1.631 job matcher din søgning 1.631 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.631 resultater.
Matas A/SButikschef søges til Matas Maribo

Matas A/S

I Matas Maribo er vi i alt 6 kolleger, som arbejder tæt sammen. Vi mangler dog en butikschef, for at vores team er helt fuldendt.

Er du vores nye butikschef?

Din rolle som butikschef i Matas er meget vigtig. - Naturligvis i forhold til vores kunder, som skal føle sig velkomne og inspirerede i vores butikker, og i lige så høj grad i forhold til alle os medarbejdere, som teamet bag en optimalt fungerende butik.

Den profil, vi søger i dig, er en viljestærk person med gennemslagskraft og dynamik. Du besidder gode menneskekundskaber og er dygtig til at skabe motivation hos dine medarbejdere. Du har et naturligt højt energiniveau og positiv livsindstilling generelt.

Matas A/SStedfortrædere

Matas A/S

Til nogle af vores Matas-butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland søger vi stedfortrædere, med god erfaring inden for branchen.

Som stedfortræder sikrer du butikkens daglige drift sammen med butikschefen. Du er rollemodel for butikkens medarbejdere, og du hjælper med at sætte salgsmål, så vi samlet når vores mål. Du er naturligvis også med til at sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag. Sammen planlægger I ligeledes diverse salgsaktiviteter m.v.

Som stedfortræder er du ligeledes med til at coache og undervise personalet i salgsteknikker og produktkendskab m.v. Derfor tilbyder vi deltagelse i kædens salgs- og udviklingsprogrammer samt diverse kurser i produktkendskab.

Du er uddannet materialist eller salgsassistent med kendskab til branchen, og optimalt set har du allerede erfaring inden for ledelse.

Ringsted KommuneAfdelingsleder til Byskovskolen, afd. Asgård/AsgårdCentret

Ringsted Kommune

Byskovskolen søger en kompetent, ambitiøs og visionær afdelingsleder til den primære, daglige ledelse af distrikts- og centerklasser på afdeling Asgård, med ansættelse 1. april 2020.

Afdeling Asgård har ét distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret Centerafdeling, AsgårdCentret, for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægehandicaps.

Du får det primære, daglige ansvar for bl.a.

 • Daglig drift og planlægning af rammerne for undervisningen i center og distrikt.
 • Pædagogisk sparring med teams.
 • Deltagelse på teammøder.
Næstved KommuneSocialfaglig Teamleder til Børn og Unge

Næstved Kommune

Vil du være med til at skabe forandring og udvikling for udsatte børn unge og deres familier? Kan du tænke nyt med udgangspunkt i borgerens behov og forståelse for samarbejdspartneres opgaver? Så er her muligheden for at være med i en spændende forandringsproces.

Du vil blive leder for et af centrets fire teams med 12-15 sagsbehandlere samt en koordinator. Derudover vil du have særlige opgaver for hele myndighedsområdet med at sikre en fælles kompetenceudvikling og fælles procedurer for sagsbehandlingen.

Du bliver en del af et ledelsesteam bestående af i alt tre teamledere og en centerchef. Alle teamledere vil løse opgaver på tværs af det samlede myndighedsområde. Vi venter med den endelige fordeling af de fælles opgaver, så der også er plads til dine ønsker og kompetencer.

Solrød KommuneKvalificeret sagsbehandler med mentoropgaver til ungeområdet

Solrød Kommune

Til vores dygtige Ungeteam søger vi i Solrød Job- og Socialcenter en imødekommende og struktureret kollega med viden om – eller interesse for – alle aspekter af den kommunale ungeindsats.

Ungeteamet tager sig af indsatsen for ledige borgere under 30 år og har til formål at understøtte, at borgerne hurtigst muligt får en tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet.

Hvad angår sagsbehandlerområdet så forventes du at være fortrolig med redskaberne i Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. Du skal understøtte, at borgerens forløb sammensættes, så der skabes en konstruktiv fremdrift i borgerens vej til uddannelse eller arbejde. Du vil også skulle forelægge sager for kommunens rehabiliteringsteam. Opgaverne løses i tæt samarbejde med teamets to øvrige sagsbehandlere, to uddannelsesvejledere, virksomhedskonsulent og den daglige leder.

Solrød KommuneKoordinerende ungesagsbehandler

Solrød Kommune

Tror du på de unge og afspejler det sig i dine handlinger, så hører vi gerne fra dig.

