1.803 job matcher din søgning 1.803 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.803 resultater.
Ringsted KommuneSelvstændig og ansvarlig økonomikonsulent

Ringsted Kommune

Vil du arbejde med budgetlægning og økonomistyring, og trives du med en arbejdsdag præget af ansvar og selvstændighed?

I økonomiafdelingen, der organisatorisk er en del af staben Økonomi og Indkøb, søger vi en økonomikonsulent, der gennem samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter kan understøtte kommunens økonomistyring og rådgive de decentrale faglige enheder om økonomi.

Dine primære opgaver er:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning
 • Udarbejde budget- og arbejdsgangsanalyser
 • Understøtte brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligeholdelse af kontoplan
Autohuset Nykøbing FHandelselev – Reservedelsrådgiver

Autohuset Nykøbing F

Som reservedelsrådgiver bliver du verdensmester i at håndtere og styre et vareflow i et bilhus, hvor du arbejder med nogle af Danmarks største bilbrands: Volkswagen, ŠKODA og SEAT.

Er du skarp til at holde overblikket og kan lide driftsmæssige arbejdsopgaver – hvor du samtidig sætter en ære i at yde en god kundeservice, så er denne elevplads lige noget for dig.

Som vores nye reservedelsrådgiverelev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med speciale inden for salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores mærker.

Jobindex A/S
Finance Assistant - Barselsvikariat

Jobindex A/S søger for Sofacompany i Ringsted

Sofacompany's koncern-regnskabsafdeling i Ringsted, søger efter en kvalitetsbevidst og dedikeret allround bogholder, der kan lide at have stor bredde i sit arbejde, er struktureret og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden.

Stillingen er et barselsvikariat frem til 1. marts 2021 på 37 timer ugentligt, dog med mulighed for 30-32 timer, hvis ønsket.

De primære arbejdsopgaver:

 • Bogføring af omkostningsfakturaer for både danske og udenlandske selskaber
 • Kreditorrelaterede opgaver
 • Bogføring af omkostningsbilag og udlæg
Jobindex A/S
Carl Ras A/S
Salgskonsulent

Carl Ras A/S, Roskilde

Vil du være en del af en veletableret dansk- og familiejet virksomhed, som er blandt Danmarks absolutte bedste arbejdspladser, hvor du er tæt på ledelsen, og hvor du har frihed til selv at skabe succes? Og brænder du for et job, hvor du har mulighed for at skabe tætte og længerevarende relationer med professionelle kunder?

Som salgskonsulent bliver du tilknyttet vores afdelinger i Herlev, størstedelen af din arbejdsdag foregår dog på landevejen hos vores kunder. Du bliver en del af et team på 14 salgskonsulenter, der rådgiver vores professionelle kunder på Sjælland, og som arbejder tæt sammen med kolleger i hele landet. I Carl Ras er livet som salgskonsulent frigjort. Du har indflydelse på din hverdag, fordi du selv kan skære den til.

Hos Carl Ras får du attraktive arbejdstider med fri i weekenden, firmabil, mobiltelefon, computer, bonus- og pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler.

Carl Ras A/S
Vordingborg Forsyningsservice A/SMedarbejder til tegnestuen

Vordingborg Forsyningsservice A/S

Er du en dygtig og engageret medarbejder? Og har du interesse for forsyningsbranchen? Så kan du måske blive vores nye kollega i GIS-teamet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Digital tinglysning
 • GPS-opmåling
 • LER (lednings-ejer-registeret) udlevering af ledningsoplysninger – de fleste foregår automatisk
 • GIS (geografisk information system), herunder vedligeholdelse af ledningsdatabaserne.
Du er formodentlig uddannet teknisk assistent eller lignende, gerne med nogle års erfaring med digital tinglysning, GPS-opmåling og arbejde med GIS-systemer. Har du kendskab til forsyningsbranchen, er det en fordel, men absolut ikke et krav.
Mercedes-Benz CPH
Reservedelsekspedient til Mercedes-Benz CPH, Greve

Mercedes-Benz CPH

Er du serviceminded og kundeorienteret, og er du god til at bevare det rolige overblik i en travl hverdag? Er du samtidig klar til at tage med på en vigtig, men sjov og spændende udviklingsrejse? Så er du måske vores nye kollega.

Som reservedelsekspedient har du en vigtig rolle i at få det daglige maskineri til at fungere optimalt. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret af at servicere kunder og hele tiden er et skridt foran.

Din dagligdag vil indeholde opgaver som:

 • Betjening af egne mekanikere, samt telefonisk ekspedition og rådgivning til eksterne kunder.
 • Udvikle processer, hvor kunden er i fokus, i tæt samarbejde med resten af holdet.
 • Lokalisering af reservedele og afsendelse af reservedelsindkøb for at sikre, at vores dygtige mekanikere hele tiden har de reservedele, de har brug for og til den korrekte tid.
F&H A/S
Butiksassistenter - deltid til Kitchen Living Dining - Ringsted Outlet Center

F&H A/S

Brænder du for salg og god service, og vil du med ombord i en spændende virksomhed i rivende vækst? Så skal du læse videre.

Vi har stor succes i vores Kitchen Living Dining butik i Ringsted Outlet. Derfor søger vi to butiksassistenter. Du skal være med til at give kunderne en exceptionel god service, og du får muligheden for at blive en del af et super skarpt team.

Som butiksassistent skal du sørge for, at kunderne får den bedste oplevelse. Kunderne har høje forventninger til vores service. Du skal møde kundernes forventninger og leve op til vores stærke værdisæt, som tager udgangspunkt i kerneværdierne: innovation, kompetence, kvalitet, ordentlighed og engagement.

Café Møens KlintVi søger en assisterende ”træner” til at køre butikken i managers fravær – Café – midt i Danmarks smukkeste natur

Café Møens Klint, Borre

Managers højre hånd til Cafe Møns Klint – tiltrædelse hurtigst muligt

Vi åbnede cafeen i nyrenoverede lokaler på Møns Klint i foråret 2018 og har gennemført to meget succesfulde sæsoner med et klart koncept – gode leverandører og et team af dygtige og motiverede medarbejdere og en ledelse der stiller skarpt på opgaven og hele tiden sørger for at have sit team med.

Du bliver vores ambassadør og glade ansigt udadtil ligesom du har den fulde frihed til at gøre din dag og din arbejdsplads til det sjoveste og mest udfordrende univers.

En typisk arbejdsdag på Cafe Møns Klint kan omfatte følgende aktiviteter:

 • Sørge for at alle medarbejdere kan føle sig som en del af et godt team.
 • Sikre at de opstillede procedurer følges for at sikre ensartet og høj kvalitet.
 • Indgå i drift på alle niveauer.
X systems
Konsulenter til Nordøstsjælland og Midtvestsjælland

X systems

Kan du danne trygge kunderelationer? Og vil du sælge løsninger, der højner arbejdsglæden og skaber et sundere arbejdsmiljø i både private og offentlige organisationer?

Din primære mission bliver at rådgive vores kunder om vores løsninger inden for ergonomiske hjælpemidler, der forbedrer det fysiske arbejdsmiljø, samt skræddersyede kurser inden for kompetenceløft og efteruddannelse for både ledere og ansatte.

Du får en spændende hverdag, hvor du:

 • tager de analytiske briller på og sørger for, at vi leverer den helt rigtige løsning baseret på den enkelte kundes behov og forventninger
 • vedligeholder vores gode relationer til eksisterende kunder
 • tager ud til nye kunder, hvor du showcaser vores produkter og ydelser.
X systems
fakta a/s
Butikschef, fakta Roskilde

fakta a/s

Drømmer du om et lederjob i en uformel organisation med masser af spændende udfordringer og udviklingsmuligheder?

