, også når det er svært for borgeren, men samtidig erfaring til at tage selvstændige beslutninger om at skifte tempo eller metode, så snart du fornemmer, at det er nødvendigt.

Dagtilbuddet KildenMedarbejdere til vores skønne sted

Dagtilbuddet Kilden, Græsted

Vi er en socialøkonomisk virksomhed med hjertet på rette sted. Vi arbejder for at skabe meningsfulde arbejdspladser for unikke unge mennesker. Vi har beliggenhed i Nordsjælland ved Esrum Kloster med de smukkeste grønne områder.

Vi motiveres af at gøre en forskel og give vores besøgende skønne oplevelser. Vi driver 2 caféer og har en del arrangementer i løbet af året og har derfor travlt. Vi søger cafémedarbejdere/værter til vores caféer og selskaber. Du skal kunne arbejde på hverdage, weekender, helligdage og aftener.

Nordic Houseware Group A/SFinancial controller

Nordic Houseware Group A/S, Nærum

Du bliver en del af et team på fem i en dynamisk økonomiafdeling, hvor du refererer til virksomhedens regnskabschef.

Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed højt er du vores nye medarbejder. Sammen med dine kollegaer vil du være med til, at præge og optimere udførelsen af de interne regnskabsprocesser.

Dine primære opgaver;

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab for koncernen Månedsregnskab, afstemning af finansposter
 • GP-rapporter i forbindelse med månedsrapporteringen
 • Udvikling og optimering af finansmanual, retningslinjer og forretningsgange
 • Ad hoc-analyser og opgaver
Nordic Houseware Group A/SFinance Accountant

Nordic Houseware Group A/S, Nærum

Du bliver en del af et team på fem i en dynamisk økonomiafdeling, hvor du refererer til virksomhedens regnskabschef. Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed højt er du vores nye medarbejder.

I stillingen bliver du ansvarlig for al bogføring, både debitor- og kreditorbogføring samt Finans for et mindre selskab i koncernen.

Dine primære opgaver;

 • Finans - Bogføring, betalinger og afstemninger.
 • Debitor - Overførsel af fakturaer til fakturabelåning samt korrespondance i den forbindelse.
 • Rykning af debitorer og vedligeholdelse af stamdata.
 • Kreditor - registrering af bilag, betalinger, afstemninger og vedligeholdelse af stamdata.
 • Momsregnskab, listeindberetning.
 • Månedsregnskab, afstemning af finansposter.
Egedal Kommune
Børnehuset Solsikken har vokseværk og søger derfor en faglig kompetent pædagog

Egedal Kommune, Smørum

Så er du uddannet pædagog, kan vi tilbyde dig, at blive en del af et fantastisk pædagogisk team, i Børnehuset Solsikken, fortrinsvis i vuggestueafdelingen.

Du får mulighed for at udvikle dine pædagogiske evner, hvis du tør give dig selv helt og professionelt.

Vi søger en pædagog som brænder for, at skabe de bedste udviklingsbetingelser for Solsikkens 0-6 årige børn; som ved, at den nære relation er det bærende element, i god og udviklingsstøttende pædagogik, og som gerne vil bidrage til at udvikle pædagogikken og arbejdsfællesskabet, i et hus, i konstant udvikling.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Engageret og motiverende underviser til STU

Egedal Kommune, Smørum

Vi udvider, og søger derfor pr. 1. august en underviser til vores STU-tilbud. Tilbuddet er kommet op på 16 elever og vil inden for de næste par år vokse yderligere. STU er en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge, der ikke kan gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse. Vores primære målgruppe er unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og mental retardering.

Dine arbejdsopgaver vil være at:

 • planlægge og gennemføre undervisning - både boglig og praktisk/værkstedsorienteret
 • planlægge og gennemføre tema-/projektuger og ture ud af huset
 • afholde elevsamtaler og opdatere elevernes uddannelsesplaner
 • deltage i netværksmøde, supervision og teammøder med pædagogisk udvikling og planlægning
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ølstykke Svømmehal søger en livredder med et stort servicegen, til serviceopgaver i Dameafdelingen

Egedal Kommune

Vil du gerne være med til at sikre verdens bedste hverdag for borgerne i Egedal Kommune?

Du vil indgå i en 37 timers arbejdsuge, hvor du får en vagtplan med både morgen-, middag- og aftenvagter. Weekendarbejde hver 2. uge i fast skema. I svømmehallen er der tropisk varmt, så det forventes, du kan arbejde i et varmt miljø.

Stillingens primære funktioner:

 • Livredder-vært i varetagelse af dagligt opsyn at vores bassiner.
 • Udførelse af godt værtsskab og god service.
 • Frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer.
 • Kassebetjening af gæsterne i hallen.
Egedal Kommune
Boliggården
Boligrådgiver

Boliggården, Helsingør

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere?

Vi udvider vores stab i udlejningsafdelingen, så vi i endnu højere grad kan betjene vores beboere. Vi er midt i en spændende periode med øget fokus på vores kommende og nuværende beboere, digitalisering og ikke mindst optimering af de tværgående processer med driftsområderne.