Din primære opgave som koordinerende ungesagsbehandler er at sikre vores unge i ressourceforløb får en koordinerende tværfaglig indsats, som medvirker til, at de vender hurtigst muligt tilbage i job, uddannelse eller ordinære løntimer. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med den unge. Du skal kunne facilitere udviklingsforløb med de unge og i det samarbejde skabe en klar strategi for den enkelte.

Dine opgaver er:

 • Ansvar for afholdelse af myndighedssamtaler og sikring af relevant dokumentation i sagerne.
 • Ansvar for koordinering af indsatser på beskæftigelses- og socialområdet.
 • Ansvar for kompetenceudvikling af borgeren således at alle borgere har et CV på Jobnet.dk en personprofil, en jobsøgnings- eller uddannelsesplan, samt en jobplan efter ABC-modellen.
Stevns KommuneEr du vores nye afløser til plejecentrene i Stevns Kommune?

Stevns Kommune, Hårlev

Er du uddannet SSH, SSA, studerende evt. sygeplejestuderende eller ergo-/fysioterapeutstuderende og kunne du godt tænke dig at samle erfaring til studierne? Så er det lige dig vi mangler.

Vi er 4 plejecentre i Stevns Kommune, som søger friske stabile afløsere primært til weekend.

Vi tilbyder den bedste arbejdsplads, med fokus på nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi tilstræber et højt fagligt niveau. Du får et indholdsrigt arbejde, der har betydning og hvor du gør en forskel for beboerne.

 • En grundig introduktion.
 • Et selvstændigt arbejde.
 • Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.
Stevns KommunePlejecenter Egehaven i Strøby Egede søger ny SSA eller SSH til aftenvagt

Stevns Kommune

Egehaven søger en ny kollega med gode samarbejdsevner og godt humør. Stillingen er fra 1. marts 2020 eller efter aftale. Timeantal er på 28 pr. uge eller mulighed for færre timer, hvis det er ønskeligt. Aftenvagtsrullet er med vagt onsdag og torsdag samt lige weekend.

Som aftenvagt i Egehaven arbejdes der i 2 velfungerende aftenvagtsteams med 1 assistent og 4 social- og sundhedshjælpere.

Vi kan tilbyde:

 • Kvalitetsarbejde i form af triagering/tidlig opsporing.
 • En organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at deltage og sætte dit præg.
 • En organisation med fokus på at skabe et bredt og positivt tværfagligt miljø, med sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, køkkenpersonale.
Stevns KommuneSygeplejerske søges til Plejecenter Egehaven

Stevns Kommune, Hårlev

Sundhed & Omsorg i Stevns Kommune søger en engageret og ambitiøs sygeplejerske til vores Plejecenter Egehaven. Du vil sammen med din sygeplejekollega skulle varetage sygeplejeopgaverne på plejecentret og i sygeplejeklinikken.

Et af dine fokusområder vil være supervision og undervisning af samarbejdspartnere samt sikre helheden i indsatsen overfor vores borgere. Stillingen er primært en dagvagtsstilling på 32 timer pr. uge, hvor der planlægges skiftende mødetider, for at sikre supervision af samarbejdspartnerne der arbejder i vagter.

Som sygeplejerske på et plejecenter arbejder du tæt sammen med det øvrige personale og leder af plejecentret, om at sikre den gode pleje for borgerne på Egehaven. Der er fast tilknyttet læge på plejecentret, som du skal indgå et tæt samarbejde med.

Idræts- og Fritidsunionen i GreveForeningsudvikler

Idræts- og Fritidsunionen i Greve

Vi søger en udadvendt, skarp profil til vores Idræts- og Fritidssekretariat, som servicerer over 200 idræts- og fritidsforeninger og arbejder tæt sammen med Greve Kommune. Vi fokuserer på at skabe målbare resultater, der giver værdi for foreningerne og idræts- og fritidsområdet. Idræts- og Fritidssekretariatet beskæftiger sig med en bred vifte af forskellige opgaver inden for idræts- og fritidsområdet. Vores nye konsulent får en central rolle i forhold til at udvikle, samle og servicere idræts- og fritidslivet i Greve Kommune.

Opgaver:

 • Foreningsbesøg, herunder rådgivning og udvikling af elite, talent og breddeaktiviteter
 • Formidle de gode historier og gennem et fængende sprog, som rammer unge og forældre gennem SoMe/Facebook og andre medier
 • Understøtte projekter som styrker og udvikler idræts- og fritidsområdet. F.eks. integrations- og sundhedsprojekter samt erhvervssamarbejder med foreningslivet
Lyreco Danmark A/S
Credit Manager til international virksomhed

Lyreco Danmark A/S, Roskilde

Er du vores nye Credit Manager, der er klar til at være daglig leder i et velkørende team på 4 personer og arbejde med at have denne rette balance mellem risiko og forretning? Så har vi lige jobbet til dig.

