1.158 job matcher din søgning 1.158 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.158 resultater.
Miele A/S
Servicetekniker

Miele A/S

Miele A/S søger servicetekniker på Fyn til professionelle opvaskemaskiner i bl.a. medico-segmentet

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i institutioner, på hospitaler, hos tandlæger, i laboratorier, kantiner og virksomheder.

Vi tilbyder

 • Grundig oplæring i Mieles produkter
 • Et spændende, udfordrende og selvstændigt job
 • En travl dagligdag under ordnede forhold blandt dygtige og engagerede medarbejdere
 • Ansættelse på funktionærlignende vilkår med løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
Jobindex A/S
Servicetekniker med flair for elektronik

Jobindex A/S søger for Multicheck

Er du klar til at servicere og reparere branchens bedste kontrol- og inspektionsudstyr? Så kan du blive vores nye servicetekniker og få hele Danmark som din arbejdsplads, topprofessionelle sparringspartnere og verdens bedste kollegaer.

Først får du grundig oplæring, derefter kører du ud til kunder i hele Danmark, hvor du:

 • laver vores årlige servicering ude hos kunderne
 • giver dine kunder en professionel og ordentlig oplevelse – ved hvert besøg

Du kan forvente ca. 10 overnatninger om året, når du bliver sendt ud på en opgave, som ligger langt fra Horsens.

Læs mere om stillingen her.

Jobindex A/S
Kvickly
Foodchef, Kvickly Svendborg Storcenter

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for Food og få samtidig den daglige ledelse af 15 medarbejdere
 • drive din afdeling med frihed til at præge sortimentet
 • blive en del af ledergruppen i varehuset

Du bliver en del af et varehus med i alt 130 medarbejdere. Kvickly Svendborg Storcenter ligger i den nordlige del af Svendborg tæt på motorvejen, vi er en travl butik med mange dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Som afdelingsleder er det først og fremmest din opgave at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling
 • Sikre sæsonpræget sortimentsoptimering og varebestilling
 • Rådgive og betjene vores kunder
Kvickly
HumanTrust A/S
Projektleder

HumanTrust A/S

Vil du arbejde med entreprenørprojekter i hele landet, og motiveres du af at skabe et stort engagement og stærkt sammenhold på den enkelte byggeplads? Trives du som det centrale omdrejningspunkt, hvis kompetencer alle projektets deltagere ønsker at trække på? Så læs mere om denne nyoprettede stilling.

HM Entreprenør A/S har speciale inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejde. På grund af et højt aktivitetsniveau ønsker virksomheden nu at styrke sit projektteam, så virksomheden har de fornødne kompetencer til at løse kommende projekter inden for virksomhedens krav til fleksibilitet og kvalitet.

Som projektleder bliver du ansvarlig for projektledelsen på byggepladserne og får følgende nøgleopgaver:

 • Nærværende, tillidsfuld og tæt kunde- og leverandørkontakt
 • Styring og optimering af byggepladsen
 • Ansvarlig for økonomi og kvalitet på byggepladsen
HumanTrust A/S
APCOA PARKING Danmark A/S
Parkeringsvagt søges til Odense

APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S er Danmarks og Europas største parkeringsselskab. Har du lyst til at være en del af vores voksende virksomhed, hvor vi går op i ordentlighed og respekt for vores arbejde? Så søg gerne jobbet som parkeringsvagt.

Som parkeringsvagt hos APCOA PARKING bliver du vores synlige ansigt i gadebilledet, og din primære opgave bliver at udøve parkeringskontrol på de parkeringsarealer, vi administrerer i den pågældende by.

Du vil som ny medarbejder gennemgå vores interne uddannelsesforløb, og du vil blive tilknyttet en ”mentor”, der vil hjælpe dig godt i gang med at finde tryghed i opgaveløsningen og omgangen med de bilister, der benytter parkeringsarealerne.

APCOA PARKING Danmark A/S
TV 2 Danmark A/STekniker til TV Support i TV 2 Danmark, Odense

TV 2 Danmark A/S

TV 2 har mange og alsidige broadcast-opgaver, og vi lægger stor vægt på at få ansat en person, der er serviceminded og positivt kan bidrage til vores mål om at levere effektiv support til alle afdelinger i huset.

Du bliver en del af et imødekommende og kompetent team af supportere, som har det som en væsentlig og naturlig del af deres dagligdag at dele viden og erfaringer med deres kolleger. Gennem dit opstartsforløb vil du blive grundigt introduceret til de systemer, du skal yde support på.

Primære arbejdsopgaver:

 • yde kompetent first-line support til TV 2's brugere både i og udenfor huset
 • dokumentere fejlretningsprocedurer samt dele erfaringer med dine kolleger
 • foretage indkøb
Strandmøllen A/SFyldeoperatør til nathold ved Strandmøllens gasfabrik i Ejby

Strandmøllen A/S

Nar mennesker er syge og har behov for behandling på hospitaler m.v. spiller medicinske gasser en væsentlig rolle. Der er derfor fastlagt høje krav til kvalitet og leveringssikkerhed på medicinske gasser.

I teams på 2-3 personer betjener vores fyldeoperatører anlægget hvor der fyldes lægemidler og farmaceutiske gasser, samt specialgasser. Arbejdet består i at sætte flasker til fyldning, udfyldning af dokumentation i forbindelse med produktion af lægemidler og betjening af det automatiserede fyldeanlæg.

