23.368 job matcher din søgning 23.368 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bilglas Gruppen A/SSalgskoordinator

Bilglas Gruppen A/S, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere i vores kundecenter samt at være omdrejningspunktet for medarbejderne i alle vores afdelinger. Vi har på kontoret kundekontakt både pr. telefon og personligt.

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar og mulighed for selv at planlægge din dag. Organisationen er flad, og der er ikke langt fra idé til virkelighed.

Arbejdsopgaver:

 • Ordremodtagelse og tilbudsgivning på telefonen og mail
 • Kundeekspedition
 • Ordreplanlægning
 • Supporter for vores andre afdelinger
 • Indkøb
 • Andre forefaldende kontoropgaver.
Fonden NordVirkKompetenceudvikler med pædagogisk og IT-faglig erfaring

Fonden NordVirk, Aalborg

NordVirk er i en spændende udvikling og søger nu en medarbejder med pædagogisk og IT-faglig erfaring, der kan indgå i vores IT-produktion og samtidig varetage vejlederopgaver for 4-6 unge mennesker med en autismeprofil. Vi tilbyder et spændende job med mange berøringsflader i en dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau. Stillingen er 37 timer pr uge.

Din daglige arbejdsopgaver vil primært være på lageret og IT-værkstedet i et tæt samarbejde med NordVirks værksteds- og produktionsleder, IT- og teknisk leder og NordVirks deltagere i tidsrummet 9.00-14.00. Din hovedopgave er at bistå og oplære deltagerne i NordVirks mange forskelligartede IT-produktionsprocesser, samt at udvikle deres arbejdskompetencer, indsigt og forståelse for at indgå aktivt på en arbejdsplads.

Dansk Boligvurdering ApSAmbitiøs mødebooker søges til spændende væksteventyr

Dansk Boligvurdering ApS, Aarhus

Brænder du for at arbejde med et produkt, der er meningsfyldt og har en stor betydning i folks liv? Og er du den fødte sælger med telefonen som dit vigtigste redskab?

Som mødebooker hos Dansk Boligvurdering hjælper du boligejere trygt videre med en af de største økonomiske beslutninger i deres liv – nemlig at sætte deres hjem til salg.

Så hvis du drives af at have ansvar, skabe resultater og få en fast, konkurrencedygtig månedsløn, mens du bliver en del af en virksomhed, der er i rivende vækst, så er du måske den nye fuldtids mødebooker, vi leder efter til vores team.

Svend Hansen Byg & Mal ApS
Faglært maler

Svend Hansen Byg & Mal ApS, København

Sætter du en ære i godt håndværk, og falder du godt i snak med hr. og fru Danmark?

Hos Svend Hansen Byg & Mal har vi travlt! Vi udbedrer primært forsikringsskader. Som maler kommer du derfor til at arbejde med alt fra indbrudsskader til større brand- og vandskader – og med din høje faglighed er du med til at give kunderne ro i maven.

Du bliver en del af en virksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, og hvor samarbejdet på tværs af faggrupper er i top. Vi taler altid pænt til andre mennesker, og det smitter selvfølgelig af på vores forhold til kunderne.

Sky Media ApS
Er du vores nye sælger i København?

Sky Media ApS

Er du god til at skabe et behov og en relation? Bliver du grebet af at nå mål og skabe resultater? Tager du ikke et nej for et nej? Så er du den person vi søger.

Sky Media er et mediebureau der har fokus på at skabe en effektiv markedsføring igennem trykte og digitale medier, reklamefilm, onlineannoncering m.m. Vi har beliggenhed centralt i København K på Bredgade.

Vi søger lige nu en knivskarp sælger, der har erfaring med salg over telefonen. Hos Sky Media, har vi lige nu en plads til en dygtig sælgerprofil til vores nye afdeling i København. Her får du muligheden for at udvikle dine karrieremuligheder, og være en del af spændende projekter.

Du går forrest for vores projekter, og bliver ansvarlig for at sikre at hvert projekt når sine salgsmål. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med salg, hvor du er vant til at ringe til kunder og skabe en tillid derigennem.

Sky Media ApS
VIP Construction ApSBogholder med solid erfaring

VIP Construction ApS, Hedehusene

Er du solidt funderet bogholder med godt overblik og sans for detaljen? Så er du måske den, vi søger som vores nye bogholder og administrative blæksprutte i VIP Construction ApS.

VIP Construction ApS søger en dygtig erfaren bogholder og administrativ blæksprutte til styring og udførelse af hele virksomhedens bogholderi, regnskaber, lønudbetalinger samt fakturering, sagsøkonomi, drift- og likviditetsbudgetter, diverse indberetninger, kontoradministration og dokumentationsarbejder og forefaldende kontorarbejde for alle og hele virksomhedens ansatte og ledelse.

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed med 1 direktør, p.t. ca. 5-7 funktionærer samt ca. 15-20 ansatte til byggearbejder, primært på Sjælland.