Lyreco Danmark A/S

Med reference til vores Scandinavian Finance Director får du medansvar for at udvikle og drive Credit management i Lyreco Skandinavien. Credit management afdelingen består af 4 erfarne kollegaer som deler både opgaver og ansvar for den fulde Credit management opgave.

Derudover har du et tæt samarbejde med kundeservice og salgsafdelingerne i Lyreco og indgår samtidig i en finansafdeling på 16 medarbejdere, som håndterer alt finansielt for vores skandinaviske enheder, der totalt udgør ca. 600 kollegaer rundt i Danmark/Sverige/Norge.

IntraVAT
Har du flair for tal og afstemninger?

IntraVAT, Greve

– så er dette job i IntraVAT måske noget for dig.

IntraVAT er en virksomhed i LEMAN-Gruppen, hvis hovedfokus er at bistå små- og mellemstore virksomheder i Danmark med deres aktiviteter i andre nordiske lande. Udover momshåndtering, er vi behjælpelig med diverse ansøgninger ift. medarbejdere, vareoverførsler og lignende.

Du skal kunne varetage kunder selvstændigt inden for dit ansvarsområde og samtidig være med på alsidig opgavehåndtering og at hjælpe dine kollegaer på tværs på områder i travle perioder. IntraVAT er en virksomhed i udvikling, og der vil henover tiden komme nye opgaver til. Det vil derfor være et stort plus, hvis du, udover at kunne varetage dine kerneområder, er åben og omstillingsparat i forhold til dit arbejde.

IntraVAT
Louis Nielsen A/S
Optikstuderende i 2. praktikperiode

Louis Nielsen A/S, Køge

Louis Nielsen A/S

Som optikstuderende giver vi dig en faglig stærk uddannelse, der kombinerer teori og teknik med det praktiske, og hvor du gennem din viden og dit talent skaber synlige forskelle for andre mennesker.

Dit møde med branchen og dit personlige og faglige udbytte under praktikperioden er altafgørende for dig og os. Vi sætter derfor en ære i, at have målrettet fokus på din faglige udvikling og har i hver enkelt butik en fast optiker som praktikansvarlig. Du får derfor altid svar og direkte faglig sparring fra en optiker.

Samtidig får du også del i vores faglige træningsprogram under praktikperioden, og ikke mindst, det nyeste synsprøveudstyr i hænderne. Du bliver trænet i at benytte Fundus-kamera og IOP til trykmåling, så du bliver helt fortrolig med brugen af disse. Begge dele indgår i vores Komplet synstest, som alle kunder modtager.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Optikstuderende i 1. praktik

Louis Nielsen A/S, Køge

Louis Nielsen søger ambitiøs, kundeglad og serviceminded optikstuderende til vores butik i Køge til 1. praktikperiode.

Louis Nielsen A/S

Det forpligter at være praktiksted – og hos Louis Nielsen ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre dig den bedst mulige praktikperiode på et højt fagligt niveau. Gennem din viden og dit talent skaber du synlige forskelle for andre mennesker.

Praktikperioden bygger på gensidig forståelse og dygtiggørelse. Vi stiller derfor krav til vores optikstuderende, og forventer at de brænder for faget og ønsker at gøre en positiv forskel hver dag – vi har forudsætningerne og viljen til at imødekomme dine tilsvarende forventninger om faglig og personlig udvikling på højeste niveau i branchen.

Louis Nielsen A/S
 Falck Danmark A/S,
Paramediciner/Ordinær Områderedder – Station Næstved

Falck Danmark A/S

Følgende stilling ønskes besat snarest muligt eller efter aftale:

 • Næstved: Paramediciner/Ordinær Områderedder med station Næstved som hjemstation.

Din profil:

 • Er uddannet paramediciner
 • Har en god fysik og et godt helbred, som matcher jobbet
 • Har en ren straffeattest

Hvis du ikke for nuværende er ansat i en ambulancetjeneste der udfører offentlig ambulancekørsel, skal du have en gyldig autorisation/registrering.

Falck Danmark A/S
VORDINGBORG KØKKENET IT-supporterelev/nyudlært IT-supporter

VORDINGBORG KØKKENET, Vordingborg

Vi har rygende travlt, og derfor søger vi hurtigst muligt en ny kollega til jobbet som IT-supporterelev/IT-supporter i vores IT-afdeling på hovedkontoret i Vordingborg. Afdelingen består af glade medarbejdere, der sammen løser tekniske udfordringer i hverdagen.

