5.894 job matcher din søgning 5.894 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.894 resultater.
Frugt.dk ApSIldsjæl med kreative kompetencer indenfor salg og marketing til nyoprettet stilling

Frugt.dk ApS, Vallensbæk

Er du vores nye kollega, der vil gå forrest mod at nå vores ambition om at øge vores salg, mestrer du kompetencer indenfor kommunikation og online marketing og drives du af at have fingeren på pulsen, så er det dig vi leder efter til vores nyoprettet stilling. Du vil få det daglige ansvar for vores lille salgs- og marketingteam samtidig med, at du bliver sparringspartner for ledelsen.

Din rolle bliver at sidde med B2B salg og marketing for Frugt.dk. I forhold til salg vil du blive vores ansigt udadtil med fokus på den kommercielle salgsstrategi og sikre eksekvering på salg. Opsøge og udvikle nye salgskanaler i B2B-markedet der er med til at øge vores kundebase. Desuden vil du blive ansvarlig for udvikling af vores markedsføring samt go to market-strategi, som f.eks. videreudvikling af vores bæredygtige strategi, eksekvering af div. kampagner og Google Analytics.

CityCallCenter ApS
Erfaren bogholder/administrationsansvarlig

CityCallCenter ApS, København

Hos CityCallCenter går tingene stærkt. Vi har en travl hverdag, hvor vi konstant er omstillingsparate og dynamiske. Alt sammen imens vi naturligvis har det sjovt og favner de mange personligheder vi har ansat. Hos os er mottoet: ”Når smilet skal høres” – og det skal det, for CityCallCenter leverer telefonpasning, omstilling, kundeservice og meget andet for kunder 24/7 – 365 dage om året.

Den rette kandidat har en stærk og solid baggrund med minimum 2-5 års relevant erfaring inden for lønbogholderi, fakturering, samt debitering/kreditering. Du bliver en fast del af den øverste ledelse, som består af virksomhedens CEO, CFO og en HR Manager, som hver især er stærke på hver deres område.

Arbejdsopgaver:

 • Lønbogholderi
 • Bankoverførsler
 • Samarbejde med vores eksterne bogholder omkring øvrige bogholderimæssige opgaver, herunder debitor/kreditorbogholderi
Gustaf Fagerberg A/SProduktspecialist med en teknisk sælger gemt i maven

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Har du teknisk baggrund og kendskab til instrumentering? Og vil du være med til at skabe salgssucceser? Som produktspecialist sørger du for, at vi møder kundernes produktbehov – hver gang.

Din faglige viden bliver udfordret dagligt, når du taler med vores mange forskellige kunder fra forskellige brancher. Du arbejder nemlig med en bred teknisk palet, ligesom du også deltager i kurser på vores interne akademi. Hos os stopper din læring aldrig.

Lyder det spændende? Så læs mere her.

Paulun BoligDygtig og ærgerrig ejendomsmægler

Paulun Bolig, København

Vil du gøre en forskel?
Tror du på, at man kan alt, hvis man arbejder for det?
Er kunden også vigtigst for dig?
Så har vi det helt rette job til dig.

Hos Paulun Bolig har vi én ambition.

Vi skal være et godt sted.

Et godt sted at være for kunder og kollegaer. Et godt sted at handle bolig. Et godt sted at arbejde.

Kort sagt skal du kunne bidrage til, at Paulun Bolig er og forbliver et rart sted at være. Både for kunder og medarbejdere.

Vi er en uafhængig mæglerkæde, og det har sine fordele. Du får dagligt direkte indflydelse på din egen arbejdsdag, og hos Paulun Bolig er der ikke langt fra tanke til handling.

Ballerup KommunePædagogisk leder til børnehuset Villa Kulla Skovlunde

Ballerup Kommune

Nu har du chancen for at komme med på holdet, og blive en del af ledelsesteamet. Vi har en ledig stilling som pædagogisk leder til en to-lederordning i børnehuset Villa Kulla Skovlunde til 0-5-års området.

Medarbejdergruppen er godt og bredt sammensat med såvel nyuddannede, erfarne, unge som ældre samt en god kønsfordeling. Gruppen er stabil, og mange har været i Villa Kulla i mange år. Huset har gennem de sidste tre år gennemgået en kulturforandring, hvor der er arbejdet grundigt med børnesyn, ressourcetænkning og struktur.

Du skal kende vigtigheden af medarbejdernes indflydelse og kunne balancere mellem at sætte ledelsesmæssig retning og inddrage medarbejderne tidligt og reelt.

Arkil A/S
Arkil Miljøteknik i Greve søger chauffør til kranbil

Arkil A/S

Har du erfaring som kranchauffør og har du et entreprenør-gen gemt i dig, så er det måske dig, vi søger?

Vi søger en dygtig og mødestabil chauffør, som er den rette for at flytte vores pumper, containere, filtre, generatorer samt øvrigt grej for grundvandssænkning imellem vores lager i Greve og vores arbejdspladser på hele Sjælland. Din arbejdsdag starter og slutter i Greve, hvorfor bopæl i nærområdet vil være en stor fordel. Der er tale om fast arbejde for den rette person.