Du brænder for salg og god service. Du tager ansvar for, at dine medarbejdere er glade og serviceorienterede – og at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer. Du motiveres af at arbejde struktureret med resultater og daglige nøgletal – med henblik på at indfri butikkens mål.

Vi tilbyder

 • Et alsidigt og praktisk lederjob med stort ansvar og indflydelse på egen hverdag.
 • Et grundigt oplæringsforløb hos én af vores dygtige cheftrænere, som tilpasses dine kompetencer og erfaring.
 • Mulighed for – efter evner - at opnå særlige jobudfordringer som f.eks. at drive 2 butikker, blive cheftræner, få øgede frihedsgrader i forhold til konceptet, mv.
fakta a/s
Kvickly
Afdelingsleder/Chef kasselinjen/kiosk og bageriudsalg, Kvickly, Kalundborg

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for ledelse og få samtidig den daglige ledelse af 45 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • at gå forrest og være en dygtig og professionel leder for dine 45 ansatte
 • sørge for, at der altid er en høj standard ved indgangen til vores varehus
 • rådgive og betjene vores kunder
Kvickly
Region SjællandKvalitetskonsulent med fokus på Digitalisering i Sundhedsvæsenet

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse (NSR) vil vi være digitale i vores tilbud til vores patienter og pårørende. Derfor søger vi nu en konsulent, der skal hjælpe med at omsætte Region Sjællands digitaliseringsstrategi fra oktober 2019 til konkrete muligheder og områder på vores sygehuse.

Region Sjælland

Hovedopgaven bliver at understøtte og bistå ved implementering af Region Sjællands digitaliseringsstrategi.

Sideløbende med den regionale strategi er der en del iderigdom i sygehusets afdelinger, hvor det forventes, at du kan hjælpe med vejledning og rådgivning til afdelingerne i forhold til teknologi og samarbejde med relevante instanser.

Sydbank
Servicerådgiver til Sydbank Direkte Service i Slagelse

Sydbank

Er du ambitiøs og har vilje og evner til at udleve dine ambitioner?

Vi kan tilbyde dig, at arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet.

Du kommer til at arbejde i et udfordrende og hurtigt udviklende miljø. Du vil være en del af et team, som drives af spændende opgaver. Der vil være fokus på gode kundeoplevelser, værdifulde forretninger og et godt sammenhold.

Du får et spændende og varieret job, hvor kundevendte og værdiskabende opgaver prioriteres højt i et miljø, hvor høj medarbejder- og kundetilfredshed er meget vigtig.

Sydbank
Bring
Regnskabsassistent

Bring, Greve

Bring i Kastrup, snart Greve – din kommende arbejdsplads vil blive på vores nybyggede domicil i Greve

Med reference til vores økonomichef skal du varetage administrative og regnskabsmæssige opgaver for vores internationale Cargo-afdeling. Du bliver bindeleddet mellem vores økonomiafdeling i Sverige og vores driftsafdelinger i Danmark. Du vil have kontakt med kunder, leverandører samt vore interne økonomiafdelinger, der er placeret i Norden.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads
 • En hverdag med masser af forskellige opgaver og kundekontakt
 • Et rart arbejdsmiljø med de allerbedste kollegaer
Bring
KridthusetPædagog og to pædagogmedhjælpere søges til Kridthuset

Kridthuset, Faxe

Kridthuset i Faxe søger en pædagog med start 15. marts eller 1. april 2020. Stillingen er tidsbegrænset til og med 31. december 2021 med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer i vores vuggestue.

Vi søger en pædagog der kan være med til at styrke børns sproglige kompetencer i alderen 0-2-årige.

Vi søger to pædagogmedhjælpere med start 1. juni 2020 til vores børnehave. Stillingerne er tidsbegrænset i barselsvikariat til 31. juli 2021. Stillingerne er på 30 timer.

