2.934 job matcher din søgning 2.934 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Varde KommuneEr du en juridisk kompetent socialrådgiver med økonomisk tæft, så er du måske den rette som barselsvikar i Social og Handicap Myndighed!

Varde Kommune

Vores dygtige socialrådgiver skal på barsel og det betyder at vi mangler en vikar for hende fra sommeren 2021.

Vi forestiller os at du er uddannet socialrådgiver eller har tilsvarende uddannelse og har interesse for myndighedsarbejdet i det specialiserede voksenområde, indenfor psykiatri-og udsatte området.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har ophold på forsorgshjem jf. SEL § 110.
 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har midlertidigt eller længerevarende ophold på et eksternt botilbud indenfor psykiatriområdet.
 • Vurdering og forhandling af priser ved eksterne botilbud.
FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
TRESU
Financial controller

TRESU, Kolding

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? TRESU is looking for a strong financial controller. The position is permanent.

We are looking for an ambitious and energetic person, who is willing to make a difference and who is not afraid of challenging existing processes and thinking. A person who goes beyond the numbers and is eager to understand the ‘Whys’ before the ‘What’s’.

You enjoy taking full responsibility and working with the business and colleagues to achieve common goals while always seeking to challenge, optimize and improve processes.

TRESU
Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Semco Maritime A/S
Team Lead Offshore

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vil du være en del af en spændende virksomhed indenfor energisektoren?

Til vores SECE Team offshore søger vi Team Leads til arbejde i dansk sektor med forventet opstart august/september 2021. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Du bliver en del af Oil & Gas Service, hvor vi bl.a. leverer på SECE (Safety & Environmental Critical Elements).

Team Lead Offshore (TLO) indgår som leder for et multi-disciplin team offshore. TLOs rota vil blive 1 uge på kontor – 2 uger offshore – 3 uger fri. Kontorugen vil blive brugt til Work preparation, planlægning og forberedelse for den kommende offshore tur.

Semco Maritime A/S
Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Easyfood A/SEr du struktureret anlagt og forbedringsorienteret? Så er du måske vores nye QA Specialist

Easyfood A/S, Kolding

Som en del af QA-afdelingen på Easyfood, er du med til altid at sikre løbende forbedringer således vi kan være på forkant med de krav, vi stilles overfor.

Du er med til at sikre, at vores virksomhed og vores systemer leverer høj kvalitet og fødevaresikkerhed samt at vi lever op til fødevarelovgivningen, fødevarestandarder og kundekrav – herunder vores certificeringer i IFS og McD SQMS.

Du bliver en del af en faglig stærk kvalitetsafdeling, hvor der tilføjes flere ressourcer og sparres på tværs af organisationen. Vi er imødekommende i en uformel tone, og altid villige til at løbe en ekstra mil for at nå i mål med god kvalitet til tiden.

TechsoftSystemudvikler med flair for IT & Automationsløsninger

Techsoft, Kolding

Vil du være med til at løfte automationsbranchen til et nyt niveau, hvor automation og IT smelter sammen. Så har vi drømmejobbet med gode kollegaer og udfordrende opgaver.

Techsoft er et moderne automationshus, hvor vi sætter den allerstørste ære i at omsætte knowhow og passion for teknologi til værdiskabende IT- og automationsløsninger. Techsoft har eksisteret siden 1991, og er en virksomhed styret af sunde værdier og holdninger.

Vi har primært fokus på projektorienterede opgaver. Det vil sige: analysere, designe og udvikle vores kunders idéer til færdige løsninger.

Jobbet indeholder:

 • Systemudvikling på kunde orienterede projekter, både frontend og backend.
 • Udvikling af interne værktøjer som giver os det vigtige forspring i markedet.
 • Udforske nye digitale løsninger og tage stilling til hvilken teknologi der matcher kunden og opgaven bedst.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved hjemmeplejen i Tjæreborg

Esbjerg Kommune

Udegruppen på Tjæreborg Ældrecenter søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling i aftenvagt.

Arbejdstiden er på gennemsnitligt 30 timer pr. uge. Du vil komme til at arbejde 3/2 og hver anden weekend.

Vi forventer, at du:

 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig hverdag
 • Er en god ambassadør for Esbjerg Kommune
 • Kan vejlede og sparre med dine kolleger
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriVi søger en erfaren ACer, der vil arbejde med at passe på Danmarks miljø - genopslag

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Trives du i en varieret arbejdsdag med mange forskellige opgaver, hvor effekten er, at vi både passer på naturen og støtter Danmarks Jordbrugserhverv? Og trives du i rollen som problemknuser og bindeled, hvor opgaverne kommer sikkert i mål til tiden? Så er vi sikre på, at du vil passe godt ind hos os i Team Areal og Projekt.

Vi søger lige nu en ny ambitiøs og engageret kollega, som vil få en vigtig rolle i at være med til at udvikle, supportere og styre vores kontroltilrettelæggelse for de over 80 forskellige EU baserede støtteordninger, som alle udvikler sig i takt med teknologien og virkeligheden indenfor de juridiske og politiske rammer, som der findes på det givne tidspunkt.

Trackunit A/S
Head of pricing

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding, Aalborg or remotely

Through the past two decades, Trackunit has been pushing digitalization within the construction industry. Today, Trackunit is not only a leading IoT provider but a thought leader within Construction setting the agenda for the entire industry. By continuously challenging the status quo, Trackunit is determined to eliminate downtime. The question is: Are you in?

As our new Head of Pricing, your responsibility is to quantify and illustrate the value we deliver to our customers and tie value and price together.