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk og uformelt miljø, hvor man er god til at hjælpe hinanden.
 • Et spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med dine kolleger.
Haarslev Industries A/S
Erfaren rengørings- og kantinemedarbejder

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Haarslev vækster fortsat og vi søger lige nu en selvstændig person, som kan hjælpe os med rengøring af vores kontorer og udføre opgaver i vores kantine. På vores kontor i Hårslev er vi omtrent 450 ansatte og der laves dagligt mad til ca. 250 personer.

Vores kantine- og rengøringsteam består af en kantineleder, tre køkkenassistenter og fire rengøringsassistenter - og du vil referere direkte til vores kantineleder.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig rengøring af kontorer
 • Daglig rengøring af toiletter
 • Deltagelse i tilberedningen af frokosten (dagens lun ret, sandwich og smørrebrød)
Haarslev Industries A/S
People CompanyUdviklingsorienteret økonomichef og sparringspartner for CEO

LIFA A/S Landinspektører, Odense

Som økonomichef bliver du det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens økonomifunktion og sparrings-partner for den administrerende direktør. Du kommer desuden til at indgå i LIFA’s ledergruppe.

Du tilbydes en spændende og selvstændig stilling med gode muligheder for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling i en virksomhed, hvor værdier og kultur er i højsædet.

 • Du vil få ansvar for virksomhedens økonomifunktion og de administrative systemer. Herudover får du et overordnet ansvar for virksomhedens fysiske rammer og IT-drift
 • Din primære funktion vil være rettet imod regnskabs- og økonomistyringsopgaver med deltagelse i konkrete driftsmæssige opgaver
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens direktør og den øvrige ledergruppe, og vil også i hverdagen få en tæt dialog med teamledere og øvrige nøglepersoner i organisationen
JØRGEN KRUUSE A/S
Regulatory and Quality Specialist

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Vi søger nu en Regulatory and Quality Specialist til vores SHEQ-afdeling (Safety Health Environment Quality), og med den retning vi har sat mod nye væksteventyr, kan vi godt love dig, at det bliver både spændende og givende at være med i vores team.

Som Regulatory and Quality Specialist indtræder du i et team bestående af en manager og en kvalitetskoordinator, og nogle af dine arbejds- og ansvarsområder er:

 • gennemgang af dokumentation og processer for at vurdere overholdelsen af gældende lovgivning
 • sikre produktgodkendelser og regler for mærkning i Skandinavien, EU og USA
 • yde rådgivning til produktudvikling vedrørende lovgivning og kvalitet
JØRGEN KRUUSE A/S
CuriaFinancial Planner & Analyst

Curia recruiting on behalf of Bunker Holding A/S in Middelfart

Openness, customer orientation and commercial success are the essence of Bunker Holding. Now you get the opportunity to join them in a senior position as Financial Planner and Analyst (FP&A) and help driving a profitable global organisation even further.

You create financial and business relevant transparency by means of business understanding, analytical competences and strong data insights across Bunker Holding’s global organisation. In this regard, you report to the Group Finance Director.

More specifically, your responsibilities include:

 • Support the strategic and commercial decision processes through analysis and presentation of data.
 • Act as trusted advisor to management and internal stakeholders across the business.
 • Ensure timely reporting, analysis, and BI setup.
PeopleLinkIndustrial Engineer/PTA Ingeniør

PeopleLink søger for Trioplast A/S i Nyborg

Som PTA Ingeniør hos Trioplast får du en central rolle i udviklingen af det tekniske udstyr hos en af Nordens største producenter af plastfolie. Du bliver del af et team på 3 personer i den tekniske afdeling, hvor I alle arbejder på at optimere det samlede produktionsflow med fokus på rentabilitet, oppetid – og ikke mindst miljø og bæredygtighed (Trioplast har gennem årtier haft en betydelig produktion baseret på regenerering af genbrugsplast).

Der er tale om en alsidig rolle med opgaver, der spænder fra leverandørudvælgelse og budgetopfølgning, til brainstorming om tekniske løsninger og ”trouble shooting” når tingene brænder på.

Du tilbydes her et alsidigt og selvstændigt job, hvor din hverdag vil veksle mellem løsning af tekniske udfordringer, udfærdigelse af tegningsdokumentation og økonomisk opfølgning.

KvicklySalgsassistent, Kasse, Kvickly, Odense C

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Job med kontrakt på 15 timer ugentligt - i perioder mulighed for op 37 timer
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen, bager, kiosk og pakkeudlevering
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Bunker Holding A/S
IT infrastructure consultant

Bunker Holding A/S, Middelfart

In this important role, you have the chance of working with and driving a major part of the IT Infrastructure in close collaboration with the other teams in Bunker Holding Group IT. You will be working with and managing different 3rd party vendors as most of the IT Infrastructure is outsourced.

Bunker Holding A/S

Areas of work

 • Provide help and knowledge to the other teams and verticals with-in Group IT
 • Implementation of new IT infrastructure elements
 • Continuous improvement and upgrade of the IT infrastructure

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Onlinekursus (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet trænersupport giver dig en god støtte både før og efter eksamen.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus, 6-ugers E-learning (start 23. marts)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Du behøver ikke at have erfaring med Linux for at gennemføre dette kursus. Fjernundervisningen starter fra bunden, og giver dig den ballast du behøver for at kunne gennemføre.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learning-moduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Foruden CompTIA A+ afsluttes kurset med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. Den er komplet platforms- og leverandøruafhængig, og derfor anvendelig i et utal af sammenhænge.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2016 R2 - MCSA (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows-server, men som trænger til at opgradere CV'et med et struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2016 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator, eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Microsoft Certified Solutions Associate certificerer kursister til at være i stand til at implementere, styre og fejlsikre de daglige behov af en infrastruktur baseret på Windows Server 2016 i en større virksomhed.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 23. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent inden for evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned – men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser