763 job matcher din søgning 763 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApSGulvlægger eller lign. søges til hovedstadsområdet

John Hansen Møbelhåndværks Eftf. ApS

Vi søger en gulvlægger eller lignende til opstart hurtigst muligt.

Du skal være fleksibel, gerne have erfaring med montering af linoleum, vinyl, trægulve og tæpper/tæppefliser og kunne begå dig på større byggepladser.

Hvis ovenstående passer til dig, tilbyder vi:

 • Ordnede lønforhold
 • Sundhedsordning
 • Fleksible arbejdsforhold
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSCMechanical Commissioning Engineer

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Hooton

Do you have experience and expertise from test and commissioning of turnkey biomass power plants, or are you a new educated Marine Engineer? Would you thrive in a challenging and hectic workplace at our site at Hooton in UK? If so, you could be the ideal person to be part of our Test and Commissioning Crew. We are for the time being commissioning the first gasified waste plant in Europe.

Typical activities include:

 • Daily operation - test and commissioning on site
 • Technical troubleshooting on the Boiler and auxiliaries
 • Participate in the preparation of test documentation for the plant
S.M Værktøj ApS
Salgskonsulenter søges til det danske og islandske marked

S.M Værktøj ApS, Malaga, Spanien

Længes du efter at rejse til udlandet? Vi er glade for at meddele, at Spanien (Malaga) åbner op, og at vi lige nu søger salgskonsulenter hos S.M Værktøj ApS til at servicere det danske håndværkermarked. Vi sælger alt fra værnemidler til skærende værktøj - dog med fokus på forbrugsvarer til den professionelle håndværker.

Leder du efter en mulighed for at arbejde i ét af Europas mest solrige lande og samtidig udvikle dig selv personligt og professionelt samt skabe et minde for livet!

Så har du muligheden for blive en del af et fantastisk ambitiøst, smilende og mangfoldigt salgskontor. Dertil har vi fokus på udvikling af både dine salgsmæssige- og personlige kompetencer. Tjek faciliteterne ud på vores facebookside.

S.M Værktøj ApS
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

VVSPlan ApS
Dygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør

VVSPlan ApS, Farum

Vi har mange opgaver og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør.

VVSplan sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi kommer til tiden, og vi er færdige til tiden. Motiverede medarbejdere er vores største aktiv.

Vi udfører alle former for VVS-arbejder. Vi forventer, at du har god erfaring med faget og kan være med i vores team.

 • Godt arbejdsmiljø
 • Gode kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer
VVSPlan ApS
KvicklySalgsleder Food, Kvickly Farum

Kvickly

Er du vores nye salgsleder til Food-afdelingen?

Vi er et varehus der ser en ære i at udvikle vores medarbejdere. Vi søger en der ønsker at blive afdelingsleder i Food inden for 1 - 2 år. Her vil keywords være struktur og ledelse, noget der vil gøre dig til en god leder.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingslederen om ledelse, drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
Ørsted
Module Technical Manager for Cable Supply and Termination

Ørsted, Gentofte or London

Imagine a future where you're responsible for managing the sourcing of array cable and termination contracts.

Join us in this role where you’ll be engaging with the supply chain in interesting development projects, developing new technologies, and running tenders for our global pipeline.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
Frode Laursen A/SLagerleiter(in) für 25.000 qm großes Logistikzentrum in Flensburg

Frode Laursen A/S

Mit mehr als 50 Jahren Erfahrung und mit Kunden, zu denen die größten multinationalen Hersteller und skandinavischen Einzelhandelsketten zählen, gehört die Frode Laursen zu den führenden Anbietern von Logistiklösungen für den Konsumgütermarkt im gesamten nordischen Raum.

Da auf unseren bisherigen Lagerleiter neue Herausforderungen innerhalb des Konzerns warten, suchen wir nun einen Nachfolger (m/w/d). Als Lagerleiter(in) sind Sie für eines der Logistikzentren der Frode-Laursen-Gruppe in Flensburg verantwortlich. Zu Ihren Hauptaufgaben zählt somit der professionelle Betrieb des Logistikzentrums in enger Zusammenarbeit mit Ihrem Team.

