282 job matcher din søgning 282 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesøbad ApS
Kok til svanemærket restaurant med Nordsjællands bedste udsigt

Furesøbad ApS, Værløse

Har du mod på nye udfordringer? Vi går en travl periode i møde og søger derfor en kok mere til vores team til at lave rigtig god og smagfuld mad, der både stimulerer øjet og smagssanserne.

På Restaurant Furesøbad kan vores gæster spise b’lunch eller a la carte, og vi huser fester, møder, konferencer m.m. Vi har plads til 250 gæster indendørs og 150 på vores terrasse med udsigt over Furesøen.

  ”Vi er stolte af at være en restaurant, der er kendt for en god tone i restaurationsbranchen – og ikke mindst at vi har en professionel, men også rigtig sjov hverdag,” – Michael.
Furesøbad ApS
MOHO Works A/SUfaglært produktionsmedarbejder til nyt aftenhold

MOHO Works A/S, Værløse

Du skal arbejde med forædling af vores tyndpladeprodukter. Daglige opgaver kan bestå af afgratning, bukning, påsætning af pim samt som operatør på vores svejserobotter.

Du har gerne en baggrund indenfor jern og metal

Vi tilbyder:

 • Kompetente og engagerede kolleger
 • Velordnede arbejds- og lønforhold
 • En spændende virksomhed med højt til loftet.
Aasted
Facility Manager

Aasted, Farum

Vi søger en praktisk og erfaren Facility Manager til at koordinere og styre drift- og vedligeholdelse af vores faciliteter i Farum. Stillingen indeholder en bred vifte af arbejdsområder og muligheden for selv at præge jobbet.

Du bliver del af lederteamet, der kendetegnes ved et positivt sammenhold og god sparring i en spændende tid, hvor vi arbejder med strategisk udvikling i flere funktioner.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Videreudvikling af vores Facility Management-setup
 • Deltage i og bidrage til den grønne omstilling
 • Forbedring af facilitetsstyringsprocesser og -procedurer
 • Forhandling med og kontakt til vores eksterne leverandører
Aasted
Molslinjen A/S
Lønkonsulent med Controllerpotentiale til vores kontor i Aarhus eller Rønne - Kombardo!

Molslinjen A/S

Molslinjen er i en rivende og spændende udvikling, som har medført meget stor vækst og øget kompleksitet i forretningen. Hvis du drives af at løse regnskabsmæssige udfordringer i dit arbejde og få afstemningerne korrekt, så søger vi en kollega, som har lyst til at arbejde med komplekse løn-/budget- og regnskabsforhold. Du vil således blive en del af lønteamet, som blandt andet skal sikre vidensdeling, korrekt rapportering af lønnen til finans samt udbetaling af løn.

Vi kan tilbyde et job med selvstændigt ansvar og stor indflydelse på udviklingen af jobbet. Referencen vil være til økonomichefen, men der vil være et meget tæt samarbejde med resten af lønteamet, som er en del af økonomiafdelingen. Det må derfor forventes, at du også tager del i nogle af de operationelle opgaver i forbindelse med lønadministrationen.

Molslinjen A/S
FC Nordsjælland A/SErfaren regnskabsassistent til bred økonomirolle (deltid)

FC Nordsjælland A/S, Farum

Har du bred økonomierfaring, og er du på udkig efter en stilling, hvor du selv kan være med til at præge arbejdsopgaverne og forme din egen hverdag?

I denne nyoprettede stilling hos FC Nordsjælland indgår du i et mindre økonomiteam, som har det overordnede ansvar for klubbens regnskabs-, rapporterings- og bogføringsopgaver.

Dette er en deltidsstilling på 22-32 timer om ugen, og vi tilrettelægger sammen, hvordan timerne skal ligge.

Furesø KommuneKom og vær med i Skovbakken, vi står her og mangler en pædagog i den ene børnehavegruppe

Furesø Kommune

Er du vild med fælles oplevelser i naturen og fokus på børnenes læring?

Er en arbejdsdag fyldt med arbejdsglæde, og et arbejdsmiljø hvor forskellighed er en kompetence, noget for dig – og har du samtidig lyst til at være en del af et lille integreret dagtilbud, hvor der er et tæt samarbejde på tværs af stuerne? Så læs endelig videre, for så er du sikkert vores nye kollega.

I Skovbakken har vi fokus på udelivet, og nyder dagligt godt af vores legeplads og de omgivelser vi har lige i nærheden. Vi er optagede af at følge op på børnenes initiativer, og vi giver børnene mulighed for at få indflydelse på hverdagen. Vi griber deres undren, så vi sammen kan blive klogere på det, de er optaget af.

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApSKlinikchef til populær tandlægeklinik i Farum

Tandlæge Katharina Axtmann Petersen ApS

Drømmer du om en ledelsesstilling med indflydelse på en tandlægeklinik med høj professionalisme og godt arbejdsmiljø? På den nyrenoverede tandlægeklinik Tandlæge Katharina Axtmann er vi et lille team der brænder for sund tandpleje. Vil du være vores tovholder og være med til at gøre vores hverdag glat og effektiv? Og drømmer du om at lede et lille professionelt team der prioriterer kvalitet og kommunikation i behandlingen?