Du vil blive en del af Arkil Miljøteknik i Greve, som udfører alle former for grundvandssænkninger på Sjælland og øerne, bl.a. ved brug af sugespidsanlæg, pumpebrønde og filterboringer.

Etac A/SSalgskonsulent til Østdanmark søges til Etac A/S

Etac A/S

Til et af vores forretningsområder, Patient Handling, søger vi en salgskonsulent til Østdanmark, gerne med brancheerfaring inden for salg af arbejdsredskaber og forflytningshjælpemidler.

Det er en fordel, hvis du er bosiddende i hovedstadsområdet.

Job- og ansvarsbeskrivelse:

 • Ansvarlig for salg af forflytningsprodukter
 • Budgetansvarlig i det tildelte distrikt
 • Behovsanalyse og rådgivning til kunder
Stila A/SKey Account Manager

Stila A/S

Vi søger en forretningsorienteret Key Account Manager til opbygning og særligt udvikling af vores kundeportefølje.

Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og af at skabe resultater? Har du erfaring med projekt- og forhandlersalg, og vil du spille en central rolle i en virksomhed med stort vækstpotentiale?

Med reference til Stilas salgschef, og som en vigtig del af et dedikeret salgsteam, får du ansvar for salget af hele Stilas produktsortiment med udgangspunkt i følgende ansvarsområder:

 • Vedligeholde og udvikle salget til eksisterende forhandlere – primært i eget salgsdistrikt som omfatter Sjælland, men med strategiske afstikkere til hele landet.
 • Opsøge og udvikle nye salgskanaler i BtB-markedet i overensstemmelse med virksomhedens salgsstrategi.
 • Sikre opnåelse af eget salgsbudget, som er opdelt på både salg til den eksisterende salgskanal og opdyrkelse af nye salgskanaler (Newbizz).
Ældre SagenVil du være med til at yde uvildig og uafhængig rådgivning?

Ældre Sagen, København

Ældre Sagen søger en socialrådgiver/-formidler til Rådgivning i 36,5 timer per uge

Ældre Sagens Rådgivning har som kerneopgave at yde uvildig og helhedsorienteret rådgivning via telefon til især ældre og pårørende, og vi yder årligt omkring 36.000 telefoniske rådgivninger om sociale, juridiske og økonomiske problemstillinger.

Dine primære arbejdsområder er

 • uvildig, uafhængig og helhedsorienteret telefonisk rådgivning
 • deltagelse i tværfaglige projekter i sekretariatet
 • at bidrage til udviklingen af Rådgivningens ydelser og formidling af viden
 • sagsbehandling i principielle sager.
NordicNetcare
Norsktalende og svensktalende sagsbehandlende fysioterapeuter (fuld- eller deltid)

NordicNetcare, København

NordicNetcare er en nordisk virksomhed, som tilbyder sundhedsydelser til forsikringsselskaber, større danske virksomheder samt forskellige kommuner og organisationer.

Vi udvider endnu en gang, og derfor søger vi uddannede fysioterapeuter til telefonisk og sundhedsfaglig sagsbehandling på vores kontor i København, hvor vores fysioterapeutiske kompetencecenter har base.

Vi søger både fysioterapeuter til vores svenske og vores norske team.

Hvis du brænder for sundhedsfaglig rådgivning/vejledning, for administrative opgaver og for at udvikle dine kommunikative evner, er dette det helt rigtige job for dig.

Movianto Nordic
Lagerassistent til varemodtagelse

Movianto Nordic, Greve

Har du erfaring med arbejdet i en varemodtagelse og håndtering af lægemidler?

Så er du muligvis den nye kollega, vi søger.

Som lagerassistent i varemodtagelsen hos Movianto Nordic, bliver du en del af et engageret team i en spændende virksomhed, hvor du skal være med til at sikre leverancer af høj kvalitet til sundhedssektoren i hele Norden.

Primære arbejdsopgaver:

 • Varemodtagelse, aflæsning af biler, kontrol, udpakning og registrering af varer
 • Påpladslægning og genopfyldning af varer
 • Truckkørsel og påpladslægning med reachtruck
Movianto Nordic
Ballerup KommuneSekretær til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Træning og Aktivitet i Ballerup Kommune søger en erfaren sekretær til at give borgere, samarbejdspartnere og kollegaer en super service. Vi lægger vægt på, at du er professionel og har ordenssans. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og holde overblik over flere opgaver på en gang.

Kollegaerne i Træning og Aktivitet er primært fysioterapeuter og ergoterapeuter. Vi har base i Sundhedshuset, Gl. Rådhusvej 13 i Ballerup, hvor langt de fleste træningsaktiviteter afvikles. Der kommer mange borgere i huset hver dag.