Dine primære opgaver vil blandt andet være at:

 • Udleje boliger samt rådgive nuværende og kommende beboere på venteliste om deres muligheder
 • Vedligeholde medlemssystem, ventelister, kartoteker over lejere og lejemål
 • Modtage opsigelser på lejemål samt den efterfølgende sagsbehandling med flytteafregninger

Skal du være vores nye kollega, så læs videre her!

Egedal Kommune
Afløsere til Team EVA

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så mangler vi lige netop dig i hjemmeplejen og på plejecentrene!

Vi har brug for afløsere til at hjælpe på hverdage, i ferier, weekender og på helligdage.

Jobbet består i at udføre praktisk hjælp og personlig pleje til ældre borgere, der bor hjemme eller på plejecenter.

Som afløser i Egedal Kommune, kan du kombinere dit arbejde på flere måder. Du kan få vagter i det område, der passer dig og dine ønsker – om du helst vil arbejde på et af vores plejecentre, i hjemmeplejen eller begge dele.

Vi har stort fokus på brug af værnemidler, så det er sikkert at gå på arbejde.

Egedal Kommune
Agria Vet Guide AB
Agria Vet Guide udvider team af online dyrlæger

Agria Vet Guide AB

Agria Vet Guide blev etableret i Sverige i 2020 og har været i enorm vækst lige siden. I dag tilbyder vi online veterinærrådgivning i fire nordiske lande – heraf i Danmark siden maj 2021. Nu søger vi allerede flere dyrlæger til at forstærke vores dedikerede danske team.

Vi tilbyder online veterinærrådgivning for at hjælpe kæledyrsejere og kæledyr omkring mindre skader eller sygdomme – uanset hvor de befinder sig.

Vores dyrlæger er nøglepersoner i vores organisation og ansigtet ud til vores slutkunder. Du er derfor klar til at tilbyde professionel vejledning på afstand.

Agria Vet Guide AB
Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

Zeppelin Construction
Vi søger en salgskonsulent med stort drive

Zeppelin Construction

Bliv en del af en markedsledende koncern
Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en dedikeret og entusiastisk salgskonsulent til vores succesfulde salgsteam (maskiner op til 10 tons). Du går gerne de ekstra skridt, der skal til, for at kunderne får den absolut bedste købsoplevelse og service. Vi søger til dækning af Sjælland

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Construction
GC Nordic ABPRODUCT SPECIALIST

GC Nordic AB, Allerød

- to strengthen our GC Nordic team in Denmark with a result oriented professional to cover Zealand.

As a Product Specialist, you advise and sell dental products to dentists and dental hygienists. You are responsible for maintaining customer relationships and achieve various sales targets. You independently schedule appointments for the creation of new business with existing customers and to create new business with new account start ups. Daily acquisition of new customers is necessary for long-term success. Within the sales process, giving hands-on training and the usage of the CRM system are important roles.

What do we offer you?

 • A challenging job in an international and diverse company.
 • Flexible hours.
 • Competitive salary package including benefits.
 • A great company culture, based on respect and comradeship.
Thorups Bageri ApSThorups Bageri søger ekspedient til vores butikker i Hornbæk og Gilleleje

Thorups Bageri ApS

Vi er en familievirksomhed, som siden oktober har udvidet med 2 nye butikker.
Vi brænder for bagerfaget og det gode brød, så for os drejer det sig om dedikation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at prøve nye ting. Om at anvende de rigtige råvarer og om at servere brød, som vi er stolte af, med et smil og en god samvittighed.

Du vil tilgå et team, hvor der er højt til loftet og godt humør. Du kommer til at arbejde side om side med fantastiske kollegaer i et spændende og travlt miljø. Der er frihed under eget ansvar. Der vil forekomme weekendarbejde.

MOHO Works A/SUfaglært produktionsmedarbejder til nyt aftenhold

MOHO Works A/S, Værløse

Du skal arbejde med forædling af vores tyndpladeprodukter. Daglige opgaver kan bestå af afgratning, bukning, påsætning af pim samt som operatør på vores svejserobotter.

Du har gerne en baggrund indenfor jern og metal

Vi tilbyder:

 • Kompetente og engagerede kolleger
 • Velordnede arbejds- og lønforhold
 • En spændende virksomhed med højt til loftet.
Aasted
Facility Manager

Aasted, Farum

Vi søger en praktisk og erfaren Facility Manager til at koordinere og styre drift- og vedligeholdelse af vores faciliteter i Farum. Stillingen indeholder en bred vifte af arbejdsområder og muligheden for selv at præge jobbet.

Du bliver del af lederteamet, der kendetegnes ved et positivt sammenhold og god sparring i en spændende tid, hvor vi arbejder med strategisk udvikling i flere funktioner.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Videreudvikling af vores Facility Management-setup
 • Deltage i og bidrage til den grønne omstilling
 • Forbedring af facilitetsstyringsprocesser og -procedurer
 • Forhandling med og kontakt til vores eksterne leverandører
Aasted