Arbeitsaufgaben:

 • Leitung des Tagesgeschäfts im Logistikzentrum basierend auf festgelegten Zielen und Handlungsplänen
 • Personalverantwortung für 35 Mitarbeiter sowie Verantwortung für die Aufrechterhaltung der Qualität
Frode Laursen A/SVorarbeiter Bauplatz Dovista, Flensburg

Frode Laursen A/S

Die Frode Laursen Logistik GmbH sucht zum nächstmöglichen Termin für ihr Lager in Handewitt, von dem wir hauptsächlich Großhändler in Dänemark beliefern, einen Vorarbeiter Bauplatz Dovista.

Ihr Aufgabengebiet:

 • Türen und Fenster Transportfertig machen
 • Qualitätskontrolle
 • Mitarbeitereinteilung

Ihr Profil:

 • Staplerschein muss vorhanden sein
 • abgeschlossene Ausbildung im handwerklichen Bereich wären von Vorteil
 • Erfahrung mit Personaleinteilung
MagVenture A/S
QA-ingeniør (R&D)

MagVenture A/S, Farum

MagVenture A/S udvikler og markedsfører avanceret medicoteknisk udstyr, der baserer sig på anvendelse af pulserende magnetfelter.

Vi vokser og ønsker at udbygge vores kapacitet med en medarbejder til at stå for IEC-godkendelse af nyt medico-udstyr. Vi søger en kandidat, som enten kommer med solid erfaring fra en tilsvarende stilling, eller som kommer med teknisk erfaring fra en R&D eller QA-afdeling, og som ønsker at udvikle sine kompetencer.

OPGAVER

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af risikoanalyser
 • Håndtering af henvendelser om eksisterende godkendt udstyr fra internationale myndigheder, f.eks. FDA
 • Overvågning og planlægning af indførelse af nye standarder eller nye versioner af gældende
MagVenture A/S
MagVenture A/S
Hardwareudvikler – Medical Devices/ Biosignals

MagVenture A/S, Farum

MagVenture A/S udvikler og markedsfører avanceret medicoteknisk udstyr, der baserer sig på anvendelse af pulserende magnetfelter.

Vi vokser og ønsker at styrke vores hardware-team med en kollega, der har erfaring med udvikling af analoge kredsløb, særligt forstærkere af biosignaler. Vi har allerede løsninger til EEG/EMG-måling, men ønsker at foretage en substantiel udbygning af det faglige niveau på dette område

OPGAVER

 • Udvikling og test af analoge kredsløb, f.eks. nye EEG/EMG/EKG-løsninger
 • Planlægning og gennemførsel af verifikationstest efter IEC 60601-1
 • Udlægning af PCB i Altium Designer
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag.
MagVenture A/S
Würth Danmark A/S
Sælger til byggebranchen i Nordsjælland

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan skabe værdifulde løsninger, der hele tiden bliver smartere og bedre.

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet!

Würth Danmark A/S
Furesø KommuneSundhedsfaglig koordinator

Furesø Kommune

Har du lyst til at være med til at understøtte, at borgerne i Furesø Kommune lever et sundt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet? Så bliv en del af en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at præge forebyggelsesområdet.

I Center for Sundhed og Seniorliv (CSS) leder vi efter en sundhedsfaglig koordinator, som vil være med til at løse både drifts- og udviklingsopgaver. Du vil blive en nøglemedarbejder i vores nyetablerede Team Sundhed, som udgøres af dygtige og initiativrige kolleger.

Du vil have opgaver indenfor både den patientrettede og borgerrettede forebyggelse og kan se frem til spændende udviklingsopgaver og allerede etablerede samarbejdsrelationer og projekter.

Jobindex A/S
Lagermedarbejder

Jobindex A/S søger for Gerresheimer Vaerloese A/S

Har du lyst til at være del af et dynamisk team i en international virksomhed, hvor trivsel og høj kvalitet er nøgleord? Så er du måske den medarbejder, vi søger til vores lager i Værløse.

Som lagermedarbejder hos Gerresheimer Vaerloese A/S vil du være med til at sikre hurtig og forsvarlig forsendelse af plastemballage til medicinalindustrien i store dele af verden. Du bliver del af et lagerteam på 5 medarbejdere, og vil samtidig have tæt kontakt med virksomhedens øvrige afdelinger.