Trackunit A/S

What you’ll do:

 • Creating a new dedicated pricing function
 • Define pricing strategy and goals across product and commercial teams
 • Design and establish an effective pricing governance structure
Trackunit A/S
TimeXtenderPartner Marketing Manager

TimeXtender, Remotely in Nordic countries

Are you passionate about what you do? Are you a partner marketing wizard and an amazing relationship builder? Are you curious and eager to make a true impact in a fast-paced international tech environment? Then read on, you might be the one we are looking for.

We are looking for an energetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK to create strong results with our partners.

In this role you ensure that we are always top of mind with our partners and you make sure that our partners achieve full utilization of our extensive and high-quality marketing campaign portfolio.

At TimeXtender, we have ‘living your best life’ at heart and strive to create a flexible workplace that meets individual needs and purpose in life.

SCIEXField Service Engineer, West DK

SCIEX

Do you want to be part of something altogether life-changing by joining Sciex as our new Field Service Engineer in Denmark, WEST - then do not miss this opportunity!

As our new Field Service Engineer, you will be part of the Nordic field service team with 5 engineers across Sweden, Finland, and Denmark. Together with your colleagues, you will be responsible for servicing and qualifying our customer’s equipment.

As our Field Service Engineer, you will independently perform field service activities within guidelines and in compliance with internal & customer procedures and regulations. This also includes: Installs, repairs, maintenance, and instruction of SCIEX workflows used to ensure safe and effective customer operations.

Würth Danmark A/S
Salgscontroller

Würth Danmark A/S, Kolding

Trives du i en opsøgende og proaktiv funktion hvor dine beslutninger baseres på data-drevne grundlag, og hvor din vigtigste opgave er at yde den bedst mulige sparring til vores sælgerstyrke?

Du vil som salgscontroller hos Würth blive en del af en nyoprettet salgscontrolling afdeling med direkte reference til vores Sales Operations Manager. Dine ansvarsområder vil være fejlfinding i salgsprocessen, udarbejdelse og levering af materialer og analyser med dertilhørende konklusion og tolkning samt implementering af procesoptimeringer og standarder, herunder rapportstandarder, BI-processer og -principper.

Af mere konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Daglig opfølgning på salgsprocessen
 • Sammensætning og opbygning af analyseredskaber
 • Controlling på udvalgte KPI’er på daglig basis
Würth Danmark A/S
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier.
Kommune Konsulenterne
Keepers
Skarp, kvalitetsbevidst lønkonsulent med flair for IT søges til nyt Payroll-team med base i Fredericia

Keepers

Keepers’ team består af erfarne løn- og økonomikonsulenter, der betjener store som små kunder i hele Danmark med en stor variation af skræddersyede løn- og konsulentydelser.

Vores forretning er i en spændende vækstfase. Derfor etablerer vi nu et mindre Payroll-team med base i Fredericia og faglig tilknytning til vores Payroll-team i København. Du skal være med til at starte teamet op fra bunden og bidrage til udvikling heraf.

Hos os vil du blive udfordret i en bred palette af operationelle opgaver som lønkonsulent, og du vil få ansvar for egne kunder i Keepers’ lønoutsourcing-team.

Keepers
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank Direkte Rådgivning 18/29

Sydbank, Aabenraa

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at betjene Sydbanks kunder mellem 18 og 29 år med alt fra køb af bolig, investering og pension til de mere daglige bankforretninger. Derudover vil du kunne vejlede kunderne i forhold til SU-regler, udlandsophold, boligstøtte, rejseforsikringer mv.

Vi forestiller os, at du er en frisk privatrådgiver og har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor. Er du frisk på en ny, spændende udfordring? Og samtidig skarp på tasterne, med lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Så er det muligvis dig, vi søger!

Sydbank
OX-ON A/SINTERN SÆLGER TIL VORES DANSKE KUNDESERVICE

OX-ON A/S, Aabenraa/Rødekro

Som intern sælger i OX-ONs kundeservice er du med til at videreudvikle vores kundeservice med stort fokus på mersalg og tilbudsgivning. Vi er gode til at rådgive vores kunder om vores kvalitetsprodukter, derfor er det vigtigt, at du er i stand til at rådgive kunderne og sikre, at de får det rigtige produkt til det, de skal bruge.

Du er sælgeren, der er tæt forbundet med kunderne i telefonen og som sikrer salget til både nye og eksisterende kunder.

I den forbindelse løser du opgaver, hvor du bl.a.

 • servicerer mindre kundegrupper i primært Danmark, som du også får ansvaret for
 • finder og bearbejder nye kunder og kundeemner
 • udarbejder tilbud
Banedanmark
Vil du sikre, at drift og vedligehold bliver tænkt ind i vores jernbaneprojekter?

Banedanmark, Fredericia eller i Ringsted

Du træder ind i rollen som assisterende teknisk projektejer, hvor du understøtter koordineringen af vores jernbaneprojekter. Som assisterende teknisk projektejer bliver du en del af vores stærke faglige miljø i Spor systemer. I afdelingen udvikler vi regler og normer, hvilket bruges som grundlag for design, projektering og vedligeholdelsen af sporet. Vi udfører også analysearbejde, der danner grundlag for de beslutninger, der træffes inden for det sportekniske område.

Som assisterende tekniske projektejer skal du sammen med de to tekniske projektejere sørge for, at vi leverer de rette input, vejledning og krav til vores sporfornyelsesprojekter. Du vil også skulle granske materiale fra store entrepriser til mindre eksterne projekter, der f.eks. skal føre rør og lign. under jernbanen.

Banedanmark