Det vil være dit ansvar at lede den daglige klinikdrift ud fra fælles aftaler med klinikejeren.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være at:

 • Lede og planlægge aftalebogen for klinikkens behandlinger.
 • Besvare telefonopkald, mails og henvisninger til klinikken.
 • Administrere klinikkens lagerbeholdning og foretage favorable varebestillinger.
 • Koordinere reparationer, servicetjek og vedligehold på klinikkens maskiner.
KvicklySalgsassistent, Forområdet, Kvickly Værløse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Med en central beliggenhed i centeret er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Kvickly
Salgselev, Kvickly Værløse

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Kvickly
VERO MODA
Salgsassistent

VERO MODA, Farum

Til vores VERO MODA butik på Farum bytorv søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
VERO MODA
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Den Sociale Virksomhed
Solgaven søger social- og sundhedshjælper til vågen nattevagt

Den Sociale Virksomhed, Farum

Bliv en del af Solgaven, et hus i konstant udvikling, og vær med til at gøre en stor forskel for blinde og svagsynede ældre.

Du vil indgå i nattevagtsteamet, hvor vi er 3 kollegaer – alle med en sundhedsfaglig baggrund. Vi er specialuddannede til at støtte og vejlede vores blinde og svagsynede beboere med baggrund i den enkeltes behov.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • er uddannet social- og sundshjælper
 • anser dokumentation som en del af hverdagen – vi benytter fagsystemet Nexus
Den Sociale Virksomhed
C.K. Environment A/S
Er du vores nye, tekniske salgskonsulent?

C.K. Environment A/S, Værløse

Er du passioneret og sulten efter at skabe resultater og nye relationer? Savner du både at have den opsøgende rolle og den efterfølgende salgssupport? Har du erfaring med og flair for teknisk salg med kontakt til både prisfokuserede indkøbere og driftsfokuserede, tekniske medarbejdere? Så kunne du meget vel være vores nye kollega.

Som salgskonsulent hos C.K. Environment (som vi til dagligt kalder CKE) er din vigtigste opgave at fastholde og udvikle salget af de produkter, du er ansvarlig for, samt være den markedsførende kraft på kendte så vel som nye markeder. Dit produktområde vil hovedsageligt være vand- og væskeanalyse og -måling til energisektoren, procesindustrien samt drikke- og spildevandsanlæg. Vores kunder er at finde i hele Danmark og til dels i Sverige.

C.K. Environment A/S
Danfilter ApS
Salgs- og kundeservicemedarbejder

Danfilter ApS, Farum

Danfilter

Hos Danfilter servicere vi vores B2B kunder og hjælper dem med at finde de rigtige filtre, til den rigtige pris. Hos Filterhuset servicerer vi vores B2C kunder, og hjælper med deres køb i vores webshop. Vi ønsker at give både vores B2B og B2C kunder den bedste oplevelse, når de køber filtre hos os og derfor skal vi bruge en super skarp og dygtig salgs- og kundeservicemedarbejder til vores kontor i Farum.

Du vil blive en del af et stærkt hold og få opgaver inden for salg, administration, logistik og kundeservice Dine primære opgaver vil være salg og service. Alt sammen krydret med en god omgang ad hoc-opgaver, der løbende kan udbygges i forhold til dine kompetencer.

Danfilter ApS
CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
Spekta A/SVi søger projektleder med konstruktør-/arkitektbaggrund

Spekta A/S, Værløse

Spekta A/S er en af Skandinaviens største virksomheder inden for design og produktion af scenografi og inventar til film, tv, teater og museer. Vi søger en projektleder der sammen med vores kunder og dygtige værksteder, brænder for at skabe scenografiske installationer gennem innovative løsninger på tværs af faggrænser.

Som projektleder har du ansvar for de enkelte produktioner og er kundens primære kontakt og sparringspartner. Du skal være proaktiv og procesorienteret fra kunden præsenterer sin skitse, over produktionsmodning, til produktion, implementering og aflevering.

Du har ansvaret for den overordnede økonomi og planlægning, samt sørger for kommunikationen i og med værkstederne, således at kvalitet og udvikling sikres igennem hele produktionen. Du trives i rollen som den motiverende leder og er et afgørende led i udvikling af produktionerne.

SameSystem A/S
Product Owner

SameSystem A/S, Værløse/Copenhagen or Vilnius

Make your impact and be a part of shaping the future for SameSystem; a Danish Software-as-a-Service company.

As a Product Owner you work strategically, tactically, and operationally. This means that you will be involved in the entire production chain – from the initial idea, where you co-create with customers, to the final execution.

Your responsibilities will be, among other things:

 • Leading our “People” or “Payroll” domain squad
 • Take part in the overall vision of the product at quarterly big room planning sessions
 • Build the product roadmap for your squad team
SameSystem A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
SameSystem A/S
Global System & Onboarding Manager

SameSystem A/S, Værløse

As our Global System & Onboarding Manager you will play an extremely important role in ensuring that new employees joining SameSystem gets a thorough training in our system and that they feel welcome and keen to start a new chapter in their career.

Reporting to our Global People & Culture Director in Denmark you will be part of the People & Culture team. We cherish an informal culture where everyone is heard and where taking ownership is expected of us all.

SameSystem A/S
Aasted
Quality Control Technician

Aasted, Farum

Vi søger en kvalitetsbevidst og omhyggelig tekniker til vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre kvaliteten af indgående varer som kan være delkomponenter, maskindele og mindre dele til større anlæg.

Teamet spiller en vigtig rolle i forhold til kvalitetssikring af Aasted færdige produkter og anlæg.

Dine primære opgaver i jobbet er:

 • Kvalitetskontrol af indgående varer herunder kontrolmåling mm.
 • Prøveudtagning
 • Gennemgang af materialedokumentation
Aasted