Arbejdsopgaver

 • Administrative opgaver vedrørende personale – herunder i forbindelse med rekruttering
 • Kontrol af og betaling af fakturaer
 • Refundere udlæg
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Louis.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Monstrum ApSIngeniør/designer

Monstrum ApS, Brøndby

Hos MONSTRUM får du muligheden for at bygge ikoniske og unikke legepladser til hele verden i samarbejde med vores arkitekter. Vi designer og producerer tematiske legepladser med fokus på kunstnerisk kvalitet.

Vi er en atypisk og uhøjtidelig tegnestue og produktionsvirksomhed, hvor du vil få ansvar for at vores skæve konstruktioner lever op til gældende krav i det specifikke land de er solgt til.

Som ingeniør/designer er dine arbejdsopgaver at:

 • Tegne elegante bærende konstruktioner i samarbejde med projektarkitekten
 • Beregne konstruktioner i stål og træ ud fra lokale normer ihht. projektets geografiske placering
 • Lave detaljetegninger i Solid Works til produktion
VAR2 Pharmaceuticals ApSProject Coordinator

VAR2 Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

If you like to work in the international biotech business and become a significant contributor to the building of a young Danish company, this might be the job for you!

As Project Coordinator you will work closely with the management team and project groups. In this role you will primarily work with project management tools to support the entire organisation in both the planning and execution of the development projects as well as implementation and follow-up of management tasks and processes.

The company is young and you will join a team of skilled and ambitious scientists located in Copenhagen and in Vancouver, Canada. Although we still are highly research focused, we have now started to build the organisation and prepare ourselves for the exciting transition from research to development of our first projects.

We hope you will be the one that can help us with this!

Sengekompagniet ApS
Chauffører/montører

Sengekompagniet ApS, Søborg

 • Kan du slukke en brand uden at være brandmand?
 • Kan du gribe mange bolde uden af være jonglør?
 • Kan du sno dig i trafikken uden at hedde Jan Magnussen?
 • Kan du løfte tungt uden at hedde Arnold Schwarzenegger?

Så kan vi godt bruge dig!

Vi har en helt ny varevogn stående som søger 2 friske chauffører til leveringer og monteringer af senge.

De primære arbejdsopgaver vil være leveringer og monteringer af senge. Men i andre perioder kan afløsning på lager forekomme.

Arbejdstiden vil primært være 37 timer, dog kan overarbejde forekomme + weekendarbejde ved messer, hvor nedtagning og opsætning kan ske.

Sengekompagniet ApS
LB Forsikring
Teknisk tester

LB Forsikring, København

Med vores nye purpose ”Sammen gør vi forsikring overflødig” har vi sat kursen for vores fremtidige rejse, og som teknisk tester bliver du en del af et team, der har ansvaret for at sikre, at vi konstant leverer løsninger af høj kvalitet til vores medlemmer.

LB Forsikring

Du bliver en del af Core Services, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores Forsikringskernesystem.

Du bliver ansvarlig for at planlægge, designe, implementere, eksekvere og vedligeholde de automatiserede tests der løbende udvikles. Dine ansvarsområder bliver desuden:

 • Udarbejdelse af test planer i samarbejde med Test Manager
 • Oplæring af andre medarbejdere i test automatisering
 • Monitorere og dokumentere testresultater
LB Forsikring
De Forenede Ejendomsselskaber A/S
Studentermedhjælper søges - studiejob

De Forenede Ejendomsselskaber A/S, København

Vi er et travlt ejendomsselskab på Østerbro, der søger en studentermedhjælper snarest muligt til at varetage diverse serviceopgaver såsom:

 • Telefonpasning
 • Arkivering
 • Kopi- og printeropgaver
 • Scanningsopgaver
 • Klargøring til møder
 • Afrydning efter møder

Arbejdstiden vil primært ligge mellem kl. 15.00-18.00, mandag til fredag, ca. 15-20 timer om måneden, da stillingen deles mellem flere.

Det forventes, at du har et højt serviceniveau, er præsentabel, ikke er bange for at tage fat når der er travlt, samt at du har kørekort.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 15 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Convena Distribution A/SFransktalende salgstrainee til international IT-distributør

Convena Distribution A/S, Hvidovre

Til vores hovedkontor i Hvidovre søger vi en salgstrainee til vores franske salgsteam.

Er du engageret, nysgerrig og ambitiøs? Vil du gerne starte en karriere i en dynamisk, international it-virksomhed, hvor opgaverne varierer, og hvor du vil få dit eget ansvar? Så er du måske vores næste salgstrainee.

Som salgstrainee hos Convena Distribution, får du en bred vifte af opgaver, hvor to dage sjældent ens. I løbet af dit 1-årige traineeforløb, vil du komme til at arbejde med de daglige opgaver som for eksempel:

 • Telefonisk kundekontakt og kundeservice.
 • Back office-opgaver (ordrebehandling og support).
 • Opdatering af kundedata i vores CRM-system.
 • Deltagelse i kundemøder.