EY
Studentermedarbejder til revision, København

EY

Ser du revision som din karrierevej, og er du i gang med 5. semester på din HA, eller er du allerede i gang med CMA-studiet? Så kan en stilling som studentermedarbejder på vores kontor i København måske være noget for dig.

Som studentermedarbejder hos en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder får du en unik mulighed for at:

 • Blive en del af en professionel global organisation
 • Arbejde med både danske og internationale virksomheder
 • Blive udfordret fagligt og personligt i samarbejdet med kolleger og kunder
EY
HumanTrust A/S
Controller til fondsafvikling

HumanTrust A/S søger for Investering og Tryghed i Midtjylland

Har du erfaring med fondsafvikling og kendskab til finansielle markeder? Og er du samtidig både serviceminded og kundeorienteret? Så er du måske den nye Controller til fondsafviklinghos den bankuafhængige formueforvalter, Investering og Tryghed.

Investering og Tryghed er en af Danmarks førende bankuafhængige formueforvaltere. Med godt 25 års erfaring har virksomheden et solidt kendskab til aktiv værdiskabende formueforvaltning og investeringsrådgivning. Kunderne er primært danske formuende familier og holdingselskaber, og der handles både med danske og udenlandske obligationer og aktier – p.t. med ca. DKK 15 mia. under aktiv forvaltning.

Som virksomhedens nye controller bliver du en vigtig del af Back Office, hvor ansvarsområder og arbejdsopgaver er en blanding af følgende:

 • Afstemning af depoter og konti
 • Afvikling af fondshandler
 • Handel med kapitalforeningsbeviser
HumanTrust A/S
If SkadeforsikringStudent Worker

If Skadeforsikring, Hvidovre

You can call it a Data Student Worker in Customer Analytics & Data Management but what we are really looking for is an enabler of possibilities.

If Insurance is looking for a Student Worker in Customer Analytics & Data Management who is eager to learn and help support the business with reporting and analytics.

To be successful in this role you need to be able to analyze complex data and business needs and deliver efficient and innovative solutions. Furthermore, you’re able to follow up on your tasks and make sure they comply with both deadline and business needs.

Københavns Lufthavne A/S
Afdelingsleder til at drive innovative teknologiløsninger til bagagehåndtering

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Ser du dig selv som en fodboldtræner, der gennem at sætte de bedste spillere sammen, kan skabe ”best in class” teknologiske løsninger? Og har du lyst til at blive en del af en ”produktion”, hvor selv få justeringer kan få stor betydning for, hvornår du selv og andre får sin bagage, og hvor effektive flyselskaberne kan være i deres drift? Med andre ord vil du være en, som gør en forskel – ikke bare for os men også for andre lufthavne, som lader sig inspirere af vores initiativer?

Så håber vi, at du har lyst til at blive afdelingsleder for Baggage Automation & Technology (BAU), hvor du sammen med 5 systemspecialister og projektledere selvstændigt driver en projekt- og optimeringsportefølje, der skal gøre vores bagagedrift mere effektiv og automatiseret.

Københavns Lufthavne A/S
DSB
Senior Java Developer

DSB, Taastrup

Vil du være med til at udvikle IT-løsninger til DSB’s salgssystemer, og har du lyst til at arbejde i et SAFe®-miljø? Så er denne stilling måske noget for dig!

I DSB ønsker vi at understøtte den gode kundeoplevelse både før, under og efter rejsen, og her spiller IT en afgørende rolle for vores succes. Du bliver en del af en IT-organisation med cirka 300 kolleger, og du vil blive tilknyttet vores Kommercielle ART, hvor vi arbejder med DSB’s salgsløsninger, som for eksempel DSB app, dsb.dk og vores billetautomater på stationerne. Vi har også ansvaret for de backendsystemer, som understøtter vores salgsapplikationer.

Du kan se frem til et attraktivt job, hvor du sammen med dit team får store frihedsgrader til at arbejde selvstændigt med at finde de helt rigtige tekniske løsninger ud fra de behov, som forretningen stiller.

DSB
Danske BankReal Estate - Senior Category Manager

Danske Bank, Høje Taastrup

Our great team, responsible for procurement related to the global Real Estate lease portfolio of Danske Bank, is looking for a new Senior Category Manager. The scope for the team comprises the entire lease portfolio of Danske Bank with some 500 leases.

Based in Høje Taastrup near Copenhagen, your primary tasks will be:

 • Take part in drawing up category strategy and roadmaps for Real Estate together with the team and stakeholders
 • Identify market trends and leverage these in negotiation strategies
 • Execute on roadmaps and strategies
Danske BankChief Business Consultant

Danske Bank, Oslo, Stockholm, Helsinki or Copenhagen

We are currently looking for a skilled and experienced strategy or business development consultant specialised in Supply Chain Management to direct our efforts in operational excellence throughout the full value chain of the business unit, Personal & Business Customers.

In this role, you will join our Operations Management & Portfolio Insights Team, which is part of the Strategy & Business Risk organisation in P&BC, and you will be reporting directly to Julius Byder. Your work domicile can be in either Oslo, Stockholm, Helsinki or Copenhagen.