Dine opgaver vil være:

 • Modtagelse af varer og registrering heraf i SAP
 • Pakning af ordrer via truckterminaler
 • Lastning af biler
 • Dokumentation og kontrol af lagerbeholdning i SAP
Jobindex A/S
Grønlands Selvstyre
Departementet for Fiskeri og Fangst / Fiskeriafdelingen søger en studentermedhjælper

Grønlands Selvstyre

Er du interesseret i et relevant studiejob, hvor du kommer helt tæt på de politiske beslutningstagere, får indblik i forvaltningen af Grønlands vigtigste erhverv og praktisk arbejdserfaring? Vi søger en studentermedhjælper snarest muligt.

Tempoet er højt, og dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, men vil bl.a. bestå af at bistå Fiskeriafdelingen med;

 • Udstedelse af licenser og lettere sagsbehandling
 • Projektassistance, herunder koordinering og kommunikative opgaver
 • Besvarelse af henvendelser, korrekturlæsning og udarbejdelse af notater
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Departementet for Fiskeri og Fangst, Juridisk afdeling søger en jurist

Grønlands Selvstyre

Departementet for Fiskeri og Fangst beskæftiger sig med forvaltningen af de levende ressourcer i Grønland inden for følgende hovedområder: Fiskeri, fangst, kontrol samt veterinær- og fødevareområdet.

Departementet består af 5 afdelinger, herunder Juridisk, økonomisk planlægningsafdeling, som består af i alt 7 medarbejdere, heraf 3 jurister, samt en afdelingschef.

Afdelingens vigtigste opgaver er juridiske og økonomiske opgaver i forvaltningen af de levende ressourcer samt betjening af Naalakkersuisoq for Fiskeri og Fangst.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Læringskonsulent til implementering af projekt på Østkysten/job-nr. 306/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Læringskonsulent til implementering af projekt på Østkysten – tidsbegrænset ansættelse

Læringskonsulent til implementering af nye iPad-baserede undervisningsformer i folkeskolen søges til Forvaltningen for Børn og Skole.

Vil du forandre og forbedre undervisningen i folkeskolen i tæt samarbejde med lærerne? Har du undervisningserfaring fra folkeskolen og kan du inspirere og motivere lærere med en undervisningstilgang, hvor eleverne er undersøgende, eksperimenterende og skabende? Kan du bruge iPads som redskab til at nå dine didaktiske mål? Så har vi en stilling som læringskonsulent i afdelingen for Børn og Skole i Kommuneqarfik Sermersooq med base i Tasiilaq.

Kommuneqarfik Sermersooq
Santander Consumer Bank
UX Designer

Santander Consumer Bank, Helsinki, Hvidovre, Solna or Lysaker

Could you be our missing link?

As UX Designer you are the key expert in creating outstanding customer experience through understanding of our users’ needs and drives in our digital channels. The role is an important link between end users, internal commercial stakeholder and developers and will also cooperate daily with cross functional roles and teams.

The activities will include, but not be limited to the following:

 • Identify interaction and design patterns to achieve a consistent user experience
 • Translates product demands to user flows and concepts
 • Define design and behavior in close cooperation with other digital and business experts and be actively involved during development
Santander Consumer Bank
Danfoss A/S
Senior Specialist, Total Rewards (m/f/d) (ID: 17732)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Copenhagen, Silkeborg, Hamburg or Flensburg

Danfoss is looking for a Senior Specialist, Total Rewards to join our Corporate Human Resources, Compensation & Benefits team.

Responsibilities for this position include, but are not limited to, the following:

 • Run C&B processes according to the HR – cycle in cooperation with other Center of Excellence colleagues, Regional HR and people managers.
 • Coordinate and communicate in all aspects of the C&B processes towards relevant business stakeholders and people managers, enabling HR colleagues and people managers to comply with principles and rules of the Total Reward Corporate Standards.
Danfoss A/S
Grønlands Selvstyre
Underviser til PI/SPS

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Seminariet har ca. 300 studerende på 5 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagoguddannelse samt dagtilbudsmedhjælperuddannelsen.

Vores nye kollega skal primært kunne varetage undervisning på vores socialpædagogiske bacheloruddannelse og socialassistentuddannelsen.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde er en god og samarbejdsvillig kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

Grønlands Selvstyre