Jobbet går ud på, at du lærer at yde IT-support til dine kollegaer i hele virksomheden både telefonisk, via e-mail og on-site. Supporten kan være alt fra fejlsøgning til fejlretning, klargøring, konfiguration og vedligeholdelse af nye pc’er. Vi arbejder i Windows-miljø med VMware. Du vil naturligvis få en grundig oplæring.

DU vil bl.a. møde følgende opgaver:

 • Generel IT-support.
 • Deployment af software.
 • Lettere scriptning/programmering.
 • Administration af brugere og ressourcer i Active Directory, GPO-udarbejdelse og -vedligeholdelse.
 • Microsoft Exchange, drift og vedligeholdelse.
VORDINGBORG KØKKENET
Sports Connection ApSSales Associate

Sports Connection ApS, Slagelse

BRÆNDER DU FOR SALG OG FOR GLADE KUNDER?

SALES ASSOCIATE søges til vores SKECHERS-konceptbutik i VestsjællandsCentret, Slagelse.

SKECHERS er inde i en rivende udvikling og søger derfor en engageret Sales Associate, der er vild med sport, mode og sko, og brænder for salg og for glade kunder.

Dine arbejdsopgaver vil være koncentreret om salg og kundeservice, hvor det at give kunden en enestående oplevelse af at handle i vores SKECHERS-butik er et must.

VI TILBYDER:

 • Grundig oplæring i SKECHERS-konceptet, såsom salg, butikslayout, varebestilling, varemodtagelse og vedligehold.
 • At blive en del af en konceptstærk international virksomhed.
 • Chancen for at vise, hvad du kan med verdens 3. største skomærke.
 • Et uformelt miljø med gode kollegaer.
 • Salgs- og produkttræning.
 • Løn efter kvalifikationer.
HOYER-rekrutteringBYGGE-/PROJEKTLEDER

HOYER-rekruttering søger for Stender Entreprise i Greve

Til en spændende og nyoprettet stilling søges en erfaren og motiveret bygge- eller projektleder til kontoret i Greve. Har du lyst til et spændende job i en succesrig og meget udviklingsorienteret virksomhed, hvor fokus er på faglighed og kvalitet? Ja, så læs videre her:

Med reference til projektchefen, får du ansvaret for gennemførelsen af virksomhedens enkelte byggeprojekter på Sjælland. I et tæt samarbejde med projektchefen for det enkelte projekt, skal du sikre at den daglige styring og koordinering på byggepladsen gennemføres optimalt indenfor de givne og aftalte rammer. Du kommer derfor tæt på det enkelte projekt.

Hovedopgaverne bliver derfor bla.:

 • Daglig projektledelse, planlægning og byggestyring
 • Løbende koordinering med bygge- eller projektleder
 • Overordnet ansvar for tid og økonomi for det enkelte projekt
Synoptik A/SOptiker

Synoptik A/S, Roskilde

I Danmarks førende optikerkæde - måske det lige er dig?

Vi søger nu en ny kollega, som deler vores ambition og lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og du ved, at du har gjort en positiv forskel.

Som optiker i Synoptik får du en afvekslende hverdag med synsprøver, tilpasning af kontaktlinser, linsekontroller, journalføring, problemløsning, henvisninger og almindelig rådgivning omkring synet. Du vil også have opgaver i butikken med at rådgive og vejlede om stel, solbriller, glas og kontaktlinser, ligesom du hjælper kunder, som skal afhente deres færdige briller. Du varetager også lettere reparationer. Derudover er der naturligvis også en butik, som skal trimmes og se salgsklar ud, du skal hjælpe kunder på telefonen, håndtere kassen og deltage i status – og mange andre opgaver, som gør hverdagen udfordrende og varieret.

Syntegon Technology A/S
International Area Sales Manager

Syntegon Technology A/S, Sandved

In order to expand our existing sales team, we are now searching for a top motivated international sales manager.

The main task is to strengthen the company’s leading position in the field of technology for the pharmaceutical and medical industry globally. In this position, you will gain an independent field of responsibility and in collaboration with the Head of Sales; you will set the goals and strategic initiatives to obtain increased sales to existing and new customers.

We expect that you have experience with the different stages in sales projects and have achieved independent documented results of your sales abilities. Furthermore, you understand the complexity of solution selling.