You will be responsible of developing, implementing and driving the Service Performance and Operations Planning dialogues between P&BC and T&S. The overall purpose of your endeavours is to support the cost control agenda of Danske Bank in P&BC by optimising the flow throughout the entire value chain of the unit.

Danske BankCompliance Officer – Join our Asset Finance Compliance Team

Danske Bank, Høje Taastrup

Are you an experienced Compliance professional who wants to make compliance a visible and integral part of the business and customer experience? Do you have strong integrity and work ethics? If yes, then this could be your next career step!

As a Compliance Officer, you will provide regulatory advice to the business and proactively support internal stakeholders. Your main area of responsibility is Asset Finance Compliance in Denmark, where you are expected to take responsibility of overseeing and advising on the Regulatory Compliance risks (Treating Customers Fairly, Data Protection and Market Integrity).

Danske BankSoftware Engineer (.NET) in AML Review Tribe

Danske Bank, Vilnius or Copenhagen

This tribe is indirectly taking care of the world to be a better place. We care about our customers’ and society’s well-being by reducing financial crimes. If you are interested in fighting financial crimes with modern, highly automated processes, then AML Review Tribe is the place to be.

We promise to feed your inner altruist here. In addition to moral point, technological challenges will come along. Tribe is creating an advanced AML system using the newest development technologies, where you continuously develop your skills and be on top of new technologies.

You will be a part of IT and business experts in their field working in Agile mind-set.

Københavns Lufthavne A/S
Securitymedarbejder til 'Security Check Special'

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du lysten og evnerne til at bidrage med at opretholde vores høje sikkerhedsniveau i Københavns Lufthavn samtidig med, at du kan yde et højt serviceniveau til passagerer, ansatte og øvrige samarbejdspartnere? Så kunne en stilling i Security Check Special være noget for dig.

SCS varetager en lang række ”specialopgaver”, hvor man som medarbejder har en bred kontaktflade. Der er i hverdagen fokus på, gennem nedennævnte arbejdsopgaver, at sikre vores høje sikkerhedsniveau, samt at yde et højt serviceniveau over for lufthavnens ansatte og passagerer. Hverdagen er meget alsidig og man skal være indstillet på at løse opgaver på tværs af hele Security.

SCS løser bl.a. følgende opgaver:

 • Eftersyn og x-ray screening af indchecket bagage
 • Eftersyn og x-ray screening af oddsize-bagage
 • Eftersyn af blandt andet våben og dyr
Københavns Lufthavne A/S
Deichmann SkoCall Center-medarbejder med flair for IT - er vi mon så heldige, at du kan både dansk og svensk?

Deichmann Sko, København

Vi søger en dansk- og/eller svensktalende kollega til vores Omnichannel-team, der består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen arbejder med det formål at tilbyde vores kunder en førsteklasses service.

Stillingen er foreløbig på 25 timer om ugen, som placeres mellem kl. 9.00 og kl. 17.00. For den rette kandidat er der gode muligheder for flere timer.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice via e-mails og telefon
 • Besvarelse af kundeanmeldelser
 • Kontakt og koordinering med lager.
JKSEjendomskoordinator

JKS søger for Giesegaard og Juellund i Ringsted

Ejendomskoordinator med erfaring inden for økonomi og ejendomsadministration

Giesegaard og Juellund har tæt på 100 ejendomme, der udlejes til beboelse og liberalt erhverv. Ejendommene, som ligger i det smukke landskab omkring godserne, vedligeholdes og istandsættes med respekt for de kulturhistoriske værdier. Ejendommene er alle forskellige og vores gode lejere spænder lige fra enlige til store børnefamilier. En del ejendomme udlejes med stalde og folde til heste, ligesom der tilbydes opstaldningsmuligheder på Giesegaard og udstedes ridekort til skovene.

Med reference til direktøren får du ansvaret for den direkte kontakt til lejere, at udarbejde lejeaftaler, forbrugsregnskaber, ind- og fraflytningssyn m.v. samt koordinere opgaver i forhold til drift og vedligeholdelse, herunder for egne og eksterne håndværkere.

JKSOvermontør med drifts- og ledelsesansvar

JKS søger for Per's VVS ApS i Regstrup

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Som Overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ledelse for 9 montører og 4 lærlinge og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Tilbudsgivning på projekter
 • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
 • Ledelse af montører
Bosch Rexroth A/S
Handelselev til Supply Chain

Bosch Rexroth A/S

Brænder du for at arbejde med salg og kunderådgivning, og har du interesse for teknik? Så har du muligheden for at blive en del af den interne salgsafdeling i Bosch Rexroth.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter samt muligheden for at arbejde for en af Europas førende tekniske virksomheder.

Som vores kommende handelselev vil du:

 • Få kendskab til forskellige områder af virksomheden, og arbejde med kolleger fra forskellige divisioner og funktioner
 • Få mulighed for at lære de internationale processer hos et stort firma, samt de lokale behov nærmere at kende