Vi er en daginstitution for de 0-6 årige og er beliggende midt i Faxe centrum. Vi er normeret til 20 vuggestuebørn og 42 børnehavebørn. Vi har driftsoverenskomst og et godt samarbejde med Faxe Kommune.

SuperBrugsen
Delikatesseassistent (Barselsvikariat), SuperBrugsen Hvalsø

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsen
GældsstyrelsenVi søger juridisk sagsbehandler til Driftscenter Roskilde i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side samt faglighed og effektivitet på den anden? Har du det engagement og den ansvarsfølelse det kræver at arbejde med inddrivelse af gæld? Så kan det være dig, vi søger til én af vores insolvensenheder.

Som sagsbehandler kommer du til at arbejde med generel sagsbehandling indenfor insolvensområdet, herunder blandt andet gældssanering, konkursbehandling og rekonstruktion.

Størstedelen af din tid vil blive brugt på sagsbehandling, hvor du selvstændigt vurderer sagens videre forløb. Du håndterer primært din egen sagsportefølje hvilket betyder, at du vil have ansvaret for den administrative del af sagen, møder i skifteretten samt opfølgning.

I jobbet som sagsbehandler får du en bred berøringsflade, hvor de involverede parter primært er borgere, virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater.

Gældsstyrelsen
Region SjællandPædagoger til behandlingstilbud for børn og unge med autisme

Region Sjælland, Hvalsø

Himmelev behandlingstilbud søger uddannede, engagerede og fagligt velfunderede pædagoger til bo-afdelinger for børn og unge med autisme.

Region Sjælland

Vi har ledige stillinger i 2 af vores afdelinger. Vi søger pædagoger, der vil være med til at give børn og unge en tryg hverdag, med veltilrettelagte og udviklende aktiviteter. Børnene på Himmelev er mellem 5 og 18 år. De er meget forskellige, men har alle autisme. Nogle er mentalt retarderede og har brug for hjælp til f.eks. personlig hygiejne, mens andre primært skal støttes i sociale situationer.

De har alle brug for omsorg, støtte og struktur fra tydelige voksne, der kan betrygge dem, hvis de bliver grebet af angst, eller frustration. De har ligeledes brug for erfarne pædagoger, som evt. har kendskab til autisme og arbejdet med børn og unge, som har generelle funktionsnedsættelser.

Jobindex Kurser
Grafisk design med Adobe Creative Cloud (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset er på engelsk og er opbygget som ren e-learning. Det vil sige, at du har adgang til læring om alle de forskellige programmer i Creative Cloud – og kan tage kurset i helt dit eget tempo.

Det kan være en god ide at se videoerne, samtidig med at du sidder med programmerne og efterprøver tingene selv. Derfor har du også adgang til programmerne i Creative Cloud i tre måneder fra kursusstart. Så du får mulighed for at afprøve alting i praksis og skabe dine egne kreationer.

Undervejs i kurset vil du blive mødt af konkrete opgaver, som bliver stillet af din underviser. Her får du rig mulighed for at afprøve dine evner – og få en personlig bedømmelse af det, du har lavet med særlig fokus på, hvor du kan forbedre din proces.

Jobindex Kurser
ScanPeople ApSDirector of Operations

ScanPeople ApS søger for SCANBUR i Karlslunde

Som Director of Operations, vil du få det overordnede ansvar for hele leveranceprocessen mht. projekter og service.

Så snart SCANBUR har indgået en aftale med kunden, om at SCANBUR er den rette samarbejdspartner, sørger du sammen med dine teams for, at resten af processen glider let – heraf ordrebekræftelse, evt. produktion, levering, installation, årlig service og evt. garantiafhjælpninger.

Som Director of Operations hos SCANBUR, er du også stærkt optaget af at optimere arbejdsgangene/processer – heraf produktion af SCANBUR’s eget udstyr, indkøb af diverse komponenter fra underleverandører samt effektivisering af lager og logistik.